خوبه باز برای من سری قبل 47000 تومان اومده این قبضم اومده 55000 تومان معلوم چجوری حساب میکنننقل قول:
Printable View
خوبه باز برای من سری قبل 47000 تومان اومده این قبضم اومده 55000 تومان معلوم چجوری حساب میکنننقل قول:
عاقا این طرح منصفانه رو نیان اجرا کنن بعده اینکه اجرا کردن بیان بگن !!؟ الان این جدول تو خوده سایتشون ستونه وسط یعنی چی ؟ من که هر چی فکر کردم متوجه نشدم ؛ حداقال ترافیک ؛ یعنی چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تضمین میکنن که در ماه شما حداقل اونقدرو دانلود میتونی کنی.نقل قول:
دوستان يه چند وقت براي من قبض نمي اومد من هم چك نميكردم الان اومدم از طريق ١٨١٨ پرداخت كنم نزديك ٥٠٠ هزار گفت ولي نميدونم چرا تا الان قطع نكردند؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اخه مهندس اگه اینجور باشه که یه چی خنده داره بودن یا نبودنه این ستون هیچ اهمیتی نداره من گفتم اینا دارن کلک رشتی میزنن یه جور دیگه عنوان میکنن گول زدنی بعد میان میگن ما که گفته بودیم از این حرفا... حالا خلاصه ببینم چی میشه دیگه من ۵۱۲ نامحدود دارم حداقال ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم تو یه ماه خدا به خیر کنهنقل قول:
جالبه میشه در عرض 15 دقیقه کل حجم سهمیه روزانه ی اینترنت 2 مگ شگفت انگیز رو مصرف کرد!!! ( 7 گیگ در ماه ) . مملکته داریم.
نامحدود یک مگابیت قبض جدید 100000 هزار تومن تبریک میگم
عجب:n04:نقل قول:
یعنی صد هزار تومن فقط پول اینترنت شده؟اگه اینطوره که باید گفن مخابرات مصرف منصفانه رو اجرا کرده و بد جوری هم اجرا کرده!
دوستان میشه لطف کنید بگید تا کی می خواین همین جوری ساکت بمونین و صداتون در نیاد ؟
دارن یه سرطان واقعی رو به جای اینترنت بهمون میفروشن به خدا من مشکلات روانی پیدا کردم از دست این نت خیلی اعصابم خراب شده هیچ کار نمی تونم بکنم نه لایو می تونم بازی کنم نه ویدیو لایو می تونم ببینم اکانتم میخرم واسه افزایش سرعت وبگردی اونم هر 5 دقیقه یه بار قطعه توروخدا یه فکری کنید چقدر آخه می خواین ساکت باشین زنگ بزنید هرچی میاد بگین بهشون اینا شعور ندارن که بفهمن فک می کنن مردم احمقن حالیشون نیست چه نتی دارن بهشون میدن ...
لعنت به اون نسل که مارو به این روز انداخت لعنت هزاران بار لعنت ...
این قیمتها هرچی هست ماله مصرف منصفانه نیست، دلیل دیگری باید داشته باشه جون اگه منصفانه رو در نظر میگرفتن که خیلی بالاتر باید میومد، الان نامحدود ۵۱۲ برا همه اومده ۴۹۶۰۰ تومن
Sent from my K016 using Tapatalk
قبض adsl اومده بدون مالیات این چیزا 50000 تومن برای 512 نامحدود . یعنی ماهی 25000 تومن + مالیات adsl . گرونتر کردن ولی هنوز نامحدود. با این حساب هر ماه داره گرونتر میشه و به قیمت باقی شرکت هایی میرسه که نامحدود میدن. نظر من اینه که داره فراری میده کاربران نامحدودشو به سرویس های دیگر مخابرات. اونهایی هم که فراری نمیشن پول خوبی ازشون در میاره.
قبلاً چقدر بود؟نقل قول:
- - - Updated - - -
قبلاً چقدر بود؟نقل قول:
گرون شده یا مصرف منصفانه رو اجرا کردن؟؟؟الان قیض من هزینه adsl رو زده 49 تومن در حالی که همیشه میزد 40 تومن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکراری پاک شود
همشون اطلاع دارن. وزیر و نماینده مجلس اطلاع دارن. در واقع نزدیک 10 ساله اطلاع دارن از وضعیت اسفبار اینترنت.نقل قول:
از نظر سیاسی و رفتار حکومت های مشابه ایران نگاه کنی اصلا مردم ایران نباید اینترنت می داشتند. همین افتضاح فعلی واقعا نهایت چیزیه که باید انتظار داشت.
جوابی که خودشون دادن برا این قضیه راست یا دروغشو نمیدونم :نقل قول:
نقل قول:
باسلام مشترك گرامي نرخ خدمات ADSLطبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات وارتباطات به صورت ماهانه(٣٠روز) می باشد لذا نرخ مذکور در٦ماه اول سال ،به صورت ٣١ روزه محاسبه خواهدشد.روابط عمومی
تنها راه عملی واسه افزایش سرعت سایتای خارجی هزینه ی دوباره است.نقل قول:
سرویس بالا رو خریدم یکماهه چند روزه تستش کردم سرعت رو بهتر کرده. چون دیگه از طریق مخابرات وصل نمیشم به سرورهای خارجی.
انقدر وضع مخابرات خرابه قشنگ معلومه ip کم دارن شما یه بار روتر رو خاموش روشن کنید می بینید 10 دقیقه بعد وصل میشه به خاطر اینکه ip کم هست !
من اصلا از نت خود مخابرات استفاده نمی کنم از رسپینا از همین اکانت های تبدیل اینترانت به نت دارم که کیفیتش یکم از اسیاتک بهتره پینگش کمتره ولی خیلی قطعی داره البته تو این مورد فک می کنم تایم اون خود مخابرات خیلی تاثیر داره تو قطع شدن مثلا همین الان تو بازی بودم قطع شد به خاظر تایم اوت خود مخابرات !
داشتم تو یوتیوب میدیدم طرف کامنت گذاشته بود تو رومانی نت 400 مگ دان 400 مگ آپ رو میدن 17 دلار + خط تلفن + 800 کانال رایگان توپ ! با income که اونا دارن یعنی 0 یعنی هیچی !
تازه این مثلا خیلی معمولیه 1 گیگ هم هست !
نمی دونم بی خیال اصلا چی بگم جزء اینکه اعصاب خودمو شما رو خرد کنم با مرور این وضعیت چیزی دیگه اتفاق نمی افته !
فقط ماها خیلی آدمای سیاه بختی هستیم که تو بدترین و وحشتناک ترین دوران تاریخ هزاران ساله ایران بدنیا اومدیم و تو یه کشور اشغال شده توسط متحجران عمرمون رو به فنا میره !
افسوس .
دوستان الان بهترین چیزشکن که با اینترنت مخابرات مشکلی نداشته باشه چیه؟
من یه 6 کانکشنه (openv.pn - in.et - https - s-tunnel - pm-9)داشتم خیلی بد بود
نمیدونم از سرویس دهنده بود یا از بخاطر محدودیت های مخابرات اینطور بود
پ.ن:اگه سایت خوبی و مطمئن با قیمت مناسب هم سراغ دارین تو پیغام خصوصی برام بفرستین
خوب بالاخره بعد از چند ماه برای ما قبض + پول نت اومد
700.000 ناقابل
خوشبختانه دوتا خط داریم و این خط به نام خودمه الانم دارم میرم بدم:n09::n02: خداحافظ 1 مگ نامحدود :n15:
دوستان مثل اینکه بدون اطلاع اعمال مصرف منصفانه رو شروع کردن متاسفانه :(
دوستان من الان 2 مگ نامحدود دارم ... می تونم به طرح شگفت انگیز برم ؟ این طرح به چه صورتی هستش ؟ 31 گیگ 10 مگ میدن ؟ بعد از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگان هستش ؟ با چه سرعتی شبانه رایگان داره و آیا شبانه محدودیتی داره یا نه ؟
با تشکر
من فک نمی کنم اعمال کرده باشن واسه من چند روز پیش اومد 100 تومن که البته پدرم گفت مثل اینکه زیاد شده گفتم نه دو ماه یکباره البته میدونه ولی باز میپرسه ...
1 مگ نامحدود مشترک قدیمی از اواخر 91 .
دوستان من مجدد تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی محکم و قوی گفت برای مشترکین قدیمی هیچگونه محدودتی اعمال نشده ...
واقعا عجیبه !!!!
من هم سال 92 دو مگ نامحدود ثبت نام کردم
یعنی حتی اگر محدودیت اعمال نشه و ما پول اضافی هم ندیم ولی دیر یا زود باید چند ده میلیون پول عمل قلب بدیم، بسک ه هر روز یه سکته ناقص بهمون میدن. اه اه اه اه
منبع این دوستانی که میگن اعمال نشده 2020 و سایت مخابرات هست. اونایی که میگن اعمال شده رو چه حسابی میگن؟
قبض براتون اومده. مگه قبوض همزمان پخش نمیشه؟ چرا برا ما هنوز قبض نیومده؟
بابا دوستان اینهمه دانلود کردید، اونوقت روی قبض سرویس ۵۱۲ فقط حدود ۴۰۰۰ تومن اضافه شده؟ اگه منصفانه اجرا شده بود که ماهی ۲ تومن اضافه نمیشد الان حداقل ۳۰۰۰۰ تومن اضافه میشد، یه حساب کتاب بکنید مشخص میشه
Sent from my K016 using Tapatalk
شایعه ایجاد نکنید !!!!:V9:نقل قول:
اگه قرار بود مصرف منصفانه و این جور چیزا رو در نظر بگیرن، باید مبلغ خیلی بیشتری می اومد. من توی خرداد و تیر در مجموع حدود 200 گیگ استفاده داشتم، ولی قبض این دو ماه 55 تومن اومده. بقیه دوستان هم میگن 49 تومن شده. این 6 تومن اضافه ای که من دارم هم نمیدونم برای چی هست، ولی هرچی هست ربطی به مصرف زیاد نداره و احتمالاً یکی از اعضای خونواده از تلفن استفاده کرده.
کلاً قبض این دو ماه که نشون میده هزینه گیگ های اضافه رو نگرفتن و به جاش یه مبلغ کلی برای همه اضافه کردن. ولی باید دید در آینده چی میشه. شاید به قول دوستان تصمیم دارن کم کم انقدر هزینه رو بالا ببرن تا خودمون بی خیال بشیم. :|
یعنی یه نفر رنگ نزده بپرسه این پول اضافه برای چیه؟ما هنوز قبض جدید نیومده
ولی اخری رو یه هفته پیش دادیم همون مبلغ سابق بود
عکس قبض رو بزار ببینیم دوست عزیز بعد از چند گیگ دانلود این شکلی شد؟
سرعت افتضاح بدک هم نیستا برای اونایی که حجم محدود دارن!!! کمک میکنه پول قبض کمتری بیاد!!!
فشار خونت رو حفظ کن عزیزنقل قول:
این داستان ربطی به مصرف منصفانه نداره
یک مدت بود پول نت برام توی قبض اعمال نمیشد و فقط مقداری که صحبت کرده بودیم میومد و ما هم پرداخت میکردیم
احتمالا مشکل از نرم افزارشون بوده
کل پولش جمع شده و یک هو اومده ، که البته به نظر خودم خیلی بیشتر از اون مدتیه که پول نمیدادم
این پول برای چیزی حدود 14 ماه اینترنت 45 تومنیه
هههههه خندیدیمنقل قول:
چی شد سریع تغییر موضع دادی
خالی بهتری نداشتی ببندی :n02:
پی نوشت: این کسایی که میان جو راه می اندازن تو این تاپیک برای منحرف کردن اینجا برای جمع کردن سرویسشون و پیوستن به اوپراتورهای دیگه هست
همین امروز سرویس 512 نامحدود برای خودم خریدم تو قرارداد اینا هیچ خبری از مصرف منصفانه نیست !!
تا 72 ساعت وصل میشه
- - - Updated - - -
هههههه خندیدیمنقل قول:
چی شد سریع تغییر موضع دادی
خالی بهتری نداشتی ببندی :n02:
پی نوشت: این کسایی که میان جو راه می اندازن تو این تاپیک برای منحرف کردن اینجا برای جمع کردن سرویسشون و پیوستن به اوپراتورهای دیگه هست
همین امروز سرویس 512 نامحدود برای خودم خریدم تو قرارداد اینا هیچ خبری از مصرف منصفانه نیست !!
تا 72 ساعت وصل میشه
چند سالته شما عمو؟نقل قول:
مشقات رو نوشتی اومدی نت بازی؟ :n02:
ایشالله قبض بیاد عکس میزارم تا اون موقع میشه 750.000 تومن
در ضمن یک نگاه به تاریخ این پست بنداز :
این تبلیغ نیست!!! مدرکیه برای آیندگان که بدونن در گذشته دولت چجوری دزدی می کرد از مردم!
امشب که دوباره مخابرات به گند کشیده سرعت سایت های خارجی رو ، سرویس افزایش سرعت صفحه قبل رو رو آزمایش کردم. اختلاف چشمگیره! 4 برابر افزایش سرعت!
مخابرات داره کم فروشی میکنه. 20 هزار تومن میگیره واسه 2 مگ ولی اغلب روزای هفته سرعت سایتای خارجی 4-5 برابر پایین تره. اینم مدرک اش:
ایینترنت 2 مگ شگفت انگیز:
سرعت و پینگ مخابرات :
سرعت و پینگ مخابرات با پ.ر.و.ک.س..ی افزایش سرعت:
چه وضعشه؟ چرا من باید هزینه دوباره کنم واسه افزایش سرعت سایت های خارجی؟
خداییش زشته علنن دارید تبلیغات میکنید من کاره ای نیستم تو این سایت ولی ۲-۳ پسته شمارو مطالعه کردم فقط قصد تبلیغات داشتید. این کار خلاف قوانینه فرومه.
من مصرف کننده ام استاد. 20 هزار تومن هدر دادم این ماه فقط واسه افزایش سرعت. چی گیرم میاد از تبلیغ اخه؟ دارم مدرک نشون میدم از کم فروشی مخابرات!!!نقل قول:
دارم ناله میکنم چرا باید هزینه اضافه بدم واسه افزایش سرعت بعد شما میگی زشته نکن!!!
دارم ناله می کنم میگم مخابرات 4 برابر سرعتم رو اورده پایین چرا داره از من هنچنان 20تومن پول میگیره؟!!!
با دیدن اینجور پست ها احساس توهین میکنی مشکل از خودته!
برو از دولت انتقاد کن نه از من. زشت اینه که انحصار درست کرده حکومت گرون و بی کیفیت میفروشه حتی حاضر نیست سرعت 2 مگ رو کامل بده به من 1/4 اش رو فقط میده با پول 2 مگ.
برای منم افتضاح شده :n03::V9:
واقعا باید یه فکری به حاله اینترنت مخابرات کردنقل قول:
مثل اینکه به مخابرات زیادی روو دادیم و مخابرات هم داره از مشترک هاش سوء استفاده می کنه
درود
آیا این سایت رو میتونید باز کنید من الان 1 روزه کامله که نمیتونم وارد شم ! آیا کس دیگه هم این مشکل رو داره ؟
ممنون
از تست سرعت خودتون توی ساعات متفاوت عکس بگیرید و در یک عکس 4تکه و یا 8 تکه قرار دهید.. 2 فایل هم از سرورهای خارجی دانلود کنید و در زمان دانلود با استفاده از دانلود منیجر میزان سرعت رو ببینید و عکس بگیرید و بعد توی شکایت به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید تا مثل سری قبل باز براتون پیگیری کنند...