دوستان سلام!
مقدار نویز و مشخصات خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان سلام!
مقدار نویز و مشخصات خط من چطوره؟
ظاهرا خوبهنقل قول:
دان استریمتون 6 مگه و اس ان ارش هست 22 که عالیه ولی آپتون 1 مگ بسته شده که اس ان ارش شده 12 خوبه ولی تو مرز قرار داره برا همین بهتره که بگید آپ رو براتون بیارن رو 512 (البته اگه تو پروفایل ISP همچین مقداری تعریف شده باشه)نقل قول:
با اینکه خطم رو 6مگ بسته شده اما سرعت دانلودم متوسط 280 هستش.(یعنی از 680 شروع میشه ولی در عرض 10ثانیه میاد پایین و رو 280 فیکس میشه.) دلیلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
یعنی سرعت آپ بیاد پایینتر بهتره؟! چرا؟
نقل قول:
سرعت دانلود 2 مگابیت.فقط پینگم یک هفته 300 و یک هفته 150.
Downstream Upstream 38.3 38.5 SNR Margin :db 8.0 3.0 Line Attenuation :db 3072 766 Data Rate :kbps 23456 884 Max Rate :kbps 0 2 CRC
0
دلیلش اکانتینگ خود ISP هست !!! تو اینجور ISP ها سرعت حداکثر پورت ممکن بسته میشه ولی کنترل سرعت توسط دان استریم صورت نمیگیره بلکه توسط نرم افزار مدیریت خود شرکت صورت میگیره که برای شما حداکثر سرعت رو 280 تعریف کردننقل قول:
فکر کنم خط شما فیبر باید باشه درسته؟؟؟ !!! خیلی عالیه 23 مگ رو راحت میتونه ساپورت کنه !!! با خط 3 مگ اس ان ار عدد عالی 38 هستش :n12:نقل قول:
و در ضمنLine Attenuation شما خیلی عالیه 3 و 8:n12:
بله فیبر نوری.البته تو مملکت ما فیبرنوری بودن یعنی بدبختی چون فقط یک انتخاب داری.نقل قول:
فقط منLine Attenuation نمی دونم برای چه کاریه؟؟؟و حداکثر خط های مسی چقدره؟؟
CRC؟؟؟
البته این قضیه تو همه استانها صادق نیست !!! مثلا تو تبریز برا فیبر نوری چندین انتخاب وجود داره و تنها مخابرات نیست (اگر چه میزان خط های فیبر نوری خیلی کمه)نقل قول:
Line Attenuation هم که یه مقدار هست که از 1 شروع میشه و میره بالا و فاصله بین مودم و مرکز مخابراتی رو نشون میده که هر چقدر کمتر باشه عالیه و سرعت انتقال دیتا بین این 2 تا بهتر و با کیفیت تر خواهد بود که برای شما عالیه و 3 هست در حالی که برای من با خط مسی عدد فوق فجیع 65:n21:
CRC هم یه پارامتر هست برای سنجیدن میزان ارور ها در لابه لای ارتباط بین یوزر و ISP که این عدد هم در حالت عادی باید صفر باشه و طبیعتا میزان بالا بودن این عدد نشان دهنده بیکیفیت بودن اینترنت دریافتی توسط یوزر هستش
امیدوارم توضیحات کاملی بوده باشه:n12:
سلام
دوستان اگر موافق باشید ادامه بحث های نویز رو در تاپیک نویز انجام بدید
برای این میگم که یک تاپیک جامع و خوب داشته باشید
از همه دوستان تشکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هر کاری میکنم وصل نمیشه !
یوزر و pass رو وارد میکنم توی مودم.ولی نمیشه.
قبلا 4 تا isp عوض کردم شده.
فقط بگم عجیب تلفن خرخر میکنه.
snr خطتو از توی status مودم چک کن ؛ ببین شاید واسه نویز باشه !نقل قول:
چک کردم.نقل قول:
گزینه snr روی 35 تا 45 میچرخه.و او یکی autinication بین 14 تا 18 هست.
الان مشکل چیه که وصل نمیشه؟
بی سیم ورودی خونه هم وصل کردم نشد.
ممکنه از vpi و vci باشه؟
سلام دوستان من یک مودم tp-link مدل 8960N دارم. هرچی میخوام mtu تغییر بدم بازم برمیگرده روی 1480. چه کار باید کنم؟
سلام
دوستان مودم من Dlink 2730u هست .
تو تنظیمات وایرلس و در قسمت security وقتی که WPS رو غیرفعال میکنم ، Network Authentication هم غیر فعال میشه و میره روی none !
وقتی که میخوام Network Authentication رو روی کلاینت خودم بذارم ، دوباره WPS فعال میشه !
چیکار کنم ؟
لطفا جهت خرید مودم وای فای تا زیر 100 تومن راهنمایی کنید ترجیا دی لینک
سلام دوستان چند روزه اینترنتم مدام قطع میشه باید هی مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره وصل بشم مشکل چیه؟:n03:
چند صفحه آخر این تاپیکو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
لطفآ یک مودم عالی تا 120 تومان برای adsl اسیاتک معرفی کنید.خودم دو مدل رو مد نظر دارم:
1.Tp-Link 8961ND
D-Link DSL -2750U NEW.2
هر دو مدل هم نوع سفید رنگشون.به نظر شما کدام گزینه بهتره؟می خواهم سرعت،کیفیت و برد خوبی داشته باشه به علاوه کانفیگ راحتی هم داشته باشه و قطعی هم نداشته باشه.
ممنون میشم از راهنماییتون.:n01:
دوستان کسی نمیدونه؟نقل قول:
من مودم TP-LINK رو به شما پيشنهاد ميكنم.نقل قول:
شاد باشيد:n12:
شما از كجا سرويس داريد؟نقل قول:
در ضمن نوع و مدل مودمتون رو بيان كنيد.
از صفحه Status مودمتون هم يه اسكرين شات تهيه كنيد و قرار بديد.
از كدوم شركت سرويس داري؟نقل قول:
در ضمن يه بار به صورت Bridge مودمتون رو كانفيگ كنيد و بعد از اون اقدام به ساخت كانكشن درون ويندوز كنيد.
اطلاعات اكانتتون رو وارد كرده و كانكت شويد.
اگر تونستيد كانكت بشيد پس يوزر و پستون مشكلي نداره.
شما يه بار مودمتون رو رست سخت افزاري كنيد.
بعد اقدام به تنظيم كردن اون كنيد.
نظر بقیه ی دوستان چیست؟این طوری که من فهمیدم isp اسیاتک با مودم های D-Link سازگارتره،به نظر شما مودم D-Link DSL-2750U NEW را تهیه کنم بهتر نیست؟چون هرکی هم تا حالا داشته راضی بوده یا پیشنهاد می کنید مودم Tp-link را بگیرم؟نقل قول:
کمتر کسی رو پیدا میکنین که از لحاظ سخت افزاری و فنی بتونه شما رو راهنمایی کنه،بیشتر افراد بر اساس تجربه ای که در استفاده از دستگاههای مختلف داشتن اقدام به راهنمایی میکنن و من هم بر اساس همین تجربه میتونم به شما پیشنهاد تی پی لینک رو بدم،من هم دی لینک داشتم و هم تی پی،و تی پی از هر لحاظ کمتر من رو اذیت کرد.نقل قول:
تو کدوم قسمت هستش این منو دقیقا؟نقل قول:
Tp-link اصلا توصیه نمیشه با خیلی از isp ها هم سازگار نیست از جمله آسیاتکـ!نقل قول:
دوستان خوشحال میشم پیج ما را هم لایک کنید
مودم 4پورت Netis با آنتن 5دسی بل فقط67تومن
پس شما توصیه می کنید که من مودم از برند D-Link تهیه کنم؟به نظر شما کدام مدل را انتخاب کنم؟همین مدل 2750U NEW چیز خوبیه؟مودمی که می خواهم دوست دارم قطعی نداشته باشه و وایرلس خوبی هم داشته باشه.نقل قول:
2750 هم مودم خوبی بهتر هم بخواید برند سیسکونقل قول:
قطعی زیاد مرتبط با مودم نیست
من خودم اسیاتک دارم با tp-link کاملا سازگاره ، فک نمیکنم اصلا همچین چیزی باشه که مودمی با شرکتی سازگار نباشه!نقل قول:
عمده تفاوت موم ها اینه ک مثلا فلان مودم تا 25mbps سرعت ساپورت میکنه یکی دیگه تا 50mbps ! که تو ایران خیلی فکر اینا نمیخواد باشی :n02:
والا ما که نمایندگی هستیم میبینم بیشتر مشکلات با تی پی لینک هست!شما که تازه یک ماه هم نیست از اسیاتک سرویس گرفتی!نقل قول:
من با اسیاتک تماس گرفتم و بهم گفتن استفاده از Tp-Link مشکلی نداره البته بهم گفتند بهترین مودم ها که خیلی هم قوی هستند مودم های Linksys هستش که خوب قیمت بالایی هم دارند و برخی مدل هایش مثل WAG 120N وایرلس ضعیفی هم دارد.نقل قول:
دوست عزیز شما چند وقته اسیاتک گرفتی؟نوع مودمتون چیه؟نقل قول:
من یک ماه از اسیاتک دارم، TD 8817 ی پورت usb و ی دونه lan.نقل قول:
در ضمن هنوزم سر حرفم هستم "فک نمیکنم اصلا همچین چیزی باشه که مودمی با شرکتی سازگار نباشه"
الان راضی هستی؟قطعی نداری؟خود شرکت این مودم را به شما پیشنهاد کرد یا خودت خریدی؟نقل قول:
نه والا من ی بار بیشتر تویه ی ماه قطعی نداشتم اونم که به مودم ربط نداره،نقل قول:
من خودم D-link داشتم اینو از دوستم گرفتم ، خداییش هیچ فرقی ندارن با هم،
ولی خب دوستمون به هر حال نماینده اسیاتک هستن ، حرفشون سنده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک td-8817
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی لینک 2520
با تشکر از دوستان
حالا به نظر شما کدام مدل Tp-Link را تهیه کنم که بهترین کیفیت و پوشش دهی را داشته باشد و خوب جواب بده:(با تحقیقاتی که کردم فعلآ این دو مدل بهترین اند)
1.Tp-Link 8950 ND
Tp-Link 8961 ND white.2
یا این که مدل دیگری را پیشنهاد می کنید؟
مخصوصا این مدل 8817 خیلی هاشون خرابی های زیادی دارن!نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟:n16:نقل قول:
zyxel بگیر !نقل قول: