پس حقیقتا ارزش خرید ندارهنقل قول:
Printable View
پس حقیقتا ارزش خرید ندارهنقل قول:
والا برای خیلی ها 100 گیگ روزانه و شبانه هم 2-2.5 گیگ اونم با قیمت 70 تومن خیلی خیلی ارزش داره !نقل قول:
منم که حساب میکنم مفته الان اسیاتک ماهی 10 گیگ سالی 550 تومن بدون شبانه برام اب میخوره حتی اگه 140 هم تموم بشه بازم اختلاف خیلیه
اره من خودم 1 سال اسیا تک داشتم ماهی 42 تومن پول میدادم 10 گیگ هم داشتم سرعت شبانم هم فیکس روی 90 کیلو بود !نقل قول:
این صبحانت رو بگیرم ، حجم ها رو یه دفعه بهم میده ؟نقل قول:
یکسال 70 تومن مفته دیگه ، هم روز دانلود میکنم و هم شب ، روز هم که دانلود کنم ، شب رو محدود نمی کنه
ولی باز به نظرم اینا جزوی از سیاستشونه نه به نفع مشتری :n15:
شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم
حجم هارو یک دفعه نمیده ! میتونی از تو مای صبانت تاریخچه خرید میتونی هر بسته رو فعال کنی !نقل قول:
شب بستگی به روزت داره که چقد روز مصرف کردی شبش تا 2.3 برابر حجم مصرفی روزت میتونی بگیری اینم یادت باشه اگه محدود بشی محدود شدی هیج جوره جز اینکه سرویس تو تغیر بدی از محدودیت بیرون در نمیای!
1 سال که بلعه هفتاد تومن مفت هست ! بعداز اینکه حجمت تموم شد باید سرویس حجمی یا نامحدود و جشنواره که الان میکس داره بگیری که سرویس میکس دقیقا عین همین صبحانت هست ولی با این تفاوت غیر از حجم اینه که 1 سال خریدی قابلیت تغیر سرویس نداری تا زمانی که 1 سالت تموم شه حجم کم بیاری باید بخری ! و اینکه هر ماه 5 گیگابایت ماهیانه بهت میده 65 تومن شبانه سرویس میکس هم دقیقا عین صبحانته
اما کیفیتش و پشتیبانیش میشه گفت یخورده از رقیباش بهتره!
خب اولا روزانه اون 20 گیگ هست این 100 گیگ - دوما بله شاتل اولاش سرعت دانلود شبانه بالا هست ولی بعد اینکه محدود بشی اسمی میشه و میاد رو 16-32نقل قول:
اینجا خوبیش اینه بعد محدود شدن هم رو 100-120 هست
بازم سلیقه ای هست انتخاب
پینگ 140 از 4.2.2.4 :n10: داخلی هم پاین 26 تاست
از چند روز پیش خیلی بهتر شده پیروز رو 700 بود پینگم از داخل هم رو 70 بود
صبانت بدجوری رو دور افتاده !:n19: 900 کیلو دان میده روز
دیشب شبانه هم شده بود 150 تا گاهی 200 تا هم میداد با این حال که محدود بودم داره
از سرعتش و کیفیتش بدجوری راضیم ولی اگه باز بسته 15 گیگ بذاره 13 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل هم سیاست مصرف منصفانه داره امکان نداره بگذاره بصورت نامحدود با سرعت بالا دانلود مجانی داشته باشی مگر اینکه در طرح تشویقی شاتل لند باشی . اما خوبیش اینه که حداقل تا یک حجمی رو سرعتت محدود نمیکنه اما صبانت متاسفانه از همون روز اول خواه نا خواه محدودت میکنه که این خیلی بده. برای کارهایی روزمره و دانلود های کوچک این سرعت 100-120 خوبه اما برای دانلود های بزرگ اصلاً. مثلا من یک بازی ده گیگی میخواستم حساب کردم دیدم حدود پنج شب یعنی سی ساعت باید درحال دانلود باشم کجای این میشه دانلود مجانی! پول برقی که تو سی ساعت مصرف میشه بیش از این حرفهاست. خود من بحساب اینکه شبانه مانند شاتل یا سایر شرکتها بر اساس کل ترافیک حساب میشه یعنی من که 60 گیگ حجم دارم حداقل چهل گیگ بتوانم بدون محدود شدن دانلود کنم صبانت رو انتخاب کردم اگر میدونستم اینجوریه هیچ گاه نمیگرفتم. آخه یعنی چی که روزانه حساب بشه! خوب علنا بگن سرعت شبانه ما اینقدر هست چرا مردم رو گول میزنند که نمی دانم تا هفتاد درصد حجم کل مصرفی میتوانید بدون محدود شدن دانلود کنید.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شاتل اصلا همچین سرویسی نداره!!!نقل قول:
کدوم سرویس رو خریدی شما؟
سرویس جشنواره بود برداشتند.
من الان با این سرویس دو ماهه هر شب 25 گیگ دانلود دارم و محدود هم نشدم
با توجه به سابقه شاتل در محدود کردن شانس آورده اید که محدود نشده اید.نقل قول:
چون سرویس شما دیگر ارائه نمیشود، میتوان گفت که سرویسهای جشنواره ای صبانت مناسبترین سرویسهایی هستند که در حال حاضر قابل خرید هستند.
سلام:n16:
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از صبا نت سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.
افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم
وقتی شبانه محدود میشه به هیچوجه دیگه محدود نمیشه؟
یه سوال دیگه این سرویسهای محدود (جشوناره نه)سرعتشون چجوریه مثلا 2 مگ تا چند میره/؟مثه پارس انلاین نیست که هر سرویس حجمی بگیری تا اونجا که خط میکشه دانلود کنه؟
پورت خالی ندارن چه کنیم ؟
اگر 2 خط تلفن داشتید میتوانستید برای یک خط سرویس کوتاه مدتی از یک شرکت دیگر بگیرید و برای یک خط هم در نوبت صبانت باشید تا هر وقت پورت آزاد شد سرویستان وصل شود، در صورت داشتن یک خط هم میتوانید موقتا از بسته های ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید، شرکتهای دیگر هم جشنواره هایی دارند ولی آنهایی که قیمت مناسب دارند، شبانه رایگان ندارند. اگر دانلودتان زیاد نیست میتوانید از یک شرکت دیگر مثل شاتل اینترنت بگیرید و در صورت لزوم از بسته های دانلود شبانه ایرانسل یا همراه اول استفاده کنید.نقل قول:
جشنواره شاتل هم بد نیست، سرویس یکساله با حجم 60 گیگ و بدون شبانه را 65900 تومان میدهد و سرویسی بنام شاتل لند دارد که الان با پرداخت ماهانه 10000 تومان میتوانید بصورت نامحدود فایلهایتان را از اینترنت بر روی آن سایت ریموت آپلود کنید و بدون مصرف ترافیک فایلهایتان را از آن سایت دانلود کنید.
های وب هم یک سرویس یکساله 360 گیگ بدون دانلود شبانه با قیمت 252 هزار تومان دارد ولی مشترکینش زیاد راضی نیستند.
سوالتون واضح نبود !نقل قول:
اگر مننظورتون اینه شبانه وقتی که محدود میشه دیگه به هیچ وجه از محدودیت در نمیاد جوابتون اره اس
سرویس هاشون سرعتی که روش تعهد دارن همونیه که میخرین یعنی اگه دو مگ میخرین بالاترشو سرعت دارین حدود 5 مگ ... پاین تر از دو مگ نداره !نقل قول:
دوستای گلم سلام.:n12:
حدودا یک سالی میشه که از آسیاتک استفاده میکنم. ( سرویس 2Mb - ترافیک 10 گیگ در ماه - 2 تا 8 صبح هم رایگان ):n06:
در طول این یک سال، تقریبا 300 گیگ با سرعت 900K توو ساعت رایگان دانلود کردم و این خدمت بزرگیه که آسیاتک به من کرده :n31:
چند روزی میشه که سرعت رایگانم روو 90 مونده. به نظر شما منو محدود کردن ؟:n13: یعنی دیگه قرار نیست با سرعت بالا دانلود شبانه داشته باشم ؟
اگه اینجوریه، برم از یه شرکت دیگه نت بگیرم یا همینجا بمونم؟
سرعت بالای شبانه خیلی واسم مهمه. شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین؟
توو استان گلستان از شرکت های آسیاتک، شاتل، صبانت و پارس آنلاین و مخابرات میتونم نت بگیرم.
به نظر شما با این تفاسیر، با همین آسیاتک ادامه بدم با برم از یه جا دیگه نت بگیرم ؟
پیشنهاد شما چیه بچه ها ؟ :n12:
صبانت برای شبانه سرعت حدود 120 کیلوبایت میدهد، فکر میکنم سرویس شاتل لند شاتل برای شما مناسب باشد که فایلهایتان را روی سرور شاتل می آورید و بصورت نامحدود و رایگان دانلود میکنید، سرویس یکساله 60 گیگ شاتل 65900 تومان است و سرویس شاتل لند هم ماهانه 20000 تومان است که تا 25 شهریور 10000 تومان شده است، قبلا هم بعضی از ماهها رایگان بود. شاتل به مناسبتهای مختلف بسته های حجمی تخفیف دار هم میدهد.نقل قول:
یک راه هم برای شما این است که سرویس یکساله جشنواره میکس صبانت 60 گیگ 60 هزار تومانی(بصورت هر ماه 5 گیگ است) یا سرویس یکساله صبحانت 102 گیگ 63800 تومانی (بصورت هر ماه 1 گیگ و 6 بسته یکماهه 15 گیگ است) با دانلود روزانه 2.5 گیگ از ساعت 4 تا 10 رایگان بگیرید و بقیه دانلودهایتان را از طریق بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول انجام دهید که تقریبا هر 20 گیگ 1000 تومان میشود.
ممنون از شما بابت راهنمایی منم شاتل رو ثبت نام کردم یکساله 65 تومن که برای دانلودم هم شاتل لند میگیرم .نقل قول:
خب اگه پهنای باند 8Mb هـــم بگیرم، بعد از دانلود بیشتر از حد نصاب شبانه، باز هم سرعت حدود 128 کیلو میشه؟؟ قاعــــــدتا باید 500 کیلو محدود بشه چون پهنای باندم 8Mb هست نه 128Kb !! درستــــــه ؟
سرویس شاتل لند چیه ؟ میشه در موردش توضیح بدین ؟
در مورد بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول هم اگه میشه بگید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یعنی از کجا باید بخرم و با PC میشه دانلود انجام داد با این بسته ها ؟؟
خب اگه پهنای باند 8Mb هـــم بگیرم، بعد از دانلود بیشتر از حد نصاب شبانه، باز هم سرعت حدود 128 کیلو میشه؟؟ قاعــــــدتا باید 500 کیلو محدود بشه چون پهنای باندم 8Mb هست نه 128Kb !! درستــــــه ؟نقل قول:
سرویس شاتل لند چیه ؟ میشه در موردش توضیح بدین ؟
در مورد بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول هم اگه میشه بگید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟ یعنی از کجا باید بخرم و با PC میشه دانلود انجام داد با این بسته ها ؟؟
این سرویسهای جشنواره صبانت 12 مگابیت است که سرعت دانلودش 1.3 مگابایت میشود و بعد از محدود شدن به 1 مگابیت (128 کیلوبایت) محدود میشود، سرویسهای گرانقیمت عادی مثلا 8 مگابیت، بعد از دانلود شبانه 2 برابر روزانه به 15-20 کیلوبایت محدود میشوند.نقل قول:
سرویس شاتل لند یک سایت است که هزینه اشتراکش ماهانه 20000 تومان است(البته تا 25 شهریور با 10000 تومان میتوانید اشتراک یک ماهه بگیرید) که لینک فایلهایتان را وارد میکنید و به سرور آن سایت انتقال میدهید و سپس از آن سایت دانلود میکنید و از ترافیک اینترنتتان کم نمیکند.
ایرانسل و همراه اول بسته های شبانه 1 تا 3 ساعته با حجم 20 تا 60 گیگ و قیمت 900 تا 3000 تومان دارند و از طریق سایت یا برنامه موبالشان قابل خرید هستند و با وصل کردن موبایل 4g به کامپیوتر و یا خرید مودم 4g در کامپیوتر قابل استفاده هستد. برای رسیدن به حداکثر سرعت باید آنتن دهی 4g خوب باشد.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکهایی که لینکشان را گذاشتم مراجعه کنید.
مـــمـــنـــونـــم دوســـت خـــوبـــم :n12::n12:نقل قول:
میتونی دقیق تر توضیح بدی این سرویسی که داری چه جوریه ، تو سایت که نبود هم چین چیزی یا یه مورد که شبانه داشته باشه معرفی کنی ؟نقل قول:
ممنون
جشنواره ها تموم شد؟
مخصوصا ٦٠ گيگ ٦٠
ترافيك بامدادي رايگان
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بله تو پنل موجود نیست احتمالا طرح جدید شاید بزارننقل قول:
در هر صورت اگه بخواد تغیر کنه پنل 1 روز کلا بسه میشه تا اپدیت شه
البته رزرو كردم
براي كسي ديگه مي خواستم
بسته خوبي بود
سرویسهای میکس از سایت برداشته شده ولی شاید نمایندگان بتوانند ثبت نام کنند، نماینده اصفهان در کانال تلگرامش تاریخ پایان فروش این سرویسها را آخر شهریور اعلام کرده است.نقل قول:
سرویس صبحانت 102 گیگ از 4 تا 10 رایگان (ماهانه 1 گیگ و 6 بسته یک ماهه 15 گیگ) همچنان فعال است و از طریق لینک زیر یا نمایندگان برای مشترکین جدید قابل خرید است:
این سرویس دوباره به لیست سرویسها اضافه شد.نقل قول:
سرويس خوبي بايد باشهنقل قول:
حداقل از حجم خريدن كه بهتره
فقط با مودم رو ميگه مشتركين جديد
در كل صبا نت با كيفيت ميده به ما تاحالا نشده كه قطع باشه
با اينكه شاتل هم دارم و اون سريعتر هست ولي قطعي تك و توك داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سرویس 102 گیگ صبحانت هم فقط برای مشترکین جدید است.نقل قول:
سرویسهای جشنواره فعلی صبانت هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت ایده آل ترین سرویسهای قابل خرید در ایران است.
اینم قطعی دارهنقل قول:
مثلا همین دیشب 1 ساعت برا من قطع بود ! اخرشم مودم رو خاموش روشن کردم تا درست شد !
سر ایپی هم خیلی اذیت میکنه مثلا وقتی رنج ایپی با 188 و 94 شروع میشه سرعت تک کانکشن خوبه ولی بعضی صفحه رو باید رفرش کرد تا باز بشه ولی وقتی ایپی با 89 شروع بشه همه سایت ها راحت بدون رفرش باز میشن
دوست عزیز تو بازه رایگانش چقدر میشه دانلود کرد ؟نقل قول:
هر روز تقریبا 2.5 گیگابایتنقل قول:
دوستان این طرح 102 گیگ، اون 12 گیگش به چه صورت هست؟ یعنی در هر ماه فقط 1 گیگ میشه مصرف کرد و بعد حتما از بسته ها باید استفاده کرد؟
هر ماه 1 گیگ میدهد که اگر استفاده نشود به ماه بعدی منتقل میشود،اگر حجم تمام شود هم میتوانید حجم اضافی بخرید یا بسته 15 گیگ فعال کنید یا میتوانید مثلا 6 ماه اول از بسته های 15 گیگ استفاده کنید و 12 گیگ را بگذارید برای 6 ماه بعد که برای هر ماه 2 گیگ میافتد، یا میتوانید منتظر باشید هر وقت به مناسبتی بسته حجمی تخفیف دار ارائه شد استفاده کنید.نقل قول:
حتی میتوانید برای 2 خط این سرویس را بگیرید و تا 1 سال ماهانه 17 گیگ حجم داشته باشید.
سلام دوستان
من سرویس جشنواره 102 گیگ رو گرفتم. از دوستانی که تهران هستند ممکنه rate دانلود و آپلود رو از status مودم بگید که چقدر هست برای شما
ممنون