ببخشید سرعت شما چقدره؟نقل قول:
Printable View
ببخشید سرعت شما چقدره؟نقل قول:
اینم از تنظیمات مودممنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاری کن، الان که رو حالت اتوماتیک میذاری، پسوردتو تو مودم اشتباهی بده ، بعد با کانکشن وصل شو ، فک کنم مشکلت اینجوری هم حل شه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
مودم رو حالت اتوماتیک گذاشته بودین ، نه ؟نقل قول:
عمرا اگه قبول کنننقل قول:
3 گیگ منو اینطوری خوردن هر چی گفتن جواب دادن که تو سیستم ما زده شما ساعت 9 قطع کردی و...
سرویس یک مگ در ساعات رایگان حدود 100 در ساعات غیر رایگان 230نقل قول:
این که گذشت ولی در اینجور مواقع همیشه بهتره وقتی مودم رو خاموش می کنیدنقل قول:
دیشب ساعت 1 گذاشتم برا دانلود صبح 6:50 مودم رو خاموش کردم دوباره رفتم خوابیدم،دوباره که بیدار شدم دیدم ساعت خاموش شدن مودم رو 9:05 زده ازم 2 گیگ کم کرده،زنگ بزنم برمی گردونن؟ چطور ثابت کنم اشتباه شده؟
یکبار هم کانکت بشید ببینید زمان رو درست زده یا نه که اگر مشکلی داشت
همون لحظه زنگ بزنید بگید که بعدا نگن که مثلا شما تا ساعت 9 مودمت روشن بوده.
البته نمیدونم شاید همون اول بزنه 6:50 بعد که مودم رو خاموش می کنید و دو ساعت بعد کانکت میشید بزنه 9 !
مشکل اینه که اکثرا جزئیات رو مشخص نمیکنن و log رو بررسی نمیکنن.
اگر log بررسی بشه احتمالا مشخص میشه که شما تو اون ساعات آنلاین نبودی.
خب اینجور مواقع رو چطوری میشه تشخیص داد ؟!!! :18:نقل قول:
بحث تشخیص نیست.
همیشه اینکار رو بکنید تا حداقل اگر مشکلی نمایان شد قبلش بتونید با پشتبانی صحبت کنید.
مثلا شما 6 نت رو قطع کردید و 6:30 کانکت شدید خوب اگر تو قسمت ریپورت زده باشه 9 خارج شدید
همون لحظه زنگ بزنید پشتیبانی قبول می کنه دیگه. چون هنوز 9 که نشده.
من مشکل مشابه حدود 1 ماه پیش برام پیش اومد ، از اون موقع همیشه
بعد از دیسکانکت شدن یکبار دیگه کانکت میشم و ریپورت رو چک می کنم و بعد خارج میشم.
(هم می بینم زمان رو درست زده یا نه و هم اینکه حجم ازم کم شده یا نه در ساعات رایگان)
جالب بود زنگ زدم بدون اینکه هیچ مقاومتی کنه قبول کرد گف اضافه میشه !!!!نقل قول:
هیچی اینطور که شما گفتین کامپیوتر شما روشن بوده و دان کرده...ضمنا شما مودمت وایرلسه؟؟؟؟نقل قول:
من پیش اومده تا ساعت 11 هم مودمم روشن بوده (رو pppoe هم هس) ولی با IDM کامپیوترم خاموش میشده مشکلی هم پیش نمیومد اما ایندفه که قبل 7 خاموش کردم عهد اینجوری شد،حالا باس صبر کنم ببینم اضافه میشه تا چن روز دیگه یا نه...نقل قول:
دیشب همش 150 مگ دانلود کردم.
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :angry::angry::angry::angry::angry:
نه بابا خاموش شده بوده،همیشه کامپیوتر خاموش میشد اما مودم تا بعدشم روشن بود ایندفه مودم هم خاموش کرده بودم...آره وایرلس هسنقل قول:
ممنون ولی منظورم تنظیمات wan و lan بود و مقادیرشون. البته نه شخصی هاش.نقل قول:
اون راهی رو که شما گفتی هم با اینکه به نظرم چاره ساز نبود امتحان کردم. نشد.اصلا اون روشی که گفتی منطقی نیست.
مودم رو حالت اتوماتیکه. حالا با کانکشن که وصل نمیشه.
ولی بازم ممنون
من ۷ ماه پیش ۵۱۲ ۳ ماهه داشتم سرعت دانلود روزا ۲۳۰ بود شبا ۳۰ گفتم چرا گفتن چون تابستونه اینجوریه تابستون که تموم شود سرعت شبانه درست شود و اومد رو ۱۴۰.
بعد ۳ ماه بعدش که تموم شد ۱ مگ ۳ ماهه گرفتم سرعت هم روز هم شب رو ۲۳۰ بود و شبا ۳ گیگ دانلود میکردم
دیگه آخراش سرعت آمده بود پایین روزا به سختی تا ۱۸۰ هم میرفت اما شب رو ۱۰۰ بود
الان هم که ۲۵۶ ۱ ماهه گرفتم سرعت تا ۱۸۰ هم میره اما شبانه رو ۳۰ هم بزور وای میسته
در کل فهمیدم زیاد به نوع سرویسی که میگیرم ربط نداره اکثرن رو ۲۲۰ و اینا بود
حالا نمیدونم چرا سرعت اینقد پایینه ماله شما هم همینطوره؟
آقا چه کنیم با این 1 گیگ کلی فیلم Full HD 1080p میشه دانلود کرد :27:
همشونو که دانلود کردی برا ما هم بفرست!!!نقل قول:
بایدم 150 مگ دان کنید من 3 ماه بود زنگ میزدم ببینم این پارس پورت خالی داره تو منطقمون میگفت نه تا همین هفته پیش که گفت پورت خالی داریم منم رفتم ثبت نام کنم اصلا جمعیت رو که دیدم خودم گرخیدم تو هر اتاقی 5 -6 تا یوزر بودن هر کدوم یه مشکلی داشتن تو اتاق ثبت نامشم که چهار نفر همون موقعه داشتن فرم پر میکردن خودم راهمو کج کردم اومدم بیروننقل قول:
الانم میگم این پارس درست بشو نیست خداتا یوزر جمع کرده با اون قیمتهاش توی این مدتم که شاتل و صباگند زده بودن نصف کاربرای شاتل و صبا رو اوردن به این پارس آنلاین
خدا صبر بده به همگی
من خودم موقعی که ارور 651 میداد ، واسه اینکه اتوماتیک وصل نشه ، اینجوری وصل میشدم که زمان کانکت و دیسکانکت دست خودم باشهنقل قول:
چرا منطقی نباشه ؟!!! فرق بریدج و اتوماتیک چیه ؟ میشه بگین ؟
با پسورد اشتباه مودم نمیتونه وصل شه به ISP ، پس با کانکشن که یوزر و پسورد درستتو زدی به راحتی وصل میشی ،
الان شبه و درحین دانلودم :31: فردا صبح خودمم امتحان میکنم :10:
سیستم پسورد وایرلست چیه؟نقل قول:
wpa/wpa2pk/wep...
برا بعضی اوقات زمانی که idm به کانکشن اتوماتیک وصل نمیشه راه حلی دارین ؟
من الان با همین روشی که گفتم وصلم به اینترنت :46:نقل قول:
پسوردتو تو مودم یه حرف بیشتر بده
یعنی به اینترنت وصل هستین و IDM دانلود نمیکنه ؟!!!نقل قول:
من که 2-3 شبی هستش که دیسکانکتی های شبانه ام زیاده و از 3-4 به بعد دیگه نمیتونم وصل بشم !
دیشب با 256 20مگ دانلود کردم منو باش که شما ها می گفتین سرعن واقعی تر شده می خاستم 1650 مگ دیگه دانلود کنم
سرعت روزانه از 190 رسیده به 60!
شبم در بالاترین حالت 16 د کمترین 5 (بگو دایل اپ هست دیگه)
wep هس،چطور؟ به نظرت -- شده؟نقل قول:
خبری از عید نشده که آخر میخوان چه گلی به سره ما بزنن؟
دوستان عید پارسال سرعتا چطور بود ؟؟؟؟؟؟؟
یــه گیــگ دادن دیـگه چی میخوای! (می تونی باهاش کل نت رو جارو کنی :دی)نقل قول:
متفاوت بود...نقل قول:
یکی 100 پایینتر نمیومد سرعتش
یکی دایل آپ :دی
ماشالا ........نقل قول:
چه تفاوتی .........
من دربارۀ حجم دانلود، یه نکته ای رو چند وقته متوجه شدم که نمیدونم شما هم بهش برخورد کردید یا نه.
اونم اینه که همیشه حجم دانلود واقعی من (با idm) در شب چند صد مگ کمتر از حجمیه که تو اکانتم میزنه!
در همین رابطه روی اینترنت کانکشن کلیک سمت راست کردم و گزینۀ status رو زدم، بعد دیدم که میزان ترافیک دریافتی در هر ثانیه در حدود 20 تا 50 کیلوبایت بیشتر از سرعتیه که باهاش دارم دانلود میکنم!! (با idm)
این کارو در چندین نوبت انجام دادم
بنابراین به این نتیجه رسیدم که من در واقع از تمام سرعت دریافتی استفاده نمیکنم و اصلاً معلوم نیست این ترافیک دریافتی مازاد کجا داره میره!!؟
حالا نمیدونم دلیلش چیه :13:
از دوستان کسی علت رو میدونه ؟
اینم بگم که در موقع دانلود کاملاً چک کردم که فایل دیگه ای در حال دانلود توسط ویندوز نباشه (مثل آپدیت ویندوز یا آنتی ویروس)
تعداد کانکشنهای idm رو هم روی 8 تا و 16 تا گذاشتم که تفاوت چندانی نداشت
:41:این چه سیستمی پسورد که گذاشتی عزیز این رو که میشه 3 سوته رو هوا زد شما باید سیستم پسورد رو به wpa2 psk تغییر بدی احتمالا یکی تیز بوده پس وایرلست رو زد.:13:نقل قول:
دوستان این طرح های نوروزی پارس رو کسی استفاده کرده ؟
15 روز اضافه یا ترافیک دوبل برای طرح های 3 ماهه
یعنی من الان انلاین یه 256 3 ماهه شارژ کنم 6 گیگ ترافیک به حسابم اضافه میشه ؟
بله 15 روز +حجم اشتراک*2(6*2=12)نقل قول:
من اشتراکم تا برج 2 مونده ترافیکم 1 گیگ بیشتر نمونده/الان بخوام تمدید کنم 3 ماهه این یه ماهی که از اشتراکم با قی مونده بش اضافه میشه؟اون 1 گیگی که دارم چی؟
بله 1 ماه و 1 گیگ سرجاشه نترس تمدید کننقل قول:
نقل قول:
با نرم افزار که سیستم روشن میشه بعضی اوقات IDM به کانکشن و اینترنت وصل نمیشه.(مودم در حالت بریج )
بروبکس من 24ام 3 ماهه 256 شارژ کردم
خواستم ببینم اینم 15 روز رایگان تا کی اضافه میشه ؟
شارژ رایگان هم میدن ؟
من یک ساعت پیش 3 ماهه 6 گیگ 256 زدم ولی نه اون یک گیگ هدیه ای که بود منتقل شده نه ترافیک 2 برابر هست نه 15 روز اضافه شده...
چی کنم ؟
نقل قول:
عجله نکنید اضافه میشه اگر هم نشد بعد از چند روز تماس بگیرید با پشتیبانی مشکل رو برطرف میکننند
من الان سرویسم 256 هستش میخام 512 بگیرم رو همون تمدید اشتراک بزنم 512 سه ماهه سرویسم 512 میشه؟
دان استریم 512 رو رو چند میبندن؟
به نظرتون با 256 فرقی هم داره؟