نقل قول:وظیفست :10:نقل قول:
نقل قول:وظیفست :10:نقل قول:
دقیقا:46:نقل قول:
خداییش افتخاری هست برای پرسپولیس ممربی گری قطبی تو بالاترین سطح فوتبال باشگاهی جهان
نقل قول:
این کار تو خیلی فراتر از وظیفه است
لطف و عشق تو به پرسپولیس رو نشون میده
فردا بازی داریم درسته ؟؟؟
تو روزنامه نوشته کریمی و نیکبخت محرومن ولی تو یه صفحه دیگه از روزنامه نوشته فقط نیکبخت محرومه !! (روزنامه خبر ورزشی شنبه)
احتمالا علی رو فرستادن سراغش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این قضیه علیزاده بو داره !!!
فک کنم کشتنش
ترکيب فردا معلومه ؟؟
خبري از خليلي هست ؟؟
خلیلی فکر نکنم بازی کنه .........احتمالا گذاشتنش واسه آسیا ... تو این چمن های ایران 10 دقیقه بازی کنه بازم میشه همون که بود.....
پس داش محسن بالاخره داره راهی میشه...
ايشا...
ولي بهتره که آماده بياد نه مث الان بادامکي
نقل قول:
زارع و حقيقى جريمه شدند
براساس راى كميته انضباطى، مازيار زارع هافبك پرسپوليس كه پس از به ثمر رساندن گل در دقيقه ۹۲ پيراهن خود را از تن بيرون آورده بود، به علت رفتار غيرورزشى به ۵۰۰ هزار تومان جريمه و درج در پرونده محكوم شد. همچنين عليرضا حقيقى كه در اواسط نيمه اول با آرنج به پهلوى برهانى كوبيده بود، به پرداخت يك ميليون تومان جريمه محكوم شد.
این شریفی هم کم دیوونه نیست
وقتی خود قوانین برای این کارا جریمه در نظر میگیره (کارت زرد) دیگه فکر نمی کنم احتیاجی برای رفتن به کمیته انظباطی و جریمه شدن باشه
تازه دیشب تو نود با یکی از این مدیرای مربوط به ورزشگاه آزادی مصاحبه میکردن میگفت که از تعداد 1300 صندلی شکسته شده راضیه چون کمتر از اون چیزیه که فکر میکردن بعد وقتی هم که ازش پرسیدن طرفدارای کدوم تیم بودن با کلی مِن و مِن و مکث و فکر کردن گفت به نظر میومد طرفدارای استقلال باشن!!! اگر پرسپولیسا بودن هم همینا را میگفت ؟؟؟!!!نقل قول:
یه جای دیگه برنامه هم یکی از این ناظرای بازیا را نشون داد که اومده بود ببینه طالبو چه قرآنی تو دربازه میذاره ولی دید که فقط یک حوله بوده!!! پس چرا حوله را اون جوری تا میکنه و بوسش میکنه !؟ ولی هر چی بود ضد جادو زارع خوب جواب داد :21:
خدا رو شکر ، این هفته رو اعصابمون نیست ! ....نقل قول:
ممنون بابت اخبار :40: ..
راستی دوستان .. من دیشب دقیقا یه ربع به 12 خوابم برد و یه ربع به یک بیدار شدم ! ..
یعنی تحلیل دربی رو ندیدم ..
میخام بپرسم چیزی رو از دست دادم ؟ ! .. یعنی چیز خاصی نشون نداد دیشب ؟..
یه دوستی یه خلاصه ای چیزی لطف کنه بگه ممنون میشم ..
آمار اس ام اس چجوری شد ؟ ..
ضمن اینکه میخواستم بپرسم تکرار نود رو کدوم شبکه ( جام جم ؟ ) و چه ساعتی میده .. ؟
ممنون
یا حق
:40:
حالا ایراد نداره از رادیو گوشیت گوش کن :-)نقل قول:
بذار بچه درسشو بخونه!نقل قول:
حالا ایراد نداره از رادیو گوشیت گوش کن :-)
امیدوارم بتونیم ببریم...با اینکه قهرمانی خیلی دور از دست مائه ، ولی نمیدونم چرا انقدر برام مهمه که ببریم.
راستی نتیجه نظر سنجی دربی تو کودوم صفحه است؟؟
بچه ها سلام
به امید برد در این بازی.
تا چند دقیقه ی دیگه هم بازی شروع میشه.
گودبای
سلام
من از 5دقیقه قبل به بازی رسیدم
فعلا که هیچ اتفاق خاصی نداشته.
فقط توره 1سوتی داد که حواسش نبود
این ابومسلم درست بشو نیست فقط وقت تلف می کنن
نیمه دوم می بریمشون
زیاد خوب بازی نکردیم پاس های اشتباه زیاد می دیم
ولی نیمه دوم میبریم
واي ديدين چي كار كرد اين يارو گردان !!!
واي واي !!!
بازيمون بهتر شده فكر كنم تو اين نيمه ...
پايان بازي
پرسپوليس 1 - ابومسلم 0
چه بازي پر حاشيه اي
تبريك به هوادارها
تبریک.............
بازی خوبی بود
بهترین بازیکن هم محمد بود واقعا عالی بازی کرد
بازی رو بردیم ولی باز هم مثل بازی ها قبل همین طور ردیف موقعیت از دست دادیم! تا کی می خوان این بازیکنها قدر این همه موقعیت رو بدوند خدا می دونه.روی ضربه آخر مهاجم ها و هافبک های تهاجمی مون باید تمرین زیاد کنند. هنوز توی بعضی از بازی ها این مشکل هست. کلا بازی متوسطی از پرسپولیس دیدیم با اینکه خیلی موقعیت از دست دادند.
بازی بدی نبود اگه توره شانس داشت با اختلاف بیشتری میبردیم...
حقیقی هم یه سوتی بد داد که خوب شد گل نشد....
من نمیدونم این توره چرا هربازی باید یکی بزنه تو تیر دروازه...
تبریک میگم
بازیه خوبی بود
الان دوم شدیم
واقعا منتظرم خلیلی برگرده مشکل گلزنی و گل سازی داریم متاسفانه
سلام
تبریک به همگی
هم کمی بدشانس بودیم هم خوش شانس ولی کلا خوشحالم بابت برد
منم تبريك ميگم
من الان از كلاس اومدم بييرون و بدوبدو يه كافينت پيدا كردم تا بيام اينجا تا از نتيجه با خبر بشم
الان هم خستگي رفع شد با ديدن نتيجه 1-0 و پيروزي پرسپوليس
با شکست ابومسلم در تهران پرسپولیس به رده دوم رسید
کانون هواداران پرسپولیس : تيم هاي فوتبال پرسپوليس و ابومسلم در هفته بيست و هفتم ليگ برتر از ساعت 16 امروز در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار كردند كه در پايان پرسپوليس با نتيجه يك بر صفر به پيروزي رسيد.
كريم باقري در دقيقه 48 تك گل پرسپوليس را به ثمر رساند تا سرخ پوشان تهراني با كسب 3 امتياز مسابقه مجموع امتيازهاي خود را به 47 رسانده و با يك پله صعود و يك مسابقه بيشتر و تفاضل گل بهتر نسبت به ذوب آهن به رتبه دوم جدول صعود كند.
سعيد مظفري زاده، داور مسابقه به عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، ايوان پترويچ و حسين بادامكي از پرسپوليس و مهدي آقا محمدي، رضا ناصحي و عبد الجبار موموني از تيم ابومسلم كارت زرد نشان داد. شهاب گردان دروازه بان ابومسلم به دليل حمله به سوي يكي از توپ جمع هاي ورزشگاه آزادي در دقيقه 53 كارت قرمز گرفت و از ميدان مسابقه اخراج شد.
بازيكنان تيم پرسپوليس: عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، مجتبي شيري، رحمان رضايي، عليرضا محمدي، مازيار زارع (حسين بادامكي 82) پژمان نوري، علي كريمي، ايوان پتروويچ (محمد منصوري 68) كريم باقري، و ابراهيم توره .
بازيكنان ابومسلم: شهاب گردان، داود دانش دوست، سعيد بيات، عبدالجبار موموني، رضا ناصحي، سعيد خاني، داوود سيد عباسي (جان نگودي 63)، مهدي آقا محمدي، ميثم بائو، احسان خرسندي (مهدي ثابتي 56) ، عرفان اولروم.
انصاري فرد: مشكل مدارك بازيكنان پرسپوليس را حل مي كنيم
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد در گفت و گویی اظهار داشت: همانطور كه از ما خواسته بودند مدارك را به صورت دقيق زير نظر ستاد ويژه آسيايي كه در باشگاه پرسپوليس تشكيل شده است به كنفدراسيون فوتبال آسيا فرستاده ايم.
وي افزود: هنوز اطلاعاتي از كسري مدارك ها به ما اعلام نشده است اما در صورتي كه اين مورد به ما ابلاغ شود ظرف 48 ساعت آينده آن را حل مي كنيم.
وي در خصوص اشكال در مدارك خودش گفت: تا آنجايي كه مي دانم مدارك من كامل بوده است و برايم جاي تعجب دارد كه ايراد از كجا بوده اما اين موضوع نيز مسئله بزرگي نيست و آنرا حل مي كنيم.
توپ جمع کنه هم معروف شد :دی
دوستان شرمنده ام که دیر شد !
بازیکنان پرسپولیس را در برابر ابومسلم چگونه ارزیابی میکنید ؟
حقیقی () - محمد () - رضایی () - حیدری () - شیری () - زارع () - نوری () - پترویچ () - کریمی () - باقری () - توره () - منصوری () - علی عسگر ()
کادر فنی :
تیم داوری :
بهترین بازیکن :
بدترین بازیکن :
حقیقی (3) - محمد (5) - رضایی (3) - حیدری (3) - شیری (3) - زارع (3) - نوری (4) - پترویچ (3) - کریمی (5) - باقری (4) - توره (4) - منصوری (3) - علی عسگر (3)
کادر فنی : 4
تیم داوری : 3
بهترین بازیکن : کریمی - محمد
بدترین بازیکن : ------
حقیقی (3) - محمد (5) - رضایی (3) - حیدری (3) - شیری (4) - زارع (3) - نوری (3) - پترویچ (3) - کریمی (5) - باقری (4) - توره (4) - منصوری (4) - علی عسگر (3)
کادر فنی :4
تیم داوری :4
بهترین بازیکن :کریمی و محمد
بدترین بازیکن :------
حقیقی (4) - محمد (5) - رضایی (3) - حیدری (2) - شیری (3) - زارع (3) - نوری (4) - پترویچ (4) - کریمی (5) - باقری (4) - توره (4) - منصوری (4) - علی عسگر (4)
بهترین بازیکن : طبق معمول علی کریمی!
بدترین بازیکن : نداشتیم/
بالاخره این ماراتون 103 دقیقه ای هم خدا رو شکر به شیرینی تموم شد.راستی تماشاگرا آخر بازی یه شعار میدادن که از محمود کریمی برداشته بودن...کسی فهمید چی میگن؟؟
حقیقی (4) - محمد (5) - رضایی (3) - حیدری (3) - شیری (3) - زارع (4) - نوری (4) - پترویچ (3) - کریمی (4) - باقری (4) - توره (2) - منصوری (4) - علی عسگر (3)
بهترین بازیکن :محمد
بدترین بازیکن : به نظر من توره هیچ کاری نکرد
حقیقی (2) - محمد (3) - رضایی (3) - حیدری (4) - شیری (3) - زارع (4) - نوری (3) - پترویچ (4) - کریمی (5) - باقری (4) - توره (3) - منصوری (3) - علی عسگر (2)
کادر فنی : 4
تیم داوری : 4
بهترین بازیکن : مثل همیشه ، علی کریمی
بدترین بازیکن : بادامکی و علی عسگر
حقیقی (4) - محمد (5) - رضایی (3) - حیدری (4) - شیری (4) - زارع (3) - نوری (4) - پترویچ (3) - کریمی (4) - باقری (3) - توره (3) - منصوری (2) - علی عسگر (2)
کادر فنی : 3
تیم داوری : 4
بهترین بازیکن : محمد
بدترین بازیکن : علی عسگر __________________
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظر شما دوستان عزیز ثبت شدنقل قول:
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
:40::40::40: پرسپولیس :40::40::40: