من 06 نبودم ولی برای آموزشی من هیچکدومو نبردمنقل قول:
دمپایی خودشون دادن
مایع ظرف شویی و در بازکن وجود داشت خودش
اسکاچ و چراغ قوه هم احتیاج نبود
Printable View
من 06 نبودم ولی برای آموزشی من هیچکدومو نبردمنقل قول:
دمپایی خودشون دادن
مایع ظرف شویی و در بازکن وجود داشت خودش
اسکاچ و چراغ قوه هم احتیاج نبود
دوستان محترم من چند تا سوال دلرم . ممنون میشم جواب بدید :
1 - من 7 ماه خدمت کردم و فوق لیسانس قبول شدم و الان بعد 2سال دوباره میخوام برگردم خدمت. منو میندازن محل خدمت قبلی؟(یه سریا میگن آره ، یه سریا میگن نه ! باور کنید خودمم گیج شدم !)
2 - مبنای محاسبه بسیج فعال یک سال کامله؟ من تا روز اعزامم 2سال و 4 ماه سابقه بسیج دارم . بازای 2 سال که 2 ماه میدن ، بازای 4 ماه چقد کسری میدن ؟
3- من شنیدم اگه خدمت 24 ماه شه کسری های تحصیلی برمیگرده! شماهم شنیدید؟ اینکه یکی از دوستان گفت از تیر 24 ماه میشه درسته؟؟؟
ممنون از سایت بسیار خوبتون
با سلام
با عرض معذرت ، چون میدونم سوالم تکراریه !
دوستان توی قانون جدید که اومده هر ماه جبهه پدر چند روز کسر خدمت داره ؟ یه عده میگن هر ماه 9 روز و عده ایی میگن هر ماه 18 روز ! کدوم صحیحه ؟
ممنون از راهنمایی تون:n16:نقل قول:
یعنی از 4تا دکتر باید 3 نفرشون تایید کنن درسته؟!!
من پدرم چندین سال قبل عمل قلب باز رو انجام داده + دیابت هم داره + چشماش رو هم لیزر عمل کرده + این بغل موهاشم یکم سفید شده:n02: حالا بگردیم یه سری چیزای دیگه هم هست
حالا به نظرتون میتونم معاف بشم
به نظرتون داشتن پارتی تو این شرایط میتونه کمکی کنه برام یا نه اصلا نمیشه تو این شرایط کاری کرد به جز توکل:n02:
اگه سنت پایین تر از 20 باشه دیر معاف میشی؟نقل قول:
نه دوست عزیز من 26 سالم هست و الان 5 ماه هم هست که فارغ التحصیل شدم یعنی از بهمن سال قبل و میخوام تو تیر برم دنبال کارای معافیتنقل قول:
کماکان منتظر جوابهای سبز شما هستم دوستان....جواب بدید ممنون میشم....اگر خدایی نکرده زبونم لال نمیدونید بگید من برم جای دیگه:n08:نقل قول:
دوستان. دوره کد چیه؟ تو آموزشیه؟ میگن آموزشی نمره هم داره. درسته؟
کسی هم توضیح بده 02 نیروی زمینی ارتش چه جور جاییه ممنون میشم
درود دوست عزیز هنوز کسی موفق به دریافت کسری جدید نشدهنقل قول:
اما تا جایی که بنده اطلاع دارم 9 روز هست
دوره کد بعد از اموزشی هست که دو ماه طول میکشه و تقریبا مثل اموزشی هستنقل قول:
نمره اموزشی فرمالیته هست
02 یکی از بهترین مراگز اموزشی کشور هست
TAPATALK
آخیش آخیش.... خدمت ما که 5 روز دیگه تموم میشه میریم برای تسویه حساب :sq_24: ولی در عجبم چه زود زمان گذشت!!!
ممنون. به همه دوره کد میخوره؟ یعنی 4 ماه آموزشی داریم؟نقل قول:
نه عزیز به یه تعدادی به صورت شانسی ..بیشتر فوق دیپلم و لیسانسنقل قول:
فوق لیسانس کد نمیخوره
دیپلم هم خیلی کم
TAPATALK
خوب مام افتادیم شهدای وظیفه نزاجا 01
اساتید محترم چطوره جاش ؟ چی ببریم چی نبریم با خودمون ؟ :n13:
برادر من اینقدر اینجا در مورد پادگان های آموزشی حرف زده شده که کافیه یکبار سرچ کنید تا بهشون دسترسی داشته باشیدنقل قول:
وسایلی هم که باید ببرید تو پست اول توضیح داده شده بخونید خواهشا
سلام دوستان
من بابام بازنشسته ارتشه
درسمم همین برج تموم شده(کاردانی)
برای گرفتن پذیرش توی پادگان یا محل مورد نظرم بعد از پر کردن دفترچه یا پست کردنش یا اصلا کی باید به جای مورد نظرم مراجعه کنم؟
کسی میتونه راهنماییم کنه چون خودم زیاد چیزی نمیدونم
سلام دوستان. من پذیرش سپاه فجر شیراز برای ۴/۱ گرفته بودم (لیسانس كامپيوتر هستم) و برگه تکمیلی هم داشتم اما نامه اعزامم که اومده زده نیرو انتظامی جهرم.
من رفتم برای تمدید ۶/۱ به پلیس +۱۰ گفت یک هفته دیگه جوابش میاد می خواستم ببینم آیا با تمدید من موافقت می کنن؟
آیا اگه تو سپاه فجر آشنا داشته باشی میشه کاری کرد که بیوفتم اونجا؟
آيا اگه برم آموزشي جهرم ميشه بعدش بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟ و اگه آشنايي داشته باشي ميشود كاري كرد كه بيوفتم نیرو انتظامی شيراز؟
لطفا راهنمايي كنيد
سلام. من ساکن کرجم مشمول شدم و کلی کار نا تموم و رو هوا که با سربازی رفتن همش دود میشه میره هوا واقعا ... میخوام با یک دختر معلول ازدواج کنم هم به خاطر ثوابش (اره جون خودم ! ) و هم واسه معافیت چه طور این کارو انجام بدم دختر معلولی تو سن 18 17 سراغ دارید جسمی حرکتی ؟ :n13:
این مطلب رو کسی تایید می کنه ؟نقل قول:
31 تیر ؟؟؟
بعدش بشه 24 ماه ؟؟؟
همه بشن 24 ؟ قبلیا ؟ بعدیا ؟ وسطیا ؟
با قلب من بازی نکن !
اشتباه جواب دادم :دی فکر کسری بودم ...نقل قول:
نه عزیز ...
چرت و پرت هست .
فعلا خدمت 21 ماه هست تا اینکه رسما اعلام کنن ( البته اگر نشه مثل ما .... )
سلام دوستان/ من اعزامی 1/4 هستم و امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا گرفتم. دیروز باهام تماس گرفتن که باید شنبه1/4 ساعت 6 صبح آموزشگاه نظامی شهید مدرس کرج باشم بعد که برگه المثنی را گرفتم آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته! به نظرتون اگه من برم شهید مدرس از نظام وظیفه شهرمون واسم غیبت رد نمیکنن؟ و اینکه چون من دوره تکمیلی بسیج رفتم،حالا آموزشی ندارم ولی باید یه هفته آموزشی برم واسه یادآوری و از اینجور چیزا / حالا به نظر شما من واسه این یه هفته باید موهامو کوتاه کنم؟؟
سلام من مدرس کرج بودم آرش خان یه هفته نگه نمیدارن همون روز اونایی که تکمیلی دارن رو میفرستن برن البته اونایی که راهشون دوره در صوت تمایل میتونن شب پادگان باشن و فردا صبحش برگردن. مو هم نیاز نیست بزنی.نقل قول:
مرسی از راهنماییتون / ولی تلفنی به من گفتن باید یه هفته اینجا باشین حتی گفتن کارت تکمیلی را با خودم ببرم و اینکه من امریه ی قرارگاه خاتم هستم شما مطمئنید ما رو نگه نمیدارن؟! ازت متشکرم:n12:نقل قول:
مدارک مربوط به دوره تکمیلی که باید همراتون باشه حتما. والا دوره ما که همین 1/2 بود همون روز اول همه رو فرستادن من خودم یه کی از هم دانشگاهیهامو دیدم تکمیلی داشت و همون روز برگشت بقیه هم به همین صورت. حقیقتش پادگان هم جا برای کسایی که دوره تکمیلی دارن نداره و یعنی ظرفیت شو نداره. مثلا اعزامی های فوق دیپلم از قزوین به این پادگان تماما کسایی بودن که تکمیلی داشتن و همون روز هم برگشتن و اگه تکمیلی نداشتن پادگان اصلا قبولشون نمیکرد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما امریه کدام بخش از قرار گاه خاتم شدید ؟ چه شهری هست ؟
ممنون.
سلام / جواب درخواست شما 24 ساعت بعد میاد حداکثرش یک هفته است یعنی از 24 ساعت تا یک هفته بعد جواب میاد من همه ی درخواستهام 24 ساعته اومدن. کارمندای +10 حداکثرو میگن که شما هر روز نری اونجا، شما نهایتا 2 روز بعد از درخواست برو +10 اگه نگاه نکرد وگفت نیومده برو یه +10 دیگه/نقل قول:
با آشنا همه کار میشه کرد ولی خوب باید دید چقدر برش داره و توانایی انجام خواسته شمارا داره یانه برای عوض کردن کد فقط وفقط از طریق نظام وظیفه تهران میشه اینکارو کرد پس آشناتون باید اونجا برش داشته باشه و از طریق سپاه هم رابط نیروانسانی سپاه با نظام وظیفه تهران میتونه اینکارو بکنه(قسمت پذیرش سپاه یه کارمند داره که هر چند وقت یکبار میره نظام وظیفه تهران پذیرشها رو درست میکنه) ولی باید آشنای شما در حد سردار برش داشته باشه که کارتون راه بیوفته/
برای نیرو انتظامی هم اگه تک پسر ، متاهل، پدر نظامی باشید احتمال خیلی زیاد میوفتید شهر خودتون اگرم افتادید یه شهر دیگه بعد از 6 ماه خدمت میتونید از طریق طرح آمایش جاتونو با یه سرباز هم درجه تو شهر خودتون عوض کنید/ و سوال آخر
این کلمه ی آشنا اینجا خیلی نامفهوم و بی معنیه و همه چیز به این بستگی داره که اون آشنا تو اون ارگان چیکاره باشه؟ چقدر برش داشته باشه؟ تواناییش برای انجام خواسته شما چقدر باشه؟ ولی در کل شما میتونید با آشنا برید شهر خودتون خدمت کنید.
ممنون از پاسختون / حالا میرم ببینم چی میشه فقط اگه من برم شهید مدرس و نظام وظیفه شهرمون نرم غیبت نمیخورم؟نقل قول:
سلام من امریه ی یکی از شرکت های زیر نظر قرارگاه شدم و شهرش هم تهران هست.نقل قول:
بینید توی برگه سفید چی زده اگه میدون سپاه شهرتون زده برید همونجا و اگه پادگان رو زده برید پادگان. تا اونجا هم که من میدونم فقط تهرانی ها و کرجی رو میرنه مراجعه به پادگان بقیه شهر ها هم از میدون سپاه شهرشون فرستاده بودن.نقل قول:
آها دو نکته دیگه این دوره 1.4 دوره هییت علمی ها و اساتید هستش و مطمنن چون شما تکمیلی داشتی اینجا افتادی وگرنه بدون تکمیلی توی این تاریخ اینجا نیموفتادی پس همون میفرستن بری و اینکه تا اونایی که تکمیلی داشتن رو نفرستادن مارو از نظر گردان و گروهان سامان دهی نکردن( روز دوم) ولی خوب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
سلام/ روشهای پذیرش گرفتن و دفترچه پست کردن بستگی داره به اون جایی که میخوایید پذیرش بگیرید معمولا کلمه ی پذیرش را برای سپاه به کار میبرن / اول از همه تمام مدارک لازم دفترچه را آماده کنید (گواهی فارغ التحصیلی دانشگاه ، برگ واکسیناسیون ، برگ مشخصات و ...)نقل قول:
اگه میخواهید پذیرش سپاه شهرتون بشید اول باید بریدقسمت نیرو انسانی اونجا بپرسید کی پذیرش میکنن و آیا شما را پذیرش میکنن یا نه!بعد وقتی شما تاریخو فهمیدین باید دفترچه را زمانی ثبت کنید که تایخ اعزامتون با تاریخ پذیرش اون ارگان یکی بشه. وقتی دفترچه را ثبت کردید. دو روز بعد از خود +10 برگ آماده به خدمت (تاریخ اعزام به خدمت را نوشته) را بگیرید بهش میگن برگه سبز که تاریخ اعزامتون با توجه به مدرک کاردانی اول یکی از ماه های زوج میشود/حالا شما با بقیه ی مدارکتون و این برگه به سپاه میروید ودرخواست پذیرش میکنید.
تو برگه سفید آدرس نظام وظیفه شهرمون را نوشته ولی از خود قرارگاه تماس گرفتن گفتن باید 1/4 ساعت6 صبح شهید مدرس کرج باشیدنقل قول:
سلام.ممنون از راهنماييتون. من يه برادر ديگه هم دارم كه خيلي وقت پيش سربازي كرده و ازداج كرده رفته سر خونه زندگيش يه پدر 60 ساله هم دارم وجز هيچ ارگان نظامي هم نيست خودم هم مجردم. نميشه مثلا نامه اي درست كرد كه پدرم توان سرپرستي خانواده را ندارد و من سرپرست خانواده شوم بعد به اين خاطر بيوفتم شيراز؟(برام مهم كه تو شهر خودم باشم)نقل قول:
من يه سال بسيج فعال بودم و دوره تكميلي هم گذوندم چقدر كسري به اينها تعلق ميگيره و بايد دوباره آموزشي نيرو انتظامي برم؟
در مورد شرایطتون اطلاعی ندارم اگه دوستان در جریان باشن راهنمایی میکنن ولی اگر به جواب نرسیدید برید نظام وظیفه شهرتون قسمت مشاوره میتونید بپرسید میشه با این شرایط بیایید شهر خودتون/ یا از طریق این لینک سوال خودتونو بپرسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسریتون هم دقیق نمیدونم ولی 2ماه دوره تکمیلی و تقریبا یک ماه بسیجی فعال میشه سه ماه کسری / بله باید آموزشی برید. دوره تکمیلی فقط برای سپاه آموزشی حساب میشه و برای نیرو انتظامی و ارتش دوماه کسری از آخر خدمت.
دوست گرامی نحوه پذیرش سپاه صرفا یه عنوان درخواست نیرو از ستاد مطرح میشه و نه اجبار.نقل قول:
به این صورت که شما یکی از شرایط زیر رو داشته باشید
1) داشتن سابقه بسیج فعال
2) معرف پاسدار
........
یعنی شما به هیچ عنوان شک نکنید الان افرادی که درسپاه هستن یکی از این شرایط رو داشتن یعنی پذیرش اتفاقی نداره ... که شما به صورت اتفاقی بیفتی سپاه.
گاها پیش میاد که شما میری و توی سپاه فجر شیراز پذیرش میکنی(نیروی زمینی) اما آموزشی میفتی نیروی دریایی سپاه ... یعنی ممکنه تنها با درخواست پذیرش سپاه شما موافقت شده و نه محل مورد نظر شما.:n01:
به هر صورت در صورتی که در نیروی انسانی سپاه آشنا داشته باشی که معرف پاسدار شما باشه احتمال زیاد میتونی پذیرش سپاه بشی.
به هر نحو اگربتونی سپاه فجر بیفتی که عالی هست .
دوستان محترم من چند تا سوال دلرم . ممنون میشم جواب بدید :
1 - من 7 ماه خدمت کردم و فوق لیسانس قبول شدم و الان بعد 2سال دوباره میخوام برگردم خدمت. منو میندازن محل خدمت قبلی؟(یه سریا میگن آره ، یه سریا میگن نه ! باور کنید خودمم گیج شدم !)
2 - مبنای محاسبه بسیج فعال یک سال کامله؟ من تا روز اعزامم 2سال و 4 ماه سابقه بسیج دارم . بازای 2 سال که 2 ماه میدن ، بازای 4 ماه چقد کسری میدن ؟
3- من شنیدم اگه خدمت 24 ماه شه کسری های تحصیلی برمیگرده! شماهم شنیدید؟ اینکه یکی از دوستان گفت از تیر 24 ماه میشه درسته؟؟؟
ممنون از سایت بسیار خوبتون
از پست شما این نتیجه میشه رسید ؟:اگه کسی هر دو شرط (بسیج فعال+تکمیلی و پاسدار معرف) رو داشته باشه 100% سپاه پذیرش میشه ؟نقل قول:
پاسدار معرف فرقی نمیکنه درجش چی باشه ؟ مثلا فرمانده سپاه یک شهرستان چقدر تاثیر داره؟
سلام بچه ها
من 7 ماه سابقه خدمت قبلی داشتم با مدرک لیسانس. و حدود 2 ماه هم خدمت با مدرک فوق لیسانس. در نیروی انتظامی. خدمت کرده بودم و بنابراین 1 ماه آموزش دیدم دوباره. حدود 1 ماه هم تو یگان جدید بودم. افتادم استان خودم. با هزار خواهش و تمنا افتادم شهر خودم. اما چه سود؟ وقتی حتی مرخصی 1 ساعته شهری هم بهمون نمی دادن، وقتی که من با مدرک فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه دولتی مثل سرباز صفر پست می دادم و حمالی می کردم. وقتی که گروهبان کادر که 7 سال از تو کوچیکتره، مدرکشم پایین تره خیلی بهتر از تو داره خدمت می کنه..........
به خاطر توجه نکردن به مدرکم، به درجه ستوان دومی که داشتم و نقش حمال بازی کردن تو اونجا و البته عدم وجود چیزی به اسم مرخصی و بیست و چهاری و... همین امروز ترک خدمت کردم و دیگه به اون خراب شده بر نمی گردم. بعضی شبا حتی نمی تونستیم 2 ساعت بخوابیم. روز پست، شب پست..... مثل یه برده
درجه و بخش خدمتی پاسدار تاثیر داره.نقل قول:
احتمالش خیلی زیاده بیفته سپاه.
داداش خدایی ناراحت شدم این پستتو دیدمنقل قول:
به خاطر توجه نکردن به مدرکم، به درجه ستوان دومی که داشتم و نقش حمال بازی کردن تو اونجا و البته عدم وجود چیزی به اسم مرخصی و بیست و چهاری و... همین امروز ترک خدمت کردم و دیگه به اون خراب شده بر نمی گردم. بعضی شبا حتی نمی تونستیم 2 ساعت بخوابیم. روز پست، شب پست..... مثل یه برده
نه بلدم ، نه میخوام حرفای قشنگ قشنگ بزنم ، ولی دور ترک خدمت رو یه خط قرمز بکش، میدونم سخته ، خیلی هم سخته ، ولی تو هر وقت دیگه هم بخوای برگردی بازم میافتی همون خراب شده ، با این تفاوت که سنت بالاتر رفته و حوصله ات هم کمتر شده
من تو نیرو انسانی پادگانمونم ،توی پرونده های بایگانی پادگان هر از گاهی به پرونده های جالبی میرسم ، یه بابایی رو دیدم سال 75 اومده بود خدمت ، سال 91 خدمتش تموم شده بود ، میخوام بگم یکی مثل اون هم بالاخره بعد از 16 سال مجبور شده برگرده و تمومش کنه ، ترک خدمت فقط پاک کردن صورت مساله است
کارت پایان خدمت داشتنش به هیچ دردی نمیخوره ، کلوپ هم بهت فیلم نمیده ، ولی نداشتنش هزار تا دردسر داره ، خود دانی...
حدود 95 درصد سربازای سپاه پذیرشین ولی نه همه بعضی ها هم دفترچه پست میکنن شانسی میافتن سپاه ( همون 5 درصد)نقل قول:
از پست شما این نتیجه میشه رسید ؟:اگه کسی هر دو شرط (بسیج فعال+تکمیلی و پاسدار معرف) رو داشته باشه 100% سپاه پذیرش میشه ؟
پاسدار معرف فرقی نمیکنه درجش چی باشه ؟ مثلا فرمانده سپاه یک شهرستان چقدر تاثیر داره؟
ولی یه مساله خیلی مهم توی پذیرش سپاه مدرکت هست ، من آدم با مدرک دیپلم دیدم اومده پادگان ، معرف نداشته ، بسیج هم نداشته ، فقط با یدونه از سربازای پایه بالای پادگان رفیق بوده ، اون سرباز هم اومده واسطه شده ، یکی از کادری ها زیر برگش رو به عنوان معرف امضا کرده ، افتاده سپاه ، منظورم اینه که با مدرک دیپلم سخت نیست بیافتی سپاه
با سلام خدمت تموم داداشای سرباز گل!من با مدرک دیپلم دارم میرم سریازی و مدارکم رو هم فرستادم و قراره شنبه برگه سبزم بیاد.کسی از دوستان با مدرک دیپلم تازگی ها رفته خدمت؟؟البته دانشجوی انصرافی هستم ولی هیچ توفیری نمیکنه!!میخواستم ببینم شرایط تو دیپلم و مدارک بالاتر چقدر متفاوت هست؟به احتمال زیاد هم تاریخ اعزامم 4/92 یا شایم 6/92.از تبریزم هستم.قربون همتون ;-) :grin:
یه اصطلاح توی خدمت هست که آدم میگه "دیگه نمیکشه" .. من دیدم سرباز توی برجک زده خودزنی کرده و درجا فوت شده. حتی خودکشی با ژ3 هم دیدم. به نظر من وقتی یه نفر به این نقطه میرسه بهتره خدمت رو ول کنه چون در غیراینصورت میتونه براش خطرناک باشه.نقل قول:
من خودم توی ناجا خدمت میکنم و الان وارد پنجمین ماهی میشم که نیرو پستی هستم و شبانه روز و بدون وقفه دارم پست میدم. میتونم بفهمم که این دوستمون داره چی میکشه. بهش هم حق میدم خدمت رو بزاره و بره. شاید این به نفعش باشه.
توی ناجا هیچ تفاوتی نیست اما توی سپاه و ارتش تفاوت هست.نقل قول: