شاید بشه ، یعنی 100% میشه اگه بتونم متریال هاشو درست در بیارم . لینک مد اکسور رو بده تا ببینم می تونم درش بیارم یا نه .نقل قول:
نمای داخل اکسور با این اکتروس فرق میکنه یا همونه مثل MP4 .
Printable View
شاید بشه ، یعنی 100% میشه اگه بتونم متریال هاشو درست در بیارم . لینک مد اکسور رو بده تا ببینم می تونم درش بیارم یا نه .نقل قول:
نمای داخل اکسور با این اکتروس فرق میکنه یا همونه مثل MP4 .
r730 v8 رو خودم هم ندیدم ولی یه سری مدل های واقی رو دیدم که یه تیکه همش یه رنگ بوده .نقل قول:
آفتابگیر معمولیش نصف رنگش با رنگ بدنه یکیه ولی میخوام آفتابگیرای دیگه رو اینطوری کنم .
متریالش رو اینجوری دادم اولی رو dueldiff_spec.env دادم و دومی ، اون پایینیه رو truckpaint بعنوان تکسچر هم همون color.dds اسکانیا رو دادم (میدونم یکی از همین کارایی که کردم اشتباه بوده ) .
سلام ...من patch 2.1.2.5.1 رو دانلود کردم و بعد از دانلود به پوشه ی بازی کپی کردم و نصب کردم بعد از دادن finish بازی رو اجرا کردم که صفحه سیاه میشه و بعد از 3 ثانیه میپره بیرون و این اخطار رو میده(ویندوز 7 سری 64 بیت ): euro truck simulator 2 has stopped working که 2 تا گزینه داره : 1_ check online solutions.....
2_ close the programe
من باید چیکار کنم؟
قبل از این پچ پچ دیگه ای نصب کردی ؟ مثلا 1.1.1 یا 1.3 .نقل قول:
اگه نصب کردی که برو تو پوشه my document/euro truck sim 2 و تمام فایلاشو (مخصوصا mod) بردار از اونجا و یه جای دیگه نگه دار (اگه سیو هات مهمه واست) . بعد بازی رو دوباره نصب کن .
نه تا حالا پچ نصب نکرده بودم و این اولین پچی که نصب میکنمنقل قول:
فقط چند تا مود ریخته بودم که همش رو پاک کردم
ولی بازم نشد و همون ارور رو داد
دوباره نصب کنم؟......بعد از نصب پچ رو هم دوباره بریزم؟
سلامنقل قول:
شما بايد پچ هارو به ترتيب نصب كنيد
اول پچ1.1.1 رو نصب كنيد بازي رو اجرا كنيد و بيايد بيرون بعد پچ1.1.3 رو نصب و اجرا و بعد از اون 1.2.5.0 و اجرا و در آخر 1.2.5.1 رو نصب كنيد و با خيال راحت بازي كنيد
فقط از سيوتون يه بك آپ بگيرين كه نپره
دوستان چه جوری میشه بنز و دیگر ماشینها رو اضافه کرد. اگه میشه کمک کنید تو رو خدا.مرخصیم تموم شد.....
یعنی من باید کل پچ ها رو دانلود کنم و بعد تک تک نصب کنم!!!!!! ...... تا حالا اینجوری بازی ندیده بودمنقل قول:
مطمئنید که با اینکار حل میشه؟
چون دانلود کردن اینها وقت زیادی میبره
منظورت از اضافه کردن چیه ؟ اگه مشکل پیدا کردنشونو داری تو این شهرا برند های مختلف کامیونو می تونی پیدا کنی :نقل قول:
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF
پچ 1.2.5.1 که دانلود کردی چند مگه ؟ چون یه پچ 1.2.5.1 192 مگی تو سایت رسمی بازی هست که نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که احتمالا به هیچ پچ دیگه ای نیاز نیست اگه اون نیست باید ورژن های قبلیشو نصب کنی بعد 1.2.5.1نقل قول: