اون گزینه ها متفاوت یکیش تو خط داستانی از دید ادا هست یکی دیگه هم با دید ادا و بعدیش به صورت امتیازیه شما باید زامبی با هر کاراکتری که میخواید له کنید:31:نقل قول:
Printable View
اون گزینه ها متفاوت یکیش تو خط داستانی از دید ادا هست یکی دیگه هم با دید ادا و بعدیش به صورت امتیازیه شما باید زامبی با هر کاراکتری که میخواید له کنید:31:نقل قول:
این هم به خاطر ارادتی که تو این چند روزه نسبت به بازی اویل پیدا کردم :
یک والپیپر مشتی با دوکیفیت :
دانلود والپیپر با حجم 1 مگابایت با رزولشن 4002 در 2158 ، فوق العاده با کیفیت ، لینک مستقیم :
کد:http://upload.--------.com/1/1235035314.zip
دانلود والپیپر با حجم 3.85 مگابایت با رزولشن 4002 در 2158 ، فوق العاده با کیفیت ، لینک مستقیم :
کد:http://upload.--------.com/1/1235016286.zip
فرق زیادی با هم ندارند ، اما دومیه کیفیتش بیشتره ، حتی اون کم حجم رو مانیتورهای 17 با رزولشن 1024 در 980 هم جواب میده .
با مانیترهای Width قشنگتر میشه .
نظرتون رو راجعش حتما بگید ، سر درست کردنش پدرم در اومد ، البته درسته که 3 تا از عکس هاش آماده بودند اما اون دوتای دیگه و بقیش طاقت فرسا بود .
اگه از این خوشتون اومد یک اسکرین سرور هم درست می کنم می ذارم .
سلام آرام جاننقل قول:
باور کن قاطی کردم خودمم نمیدونم چرا چیزی ننوشتم حتماً یادم رفته کلّی خندیدم نقل قول کردم اون وقت هیچّی ننوشتم !
ببخشید kakaesi جان
و آرام جان ممنون
خدانگهدار
اون آقاي mgs اون وسط چي كار ميكنه !!!
ای بابا به عکس خانوادگی مردم چی کار داری؟:31:نقل قول:
اتفاقا منم میخواستم بپرسم !:31:
کودوم انیمیشن ها منظورته؟نقل قول:
فكر كنم منظورش Resident evil Degenration باشه !!!نقل قول:
سلام بچه ها
نقل قول:
برای ساختش دنبال کاراکترهای بازی خیلی گشتم اما جز شخصیت های اویل 5 ، از 4 عکس با کیفیتی پیدا نکردم واسه همین گفتم این 3 تا هم غنیمتن ، اون 2 تا عکس رو هم از لیئون از یک عکس دیگه جدا کردم ( سر اینکار پوستم کنده شد ) . حالا اینا زیاد مهم نیستند ، مهم اینه که یه والپیپر از اویل شد دیگه :) ( البته به جز اون وسطیه )
نقل قول:
آقای Resident_evil درست گفتن منظورم همون Resident evil Degenration ، البته من زبان اصلی دیدم نفهمیدم چی میگن و داستان چیه ، شاید هم ربط داشته باشه .
یه مشکل فنی دیگه ، اولای بازی همونجا که قبرستون و یه کلیسا هست ، پشتش یه دستگاه هستش که باید با چرخونده عقربه بازش کنیم ، اینم عکسش البته نمی دونم چرا اینجوری افتاد :
دفعه قبل با لیئون که بازی می کردم شانسی زدم بازش کردم و الماس توش رو دراوردم اما اینبار که با آیدا دارم میرم گیر کردم . لطفا یه راهنمائی کنید .
راستی تریلر اویل 5 رو داشتم می دیدم متوجه شدم بعضی از قسمت هاش رو مثل همون 4 ساختن . به این عکس دقت کنید :
این همون شخصیت اره به دست با صورت پوشیده هست که در شماره چهارش هم بود .
اینم میگم حالا نمی دونم تو عکس خوب معلومه یا نه ، تو عکس سمت راست این زنه داره به زامبی اره داره لگد می زنه ، این حرکتش با شمار 4 هیچ فرقی نکرده .
یا این عکس رو ببینید :
این زامبیه (تو عکس سمت راست دورش خط کشیدم) مثل همون زامبی هائی هست که وقتی سرشون کنده میشد یه موجودی مثل زرافه از سرشون میزد بیرون .
فکر کنم این صحنش خیلی باحال باشه .
خب این بازی هنوز نیومده ، جای نقد و تشویق زیاد داره ولی فعلا نمی شه چیزی گفت ، حداقل نه در اینجا . شماره چهارش که عالی بود ولی حیف مراحلش کم بود .
سلامنقل قول:
شما باید ( ای خدا حروف رو دکمه ها یادم نیست ) فکر کنم x y z رو روشن کنید یعنی می شه گفت :
...........
................
..........
........... ...........
................ ................
.......... ...........
.......... .............
.................. ...................
.......... .............
........... ...........
................ ...................
.......... ...........
منظورم رو که فهمیدی ؟
اینا همون چراقا هستن قرمزا روشنن سیاها خاموش .
باید قبل از این که برش داری بری از پل رد بشی ارّه برقی ها رو هم بکشی بعد الماسه رو که بر میداری می ری اونجا اون رو بازش می کنی کلید در کلیسا رو از توشبر میداری و به جاش الماسه رو میذاری تا ---- بیاد برش داره .
البتّه الماس نیست ولی بیخیال !
بابت این پستت هم ممنون متوجّه تمام چیزایی که گفتید شدم .
خدانگهدار
---------------------------------------------------------------------------------------
ای بابا
دوساعت با فونت کوچیک نقطه گذاشتم آخرش اینجوری شد .
بابا این انجمن چشه ( چش نیست گوشه ! ) انگار اصلاً فاصله حالیش نیست !
بی خیال عکس خودتون رو ویرایش می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ
براي به دست آوردن الماس بايد توي قبرستان گشت بزنيد و سه علامت رو پيدا كنيد و اونها رو روشن كنيد ;)
+
لطفا در مورد اويل 5 در تاپيك خودش بحث بشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682&page=123