اندیشه بهترین ISP از هر نظر در رشت هست.
512 نامحدود داریم مخابرات سرعتش =39
اندیشه 128 نامحدود سرعتش =30
اندیشه 256 نامحدود سرعتش=50
چه غلطی کردم بعد 4 سال سرویس دهی خوب بدون تحقیق درست چمع اوری کردم امدم مخابرات.
Printable View
اندیشه بهترین ISP از هر نظر در رشت هست.
512 نامحدود داریم مخابرات سرعتش =39
اندیشه 128 نامحدود سرعتش =30
اندیشه 256 نامحدود سرعتش=50
چه غلطی کردم بعد 4 سال سرویس دهی خوب بدون تحقیق درست چمع اوری کردم امدم مخابرات.
مخابرات در شرایط عادی خوبه معمولن .نقل قول:
الان به خاطر انتخابات هستش احتمالا .
عزیز من مازندران دارن با سرعت 500 تا 900 کیلوبایت دانلود می کنند تو مخابرات.نقل قول:
تایپکش لطفا نگاه کنید.
همه کشور سرعتش 1 کیلوبایت تغییر نکرده فقط مخابرات رشت تغییر کرده؟
اینا واسه تغییرات پهنای باند هست که دارن سرعت ها رو واقعی میکنن و با توجه به تغییراتی که دارن میدن این مشکلات پیش اومده
سرعت واقعی بشه اونوقت اندیشه باید بره بوقشو بزنه :n02:
سرعت واقعی همون 60 هست؟ بازم توفقی نداره:n03:نقل قول:
نسبت به قیمت اندیشه خیلی بهترهنقل قول:
اندیشه پورت 256 میده باسرعت 50 و قیمت 28 تومان
ضحی کیش پورت 512 با سرعت 60 و قیمت 24 تومان
اندیشه 1024 نامحدود اگه بخواد سرعت واقعی هم بده یعنی 120 قیمتش 250 تومان هست
ولی ضحی کیش 47 تومان
2048 هم که اصلا اندیشه نداره :n02: ولی ضحی کیش 74 تومان
البته اینا زمانی هست که سرعت واقعی بشه که احتمالا میشه
آقا خوش به حالتون..اندیشه 128 نامحدود تو رشت سرعتش 30 ؟!:n28: من یه عمره 128 نامحدود اندیشه (انزلی) رو دارم سرعت بالای 20 رو حتی تو خوابم هم ندیدم!:n27:نقل قول:
جدی ؟؟!!!! :n13:نقل قول:
ما که شنیده بودیم انزلی جزو شهرهای پرسرعت گیلان هست ؟؟!!!!!
چی شد پس ؟؟ !!!!!!!:n13:
اشتب به عرضت رسیده بود! :n28: اون موقع که همه چی عادی بود(ا-ن-تخابات نبود) سرعت همین بود که الان هست علاوه بر سرعت پائین قطعی های دیتا خیلی رو اعصابه...:n21: جالب ابنه من حتی سرویس محدودش رو هم تو ساعتای غیر رایگان امتحان کردم درست کپی همین نامحدود بود! سرعت 18-20!:n29:نقل قول:
مراجعه کنید به نظرات یک هفته قبلتون تو صفحه 1595 همین تاپیک...;)نقل قول:
چه ربطی داره ؟؟ :n29:نقل قول:
طرف کف دستشو بو نکرده که چه اتفاقی قراره بیفته که بیاد پست بده
اون موقع داشت سرعت همون موقع رو با اندیشه مقایسه میکرد
الان هم داره سرعت حال حاضر رو با اندیشه مقایسه میکنه
اگه یه روزی هم بهتر شد بازم سرعت همون روز رو مقایسه میکنه
معیار سرعت روز هست نه 100 سال قبل و بعد
بله می دونم، ملاک حال فعلی افراد است :n02:نقل قول:
حرف منم اون موقع همین بود که این شرکتی که تا همین یه هفته پیش داشتین تمام قد ازش دفاع می کردین به شدت درپیت تشریف داره و سرویسش هیچ گونه ثباتی نداره! و کیفیت خدمات هیچ ربطی به سرعت دانلود با IDM اونم با 6 تا لینک همزمان نداره!
هرچند الان که سرعتا واقعی شده واسه من که 2مگابیت دارم سرعتم نسبتا خوب شده و تقریبا راضیم. ولی بازم می گم که این شرکت خیلی درب و داغونه! و به شدت مشکل پهنای باند داره و جوابگوی این همه مشتری نیست!
این شرکت کلا 1 سال نیست راه افتاده و به طور حتم این مشکلات عادیهنقل قول:
و ضمنا شما هم که میگی سرعت واقعی شده بازم اینجا به ضرر اندیشه هست
چون با 47 تومان میشه 1024 نامحدود گرفت با سرعت 120 که اندیشه داره 250 تومان میگیره:n04:
پورت 2048 هم که اصلا اندیشه نداره بخواد رقابت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بدترین حالت بازم کفه ترازو به نفع ضحی کیش سنگینی میکنه :n02:
حالا ما هرچی می گیم شما همش از این شرکت دفاع کن ، حتما چون شما لاهیجان هستین اوضاعتون خیلی بهتر بوده و هست، مسلما اونجا تعداد مشترکین خیلی کمتره و سرعت بهتر! مثل یکی از دوستام تو یکی از شهرستانای دیگر استان!نقل قول:
بحث هفته پیش من بیشتر سر این موضوع بود که من سرویس 2 مگابیت محدود گرفته بودم ولی بازم سرعت وبگردی یا دانلود از هاست خارج از کشور هیچ فرقی با 512 یا حتی 256 نداشت و وقتی به پشتیبانیش زنگ می زدم هیچ جوابی نداشتن، من که سرعت تشویقی نمی خواستم سرعت واقعی سرویس رو می خواستم! الانم که کاربرای 512 نامحدود سرعتشون اومده زیر سرعت واقعی و هیچ کاری نمی تونن بکنن متوجه منظور من می شن! و از جواب های قانع کننده پشتیبانی به شدت لذت می برن :n02:
تا اونجایی که یادمه اندیشه و بقیه شرکت ها سرعت واقعیشون لااقل تضمین شده هست و رقابت شرکت ها بیشتر سر سرعت های تشویقیه!
سلام مجدد
دوستان بیخود وقتو پول خودتون رو از دست ندید مخابرات در حال چنج کردن سرعت هست و از این بد تر هم خواهد شد اگه یادتون باشه هفته پیش گفتم نت مخابرات داره سرعتش کم میشه شماها باور نکردین دوستان عزیزان من خودم توی این شرکتها هستم دارم میبینم که داران چیکار میکنن اندیشه تها isp هست که هیچ چیزش رو دست نزده بدون شک اندیشه فعلا نت پایدار داره میده به مشتری وسلام
مطمعنا اگه همین روش ادامه داشته باشه کسی دیگه به ضحی کیش محل نمی زاره و نیومده باید جمع کنه برهنقل قول:
من که نهایتا تا بعد انتخابات می مونم درست نشد می رم همون 128 اندیشه رو می گیرم چه کاری پول مفت بدم اینا بخورن
الان قیمتها رو نگاه کردم تو سایت اندیشه 256 نامحدود رو داره 26000 می ده شما بگیر 27000 با سرعت 50 که دوستان می گن
خودم رو که نمی خوام گول بزنم بگم 512 دارم بعدش سرعتم شده 39
برای من سرعت دانلود مهم 2تومن اینور اونور که مهم نیست
دوستان دوستم صبانت گرفته میگه با ماهی 25 تمن بینهایت سرعتش دانلودش رو 170 هست جک میگه یا واقعا اینجوریه کسی صبانت داره ؟
نقل قول:
بله کاملا صحیح میفرمیاید بهتره تا بعد امتحانات هم صبر کنید ببینید کی راست میگفت بدتر خواهد شد برای گرفتن مشتری یه مدت سرعت پایدار دادن دیگه کم کم در حال چنج کردن سرعت هستن
بنده نمیخواستم خودمو معرفی کنم اما برای اینکه بفهمید من در همین isp ها هستم خودمو معرفی میکنم مهندس رحیم راستگو هستم در خدمت شما یا حق
خدا میدونه چقدر از مشتری های شما کم شدن که داری اینجوری جوش میزنینقل قول:
شما که اینقدر از حرف از سرعت پایدارمیزنی
ضحی کیش سرعتاش اگه واقعی بشه
داره 1024 میده با سرعت 128 و قیمت 47 ولی اندیشه 250 تومان
اندیشه که قربونش برم پورت 2048 هم که نداره
ولی همین ضحی کیش داره
و ضمنا
شما که اینقدر داری تبلیغات میکنی
2 ماه صبر کن بعد بفرما واسه تبلیغات
همون اندیشه سرعت پایدارش پیشکش
پشتیباینی لاهیجان که اصلا رسما از اینترنت و تنظیمات فایرفاکس فقط رستارت کردن و نصب دوباره رو بلدن
پشتیبانیش هم همچین آش دهنسوزی نیست
///////////
خدا میدونه چقدر از شما درخواست تخلیه کردن که اینجوری 24 ساعته تو تاپیک هستی
شما که خودتو معرفی کردی ولی معلوم نیست چند نفر دیگه هم باشن:n01:
با سلامنقل قول:
اگه واقعا بنا به واقعی کردن سرعتا باشه شما باید اشتراک 1 به 10 هم در نظر بگیری که اینجوری سرعت 512 ضحی کیش میشه مینیمم 7 تا ماکسیمم 64 که میشه میانگین 20 تا 40 حدودا که همین حالام هست.
شما پورت 1 به 10 ضحی کیشو با اندیشه که 1 به 10 نیست مقایسه کردی اختلاف قیمتم از همونجاست
اندیشه هیچوقت رو پورت 1 به 10 همچین سرعتی نمیدهنقل قول:
چون اگه بخواد رو 1 به 10 همین سرعت رو بده دیگه نمیتونه رو پورت 1 به 1 سرعتی بده که کاربر راضی بشه
مثلا
پورت 1024 اندیشه 1 به 10 ااگه بخواد سرعت واقعی بده یعنی 120 قیمت 38 هست
ولی پورت 1 به 1 که قیمت 250 تومان داره چه سرعتی باید در اختیار کاربر بزاره تا کاربر اون پورت رو بگیره ؟؟
سرعت 120 قیمت >> 38
سرعت ؟؟؟ >>> قیمت 250
یعنی باید سرعت 6 تا 7 برابری در اختیارش بزاره
واسه همین هیچوقت رو پورت 1 به 10 همچین سرعتی ارائه نمیده
خوب اون که آره ولی منظورم این بود که خود ضحی کیش میگه پورت 1 به 10 داره میده بعد میگه میخایم استاندارد سازی کنیم که اینطوری یعنی مثلا سرعت 64 کیلو بایت 512 باید بین 10 خط شیر شه که میشه دایل آپ !!ولی خوب استاندارد قرداد همینه دیگه...نقل قول:
حرف شما درست:n16:نقل قول:
اون 1 به 10 که ضحی کیش نوشته چرت و پرتی بیش نیست
به چند دلیل
موقع شارژ اصلا اسمی از 1 به 10 نیست
خط به احتمال زیاد بین 10 نفر شیر نشده (( چون اگه شیر شده بود نمیتونن سرعت واقعی بدن ))
با پشتیبانیش هم صحبت کردن گفت سرعت رو داریم واقعی میکنیم یعنی پورت 256 باید سرعت 32 داشته باشه
این یعنی 1 به 10 که نوشتن کشکه :n02:
سرعت دانلودم روی 40 هست . یعنی چه آخه !!!
آدم یه فایل 100 مگابایتی باید کلی وقتشو بزاره:n15:
فکرکنم کم کردن سرعت به این شکل حکایت گرون شدن مرغ و گوشت و ... رو داره که اول خیلی گرون میکنن بعد یکم ارزون میکنن که مردم به همون راضی بشن، اول دیدن همه با سرعت 130-180 عادت کردن و واسه همین اومدن اینجا سرویس گرفتن وقتی سرعت واقعی شد گفتن پهنای باند کم آوردیم دیدن همه معترض شدن، حالا سرعت رو از سرعت واقعی هم کمتر کردن همه به سرعت واقعی راضی شدن. مثلا اگه دوروز دیگه بشه 1 به 10 به همین هم که الان هست راضی میشیم .
در ضمن زود جو گیر میشیم تا بشنویم یه شرکت داره مفتی پهنای باند نامحدود با سرعت 200 میده همه هجوم میبریم ، اصلا هم فکرنمیکنم غیرطبیعیه و فکر میکنمیم تا ابد سرعتش همون خواهد بود.
سرویس 2 مگابیت محدود مخابرات - مرکز 5 رشت (هر تست 2بار انجام شد هر 2بار همین سرعت بود)
سرور باکو ساعت 8:45 صبح امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور باکو ساعت 19:40 بعدظهر امروز :
به همین نسبت سرعت دانلود با IDM از 220kb اوایل صبح تا سرعت 120 در ساعات ظهر و بعد از ظهر و شب کاهش پیدا می کنه و از حدود 1 شب دوباره سرعت می ره بالا.
البته واسه سایت هایی که داخل کشور میزبانی میشن سرعت در تمام طول روز بالاست.
دوست عزیز شاید این سرعت 200 برای شما سرعت زیادی باشه.که میگید غیر طبیعینقل قول:
اما دوستان ما در مازندارن که همین شرکت ضحی کیش ساپورت میکنه حدود یک سال به سرعت 400تا900 کیلوبایت دانلود می کنند .با سرویس نامحدود128
بهتر است قبل از پست زدن بیشتر تحقیق کنید.
الان که به قول پشتیبانیشون که امروز صحبت کردم و به قول دوستان تاپیک الان سرعت مخابرات استاندار شده و سرعتا پایین اومده باید چیکار کرد؟(به انتخابات ربطی نداره) isp دیگه ای هست ؟
مثل اینکه ضحی کیش این افزایش پهنای باند رو هنوز تموم نکردهنقل قول:
واسه همین سرعت پایین
هنوز دارن تغییرات ایجاد میکنن و فکر کنم واسه همین این مشکلات رو دارن
اومدن ابروش رو درست کنن زدن چشمش رو کور کردن :n02:
فعلا که تو رشت با زیر 200 تومن چپنین سرعتی با پهنای باند نامحدود گیر نمیاد که بخواد چیز عادی باشه . باید تمام isp های اونجا رو دید بعد نظرداد .مطمئن نباشید اونجا هم پا برجا بمونه اگه واقعیت داشته باشه.نقل قول:
در ضمن اینجا کسی به خاطر سرعت مخابرات تو مازندران نرفته سرویس بگیره ( حداقل 90 درصد افراد) پس این حرف ربطی به حرف های من نداره.
دوستان سرعتم غیرقابل تحمل شده ...266 نامحدود...به نظر شما اگه تغییر سرویس بدم به همین سرعت ولی محدود، سرعت کمی بهتر میشه؟
و اینکه چجوری میشه الان که تو نیمه شارژم هستم تغییر سرویس بدم؟
دوستان همشهریه اندیشه ای کسی بهترین DNS برای منی که مشترک اندیشه هستم و نحوه ی وارد کردنشو میتونه لطف کنه بهم بگه ؟!:n16:
دوست عزیز 90 درصد دوستان اینجا به خاطر سرعت مخابرات مازندارن رفتن از ضحی کیش رشت سرویس گرفتن.نقل قول:
به خاطر اینکه ضحی کیش مدت زیادی است که سرویس با سرعت بالا در مازندران میده و کارنامه درخشانی داره همین طور در خوزستان.و سرعت 200 که داشت در رشت میداد چیز غیر عادی نبود برای سرویس دهنده ای که در مازندارن سرعت بالای 400 در خوزستان حدود 400 و در لرستان اطلاع ندارم.
در ضمن هیچ سرویس دهنده ای به غیر از مخابرات در مازندارن سرویس با سرعت بالا نمیده.تایپک همین کنار است نگاه کنید.
و در اخر در اخرین تماس با 2020 به این نتیجه رسیدم هیچ مشکلی وجود نداره .مشکل اندیشه سبز خزر است که با طرح شکایت مانع سرویس دهی با سرعت بالا این شرکت شده است و این شرکت در حال دور زدن می باشد.
نقل قول:
سلام
اونوقت کی این اطلاعات رو به شما داده که اندیشه مشکل ساز شده ؟ یه چی میگیا پسر خوب من خودم کارم تو اندیشه هست چطور شکایتی شده من ندیدم ؟ شرکت اندیشه هیچ یک از این شرکتها رو رغیب نمیبینه جر پارس انلاین شایعه
درست نکنید لطفا
با سلام.نقل قول:
1. پشتیبانی ضحی کیش.
2. بنده اصلا اطلاع ندارم شما چه پستی در این شرکت دارید و اصلا چه کار میکنیدو اصلا شما را تا حالا انجا ندیده ام.با اینکه رفت و امد زیادی به این شرکت دارم.لطفا دقیق بگید کدام قسمت کار میکنید این بار امدم با شما یک گفتگو داشته باشم.
3. پارس انلاین؟:n08:این که اصلا سرعت بالا نداره.فقط به خاطر نزدیکی زیاد دفتر باعث شده یک سری مشتری ها به این شرکت برن.
4.بنده نیاز نمیدونم شایعه پراکنی کنم.چرا باید شایعه پراکنی کنم؟سود این شرکت ها در جیب من میره؟اگر سرویس خوب بدن به من سود میرسه؟اگر مشتری این شرکت زیاد بشه به من سود میرسه؟دوست عزیز یکم قبل از زدن حرفی فکر کنید.
من خودم چند تا پست قبل گفتم اندیشه فعلا داره بهترین سرویس میده.بنده فقط نقل کننده موضوع هستم.
نقل قول:
من کاری ندارم که کی چی گفته و دلیلی نمیبینم که ادرس محل کارم رو به شما بدم درضمن شما که از کس دیگر سرویس میگری تو شرکت اندیشه چیکار میکنی که بند رو دیدی یا ندیدی دوست عزیز قرار نیست هر isp هر چی بگه شما باور کنید بنده چندین بار عرض کردم نت مخابرات در حال نابودی هست چندین بار گفتم در حال چنج کردن سرعت هستن سرعت پایدر اولیه که میدادن دیگه خبری ازش نیست بیخود پول و وقت خودتون رو بر باد نیدین دیگه خود دانید حرفام فقط فقط بخاطر دلسوزی بود که گول نخورید من هم یه کارمنده ساده هستم بارو فرقی نداره که اندیشه چیکار میکنه من سر ماه پول خودمو میگیرم کاری ندارم کدام بهتره یا بد تر این چیزها رو هم فقط بخاطر رشت و رشتی جماعت گفتم چون دوست دارم از حق هم شهری دفاع کنم
یا حق
شما میایید اسم خودتان را میگید من مهندس.... هستم در اندیشه کار میکنم و در خدمت شما بعد میگید اصلا دلیلی نمیبینم ادرس محل کار خودتان را بدید.نقل قول:
شما ما را مسخره خودت کردی؟
بعد میگید کارمند ساده هستید ولی قبلش میگفتید چه شکلی این نامه ارسال شده من اطلاع ندارم.کارمند ساده چرا باید از این موضوع اطلاع داشته باشه؟
اصلا چرا ما باید گفته های شما را باور کنیم؟
شما که هر حرفتون حرف دیگر را نقض میکنه.
در اخر گفتید من چه شکلی تو اندیشه رفت امد دارم با اینکه تغییر isp دادم؟
به خاطر رابطه شرکتی که در ان کار میکنم و موقعیت شغلی با افراد زیادی در این شرکت ارتباط دارم ولی اصلا تا حالا اسم شما به گوش بنده نخورده بود.
باز برای روشن شدن موضوع فردا که برای کاری به این شرکت میرم میبینم ایا شما راست میگید یا نه و درانجا کارمیکنید یا نه.
نقل قول:
دوست عزیز نمیدونم چی میگی من گفتم در خدمت شما اما نگفتم بایی شرکت در خدمت شما باشم :n14:
در ضمن برو تحقیق کن ببین من کی هستم فقط امیدوارم هنگ نکنی
پسر خوب مندس با کارمند هیچ فرقی نداره من از ائن ادمای نیستم که هی به خودم لقب بدم
امیدوارم موفق باشی این عکس رو هم اینجا میزارم تا بفهمی من کی هستم عکس از پنل نت
فردا منتظرتم در اندیشه
اول اینکه نمردم معنی مهندس را هم فهمیدم.نقل قول:
دوست عزیز شما یک شات از اصلاعات سرویس کاربرها قرار دادی .
من باید هنگ کنم؟
نمی خواستم این موضوع را در این قسمت اعلام کنم ولی میبینم نوع گفتگو شما به توهین بیشتر نزدیک میشه.:n24:
شما و شرکت شما تو سال 90-91 هنگ کردید!!!!!!!!!!!!!!:n10:
من به مدت 1 سال از سرویس 1مگ نامحدود شما به صورت رایگان استفاده کرده بودم.:n08:
پرونده فاکتور صفر ///اون زمان اصلا تو اندیشه بودید؟:n16:
شما که دم از دانش میزنید خیلی بد یک کاربر از باگ نرم افزاری شما استفاده کنه.:n18:
نقل قول:
دوست عزیز بهتره دیگه این داستان همینجا تموم بشه راستش سردرد عجیبی دارم روز خوش