برای تو روز سرعت تون خوب نیست.نقل قول:
باریست کردن ممکنه درست بشه. در نهایت مجبوری یوزر و پسوردتون رو دوباره ست کنید
Printable View
برای تو روز سرعت تون خوب نیست.نقل قول:
باریست کردن ممکنه درست بشه. در نهایت مجبوری یوزر و پسوردتون رو دوباره ست کنید
ممنون من از لحاظ کیفیتی گفتم مهم نیست یک ماهه هست یا شش ماهه فقط میخوام بدونم کدوم سرعت استیبل تره و افت سرعت نداره و سرعتش از حد نرمال پایین تر نمیاد ؟نقل قول:
از وایمکس مبین نت در حال حرکت میشه استفاده کرد ؟؟
کسی میدونه مشکلات شبکه تو اهواز تا کی برطرف می شه
نزدیک به یک هفته است یا اینترنت نداریم یا با قطعی پی در پی و فراوان و سرعت در حد دایل آپ
هر دو پایدار هستن اگه آنتن داشته باشید .نقل قول:
ولی از نظر به صرفه بودن نوروزی بهتره .
بله ولی کیفیتش تضمین شده نیست .نقل قول:
( در حالت ساکن هم تضمینی نیست :n02: )
متأسفانه رگولاتوری به نفع رایتل ارائه ی وایمکس در حال حرکت رو محدود کرده. شما میتونی در حال حرکت استفاده کنی، اما زمان هند اور بین دو فرستنده ارتباط برای لحظاتی قطع میشه. من اینطور شنیدم.نقل قول:
من چند بار ریست کردم، دقیق خاطرم نیست، ولی فکر کنم هیچ تنظیمی انجام ندادم، نهایتش همونه که آرش خان فرمودن.نقل قول:
تازه امروز گفتن تا چند روز آینده !! :n13:نقل قول:
منم تاحالا تو 5 شهر استفاده کرده ام و مشکلی نداشتم .نقل قول:
اقا یکی جواب بده بلاخره شبا بیدار بمونیم تا مودم رو ساعت 2 رسیت کنیم یا بخوابیم بزاریم 2 به بعد دانلود شه .
یه بار حجمم رفت دیگه هر شب مجبورم بیدار بمونم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
اجتیاجی به ریست نیست. مطمئن باشید دوست عزیزنقل قول:
------------
دیشب قبل از ساعت رایگان اهواز قطع بود
الان هم که ساعت 4 هست وصله ولی سیگنال زیره 25% هست و میره و برمیگرده ، مبین نت خسته میشه رو روحمون میشینه شعر میخونه میخنده :n19:
برای بقیه هم همینطوره؟
راستی بچه ها ماه رمضان نزدیکه! یاد پارسال افتادم که ملت تا صبح بیدار می موندن سرعت اندازه دیالوپ شده بود!:n28: گفتم که اماده باشید:n23:
ساعت 6:30
وضعیت سیگنال من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود من
من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان سرعت شبانه خوب شده؟نقل قول:
طرحت 1 مگ نوروزی هست اره؟
سرعت نسبت به چند هفته ی اخیر کمی بهتر شده و لااقل پایدار شده.نقل قول:
طرحم هم 1 مگ نوروزیه
سرعت متوسط من (الان):
من طرح نوروزی رو دارم ولی متوسط ۲۰۰ و حتی کمتره تا ۳۰۰!
گفتن تا چند روز ایندهنقل قول:
ولی بعید میدونم راست بگن:n09::n10::n04:
اگر میشه 1 تست از سرور لندن و فرانکفورت بزار...نقل قول:
یه سوال
من rssi -85 هست پینگم از داخل 135 و از خارج دور و بر 500 هست ولی سرعت دانلودم خوبه .حالا اگر سیگنالم مثلا بشه -55 پینگ پایین تر میاد یا ربطی به سیگنال نداره ؟
تو روز بعضی اوقات مخصوصا بعد و قبل از ساعات رایگان تا 300 میره ولی متوسطش همون 120 تا200 هستنقل قول:
نه پینگ هیچ دخلی به سیگنال ندارهنقل قول:
آرش جان خبر داری بقیه کسایی که 1مگ نوروزی دارن هم همین سرعتا رو میگیرن؟یعنی مال همه رو بالاتر بستن یا شانسیه؟ اگه باشه که خیلی خوبه . من 2مگ 1ماهه دارم.توماه گذشته که عملا روزا 1-1.5 مگ بودم و شبا 0.5-0.7 مگ ! در بهترین حالتم تو روز تو این چند ماه با چند دانلود همزمان و اکانت وی آی پی (سیگنالم همیشه خوبه) به حداکثر اسمی (260-270 kB/s) رسیدم.اگه شما یا سایر دوستان تایید میکنین برم عوض کنم . همین الان 6:30 عصر سرعتم 0.8-1 مگه. با سپاس از همه دوستان :n01:نقل قول:
من که 1 مگ نوروزی دارم سرعتم رو 2مگ بسته شده
مال من هم روی 2 مگابیت بسته شده. به گمونم من از خوش شانس های مبین نت هستم. در ساعات عادی که هیچ وقت افت سرعت ندارم، ساعات رایگان هم معمولاً بین 250 تا 300 کیلوبایت سرعت دانلودمه. البته گاهی وقت ها به حدود 100 تا 140 هم کاهش پیدا میکنه که با نزدیک تر شدن به صبح میره بالا. زیاد اهل دانلود شبانه نیستم، اما در کل بیشتر اوقات سرعتم خوب بوده.
اینجا کسی هست که تو آبادان هم استفاده کرده باشه ؟
با سلام.
دوستان از شما کسی گوشی اندرویدی با اندروید جیلی بین 4.1.2 نداره؟
اخه چند وقته گوشیمو اپدیت کردم دیگه با وای فای کلا به این مودمه ما وصل نمیشه و این مشکل فقط مشکل من نبوده خیلی ها که مبین نت داشتن گزارش کردن.خواستم ببینم اینجا کسی هست ک این مشکلو داشته باشه ؟( ب بقیه راحت وصل میشه ! )
نقل قول:مرسی دوستان عزیز.:n01:نقل قول:
تو قسمت سرویس فلو صفحه اول استاتوس مودمتون>دانلینکتون چنده؟ مال من2.097 مگه ولی مال شما از 2 مگ هم یخورده بیشتر میده ظاهرا (300*8=2400 یا 2.4 مگ) ! سایر دوستان هم همینطورن؟:n13:
سلام از طرح های نوروزی مودم usb خوب هست طبقه چهارم هستیم مودم های مبین نت از نظر کیفیت و آنتن دهی با هم دیگه فرق دارن بعد با lan وصل میشه؟
مال من هم 2.099 هستنقل قول:
مودم من (bm632w) همچین چیزی نداره، اگر داره راهنمایی کنید کجا پیداش کنم؟
مودم منم (bm632w) هست:n02:نقل قول:
طرح های نوروزی تا پایان دوره نمیتونی طرح دیگه انتخاب کنی؟نقل قول:
سؤال شما گنگ هست! منظور شما از طرح های نوروزی چیه؟ یک طرح نوروزی بیشتر وجود نداره.
مودم usb ابداً توصیه نمیشه.
از لحاظ قدرت مودم بیرونی از همه قوی تره، مودم های رومیزی تقریباً در یک سطح هستند. مودم های جیبی و یو اس بی در مرتبه ی بعدی آنتن دهی قرار دارند. مودم های بیرونی و رومیزی LAN دارن.
در نهایت اینکه شما هر طرحی که انتخاب کنید، در هر زمان که مایل باشید میتونید با طرح دیگه جایگزین کنید، اما حجم و روزهای باقیمونده باطل میشه.
به این نکته هم توجه کردید که وقتی ترافیک طرح نوروزیمون تموم شد باید گیگی 10 هزار تومن شارژ کنیم. :n10:
من ADSL میخوام ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!! :n14:
من که نخریدم، طرحو ابطال کردم، مجدداً خریدم! حجم اضافه که اصلاً به صرفه نیس!
1مگ نوروزی دارین؟نقل قول:
نقل قول:
همون طرح ویژه با اشتراک 1 به 4 که سه نوع مودم داره که lan مادربرد من دچار مشکله باید usb باشه شما چه پیشنهادی دارید ممنون
سلامنقل قول:
برای من هم دقیقا روی دو مگابیت بسته شده و در بهترین حالت سرعتم به 240-250 میرسه و بالاتر نرفته و با افتی که این چند وقته داشته،حالا به 200 هم به سختی میرسه.شبانه هم که زیر 100 هستش حتی با ترفندهای مختلف!
سلامنقل قول:
در مودم dx190 در قسمت زیر قرار داره.ممکنه در مودم شما اصلا وجود نداشته باشه:
با یوزر ادمین وارد بشید،در قسمت wimax status در تب status به قسمت Service Flow بروید.یک جدول مشخصات سرویس بسته شده رو نشون میده و با متغیرهای downlink و uplink دانلود و آپلود مشخص شده.