خوب حضوری رفتم نمایندگی شهرمان کتبی درخواست دادم...................
علت جمع اوری:هزینه زیاد سرویس ها...سرعت کم...پشتیبانی ضعیف ....
Printable View
خوب حضوری رفتم نمایندگی شهرمان کتبی درخواست دادم...................
علت جمع اوری:هزینه زیاد سرویس ها...سرعت کم...پشتیبانی ضعیف ....
بدون شرح!
مودم را 11:45 خاموش کردم 12:02 روشن کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرستان بهشهر.نقل قول:
الان 20 روزه سرویس رو شارژ نکردم و 16 روزه درخواست جمع اوری دادم ولی هنوز هیچ خبری نیست و فقط هر روز sms هاش میاد:n23:
بقیه دوستان خطشون چند روزه جمع شد؟ زنگ بزنم تهران زودتر جمع میکنند؟
من تو پنل جمع آوری رو ۴ شنبه هفته ی پیش ثبت کردم. یه روز گذشت دیدم زنگ نزدن، به خودشون زنگیدم گفت پس چی شد؟ گفت بعضی وقتا زنگ می زدن بعضی وقتا نه!
دیدم تا امروز هیچ خبری نشد دوباره زنگ زدم، طرف میگه به خونتون زنگ زدیم نبودید (راست میگه سفر بودم)! میگم خب شماره موبایل واسه همینه دیگه :| میگه خب دیگه :||||||||||||||||
حالا قرار شد تا ۲-۳ روز دیگه تخلیه کنن!
من میخوام تبریز نت بگیرم، دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟؟؟
پ.ن: از دست آسیاشت راحت شدم!!!!!!!!! :n19:
نقل قول:
مگه یکساله نداشتین؟
چطوری رهایی پیدا کردین!
این سرویسم تموم بشه هنوزم باید از این خراب شده سرویس بگیرم!:n28:
تا آبان ماه این خونمون هستیم تا بریم یه جای دیگه!!:n28:
نقل قول:
کرمانشاه یکساله دارم! اما دیگه اینجا نیستم... بعد من بیشترین استفاده بقیه از نت، VOICE CHAT !
میشه یه خط توضیح بدی ؟نقل قول:
نقل قول:
برو مخابرات شخصا با کارت ملی درخواست بده جمع اوری کنند...چه خبره 20 روز من از دیروز درخواست دادم جمع اوری کنندبیشتر از 8 روز شدخودم میرم مخابرات تا برام جمع اوری کنند..........
به کدام پخش صحبت میکنی پشتیبانی یا شکایاتنقل قول:
نمی دونم :دینقل قول:
به کسی گفتم برام گرفت بعد صحبت کردم.
احتمالا پشتیبانی بوده!
سلام من حالا آنلاین هستم و آسیاتک خطم را تخلیه کرد حالا اگر اگر اینترنت را قطع کنم دیگه وصل نمیشه هنوز 1 گیگ دیگه دارم این پیغام و میده. لطفا سریع جواب بدهید. چون میخوام آفلاین شوم.
پيغام سيستم: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد! لطفا با نمايندگي خود تماس حاصل فرماييد.
اول مطمئن بشو نمایندگی درخواست جمع آوری را فرستاده توی پرتال بعد برو مرکز مخابراتی که خط تلفن ثابتت متعلق به اونجاست به رئیس مرکز بگونقل قول:
همون موقع جمع می کنند بعد به شرکت جدید بگو درخواست رانژه را بفرسته ... مال من 5 روزه البته با پیگیری خودم و رفتن به مخابرات جمع شد ...
نقل قول:نقل قول:
230 !!!! :n03:
150......:n27:
نقل قول:
یه تبریزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این استان تاپیکش هست!نقل قول:
مرسی اما اون که مخابراته!
تاپیک استان هستنقل قول:
سوالاتتون رو بپرسید
تاز مانی که چراغ adsl روشن بشه خط شما هنوز برداشته نشده و این پیغام هم یعنی پسورد یا یوزر شما رو حذف کردن که نمیتونید واردپنل بشی و قطعم کنید مسلما نمیتونید وصل بشید.نقل قول:
آقا برای ما رو بعد از 3 روز از طریق سایت جمع کردن الان هم زده جمع اوری ، زنگ هم زدم گفتن ما از سمت شما دیگه پورت نداریم جمع آوری شده ولی الان چراغ Status مودم هنوز ثابته !
اونا نامه درخواست جمع آوری رو میزنن و مخابرات تون هم یعنی مرکزتون تایید رو بهشون میده.حالا آخر وقت جمعش میکنن یا هر وقت سرشون خلوت شد
پس الان آسیاتک نامه مخابرات که بهشون جواب درخواست تخلیه رو داد دارن برای منم همین اتفاق افتاد اونا میگفتن جواب نامه تخلیه که انجام شده دستمونه مسئول مرکزمون میگفت که باید نامه دستمون بیاد
شما فقط ببین چراغ DSL روشنه یا نه ؟ اگه نبود تخلیه کردننقل قول:
منم درخواست تخلیه دادم ولی نمی تونم بفهمم الان تخلیه شدم یا نه! سرویسی هم الان روی خطم فعال نیست. به جز زنگ زدن از کجا میشه چک کرد؟
چراغ dsl داری/؟نقل قول:
به ساعات Start و End توجه کنید!نقل قول:
این خانم قاسم علی پرو پرو برگشته میگه نه فقط شما مشکل دارید کسی دیگه ای مشکل نداره! کسی به ما زنگ نزده!
کسانی که مشکل کاهش حجم به دلیل عدم ریست مودم قبل از ساعت 8 صبح را دارند با این شماره 82144551-021 خانم قاسم علی تماس بگیرید!
من مودم وایرلس دارم که یه چراغ داره که وصل بودن اینترنت رو نشون میده که اون خاموشه!
یه چراغ هم داره که اول چشمک میزنه بعد ثابت میشه که اون روشنه !
این خانم قاسمعلی خیلی پرو هست شکایت من افتاد دست این این شاکی بود که چرا شکایت کردین میگفت حتما باید رضایت نامه رو فکس کنید منم گفتم فقط ایمیل اینم بعد از چند روز دوباره زنگ زد که همون ایمیل رو بفرستید.
ایمیل این خانم
آسیاتک@قاسمعلی
هست
اره خیلی پررو هست. باید حضوری رسید خدمتش ترتیبشو داد!نقل قول:
به من ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داد
اره الان برای شکایت قبلی زنگ زد که رضایت نامه را برام فکس یا ایمیل کنم و ایمیل هم بهم داد منم گفتم حتما برات ایمیل می کنم!:n07:
برای من که گفت حتما فکس کن همین امروز تا برات تخلیه کنیم منم اوکی دادم نامه تخلیه که به مرکزمون فرستادن و از کارتابلشون دراومدم گفتم تا مخابرات جمع نکنه من رضایت نمیدمنقل قول:
بعد از 3 روز مخابرات وصل کردم گفتن حالا مشکلتون حل شد منم گفتم اره و گفتن رضایت فقط ایمیل میدم اونم ایمیل رو بهم داد.
چقدر پرو بودن که بعد از 3 هفته دوباره زنگ زدن که دوباره رضایت بفرست منم گفتم با خانم قاسمعلی فرستادم.
فکر کنم این قاسمعلی خیلی برای آسیاتک..................میکنه
سلام والله از ترس اینکه نکنه 1 گیگ حرام شه :n02: همشو مصرف کردم قطع که کردم دوباره اینترنت وصل شد صحفه اسیاتک امد اعلام میکنه باید شارژ و یا تمدیدکنی جان باباش تمدید میکنم:n08:فقط الان من از دیروز زدم تخلیه الان طبیعی وصل میشه به اینترنت و این صحفه اسیاتک میادچقدر طورل میکشه اینترنت کامل قطع شودنقل قول:
به نظرم تا عصر یا تا شب دیگه قطع کامل بشهنقل قول:
نرم افزار cpro*xy رو نصب کن و یه سروری که پورتش 53 هست انتخاب کن بدون اینکه حجم داشته باشی رایگانه!!! اینم از باگ آسیاتک:n08:
میگم که الان سرویسی روی خطم فعال نبوده و خط رو رزرو کرده بودم!نقل قول:
ـــــــــــــــــــــ
دوستان قضیه ی این رضایت نامه دیگه چیه؟ :|
وقتی شکایت کنی تو سازمان رادیویی باید بهشون رضایت نامه بدین.نقل قول:
بچه جواب سوال صفحه قبل من هم بدید با GPRS اومدم نمی تونم دوباره بدم
مگه کنار چراغای مودمت اسمشو ننوشته؟؟؟ اسماشو بگو تا بهتر بتونیم راهنماییت کنیمنقل قول:
دوستان من حدودِ ۳ سالی میشه که از سرویس ۲۵۶ نامحدود وایمکس ایرانسل استفاده
میکنم و ماهی ۵۱ تومن هزینه میکنم و به زور میتونم شبی ۸۰۰ مگ دانلود داشته باشم.
حالا میخواستم بدونم آسیاتک چجوریاس؟؟مناسبِ؟
شبانش چجوری و چه مقدار میتونید دانلود کنید؟؟
(یه تعرفه دور و برِ همین ۵۰-۵۲ تومن) معرفی کنید که شبانه خوبی داشته باشه.
ممنون:n16:
دوست عزیز 2 صفحه آخرو یخونی می بینی حداقل 5 نفر تو همین تاپیک دارن تخلیه می کنن و الفرار !نقل قول:
حالا بقیه ش با خودتون
بعد از 6 روز از پارس آنلاين زنگ زدن كه هنوز سرويس آسياتك تخليه نشده در صورتي كه گفته بودن نهايت 72 ساعت هست ! چك كردم ديدم بله هنوزم رو اون خط چراغ adsl روشن هست!
دهن ما رو پرچ كردن به خدا
...
اما امروز يه اتفاق جالب هم افتاد يه آقايي از آسياتك زنگ زده بود واسه شكايت من از خانومي كه درمورد جمع آوري و تخليه علت رو از من پرسيد اما كمتر از 1 دقيقه يهو پريد وسط حرفم و تلفن رو قطع كرد ! خيلي كارش بي ادبي بود منم حرصم گرفت يه شكايت نوشتم تو سايت آسياتك ...
امروز يارو كه تماس گرفت خيلي محترمانه گفت حق با شما بوده و ايشون يا نبايد ميپرسيد يا الان كه پرسيد بايد كاملا وقت بده شما توضيح بدين و خلاصه گفت شكايت نامه شما رو ابلاغ كرديم و توبيخ شدن و ... عذر خواهي كرد و ...
خيلي خوشم اومد از اين حركتشون حالا درسته تعرفه هاشون بي خود و گرون شده اما حداقل به اين قضيه رسيدگي كردن كلي ارزش داشت جدا .