نفرین شکسته میشه.....
نفرین شکسته میشه.....
وقتی ناصرخان دیگر گیر نمی دهد
حال پرسپولیس خراب است، استقلال نه!
ناصر حجازی این روزها بهشدت در منزل مشغول استراحت است. ماجرای حضور او در ابومسلم بهعنوان سرمربی یا مدیرفنی منتفی شده و رایگیری مجله اماراتی «سوپر مگزین» هم كه چند روز پیش به پایان رسید و حجازی و همقطارانش بهترینهای قاره آسیا و آفریقا را معرفی كردند. حالا ناصرخان بیشتر وقت خود را در منزل میگذراند و فوتبال را نیز از دریچه تلویزیون دنبال میكند. ناصرخان البته مدتی است كه كمحرف شده و زیاد مصاحبه نمیكند. وقتی هم تعداد مصاحبهها كاهش پیدا كند، میشود انتظار داشت كه خورشید انتقادات بیشتر پشت ابر میماند.
مربی فصل قبل استقلال كه در ماههای اخیر انتقادات زیادی علیه استقلال داشته، در چند هفته اخیر فتیله حملاتش را پس از صدرنشینی آبیها پایین كشیده و دیگر مثل سابق به كادرفنی گیر نمیدهد. بههرحال استقلال فعلا صدرنشین لیگبرتر است و ناصرخان بهجای گیردادن به تیم سابقش سراغ رقیب رفته و به آنها نیش میزند. او پرسپولیس را در گروه b لیگقهرمانان آسیا مثل همگروههایش «ضعیف» خطاب كرده و اینطور كه پیداست شانس زیادی برای موفقیت آنها قائل نیست.
البته ناصرخان در مورد توفیق استقلال در جام باشگاههای آسیا نیز چندان با اطمینان و محكم حرف نمیزند. او معتقد است كه استقلال پتانسیل قهرمان شدن در آسیا را دارد، اما در مورد قهرمانی یقین ندارد. با اینحال همین كه حجازی، استقلال را جزو چهار تیم نهایی لیگقهرمانان آسیا حساب میكند هم كلی باید خدا را شكر كرد و از این سعهصدر ناصرخان تقدیر به عمل آورد.
مصطفی آجورلو :وضعیت فوتبال نگران کننده است
واگذاری استقلال و پرسپولیس دور تسلسل است
رئیس مرکزی شورای اتحادیه فوتبال ایران واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دو وزارتخانه را دور تسلسل خواند و گفت: مگر ما از واگذاری استقلال به وزارت رفاه سودی بردیم که حالا می خواهیم این دور را تکرار کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آجورلو که صبح امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه فوتبال باشگاههای کشور با آیت الله هاشمی رفسنجانی سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: در بین دولت ها دو نگاه متفاوت به فوتبال وجود دارد. یک نگاه این است که فوتبال را در برنامه های خود لحاظ نمی کردند و نسبت به اتفاقات آن بی تفاوت بودند.
وی ادامه داد: بعد از سی سال نباید در فوتبال ایران گلایه و ناامیدی وجود داشته باشد. باید به این نکته توجه داشت که از همه عناصر انقلاب برای پیشرفت استفاده کرد.
رئیس شورای مرکزی اتحادیه فوتبال در ادامه خاطرنشان کرد: نگاه دوم فوتبال فوتبال یک نگاه سیاسی است که عده ای می خواستند از کنار فوتبال به جایی برسند و با گرفتن عکس های آنچنانی فوتبال را به عنوان یک کالای تبلغاتی به نفع خود می دیدند. این نگاه باعث شد که ما از اکثر کشورهای آسیایی عقب بیفتیم. آیا این حق فوتبال و ورزش ایران است که این همه از برخی کشورهای آسیایی عقب بیفتد؟
آجورلو خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: از شما می خواهیم که به این وضعیت رسیدگی کنید. چرا بعد از گذشت سی سال از انقلاب وضعیت تیم ها و باشگاههای ما این است؟ چرا ما باید بعد از سی سال هنوز بگوییم فوتبال باید دولتی باشد یا خصوصی؟ واقعا چه باید کرد؟
رئیس شورای اتحادیه فوتبال در ادامه خاطرنشان کرد: این اتحادیه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا فوتبال ایران به معنای واقعی خصوصی شود و در این راه به کمک همه دستگاهها و مسئولان نیاز دارد.
وی با اشاره به واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو وزارتخانه صنایع و راه گفت: شنیده ام که آقای علی آبادی قصد دارند استقلال و پرسپولیس را به دو وزارتخانه واگذار کند. مگر دو سال پیش باشگاه استقلال به وزارت رفاه واگذار نشد و برگشت خورد؟ پس این دور تسلسل برای چیشت؟ این ظلم نیست که ما به ورزش مورد علاقه مردم بی توجهی کنیم.
مصطفی آجورلو در پایان از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خواست کمک کند تا فوتبال ایران به معنای واقعی خصوصی شود. او از هاشمی رفسنجانی خواست بررسی این موضوع را در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قراردهد.
فضلی:
من به استقلال گل می زنم
فریدون فضلی مهاجم تیم صباباتری قم اعلام کرد من به استقلال گل می زنم و مطمئن باشید استقلال نمی تواند ما را ببرد.
فضلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: درست است بازی حساس و مهمی است، اما چون استقلال در صدر جدول قرار دارد استرس آنها بیشتر است هر چند ما به فكر صدرنشینی هستیم.
وی ادامه داد: سعی می كنیم در تهران مثل بازی رفت استقلال را غافلگیر كنیم. روند رو به رشد صبا از آن بازی بهتر شده است. استقلال هم بعد از آن اوج گرفت. من همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس یا بازیهای حساس گل زده ام. در این بازی هم به استقلال گل می زنم.
فضلی اظهارداشت: زدن ضربه پنالتی خیلی سخت است، اما فیروز كریمی نسبت به من دید خوبی دارد. اگر در این دیدار داور پنالتی بگیرد سعی می كنم خودم به گل تبدیل كنم. ما برای استقلال حریف دست و پا بسته ای نیستیم و برد مقابل استقلال می تواند ما را به بالا رفتن در جدول امیدوار كند. من به دنبال آقای گلی نیستم.
بیانیه باشگاه استقلال در تقدیر از باشگاه برق شیراز
باشگاه فرهنگی و ورزش استقلال تهران را صدور اطلاعیه ای از رفتار و میزبانی شایسته برق شیراز از تقدیر و تشكر كرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، دراین بیانیه آمده است: پیرو اظهارنظر مدیرعامل محترم باشگاه برق شیراز پس از بروز شایعاتی درباره مذاكره استقلال با مهدی كریمیان پیش از مسابقه با این تیم و اینكه ایشان تاكید كردند شكست تیم برق فنی بوده و اینگونه رفتارها در مرام استقلال نیست، جا دارد از ژرف نگری و نگاه منطقی و پاكیزه فلاح مدیرعامل برق شیراز از تشكر و قدردانی كنیم و امیدواریم روابط دو باشگاه با یكدیگر با چنین منطق و بینشی همراه باشد و به شایعات بی اساس باشیم. برای عزیزانمان در باشگاه برق شیراز آرزوی موفقیت و سربلندی از خداوند متعال خواستاریم
حسین كاظمى: چند هفته مانده به پایان لیگ قهرمان مى شویم
حرف هایم را در میدان مى زنم
ایران ورزشى- حسین كاظمى دوست ندارد مصاحبه كند و این براى بازیكنى كه در هفته هاى اخیر به تأثیرگذارترین مهره استقلال تبدیل شده معنى و مفهوم خاصى دارد. او مى خواهد در آرامش باشد و آرامش چیزى نیست كه كاظمى آن را به سادگى از دست بدهد. از لابه لاى حرف هاى كوتاه كاظمى مى توان به این نتیجه دست یافت كه هافبك میانى استقلال نقطه مشخصى را براى خود هدف قرار داده و ایده خاصى را مد نظر دارد. كاظمى درباره بازى حرف هاى كوتاهى مى زند: « برترى خاصى روى حریف داشتیم، آنها در دقایق پایانى تلاش زیادى براى گل زدن داشتند ولى استقلال در پانزده دقیقه ابتدایى نیمه دوم زلزله به پا كرد تا شكست برقى ها در همان لحظات قطعى شود. خوشحالم كه در برد استقلال سهم كوچكى داشتم ولى گل هاى من با زحمات دیگر بازیكنان زده شد. همیشه دوست دارم كه در كارهاى تهاجمى حضور داشته باشم و این موضوع درصد گلزنى ام را بیشتر مى كند. قبل از رفتن به سپاهان و در آخرین فصل حضورم در استقلال، پنج یا شش گل به ثمر رساندم و امسال هم پنج بار گلزنى كرده ام البته مطمئن باشید در بازى هاى آینده باز هم براى استقلال گلزنى خواهم كرد.»
كاظمى استقلال را مدعى اول قهرمانى مى داند: «در حال حاضر شرایط بسیار خوبى داریم و اگر این روند ادامه داشته باشد حتى چند هفته مانده به پایان لیگ قهرمان خواهیم شد البته معتقدم كه براى رسیدن به قهرمانى فقط پرسپولیس رقیب اصلى ما است و من به تیم دیگرى توجه نمى كنم.»
كاظمى علت مصاحبه نكردنش را بیان مى كند: «مدت ها است مصاحبه نمى كنم چون با این كار خیلى راحت تر مى توانم به فوتبال فكر كنم. اگر حرف بزنم شك ندارم كه خود به خود حاشیه درست مى شود به همین دلیل به جاى مصاحبه كردن فقط دوست دارم فوتبال بازى كنم. معتقدم كه سكوت بهترین راه براى رسیدن به موفقیت است. دوست دارم حرف هایم را داخل میدان بزنم.»
امیر قلعه نویی درآستانه باز ی با صبا این بازی را بسیار حساس و مهم ارزیابی کرد. قلعه نویی معتقد است در این بازی حضور فیروز کریمی مقابل استقلال چندان حساس نیست وفیروز کریمی باید مثل بازی رفت روی نیمکت بنشیند.
امیر قلعه نویی در آستانه بازی با صبای قم گفت:"باز هم میگویم آقای کریمی استاد من است ومن به عنوان یک کوچکتر به ایشان احترام میگذارم ."
سر مربی استقلال درباره تقابل استقلال و صبا میگوید:"این بازی به لحاظ جذابیت یکی از قشنگترین بازیهای فصل خواهد شد و من معتقدم بهترین بازی فصل را شاهد خواهید بود."
قلعه نویی در باره حضور کریمی روی نیمکت صبا هم به نکته مهمی اشاره کرد:"آقای کریمی باید روی نیمکت بنشیند و تیمش را مثل همیشه کوچ کند."
قلعه نویی در خصوص غیبت آرش برهانی توضیح داد:"آرش بازیکن بزرگی است که من معتقدم هنوز هم جای رشد دارد .نبود برهانی اگر چه تاثیر گذار خواهد بود اما ما برای این موضوع فکر کردیم و جانشین او را تعیین خواهیم کرد."
حریف استقلال تهران به دنبال مدافع
تیم الجزیره مدافع بورکینا فاسویی جذب میكند
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
تیم فوتبال الجزیرهی امارات یکی از حریفان تیم استقلال در مسابقات لیگ قهرمان آسیا برای ترمیم خط دفاعی خود یک مدافع را به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا؛ مسولان باشگاه الجزیره با "امادو سوادجو" مدافع باشگاه تیم ابیدجان بورکینا فاسو به توافقات اولیه دست یافته اند.
این بازیکن جوان که پست اصلی وی دفاع میانی است، قرار است به عنوان سهمیه بازیکنان امید به تیم الجزیره بپیوندد.
تیم الجزیره هم اکنون با 25 امتیاز در صدر جدول لیگ برتر امارات قراردارد.
اینارو بچه های سایت cloob تهیه کردن به گفته خودشون میخوان ببرن ورزشگاه واسه بازی های آسیایی
نگاه کنین خیلی جالبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانع بزرگ بر سرراه استقلالی شدن عنایتی
هورا اسپرت : مدیرعامل و سرمربی باشگاه استقلال به رضا عنایتی اعلام کرده اند پس از دریافت رضایتنامه از باشگاه النصر امارات،مقدمات عقد قرارداد با وی را فراهم خواهند کرد اما این بازیکن به آسانی نمی تواند رضایتنامه اش را بگیرد.
رضا عنایتی بازیکن ایرانی باشگاه النصر که به دلیل مشکلات فراوانی که در این مجموعه داشت تصمیم به جدایی از فوتبال امارات را گرفته بود و اکنون بحث بازگشتنش به تیم فوتبال استقلال داغ است، در راه بازگشت به لیگ برتر ایران مانع بزرگی را بر سر راه خود می بیند.
این بازیکن پس از مذاکره تلفنی با امیرقلعه نویی این پاسخ که؛ "برو و رضایتنامه ات را بگیر تا با تو قرارداد ببندیم." را از سرمربی سابق خود شنید. قلعه نویی پیش از مذاکره با عنایتی، با واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال مذاکرات مفصلی را داشت و موافقت وی برای جذب عنایتی را گرفت. اما به رغم توافقات استقلالی ها با عنایتی، این بازیکن با مانع بزرگی روبرو است.
وی از باشگاه اماراتی درخواست رضایتنامه کرده و آنها نیز به عنایتی گفته اند باشگاه آینده ات را معرفی کن تا رضایتنامه ات را صادر کنیم؛ این در حالیست که اگر عنایتی باشگاه خواهان خودش را معرفی کند، اماراتی ها از آن باشگاه مبلغی خواهند گرفت و از آنجایی که نه باشگاه استقلال و نه عنایتی نمی خواهند پولی بابت اخذ رضایتنامه به النصری ها بدهند، تا این لحظه زیر بار خواسته باشگاه اماراتی نرفته اند
این چی میگه واسه خودش ؟ ماله این حرفها نیست... میخواد ادای فیروز کریمی رو دربیاره حرفهای طنزآمیز بزنه... دیگه نمیدونه اصلا به استیلش نمیخوره ...نقل قول:
یعنی رضاعنایتی کنسل شد ؟نقل قول:
بچه ها نود رو دیدید ؟ دیدید مخابرات چیکار کرد ؟ حالمو بهم زد این علی آبادی با اون مخابرات...
بچه ها ممنون بابت خبرها
هنوز مشخص نیست!
اینطور که میگند استقلال می خواد تا اخرین دقایق ارسال لیست برای ثبت کردن نام عنایتی صبر کنه اما اگه قرارداد بستن باهاش معطلی داشته باشه احتمالا بی خیالش می شند.
اين 90 چرا اينجوري بود؟!!!!!!!!!!!
واقعا كف كردم
عادل حال حرف زدن نداشت
در مورد هيچ تيمي هم حرف نميزد
sms هم كه تعطيل بود
كلا خيلي عجيب غريب بود!!!!!!!!!!!!11
امشب یکی از محرمانهترین برنامههای 90 در طول این 9 سال روی آنتن میرود؛ برنامهای که خود عادل هم تا لحظه اجرا نمیداند سیاست امشبش چیست...نقل قول:
«عادل از صبح امروز توی جلسه بود»؛ این جمله را یکی از نزدیکان فردوسیپور میگوید. وقتی از او درباره برنامه امشب 90 میپرسیم، میگوید: «بهخدا نمیدانم. شاید باور نکنید ولی من الان که 6 ساعت به برنامه مانده هم نمیدانم داستان برنامه امشب چیست. این در طول عمر برنامه بیسابقه است.»
جریاناتی که در برنامه دو هفته قبل اتفاق افتاد باعث شد سازمان تربیت بدنی به دشمن شماره یک برنامه 90 تبدیل شود. این دشمنی، صبح روز جمعه با دستور شفاهی مدیران سازمان به مربیان پرسپولیس آغاز و در پی مصاحبه علی کفاشیان درباره برنامه 90 علنی شد.
امروز فردوسیپور مثل همیشه به سازمان رفته بود تا در باکس مونتاژ شبکه 3، برنامه 90 این هفته را آماده کند؛ اما دستورات تشکیلاتی به او اجازه نداد روال عادی و همیشگیاش را طی کند. ابتدا، دستورات از اتاق مدیر گروه ورزش شبکه 3 صادر میشد؛ اما آرام آرام کار بالا گرفت و حتی از محدوده اتاق اصغر پورمحمدی مدیر شبکه هم بالاتر رفت تا همه با نگاهی منتظر و مضطرب از هم بپرسند امشب چه برنامهای روی آنتن خواهد رفت.
او در توجیه وضعیت امروز شبکه 3 میگوید: «نمیتوانم به جرات بگویم ولی مطمئنم برنامه آن طور اجرا نمیشود که عادل میخواهد چون جلسات بسیاری داشته و حتی از حوزه ریاست هم توصیه هایی برای کمحاشیه بودن برنامه شده است. عادل مدام از این جلسه به آن جلسه رفته و مدام به او توصیههای مختلفی شده.»
اینها نشان میدهد سفارشهای لازم از سوی سازمان تربیتبدنی به سازمان صدا و سیما صورت گرفته تا برنامه امشب 90 زیاد به پر و پای مدیران ورزش کشور نپیچد. این سفارشها در حالی صورت می گیرد که مدیران سازمان از هر حرکتی برای بایکوت برنامه 90 استقبال کرده، همه درها را در ورزشگاهها به روی گزارشگران 90 بستهاند. مدیران سازمان تربیتبدنی با این خیال که میتوانند با کنترل فدراسیون فوتبال و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و در نهایت بایکوت این برنامه آن را به تعطیلی بکشانند، وقتی اتحاد وبلاگنویسان را در حمایت از این برنامه دیدند و حمایت روزنامهها از فردوسیپور را به عنوان خطر اصلی احساس کردند، با تغییر موضع ناگهانی، سعی کردند خود را هوادار دمکراسی و آزادی رسانهای و طرفدار 90 جا بزنند که البته این موضع جدید نیز ناکارآمد بود. تا اینکه آنها به راه سوم متمایل شدند و توصیه به سازمان صدا و سیما را آغاز کردند.
راه آخر، منجر به این شد که مدیران سازمان صدا و سیما به فردوسیپور سفارش برنامهای کم حاشیه را بدهند و بعد از دیدن مخالفتش، او را به جلسات متعدد بکشانند.
90 امشب، با هر شکلی که روی آنتن برود و هر موضعی که داشته باشد، نظرسنجی را در دل خود خواهد داشت و این بخش (فارغ از آنکه موضوعش چیست)، همان میدانی است که تقریبا همه اهالی فوتبال در آن به حمایت از فردوسیپور و برنامهاش و انتقاد خاموش از مدیران سازمان تربیت بدنی میپردازند. برنامهای که شاید رکوردی تازه و دستنیافتنی در نظرسنجی برنامههای تلویزیونی ایران بر جا بگذارد.
منبع:می دونم جاش اینجا نبود ولی به نظرم باید همه می دیدنکد:www.ghatreh.com
واقعا نمیدونی چرا اینجوری بود ؟ چون جناب علی آبادی و دارودسته ش تو سازمان فقط دوست دارن همه بشینن ازشون تعریف کنن و طاقت انتقاد ندارن. حالا خوبه رئیس سازمان تربیت بدنیه... اگه رئیس جمهور بود که پدر همه رو در میاورد. اما خوشم اومد از عادل که اینقدر شجاعت داره. امشب یه رکورد میلیونی زده می شد اما تربیت بدنی و مخابرات با هم هماهنگ کردن و سرویس اس ام اس 90 مختل شد. فردوسی پور هم گفت که امیدوارم اتفاقی بوده باشه و این یعنی اتفاقی نبوده... حرف آخرش هم خیلی منظور داشت. باید یه جوری از عادل و برنامه نود حمایت بشه.نقل قول:
فقط میشه تاسف خورد!
امروز عادل 90 را اونجوری برگزار کرد که خواست سازمان بود
یک برنامه بی روح و فاقد هرجور کنجکاوی در فوتبال...
مدافع بوركينا فاسويى در الجزيره
تيم فوتبال الجزيره امارات يكى از حريفان تيم استقلال در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا براى ترميم خط دفاعى خود يك مدافع را به خدمت خواهد گرفت. مسؤولان باشگاه الجزيره با امادو سوادجو مدافع باشگاه تيم ابيدجان بوركينا فاسو به توافقات اوليه دست يافته اند. اين بازيكن جوان كه پست اصلى وى دفاع ميانى است، قرار است به عنوان سهميه بازيكنان اميد به تيم الجزيره بپيوندد.
Itc رينالدو در راه است
در حالى كه كمتر از يك هفته از قرارداد پائولو رينالدو با تيم استقلال مى گذرد مسؤولان اين باشگاه براى رسيدن كارت بازى اين بازيكن اقدامات لازم را انجام داده اند.
به گفته روابط عمومى باشگاه استقلال itc رينالدو تا پايان هفته به فدراسيون فوتبال خواهد رسيد و اين بازيكن پرويى از بازى مقابل استقلال اهواز مى تواند به ميدان برود.
استقلالى ها پاداش مى گيرند
پس از مشخص شدن مبلغ قرارداد اسپانسر دوم استقلال مسؤولان اين باشگاه تصميم گرفتند پرداختى بازيكنان را به بعد از پاسى شدن چك اين اسپانسر موكول نكنند و هر چه سريع تر پاداش و پيش قسط دوم بازيكنان را پرداخت كنند به همين خاطر در اولين فرصت و طبق برنامه اين اقدام صورت مى گيرد و بازيكنان استقلال مزد پيروزى مقابل برق را دريافت خواهند كرد.
هرکی میا یه حرفی میزنه برقی ها که میگفتند استقلال رو میبریم وفلان میکنیم..........نقل قول:
فضلی:
من به استقلال گل می زنم
فریدون فضلی مهاجم تیم صباباتری قم اعلام کرد من به استقلال گل می زنم و مطمئن باشید استقلال نمی تواند ما را ببرد.
فضلی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: درست است بازی حساس و مهمی است، اما چون استقلال در صدر جدول قرار دارد استرس آنها بیشتر است هر چند ما به فكر صدرنشینی هستیم.
وی ادامه داد: سعی می كنیم در تهران مثل بازی رفت استقلال را غافلگیر كنیم. روند رو به رشد صبا از آن بازی بهتر شده است. استقلال هم بعد از آن اوج گرفت. من همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس یا بازیهای حساس گل زده ام. در این بازی هم به استقلال گل می زنم.
فضلی اظهارداشت: زدن ضربه پنالتی خیلی سخت است، اما فیروز كریمی نسبت به من دید خوبی دارد. اگر در این دیدار داور پنالتی بگیرد سعی می كنم خودم به گل تبدیل كنم. ما برای استقلال حریف دست و پا بسته ای نیستیم و برد مقابل استقلال می تواند ما را به بالا رفتن در جدول امیدوار كند. من به دنبال آقای گلی نیستم.
شیث از اونور گفته پای چپ...
حالا این که عددی نیست میکه من گل میزنم...
ما باید عادل رو حمایت کنیم تا اینا .....بشن.
متسفانه دیشب خیلی اعصابم به هم ریخت.
معلوم هم بود دیگه مخارات عمدی بود...
عادل هم گفت....
جهت مطلع كردن سازمان ليگ
باشگاه صبا به دنبال مدرك براي محروميت جانواريو است
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه صباي قم براي اثبات محروميت هافبك برزيلي استقلال تهران به دنبال مدرك هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه صباي قم براي اثبات محروميت جانواريو و اينكه اين بازيكن به دليل سه اخطاره بودن نمي تواند در هفته بيست و سوم ليگ برتر استقلال را همراهي كند به دنبال تهيه فيلم مسابقه استقلال با راه آهن است.
صادق ورمزيار مربي صبا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: جانواريو در سه ديدار استقلال برابر راه آهن ،پيكان و برق شيراز كارت زرد دريافت كرده است. ما دنبال تهيه فيلم مسابقه استقلال و راه آهن هستيم تا اين موضوع را به اطلاع مسئولان سازمان ليگ برسانيم زيرا محروميت آرش برهاني و جان ورايو به سود تيم ما در ديدار روز جمعه خواهدبود.
انتهاي پيام/ا
در گفتگو با فارس
رضايي: براي قهرمان شدن بايد استقلال را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: براي ماندن در كورس قهرماني بايد 3 امتياز بازي مقابل استقلال را كسب كنيم.
غلامرضا رضايي مهاجم تيم فوتبال صباي قم در گفتگو با خبرگزاري فارس، تصريح كرد: استقلال را در دور رفت شكست داديم و 3 گل به آنها زديم. درست است كه اين تيم هماهنگ تر شده است اما در تيم ما حس قهرمان شدن وجود دارد. امتياز ها به هم نزديك است و بايد حتما 3 امتياز را كسب كنيم تا در كورس باقي بمانيم.
وي درباره حاشيه هاي اين بازي گفت: اين حاشيه ها به بازيكنان تيم صبا ربطي ندارد. ما براي اينكه نتيجه هفته قبل را جبران كنيم دنبال سه امتياز هستيم. دنبال كري خواندن هم نيستم چون كري يعني ادعا كردن و من از اين كار خوشم نمي آيد.
رضايي در مورد وظايفي كه در تيم صبا دارد اظهار داشت: آنهايي كه از من انتقاد كرده اند كه چرا مقابل ذوب اهن نتوانسته ام گلزني كنم بايد بدانند در اين بازي يك موقعيت گل هم نداشتم.
وي افزود: من وظيفه فضا سازي داشتم و براي بقيه اين موقعيت را فراهم كردم اما از اين فرصت ها نتوانستيم استفاده كنيم.
بازيكن ملي پوش صبا درباره اعتقاد فيروز كريمي مبني بر ضعف ملي پوشان صبا مقابل ذوب آهن عنوان كرد: در آن بازي سرحال بودم و مشكلي نداشتم. منظور آقا فيروز، محمد نوري بود كه كمي خسته بود. نسبت به بازي هاي گذشته سرحال تر بودم. خستگي اردوي تيم ملي را داشتم اما آمادگي بازي را داشتم. بازيكنان ملي پوش ذوب آهن خسته تر از ما بودند و دوندگي كمي هم در بازي داشتند.
رضايي عنوان كرد: بازيكنان در اين ماجرا تقصيري ندارند. وقتي به تيم ملي دعوت مي شوند بايد در اردو حضور پيدا كنند. از طرف ديگر به باشگاه هم متعهد هستند. ما هم اميدوار هستيم كه با يك برنامه ريزي خوب اين موضوع را حل كنند. اين مشكل مختص زمان حال نيست و تا جايي كه من ياد دارم هميشه اين مشكل بين تيم ملي و باشگاه ها بوده است.
وي افزود: دايي چون خودش بازيكن حرفه اي بوده اين شرايط را درك مي كند و حتي حق را به باشگاه ها مي دهد اما او هم براي آماده سازي تيم ملي بايد اين اردوهايي برگزار كند.
اين مهاجم در مورد امتيازهايي كه صبا از دست داده و امكان دارد از كورس قهرماني عقب بيفتد گفت: ما نبايد به راحتي اين امتيازها را از دست بدهيم. وقتي در يك روز چند مهره سرحال نباشند اين مشكل به وجود مي آيد.
انتهاي پيام/ا
منم فکر کنم جانواریو سه اخطاره باشه آخه قبل از بازی با برق لابه لای همین خبرها یه خبری بود که قراره از جانواریو بخاطر اینکه از اول فصل تا الان فقط دو کارت زرد گرفته تقدیر بشه ( با توجه به پستی که داره ) ... خوب تو بازی با برق هم یه کارت گرفت و شد سه کارته...
به امید برد استقلال در روز جمعه و صدر نشین شدن و در نهایت قهرمانی .
پاسخ سازمان لیگ به باشگاه صبا
جانواریو 3 اخطاره نیست: برخلاف ادعای باشگاه صبای قم، هافبك برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران 3 اخطاره نیست.
بمسئولان باشگاه صبای قم مدعی شده اند كه فابیو جانواریو در سه بازی مقابل تیم های راه آهن، پیكان و برق شیراز كارت زرد دریافت كرده، اما سازمان لیگ اعلام كرد كه با بررسی گزارش داوران بازی، نمایندگان فدراسیون و دیدن فیلم بازی مقابل راه آهن مشخص شد بازیكن برزیلی استقلال فقط مقابل تیم های پیكان و برق شیراز كارت زرد گرفته است.
بدین ترتیب جانواریو جمعه هفته جاری می تواند آبی پوشان را مقابل صبا همراهی كند.
برای لیگ قهرمانان برنامه ویژه داریم
مرفاوی: بازیکنان استقلال برای قهرمانی باید بیشتر تلاش کنند
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای حفظ صدرنشینی و قهرمانی در لیگ برتر بازیکنان استقلال باید بیشتر تلاش کنند.
صمد مرفاوی روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، اظهار داشت: هر چند که تیم ما در بازی های اخیر خود روند خوب و روبه رشدی را پی گرفته و با تلاش و هماهنگی بازیکنان حالبا به صدر جدول رسده است ولی هنوز نمی توان نسبت به قهرمانی با قاطعیت صحبت کرد.
وی با اشاره به دلایل موفقیت هایشان گفت: تیم های بزرگ مانند استقلال و پرسپولیس همیشه مشکلات خاص خود را دارند اما تیم ما با همدلی و اتحاد توانسته بر تمامی مشکلات فائق شود و نتایج خوبی بگیرد.
مربی تیم استقلال تصرح کرد: در بازی با برق با وجودی که می دانستیم بازی سختی پیش رو داریم با یک تغییر تاکتیک به موقع در نیمه دوم در فاصله 10 دقیقه پیروزی خود را مسجل کردیم.
وی اضافه کرد: با ارائه یک بازی سرعتی و استفاده از فضاهای خالی حریف به امتیاز حساس در شیراز رسیدیم و برای حفظ این نتیجه ارزشمند یک بازی منطقی روبه عقب را در دستور کار تیم قرار دادیم.
مرفاوی ادامه داد: بازی با برق هم مانند سایر دیدار های دیگر برای ما تمام شده و حالا به فکر بازی با صبا باتری هستیم تا بتوانیم با شناختی که از این تیم به بازیکنان می دهیم در آزادی امتیاز بگیریم.
وی تاکید کرد: باید بگویم که هنوز تیم ما در صدر جدول هیچ حاشیه امنیتی ندارد و به همین خاطر باید صبا را ببریم تا اینکه موقعیتمان در صدر جدول به خطر نیفتد.
مربی تیم استقلال تهران در خصوص صبا باطری خاطرنشان ساخت: تیم پرمهره و خوبی است که چندین بازیکن ملی پوش در ترکیب خود دارد و می تواند با شناخت کریمی و ورمرزیار از بازیکنان استقلال برای ما دردسر ساز شود.
مرفاوی در خصوص غیبت برهانی به دلیل 3 اخطاره بودن ، گفت: روی آرش در هر بازی حساب خاصی برای گلزنی بازی کرده ایم ولیکن مطمئنم که سطح تمام بازیکنان نیمکت نشین و اصلی ما یکی است و هر بازیکنی که بجای وی در ترکیب قرار بگیرد می تواند جواب اعتماد قلعه نویی را بدهد.
وی با اشاره به حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: بازی های آسیایی به نسبت از لیگ سخت است و شرایط خاص خود را دارد باید با آنالیز حریفان خود با شناخت به مصاف انها برویم تا بتوانیم در آسیا هم مانند لیک پر قدرت ظاهر شویم.
مرفاوی اظهار داشت: در این فصل با فراهم شدن تمامی عوامل برای موفقیت استقلال می توانیم هم در لیگ برتر و هم در آسیا به عنوان یک مدعی جدی قهرمانی باشیم .
ممنون سینا جان بابت اخبار....
عزیز محمدی: استقلال ـ پرسپولیس ۲۵ بهمن بازی میکنند.
رییس سازمان لیگ برتر فوتبال کشور گفت: تصمیم سازمان لیگ دربارهی تاریخ داربی و همچنین داور ایرانی آن تغییری نکرده است.
عزیز محمدی اظهار کرد: سازمان لیگ تاریخ بیست و پنجم بهمن را برای برگزاری داربی تهران تعیین کرده و این موضوع را نیز در نامهای به شورای تامین استان تهران اعلام کرده و تاکنون نیز هیچ پاسخی درباره تغییر زمان این مسابقه دریافت نکردهایم و بیتردید تا زمانی که چنین موضوعی به ما اعلام نشود تاریخ برگزاری داربی تهران روز بیست و پنجم بهمن است و هیچ تغییری در آن ایجاد نمیشود.
وی افزود: تصمیم فدراسیون فوتبال دربارهی داور بازی تیمهای استقلال و پرسپولیس نیز استفاده از داور ایرانی است و در این زمینه نیز تاکنون تغییری در تصمیم ما ایجاد نشده است و بنا هم نداریم که این تصمیم را تغییر دهیم.
عزیز محمدی دربارهی استفاده از بازیکنان جدید در لیگ قهرمانان آسیا از سوی نمایندگان ایران نیز گفت: برخی تیمها مانند استقلال در فهرست فعلی خود جای خالی دارند و میتوانند بازیکن جدیدی را جذب کنند باشگاههایی هم که فهرستشان در لیگ برتر فوتبال ایران تکمیل شده است میتوانند در صورتی که با بازیکن جدیدی قرارداد بستدند نام این بازیکن را در لیست ارسالی به afc اعلام کنند اما حق استفاده از این بازیکن را در لیگ برتر ایران ندارد.
رییس سازمان لیگ برتر فوتبال کشور در ادامه با اشاره به برنامههای این سازمان برای حمایت از مردم غزه گفت: هفته بیستم و بیست و یکم لیگ برتر فوتبال کشور تحت عنوان شهدای غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نامگذاری شد و تیمهای ذوبآهن اصفهان، فولاد خوزستان و راهآهن تیمهایی بودند که نام غزه را بر روی پیراهن خود هک کردند و باشگاههای دیگری چون سپاهان و پرسپولیس نیز پلاکاردهایی را در حمایت از مردم غزه در بازیهای تیم خود به همراه داشتند.
وی افزود: با هماهنگی سازمان لیگ برتر قرار شد تا جریمه سه هزار یورویی فردریک کانوته بازیکن سویا را نیز پرداخت کنیم که در این زمینه علاوه بر کمکهای دو باشگاه سپاهان و ذوبآهن با هماهنگی با سایر تیمهای لیگ برتر این مبلغ را میان تمامی باشگاههای لیگ برتری تقسیم میکنیم و ظرف یکی دو روز آینده نیز نامهی این تصمیم خود برای پرداخت جریمه کانوته را از طریق جواد نکونام به دست کانوته خواهیم رساند.
عزیز محمدی خاطر نشان کرد: همچنین ما از اقدام کاکا بازیکن تیم آثمیلان و بنهمام رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا در همدلی با مردم غزه اعلام حمایت کردیم.
رییس سازمان لیگ برتر افزود: تیم فوتبال واشاش مجارستان نیز روز دهم بهمن ماه در دیداری خیرخواهانه به نفع زلزله زدگان بم در این شهر به مصاف تیم هنرمندان میرود که ما در همین زمینه از رایزنیهایی را انجام دادیم تا تیم واشاش یک بازی را نیز در روز هشتم بهمن ماه انجام دهد که درآمد حاصل از این بازی به مردم غزه اختصاص پیدا کند.
عزیز محمدی ادامه داد: ابتدا با هماهنگیهایی که با دو باشگاه پرسپولیس و استقلال انجام دادیم قرار بود تا منتخب این دو تیم به مصاف واشاش برود اما در نهایت با مذاکراتی با باشگاه ذوبآهن داشتیم این باشگاه هزینه رفت و برگشت تیم واشاش را بر عهده گرفت و به همین دلیل این بازی که تمامی عواید آن به مردم رنجدیده غزه اختصاص خواهد داشت در روز هشتم بهمن میان تیمهای ذوبآهن اصفهان و واشاش مجارستان در فولادشهر اصفهان برگزار میشود و تیم واشاش نیز برای انجام این بازی روز هفتم بهمن ماه وارد ایران میشود.
صادقی: قرار شد استقلال ۵۰ میلیون را به حسابم واریز کند.
امیرحسین صادقی، مدافع مس همیشه حرف هایش نگا ه ها را به سوی خود جلب می کند. امیرحسین صادقی برخلاف تصور، میلی برای گلزنی به پرسپولیس ندارد. او اصلاً به این موضوع فکر نمی کند. اینکه چرا صادقی تمایلی به گلزنی به قرمزها ندارد شاید به آخر فصل منتهی شود.
• از حضورت در کمیته انضباطی بگو، نتیجه چه شد؟
- پس از صحبت هایی که با رئیس کمیته داشتم جریمه نقدی شدم، البته تعهد کتبی دادم که دیگر به هیچ وجه خطا نکنم.
• قرار بود روز گذشته از استقلال شکایت کنی اما...
- امروز (دیروز) به باشگاه استقلال رفتم و مدارکم را به بخش مالی آن تحویل دادم.
• پس دیگر قصد شکایت از استقلال را نداری؟
- نه، من چک ۵۰ میلیونی ام را که از تاریخ آن چند ماهم گذشته بود به مسئولان باشگاه دادم . قرار بر این شد که این مبلغ به حسابم واریز شود.
• وضعیت مس چگونه است؟ برای مصاف با پرسپولیس آماده هستید؟
- خدا را شکر هم من و هم تیم آماده آماده هستیم. البته خودم کمی مصدوم هستم اما فکر نمی کنم برای بازی مقابل پرسپولیس مشکلی داشته باشم.
•پیش بینی ات از این بازی چگونه است؟
- بازی خیلی سنگینی را پیش رو داریم اما تمام هدف ما این است که برنده این میدان باشیم بنابراین از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
• در دور رفت و در خارج از خانه پرسپولیس را شکست دادید، فکر نمی کنی غلبه بر این تیم در کرمان راحت تر باشد؟
- در بازی مقابل استقلال و پرسپولیس باید کم اشتباه ظاهر شوی تا بتوانی پیروز میدان باشی. فرقی ندارد این بازی در کرمان باشد یا تهران، ما اگر در بازی خانگی مان با هوش و حواس و بدون اشتباه ظاهر شویم می توانیم پرسپولیس را شکست دهیم.
• جدا از بازی پرسپولیس مقابل فولاد این تیم در هفته های اخیر خوب ظاهر نشده، همین موضوع به شما انگیزه نمی دهد؟
- نه چون حاشیه در باشگاه پرسپولیس معنا ندارد. پرسپولیس، همیشه پرسپولیس است و یک حریف خطرناک بنابراین ما با تمام قوا به مصاف آنها می رویم.
• می توانید برنده این میدان باشید؟
- ما فقط به یک چیز فکر می کنیم و آن ۳ امتیاز بازی است . خوشبختانه آنقدر آماده هستیم که تنها به پیروزی در این میدان فکر کنیم.
• در صورت غلبه بر پرسپولیس، وضعیت مس چگونه می شود؟
- قطعاً این پیروزی کمک زیادی به ما خواهد کرد. با شکست دادن قرمزها می توانیم چندپله صعود کنیم تا ما هم جزو مدعیان قهرمانی باشیم.
• به فکر گلزنی به پرسپولیس نیستی؟
- نه، اصلاً به گلزنی به این تیم فکر نمی کنم.
• چرا؟
- چون علاقه ای به گلزنی به پرسپولیس ندارم.
• بازیکنی که سابقه حضور در استقلال را دارد چطور انگیزه ای برای بازکردن دروازه پرسپولیس ندارد؟
- من زمانی بازیکن استقلال بودم و داستان من با این تیم تمام شده است.الان هم فقط دوست دارم در خدمت تیم مس باشم و برای پیروزی این تیم تلاش کنم. فکری هم برای باز کردن دروازه پرسپولیس ندارم.
• این موضوع که میلی برای گلزنی به پرسپولیس نداری به آخر فصل و تمایل تو برای انتخاب تیم جدید هم باز می گردد؟
- نه، هیچ ربطی ندارد. من فقط به فکر سربلندی مس هستم، نه گلزنی خودم.
برهانی: اصلا به آقای گل فکر نمی کنم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قهرمانی استقلال برایم مهم است به این خاطر به آقای گلی فکر نمی کنم.
آرش برهانی اظهار داشت: موفقیت استقلال برای من مهم تر از کسب عنوان آقای گلی در لیگ برتر است و من تمام تلاشم را ابتدا فقط برای موفقیت استقلال انجام داده ام .
وی افزود: خدا مرا دوست دارد که توانسته ام در این فصل برای تیمم مثمر ثمر باشم و گل های حساسی به ثمر برسانم.
مهاجم تیم استقلال عنوان کرد: اکنون استقلال دارای بهترین خط حمله لیگ است و این حاصل تلاش همه بازیکنان تیم است و باید بتوانیم همین روند را ادامه دهیم زیرا تیم های دیگر هنگام رویارویی با ما از انگیزه بالایی برخوردار هستند.
برهانی در خصوص بازی با صبا گفت: در بازی با صبا به دلیل سه اخطاره بودن غایب هستم اما استقلال بازی سختی را در مقابل این تیم خواهد داشت و ما باید ۳ امتیاز این مسابقه را هر طور شده کسب کنیم.
وی افزود: از آنجایی که سطح بازیکنان نیمکت نشین ما با بازیکنان اصلی به یک اندازه است اطمینان دارم که هر شخصی بجای من بازی کند انگیزه بالایی برای نشان دادن قابلیت های خود دارد.
مهاجم تیم استقلال در خصوص وضعیت صلا و خضور کریمی گفت: صبا باطری تیم پر مهره و تاکتیک پذیری است که فوتبال را به خوبی و شناور بازی می کند.
وی ادامه داد: به رسم شاگردانی برای فیروز خان احترام زیادی قائل هستم ولیکن تیم ما برای حفظ صدر نشینی خود در جدول از آنجایی که در آزادی به هچ تیمی باج نمی دهد باید ۳ امتیاز این دیدار را کسب کند.
زریبافان: ورزشگاه استقلال نیاز به تغییر مالکیت دارد.
رئیس مجمع باشگاه استقلال تسریع در روند احداث ورزرشگاه اختصاصی استقلال را منوط به تغییر مالکیت این باشگاه از سوی سازمان تربیت بدنی عنوان کرد.
مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال با اعلام این مطلب افزود: باشگاه استقلال به منظور تسریع فعالیت های عمرانی برای احداث ورزشگاه بزرگ استقلال در مجاورت ورزشگاه آزادی، نیاز به اعتبارات مالی مناسب دارد که مقررشده بخشی از این اعتبارات توسط سازمان تربیت بدنی و بخشی نیز از طریق جذب سرمایه گذاری خصوصی توسط باشگاه تامین شود.
زریبافان با بیان اینکه اعتبارات سازمان پاسخگوی هزینه های هنگفت عمرانی برای احداث چنین مجموعه ای نیست، اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذار خصوصی باید نوع مالکیت باشگاه از وضعیت دولتی خارج شود و "استقلال" به نام یک باشگاه ثبت شود تا از این طریق بتوانیم درجهت جذب سرمایه گذار خصوصی و یا حامیان مالی مناسب اقدام کنیم.
رئیس مجمع باشگاه استقلال با اشاره به اینکه برای تغییر مالکیت باشگاه صحبت های مقدماتی را با رئیس سازمان تربیت بدنی انجام شده است، تصریح کرد: در این زمینه با مهندس علی آبادی درخصوص انتقال باشگاه و یا معرفی سرمایه گذار مناسب صحبت کرده ام و امیدوارم با درنظر گرفتن تمامی جوانب امر بتوانیم راهکاری اجرایی برای حل این مشکل پیدا کنیم.
وی با اشاره به تلاش مدیریت باشگاه برای جذب کمک های بخش خصوصی به منظور تامین هزینه های احداث ورزشگاه استقلال یادآور شد: خوشبختانه کمیته اقتصادی باشگاه فعالیت جدی و پیگیری را در این زمینه انجام داده و تاکنون موافقت تعدادی از بنگاههای تجاری را برای جذب کمک های مالی جلب کرده که در تلاشیم زمینه جذب حامیان مالی دیگری را نیزفراهم کنیم.
رئیس مجمع باشگاه استقلال برخورداری این باشگاه از ورزشگاه اختصاصی را گامی مهم در جهت دستیابی به شخصیت باشگاهی برای استقلال عنوان کرد و اظهار داشت: داشتن ورزشگاههای اختصاصی همواره جزو آرزوهای دو باشگاه پرطرفدار استقلال و پرسپولیس بوده که امیدوارم با برنامه های عمرانی دولت این آرزوی دیرینه تحقق یابد و این دو باشگاه پرطرفدار آسیا بتوانند به لحاظ امکانات سخت افزاری به استانداردهای لازم برای باشگاهداری دست یابند.
زریبافان با بیان اینکه سازمان نگاه یکسانی از نظر تقسیم اعتبارات و امکانات بین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دارد، تصریح کرد: تاکنون سازمان در تمامی زمینه ها عدالت را بین این دو باشگاه برقرار کرده و شاید در مقاطعی این کمک ها سریعتر در اختیار یک باشگاه قرار گرفته باشد اما در نهایت تفاوتی در نوع و میزان آن وجود نداشته که عدالت محوری سازمان در این زمینه قابل تقدیر است.
استقلال باید طلب کریمی را پرداخت کند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال را محکوم به پرداخت مطالبات سرمربی سابق این باشگاه کرد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت فیروز کریمی سرمربی سابق باشگاه استقلال تهران
مبنی بر عدم وصول یک فقره چک این باشگاه در وجه ایشان به مبلغ ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال اعلام کرد باشگاه استقلال مکلف است مبلغ مندرج در چک حق الزحمه ایشان را پرداخت نکند. رای صادر در فرجه ۴ روزه قابل تجدید نظر است.
رینالدو و ماجراهای پیراهن شماره ۱۷
پیراهن شماره ۱۷ استقلال طی چند سال گذشته دردسری جدید برای این تیم به وجود آورده است. این پیراهن چندسال قبل برتن احمد مومن زاده بود و از او گل نزنی تمام عیار ساخته بود. بعد از آن چندسالی این پیراهن را کسی نپوشید تا اینکه آرش برهانی صاحب آن شد و حکایت مومن زاده را تکرار کرد و به نوعی طلسم شده بود. آن روزها آنقدر برای برهانی سخت گذشت که حتی شماره پیراهنش را به ۶ تغییر داد. به هرحال آن روزها گذشته اما مساله این است که استقلالی ها قصد دارند پیراهن شماره ۱۷ را به رینالدو، هافبک جدید پرویی خود بدهند. رینالدو که با کلی تعریف وتمجید به استقلال آمد در حالی از ۲ هفته دیگر پیراهن شماره ۱۷ این تیم را به تن می کند که برای بازیکنان قبلی چندان خوش یمن نبوده است. باید منتظر بمانیم و ببینیم رینالدو هم به درد قبلی ها دچار می شود یا طلسم شماره ۱۷ را می شکند.
حاج رضایی: نتایج استقلال شانسی نیست.
کارشناس فوتبال ایران درخصوص موفقیت های استقلال در هفته های اخیر گفت: به هیچ وجه نتایج استقلال شانسی نیست.
امیر حاج رضایی خاطرنشان کرد: وقتی تیمی به طور مداوم نتایج خوب و پیروزی های متوالی کسب می کند قطعا مربیان روی آن تیم روی بازیکنان و تاکیتیک های مورد نظرشان در تمرینات کار کرده اند.
وی ادامه داد: شانس در فوتبال وجود دارد و من نیز منکر آن نیستم اما این نهایت بی انصافی است اگر تمام موفقیت های تیم استقلال را به شانس نسبت دهیم.
وی افزود: قلعه نویی با گروه های تحلیل و آنالیزور خود توانسته شناخت خوبی نسبت به سایر تیم ها داشته باشد و در هر بازی با شناخت قبلی از حریف می تواند با برنامه خوبی تیمش را ارنج کند.
کارشناس فوتبال کشور عنوان کرد: در ابتدای فصل برخی عقیده داشتند سیستم ۲-۵-۳ قلعه نویی منسوخ شده و پس از آنکه دیدند وی با این سیستم استقلال را صدرنشین کرد گفتند قلعه نویی ۲-۵-۳ را احیا کرده است.
حاج رضایی با بیان این مطلب گفت: من هر دو نظریه را به دلیل متغیر بودن محل استقرار بازیکنان و چیدمان آنها رد می کنم .
وی اضافه کرد: در بازی های استقلال اکنون مشارکت و سرعت در بازی را مشاهده می کنیم چیزی که در ابتدای فصل استقلال از آن استفاده نمی کرد و اگر شرایط زمین شیراز مساعدتر بود این فاکتور در بازی با برق بیشتر به چشم می آمد.
وی دراین رابطه خاطرنشان کرد: البته استقلال هنوز به شرایط ایده آل خود نرسیده و برای رسیدن به نقطه اوج خود باید نقاط ضعف خود را به خوبی پوشش دهد.
کارشناس فوتبال کشور درخصوص گلزنی برهانی در این فصل اظهار داشت: برهانی در مقطعی دچار عدم خودباوری در امر گلزنی شده بود که مربیان در این فصل با روانکاوی او را احیا کردند و حالا برهانی به مانند گذشته تاکنون در استقلال موفق عمل کرده است.
حاج رضایی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه تیمی قهرمان لیگ می شود گفت: همانطور که قبلا گفته ام قهرمانی در راه تهران یا اصفهان خواهد بود اما اکنون واقعا نمی توان پیش بینی کرد چه تیمی قهرمان لیگ خواهد شد و به نظر من تیم های استقلال، ذوب آهن، پرسپولیس و صبا شانس قهرمانی را دارند.
این همون اول میگفت سیستم 3.5.2 منسوخ شده.حالا...........نقل قول:
حاج رضایی: نتایج استقلال شانسی نیست.
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز
مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز سه شنبه اول بهمن ماه به شرح زیر می باشد:
*نود
قطبی :هواداران من ،از پیروانی حمایت کنند
قلعه نویی : هیچ بازیکنی از استقلال جدا نمی شود.
اسم عنایتی در فهرست آسیایی استقلال
باقری :خوشحالم رکورد چالتون کبیر را شکستم
کریمی : دعوای فدراسیون به ما چه مربوط؟!
بازتاب گل ایرانی در اروپا
نکونام :برنابئو و کاناوارو را تحقیر کرد
خوردبین ؛ایویچ می اید تا به افشین کمک کند
*هدف
تکذیب به سرعت افشین
ایویچ مشاور من است نه سرمربی
کفاشیان : جلوگیری از دوربین ها کار من نبود
معمار زاده :آمدن رحمتی باعث بی اعتمادی ما می شود
شگفتی سازان اروپا و آسیا رودر روی هم