ممنون
ولی پشت تلویزیون من که مارکش NEC است
4 تا جا داره: , VIDEO OUT, AUDIO OUT, VIDEO IN ,AUDIO IN
ممنون
ولی پشت تلویزیون من که مارکش NEC است
4 تا جا داره: , VIDEO OUT, AUDIO OUT, VIDEO IN ,AUDIO IN
خدا به انسان عقل داده!! یعنی شما هر چیزی که میخوای بخری از دو نفر می پرسی بعد میری میخری ؟!! نظر خودت مهم نیست؟!:41:نقل قول:
من به نظر برادرای اینجا احترام میزارم ولی به هر حال تحقیق فقط این نیست!:5:
من حدود 1 ماه پیش رفتم تو فکر ایکس باکس که رفیقم خیلی ازش تعریف میکرد. برای همین 1 بار رفتم خونشونو ایکس باکسشو دیدمو بازی کردم بعدش دوباره چند باری رفتم کلوپ بازی کردم و حالا هم اومدم نظر بچه های اینجا رو پرسیدم. در آخر به این نتیجه رسیدم که ایکس باکس زندگیه و میخوام 1 ماه دیگه ( بعد کنکور فنی ) بگیرم.:27: :11:
نه...متاسفانه تلویزیون شما کامپونت رو ساپورت نمیکنه...:13:نقل قول:
دقیقا منم این مشکلو با GTA dlc دارم و این خیلی اعصاب خورد کنه و فکر میکنم به خاطذ هرتز پایین LCd باشه و دوستانی که LCD TV دارن این مشکلو ندارن :41: واسه همینه که اصلا با این کنسول واسه لذت بردن باید یه LCD TV هم بخری به نظر من !!من که خودم تو کار خریدشم :20:نقل قول:
حالا کیفیتش خیلی فرق می کنه:41:نقل قول:
سلام بچه ها من دانشجویم. شاید خیل ضایه باشه ولی خیلی هوس کردم یه xbox بگیرم حالا از شما یه سوال دارم ؟؟؟؟؟
من وایسم این xbox جدیده اسلیمو بگیرم یا اینکه به همین الایت راضی باشم برامم فرقی نمی کنه منتظر باشم ولی می دونید که نمی شه منتظر شد ؟؟؟؟
حالا یه سوال دارم اگه خواستم بگیرم ریجنش باید چی باشه مگه نمی گن ریجنا همه یکی شده؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه چیزه دیگه یادم رفت
من من 10 ساله دارم با کامپیوتر بازی می کنم دیگه ازش خسته شدم به خاطر اینکه هر 2 سال باید 500 تومن پاش بدم
پارسالم یه هدست گیمر خریدم کریتیو 75000 هزار تومن با یه هاد اکسترنال که البته 155000 تومنم پوله هاردو 100000 تومنم پوله هارد پ ترا دادم که عصابم با این همه پولی که رفته ریخته به هم البته هاردو که نمی شه حساب کرد دارم ازش استفاده می کنم البته از هدستمم استفاده می شه
راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
مگه دانشجو ها دل ندارن من 100 سالمم بشه بازی میکنم :8::31: ببین اگه صبرت زیاده صبر کن چون باید صبر کنی اسلیم بیاد کپی خور بشه قیمتش نرمال بشه بعد بخری اگرم نه بزن تو کوشش همین الان یه الایت بخر :8: ریجنم پال بگیری بهتره نه ریجنها یکی نشده فقط بعضی بازیه فر ریجن هستند :27:نقل قول:
شاید تو سایز های پایین مثلا زیر 29 فرقی نکنهنقل قول:
و در کل هم انچنان بزرگ و فاحش نیست
ولی تو شفافیت تصویر به خصوص به خصوص بافت و فونت خیلی محسوسه
این رو خودم عملا دیدم
چه طور می تونم رو هارد XBOX فایلی رو کپی کنم. خیلی این ور و اون ور گشتم برنامه xplorer360 رو هم پیدا کردم که البته بعضی گفته بودن ممکنه هارد رو خراب کنه. آیا راه بهتری هم هست؟ آیا اصلاً با همین برنامه می شه فایلی رو توی هارد کپی کرد یا فقط برای backup گرفتن به درد می خوره؟
یه فروشگاه ایترنتی که بازی 360 بفروشه رو میتونید برام pm بدین ممنون میشم
کسی نمیودنه چرا تصویر من هی قطع میشه؟
وسطه بازی یه دفه میره!
اینم شانسه ما!!:41:
کابل شما سالمه!؟نقل قول:
با یه کابل دیگه کنسول را به TV وصل کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
شاید بهتر باشه صبر کنم ولی می دونید که این مایکروسافت تابه خواد تو آسیاو دبی و این طرفا بفرسته کلی سال طول می کشه کپی خور شدنش که مشکلی نیست پلی استیشن 3 شم شرکت پانویی دستگاه کپی شو زده ولی خوده شرکت نداده بیرون آپدیتاشو اونم تا چند وقت دیگه میاد بزا این آخرین امتحانمو بدم 18 هست بعدش تصمیم می گیرم یه دفم جو گیر شدم از اون ور که اومدم خونه رفتم گرفتم
لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
سلام من قبلا خونمون تو شرق تهران بود ولی یکی رو می شناسم تویه فلکه 1 تهرانپارس تو اون پاساژ بزرگه(فک کنم اسم پاساژ سپید بود ) از در بالایی که بری اولین مغازه دست چپنقل قول:
موفق باشی:46:
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک سوال داشتم اگر یکی از دوستان جواب دهد ممنون می شوم.
من دسته wireless برای xbox 360 دارم لپ تاپ ام نیز wireless دارد می خواستم بدونم راهی هست که این دو رو به هم متصل کنم.
با تشکر.
سلامنقل قول:
شما باید این قطعه رو گیر بیاری اسمش هم
Xbox 360 wilerelss gaming reciever هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعید میدونم جدا داشته باشن چون معمولا با pack با هم فروش میره به این شکل :
پس هنوز طول ميكشه تا ايكس باكس اسليم جا بيفته . ميخواستم همين موقع ها الايت بگيزم.يعني ديگه صبر نكنم؟
نه تابستونتو تباه نکن.
میگم کسی با کابل hdmi سونی با 360 کار کرده؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟
بچه ها برای خرید elite به چند تا از فروشگاه های معتبر زنگ زدم گفتن تا آخر هفته نمی فروشیم!!! بعضی ها هم گفتن از فردا شروع می کنیم به فروش.یعنی چه خوابی دیدن برای ما؟:41:
پیشنهاد شما چیه ؟ به نظر شما کدوم فروشگاه جنس خوب با قیمت مناسب بهم می ده؟
خیلی ممنون می شم اگر راهنماییم کنید
1: این آپدیت که حجمش کمه فرقش با اون که 80 MB هست فقط توی بحث آواتارشه یا نه؟
2: با این آپیدیت جدیده میشه هارد USB به کنسول وصل کرد بازی روش ریخت؟
سلام.نقل قول:
1: این آپدیت که حجمش کمه فرقش با اون که 80 MB هست فقط توی بحث آواتارشه یا نه؟
2: با این آپیدیت جدیده میشه هارد USB به کنسول وصل کرد بازی روش ریخت؟
۱. بله فقط اوتور.
۲. بله میشه
دوست عزیز هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
نه تابستونتو تباه نکن.
میگم کسی با کابل hdmi سونی با 360 کار کرده؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟
بچه ها در سایتی که لیکشو در زیر گذاشتم یک Review جالب از New X360 هست که میخواستم ترجمش کنم اما یه سری جدول بود که جالب بود و مدل هارو با هم مقایسه کرده بود ولی متاسفانه من بلد نبودم چجورری باید این جدولارو کپی کرد برا همین دیگه حسم رفت!:31:
اما توصیه میکنم حتما اون جداولاشو یه نگاه بندازید که گویای همه چی هست :
کد:http://www.engadget.com/2010/07/02/new-xbox-360-slim-250gb-review?icid=sphere_blogsmith_inpage_engadget
آقا عجب چیزی هیولاییه این 360 جدیده، اسلیم که می گن همینه ؟؟نقل قول:
الان تو بازار ایران هست ؟؟؟
اینجوری که پیداست دمای 360 جدیده به طور متوسط 20 درجه فارنهایت و در بعضی کار ها 30 درجه فارنهایت بیشتره و این به نظر من خوب نیست:41:نقل قول:
ولی بقیه چیزاش بهتره.
تو یک ریویو دیگه که فکر کنم گیم اسپات گذاشته بود نوشته بود هاردش کند تره قدیمیاست...:41:
می خواستم بدونم که این با طری های داخل دسته کنسول چند درصد باقی میمونه که خاموش میکونه بطور اتوماتیک ... وبا روشن کردن دوباره کار میکنه وباز خاموش کلن عصاب خوردیه .. خیلی برق دسته x360 ضعیفه ... چیز درستی هم براش نتونستن درست کنن از این ماکروسافت بعیده نه !
حتمآ مي خوان باز گرون كنن.نقل قول:
قبل از تابستون قيمت آركيد رو پرسيدم الانم همينطور.چه جالب اين بازار!!!:21:
مثل اینکه داره ارزون میشه.الان تو bc دیدم کهنقل قول:
آرکید 280
الایت 370
:8:
اقا بلاخره از این جدیدا (250گیگ) بخریم یا الیت بگیریم ؟؟؟؟؟
از لحاظ سخت افزاری فرق دارن ؟؟ تو الیت به کل مشکل سه چراغ قرمز
حل شده با توجه به اینگه 250 گیگا گرمای بیشتری تولید می کنه
کدوم رو بگیرم ؟؟
اینم بگم الانم من 360 دارم ولی از اون نسل اولی هاس که مال 2005 !!!
تا حالا سه قرمزه نشده حال کنید !!!
جدی می گی؟ الایت کپی خورش با یه دسته این قیمتشه؟نقل قول:
این روند نزولی تا کی ادامه داره؟ پایین تر هم میاد؟
من امروز و فرداست که برم بخرم به نظر شما زمان خوبی هست برای خریدن؟
هر چه زود تر اقدام کنید.هیچ چیزی معلوم نیست.نقل قول:
خوبه خودت اون مدل اولی هارو داشتی و 3 چراغه نشده.میخوای جاسپر 3 چراغ بشه.:46:نقل قول:
به نظر من الایت رو بگیر و صفا کن.این جدیده فعلا هیچ چیش معلوم نیست.نمیشه نظر داد.
به جز هارد 250 و 45 نانو متری شدن CPU GPU (که فقط به خنک بودن کنسول (آره ارواح عمه شون) و کم شدن هزینه ساخت) وای فای و زیبایی(سلیقه ای) و کوچک تر شدن و یک پورت اختصاصی برای کینکت (قدیمیا هم یه تبدیل نیازه که رو خود کینکت هست) و خروجی صدا اپتیکال و 2 پورت USB اضافه هیچ فرقی نکرده...
حالا اینا کدومشون اساسیه؟؟؟
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
آخه چه ارزون شدني؟نقل قول:
اين اسمش گول زدن ملته.
قبل تابستون آركيد 230 بود.
به نظرم بايد وايسم تا مهر و آبان بگيرم.
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------
به نظر من كه نگير الان.صبر كن بعد تابستون 30-40 تومن مياد پايينتر!!!نقل قول:
ببخشید چه جوری به لایو وصل بشم .ایا افلاین میشه کدک را دانلود کرد؟نقل قول:
سلام کسی این جا قیمت به روز ودقیق الیت رو میدونه راستی اگه بخوای الیت داغ نکنه روزی چند ساعت نیشه بازی کرد چند ساعت یه ضرب
حرف شما کاملا درسته تونی، خودمم الایت رو بیشتر دوست دارم
حالا یه سوال دیگه من اگه بخوام دستگام کپی خور نباشه (به دلیل اینکه
می خوام لایو بازی کنم که بن نشم) باید چی کار کنم ؟؟؟
و بازی های اورجینال 360 رو جایی هست که بفروشه ؟؟؟
دوست من اصلا نمي ارزه تابستونم به خاطر 30 40 تومن به فنا بره.40 تومن به فداي يه تار موش!:31:نقل قول:
لطفا مرا راهنمایی کنید:9::9::23::23::23::23::23:
بالاخره من پس از مدتی تحقیق یه xboxمدل الایت گرفتم .در پرسشهای قبلی ام که پرسیده بودم فرمتهای تصویری زیر را اجرا میکند.:جواب بله بود .الان هیچ کدام از فرمتهای avi-mp4-vcd-mpeg-divxرا به وسیله usb پخش نمی کند و پیغام زیر را میدهد:در اینجا من چند سوال داشتم :1-چه کنم تا این فرمتها را اجرا کند؟ (در بعضی از سایتها خوانده ام که این فرمتها را اجرا می کند) 2-در حال حاضرورژن اپدیت دستگاه من اینه :2.0.8955.0 ایا با اپدیت کردن مشکل خواندن فرمتهای فوق حل میشود؟
بچه ها، جون من یکی این رو جواب بده! لطفاً دیگه! :دی
من می خوام دسته بخرم!
یه سری سوال دارم:
1- دسته نو رو جدا می فروشن؟ که مثلاً جعبه داشته باشه؟ یا فقط از سوخته ها ور می دارن؟
2- الان قیمت بیسیم مشکی چنده؟
3- یکی از بچه های قابل اعتماد، دسته دومش رو میده 25! خوبه؟ ( البته سفید ه! :(( )
4- قیمت دسته دومش چنده؟
و یه سوال دیگه:
راهی هست که بشه یه سری از بازی هایی که نمی خوام رو از تو پروفایلم پاک کنم؟
منظورم فایل های بازی Install شده نیست ها!
اونجایی که Achievement ها رو نشون میده رو می گم!
خیلی ممنون می شم اگه اورژانسی جواب بدید.
تنکس
1 - بله میفروشن مشکلی هم ندارهنقل قول:
2 - 40 تومان
3 - عالیه
4 - همین حدودا
5 - نه
6 - قابلی نداشت