دوستان سلام
با یه نفر که با اصرار میخاد بدونه درامد شما چقدر هست چطور باید برخورد کرد وقتی نمیخوای درامدت رو بدونه؟ چه جوابی باید داد که در عین احترام درامدت رو هم نگی
Printable View
دوستان سلام
با یه نفر که با اصرار میخاد بدونه درامد شما چقدر هست چطور باید برخورد کرد وقتی نمیخوای درامدت رو بدونه؟ چه جوابی باید داد که در عین احترام درامدت رو هم نگی
به نظرم حرف دلتون رو شما بزنی بهتره (نه گفتن رو بیاموزیم) همیشه فکر نکنید که طرف ناراحت میشه.خوب اگر هم بشه برای سوال نابه جایی هست که پرسیده که بهش مربوطه نبوده.میتونید محترمانه بگید که من میزان درامد و رازهای شغلیم رو به کسی نمیتونم بگم.به نظرم نباید دو رو بود و واقیعت رو بعضی اوقات گفت.نقل قول:
حالا بماندنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
اینجور چیزها ( مقدار حقوق یا درآمد، مقدار پس انداز، هزینه های زندگی و نحوه خرج کردن و یا حتی مسائل بسیار ساده تر ) جزو زندگی خصوصی و مسائل شخصی بحساب میاد و سوال کردن در مورد این چیزها نشانه بی ادبی و نداشتن فرهنگ رفتاری مناسب هست.
نیازی نیست برای قانع کردن کسی حتما داستانی بگید و به نحوی جوابی داده باشید، فقط کافیه بگید: تمایلی به صحبت کردن در این مورد ندارم، یا: اجازه بدید این نوع موضوعات، شخصی و خصوصی باقی بمونه...
طرف اگر فهمیده باشه، متوجه خواهد شد که سوال نابجایی پرسیده و دیگه اصرار نمیکنه، و اگر اصرار کرد، بی توجهی کنید یا جواب سربالا بدید: به اندازه کافی درآمد دارم...یا: در حدی که اموراتم بگذره هست...
اینهم یکی دیگه از معضلات اجتماعی هست که هر کسی دو روز با آدم صحبت میکنه، روز سوم میخواد از زیر و بم و بالا پایین و هست و نیست همه چیز زندگی ما سر در بیاره.
700 هزار تومن.نقل قول:
متاسفانه جوابهای دیگر دوستان بسیار اهانت آمیزه. در فرهنگ ایرانی این جوابها بسیار توهین کننده هست.
خدایی خیلی جای چرتی زندگی میکنیم! هر روز ادم چیزایی میشنوه که برق از کله اش میپره!نقل قول:
در کل دنیا درامد پرسیده مفهومی نداره. در مملکت مریض ما هر کی میخواد در مورد زندگی خصوصی دیگران چیزی بدونه. دوست خیلی صمیمی حتی باشه نباید چنین سوالی بپرسه. فرهنگ مسخره ای داریم خدایی.نقل قول:
بماند برخی ها دوست دارند اطلاعات در هر مورد داشته باشند یا از روی سادگی یا پر رویی.
یه بار یه نفر این سوال رو پرسید از من گفتم بهش "چرا مهم هست برات"؟!
شما اگر میخوای احترام بزاری علاوه بر گفته های دوستان میتونید بگید "راضیم" . این جواب باعث میشه بدونه که منظورتون دقیقا چی هست!
سلام.نقل قول:
اتفاقا داخل چند نفر از آشنا های ما هم این فرهنگ غلط فوق العاده رواج داره و همین خیلی اذیت کننده است.
بهترین روش برای اینکه هم کدورتی پیش نیاد هم زندگی خصوصیمون آشکار نشه،
بیان کیفی در آمده. یعنی چی؟
وقتی به طرف جواب هایی مثل: " خوبه بد نیست، قابل رضایته و ... " داده بشه،
هم ناراحت نمیشه و هم متوجه میشه قصد ندارید شمار دقیق درآمد رو بگید.
چرا کسی نباید درآمد کسی رو بپرسه و چرا اون طرف نمیخواد اعلام کنه درآمدش چقدره؟ من هیچ وقت متوجه نشدم چرا آدم باید ترس داشته باشه از مشخص شدن درآمدش؟ مگه از راه غیر قانونی بدست اومده؟ تو نظام اقتصادی شفاف درآمد همه باید مشخص باشه.
اینطوری که آتو میدیم دستشون بعد هم یا واسه پول هامون نقشه میکشن :n02:نقل قول:
یا مثلا میگن فلان کس چیکار میکنه این همه حقوق میگیره خرچ چی میکنه یا مثلا هنوز زن نگرفته خاک عالم
نظام شفاف؟ اینجا که از این خبر ها نیست ؛ - هنوز فرهنگش هم نیست -
این ها رو ول کن یک نفر بدونه شما پول داری هی اذت قرض میخواد و اینا ... و مسائل این چنینی