نقل قول:
والا من تا حالا چندتا اکانت توی west لول 30 کردم خیلی کم پیش اومده که ks بگن . ولی هر وقت تو ne بودم از همون اول بچه بازی در میارن .
Printable View
نقل قول:
والا من تا حالا چندتا اکانت توی west لول 30 کردم خیلی کم پیش اومده که ks بگن . ولی هر وقت تو ne بودم از همون اول بچه بازی در میارن .
چی بگم والا چیزی ک دیدمو گفتمنقل قول:
اقا حالا که من امدم eu w هیچ کسی تو سرور پلی نمیده؟
من فعلا فقط mey123 را ادد کردم
من پلی میکنمنقل قول:
اسمت رو بگو اددت کنم
ولی من همیشه ARAM بازی میکنم
IHIERO
اسمم: flying7نقل قول:
میثم میای بازی کنیم؟نقل قول:
حتما میام.فقط پینگم عجیب بالاست که فک نکنم خیلی مهم باشه. لول چند کردی؟نقل قول:
لول اینم از خوبی های سرور وست!خیلی وقت بود ازینا ندیده بودم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه آن بودم دیدم تو بازی هستی log off کردم الان خواستم دوباره لوگین کنم که اینطوری شد.کاش نمیبستم بازیو :/
لول 8 بازی هم خوبهنقل قول:
فعلا دارم با jax بازی میکنم اکثر بازی ها هم چه برد چه باخت بیشترین امتیازا گرفتم
اقا از کجا میشه دید به طور کل چندتا بازی باختم چند تا بازی بردم؟ الان فقط برده هاما تو بخش کلاسیک داره نشون میده راهی هست؟
اقا بهتر نیست همه تو یه سورو بازی کنیم و با هم مچ شیم ؟ اینطوری هم بیشتر بازی حال میده و هم درصد برد میره بالا در باره بحث میثم و کامران هم به نظر من کلا ایرانی ها کار تیمی شون خوب نیست با بوجود امدن کوچک ترین مشکلی سریع با هم دعوا میکنن و تیما از هم میپاشونن. در باره همچین بازی های تیمی هم به نظر من بالای 80% کار تیمی مهم هست!! در این اصلا شکی نیستنقل قول:
این سایت برو. بهترین سایت هستش. چون برخلاف سایت های دیگه کل بازیهات رو نشون میده نه 10 تا بازی فقطنقل قول:
اقا از کجا میشه دید به طور کل چندتا بازی باختم چند تا بازی بردم؟ الان فقط برده هاما تو بخش کلاسیک داره نشون میده راهی هست؟
euw.op.gg
تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی هر آماری که نیاز داریو بدست بیاری.نقل قول:
---------------------------------------------
اینطور که بوش میاد امشب نمیتونم بازی کنم.فردا صبح هم کلاس دارم.
داش میلاد اگر فردا شب یا جمعه آن هستی بگو. من آخر هفته ها سرم خلوته وقتشو دارم.
من میخوام زود تر تا 10 نوابر نشده اکانت غربم رو لول 30 کنم بدم به mey123 گولدش کنه:n12:
این سرور eu w چه مرگش شده شما هم همین مشکلا دارید؟
اگر دنبال اینی که ببینی جکس در برابر کیا قویه و در برابر کیا ضعیفه برو
البته جکس در برابر کسایی که ضعیفه اونا رو می زنه همچین چیز شاخیه به هر حال در مورد این که در برابر هر هیرو با جکس چی کار باید بکنی و چند تا فن باهاش یاد بگیری برو این جا
در ضمن برا اطلاعت اگر e تو فعال کنی هر چی ad بخوره اگر طرفی که بهت زده اون دمیجو با ایت استان بشه تمام دمیج بهش بر می گرده پس حواست باشه الکی حدرش نده چون کلو دونش حدود ده ثانیه هست فکر کنم
برا سوالت یا مرور گر اینترنت اکسپلورت رو افلاینه یا به اینترنت وصل نیستی یا سرور قطعه یا مشکل از بازیه که نیاز به ریپیر داره تو لانچر حدود سه ساعت طول می کشه
میثم خدا وکیلی یه دونه ای.
پایه ای یه اکانت تو وست بسازم دویل بریم o,O
اسکین جدید گرفتم. حدس بزن!!!!
امشب باشیا.........
من چی پس :n03::n03:نقل قول:
آقا منم euw اکانت ساختم تریبل بریم
اگه پایه هستین یه تیم رنکت بزنیم eune تا قبله اینکه سیزن تموم بشه پویت بگیریم واسه Ward skin :n16:
من پایه ام آریا جاننقل قول:
امشب من 11 به بعد آن میشم
تیم رو بساز 2 نفر اهل دل هم بیار که غر غرو اهل فحش و فلیم نباشه تا صبح 75 پوینت رو بگیریم:n31:
سلام بکس...
کسی میدونه چیکار باید بکنم تا این مشکل رو حل کنم؟
برا من اینجوری میشد یبار هیتلر فکن میزدم میرفتم تو بعد میومدم بیرون هیتلر فکن رو قط میکردم عین ادم میرفت تو بعدشنقل قول:
حالا نمیدونم برا شما هم جواب بده یا نه
من سر در نیاوردم از این بول شتنقل قول:
دوستان کسانی که سرور eu w اکانت دارند اسماشونا بگن هم دیگرو ادد کنیم من فعلا فقط میثما ادد کردم
اسم من flying7
میگم ک یبار ف.ی.ل.ت.ر شکن میزدم میرفتم تو بازی سپس از بازی خارج میشدم و ف.ی.ل.ت.ر شکن رو قط میکردم و بعد دوباره میرفتم تو و ارور نمیدادنقل قول:
نه اینکاری ک گفتی رو انجام دادم ولی اوکی نشد...نقل قول:
دوستان میشه در مورد بن یکمی توضیح بدین امکان داره ریوت یکی رو بن داءم کنه ؟
اینم ادد کننقل قول:
Ario X4
منم ادد کنید ihieroنقل قول:
تازه اومدم لول بازیم خوب نیست ولی بهتر میشه تازه لول 13 ام
من فعلا این لیوهام تموم شه درست حسابی میشه بازی کرد . بدیش اینه که موقع اون 20 دقیقه نمیشه چت هم کرد . عجب نامردیه ایه riot . یه زمانی اکانتت بن میشد یه چند روزی خوب بود . میرفتی با اکانت دیگه ات بازی میکردی تا این از بن در بیاد . اما حالا 20 دقیقه زوری نگه ات میداره .نقل قول:
اقا امروز پینگ شما دوستان خوبه؟ یا فقط صبادز..... از صبح.....
بزار حرف بزن........
وا ده ...... سانسور می.......
ایم دان :n05:
دوستان گیفت چجوریاست . الان من یه چندتایی اکانت لول 30 اضافه دارم . ip رو که نمیشه گیفت کرد . rp رو هم نمیشه ؟ یعنی فقط باید پول داد و گیفت کرد ؟
الان من توی هر کدوم از اون اکانتها 400 rp اولیه رو دارم . فقط میشه باهاش یه Skin یا چمپ و ایکون ارزون گیفت کنم دیگه اره ؟ استفاده دیگه ای نداره ؟
ببین کلا یه هفته ای هست نت کل مملکت داغونه . به خاطر همین من الان توی این چند روز لیو بن 20 دقیقه ای خوردم . باز تهران بهتره که فقط امروز اینطوری شده .نقل قول:
عاقاااااااااااااااااااا نفر سومتون جور شد!!:n09:نقل قول:
خوب می تونی مثلا 350 تا ارپی بخری بعد با اون 400 تا میشه یک اسکین بگیری اف که میخوره ( مثلا 675 میشه )نقل قول:
دوستان گیفت چجوریاست . الان من یه چندتایی اکانت لول 30 اضافه دارم . ip رو که نمیشه گیفت کرد . rp رو هم نمیشه ؟ یعنی فقط باید پول داد و گیفت کرد ؟
الان من توی هر کدوم از اون اکانتها 400 rp اولیه رو دارم . فقط میشه باهاش یه Skin یا چمپ و ایکون ارزون گیفت کنم دیگه اره ؟ استفاده دیگه ای نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط kamron_devil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا امروز پینگ شما دوستان خوبه؟ یا فقط صبادز..... از صبح.....
بزار حرف بزن........
وا ده ...... سانسور می.......
ایم دان :n05:
ببین کلا یه هفته ای هست نت کل مملکت داغونه . به خاطر همین من الان توی این چند روز لیو بن 20 دقیقه ای خوردم . باز تهران بهتره که فقط امروز اینطوری شده .
دوستانی که الان شروع کردن به بازی 3 تا چمپ رو شروع کنید یاد بگیرید riven-zed-vayne این 3 تارو فوق حرفه ای شدید تاکید میکنم فوق حرفه ای راحت میتوانید Diamond و حتی بالاتر برید ahri هم هست اصلا هم کاری به نوب ندارید
اگه سرور eu w بازی میکنی اسمتا بگو ادد کنمنقل قول:
منم می خوام بیام اروپا غربی اما حس اکانت ساختن ندارم دلم می خواد بیام بشیم چهار نفر
فکر کنم بیش تر از 4 نفر هستیم .
دوستان چرا یه گروه تشکیل ندیم ؟
نه صرفا تشکیل یه ranked team . چون خیلی ها هنوز اول کارن .
حالا حرفه ای هامون با هم بازی کنن . نوبتر هامون با هم دیگه تا حرفه ای تر بشن . یکی یه موقع انلاینه یکی نیست . ولی فکر میکنم اگه همه با هم باشیم 5 نفر همیشه انلاین هستیم .
به خدا بهتر از اینه که با یه سری گاگول داغون ترول و afk ادم بیفته . تاپیک هم جون بیشتری میگیره و فضاش از کل کل بین دو نفر :n02: به یه فضای دوستانه و رمانتیک و عاشقانه تبدیل میشه :n05:
یادش بخیر اون اوایل تاپیک بحثها خیلی مفیدتر بود ولی الان ...
سلام دوستان
هر کسی دوست داشت ما اددش کنیم ای دیشو بده تو EU W اددش کنیم بازی کنیم...
لول 2ام تازه دارم شروع میکنم...
کمکم کنید ممنون میشم...
من 5 سال پیش بازی میکردم ولی دیگه نمیدونم چرا حال نکردم ادامه بدم :دی(ای دی قبلیم ب ف رفت نمیتونم ریکاوری کنم :( )
از 2004 هم داریم دوتا میزنیم
ای دی من bAdClown364
ایول یه نفر دیگه هم اضافه شد
منم تازه لول 13شدم با هم بریم گیم حال میده
منم ادد کن ihiero