دوسان لطفا راهنمایی کنید من در طرح تعویض ایرانسل ثبت نام کرده بودم الان با پیامک اعلام کردند سیم کارت TD-LTE رجیستر شده با برنامه مای ایرانسل هم چک کردم ۱۰ گیگ دارم ولی مودم چراغهای آنتن هر سه آبی ولی به حالت چشمک زن مشکل از کجاست . مودم ۲۱۰۱
Printable View
دوسان لطفا راهنمایی کنید من در طرح تعویض ایرانسل ثبت نام کرده بودم الان با پیامک اعلام کردند سیم کارت TD-LTE رجیستر شده با برنامه مای ایرانسل هم چک کردم ۱۰ گیگ دارم ولی مودم چراغهای آنتن هر سه آبی ولی به حالت چشمک زن مشکل از کجاست . مودم ۲۱۰۱
جدول نرخ های ماهانه اینترنت پرسرعت ثابت
صادق عباسی شاهکوه معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدل جدید ارائه خدمات اینترنت را توضیح داد و گفت: در این مصوبه نرخ های جدید بر مبنای ۶ مدل سرعت اینترنت درنظر گرفته شده است که با توجه به میزان مصرف کاربران ADSL هزینه ماهانه اینترنت برای کاربران کاهش یافته است. در همین حال محدودیت ارائه تکنولوژی نیز برداشته شده است و اپراتورها می توانند متناسب با تقاضای سرعت کاربر به وی اینترنت ADSL ، فیبرنوری و VDSL بدهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداروشکر برای TDنیس انگار. عجب نامحدودی دادن دستشون درد نکنه مردمو مسخره کرده بودن فقط:n02:
انتن ندارید .نقل قول:
تلگرام پیغام بدید چک کنم ، @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ssoheilsh@
پیغام دادم ممنون
امکان دارده از سیم کارت معمولی استفاده کنم در ضمن تلگرامم Bluesky660@ آیدیتونو پیدا نکردم تو تلگرامنقل قول:
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه :n03::n03::n03::n03:
نقل قول:
یه ماه پیش که از مسئول فروشش پرسیدن گف از یه مدت دیگه امکان داره دیگه نمیدونم الان شده یانه ولی باز با این شماره تماس بگیر ببین چی میگننقل قول:
707 (از خطوط ایرانسل)
09377070000 (از سایر خطوط)
نقل قول:
شما از این وزیر و مدیران عتیقه چه انتظاری داری آخه!:n27: از کوزه همان برون تراود که در اوست...
TD ایرانسل 3 ظهر
و همان TD اینبار 4 صبح و 6 صبح
من نمیدونم به کی پناه ببرم آخه سرعت 5 هزار میلیارد گیگا ترابایت بر ثانیه ساعت 4 صبح به چه دردم میخوره ؟ تو روز که غیر قابل استفاده هست فقط 3 4 به بعد تا 9 10 صبح مثل آدم میشه
یعنی واقعا انقدر td ظهرا شلوغ میشه؟؟؟؟ امیدوارم، پهنای باتدشو زیاد کنن، خیلی اذیتم میکنه، نال منم همینطور شلوغ میشهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk