سلام
دوستان الان بالاترین نرخ سود روزشمار مربوط به چه بانکی (هایی) هستش؟ موسسات مالی و اعتباری مد نظرم نیست، حتی اونایی که تائید شدن توسط بانک مرکزی (مثل کوثر).
+
بالاترین میزان سود حساب های بلند مدت چقدره و مربوط به چه بانکیه؟
Printable View
سلام
دوستان الان بالاترین نرخ سود روزشمار مربوط به چه بانکی (هایی) هستش؟ موسسات مالی و اعتباری مد نظرم نیست، حتی اونایی که تائید شدن توسط بانک مرکزی (مثل کوثر).
+
بالاترین میزان سود حساب های بلند مدت چقدره و مربوط به چه بانکیه؟
دوستان بنده الان ده تومن توی یه بانکی حساب دارم که متاسفانه وام نمیده!
به شدت نیاز به 20 تومن وام دارم
چه راهی سراغ دارین برام که اینو بذارم و چندماه بعد دوبرابرش وام بگیرم!؟ :n12::n13:
به هیچ وجه توصیه نمیکنم از طریق بانک عاملتون پیگیری کنین (البته اگه انجام بدن!)نقل قول:
اگه ساکن تهرانید برین ساختمان اداریش در میدان فاطمی
سلام دوستان
به نظرتون 20-30 میلیون رو تو چه حسابی بزارم که هم بیشترین سود روز شمار رو داشته باشه و هم بانک باشه (موسسه نمیخوام)
این صندوق بورس که بانکا میدن جریانش چیه؟
مال کدومشون بهتره؟
ممنون
دوستان یه سیستم اینترنتی و یا هرچیز دیگه (( نصب رو گوشی )) میخوام که بتونم باهاش انتقال کارت به کارت انجام بدم
تو بانک ها صادرات - ملت و چنتا دیگه حساب دارم
ولی
یه سیستمی میخوام که باهاش بتونم بین همه کارت ها پول جا به جا کنم
(( اکثرا از صادرات به جاهای دیگه هست ولی کلا یه چیزی میخوام که بر فرض اگه خواستم از 2 تا کارت دیگه هم پول بین هم انتقال بدم مشکلی نباشه ))
اگه مثلا برم اینترنت بانک و یا همراه بانک (( گوشی )) واسه حساب صادرات و یا ملتم رو فعال کنم فقط از همین کارت ها میتونم به جاهای دیگه انتقال بدم ؟؟؟
با تشکر
متوجه نشدم چیو توصیه نمی کنید؟نقل قول:
روز شنبه، رئیس کل بانک مرکزی آماری از حساب های ناشناخته در کشور داد که به تمام معنا از وجود یک فاجعه اقتصادی در کشور خبر می دهد.
آن طور که ولی الله سیف گفته است، در کشور 38 میلیون حساب بانکی وجود دارد که شماره شناسه و کدملی آنها تطبیق داده نشده است و از این تعداد 8 میلیون حساب ، فعال است و هنوز شناسایی نشده اند.
این که در یک کشور 80 میلیونی، 8 میلیون حساب بانکی فعال وجود داشته باشد که نمی توان دقیقاً شناسایی شان کرد، پدیده شگفت انگیز و خطرناکی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در موسسات غيرمجاز
خراسان - مورخ دوشنبه 1394/05/05 شماره انتشار 19028
سيف با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده ها در موسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانک ها با موسسات غيرمجاز ممنوع است. وي درباره برخورد فيزيکي با موسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و برهمين اساس هماهنگي هايي با ساير دستگاه ها انجام شده تا به هيچ وجه زمينه رشد اين موسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت موسسات غيرمجاز نروند زيرا اين موسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.
صبح امروز صورت گرفت
تجمع جمعی از مالباختگان موسسه مالی و اعتباری میزان مقابل مجلس
جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش حوزه پارلمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از خانه ملت، جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
نماینده تجمع کنندگان مالباخته موسسه مالی میزان با بیان اینکه بیشتر مالباختگان از اقشار ضعیف جامعه بودهاند، گفت: مشتریان با سپرده گذاری در این موسسه می خواستند بخشی از مشکلات زندگی خود را رفع نمایند که متاسفانه بر بار مشکلاتشان افزوده شد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مبلغی از سپرده به آنها بازگردانده نشده است، افزود: این موسسه اگر پول ندارد چگونه با کارمندان خود با پرداخت کامل حقوق و مزایا تسویه کرده است.
تجمع کنندگان خواستار رسیدگی به پرونده این موسسه در کوتاهترین زمان برای برگرداندن سپرده های مشتریان هستند.
انتهای پیام/
بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.
بنا به اظهار سپردهگذاران، صاحب صندوق به خارج از کشور گریخته است و صندوق از پرداخت موجودی مردم خودداری و فقط اقساط وام گیرندگان را وصول میکند.
به گزارش کیهان، تعدادی از سپردهگذاران دو شعبه صندوق ایرانیان سبزاندیش ساری با حضور در مقابل استانداری مازندران خواهان استرداد سپردههایشان شدند.
یکی از سپردهگذاران گفت: با اعتماد به اینکه این صندوق زیر نظر و تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت دارد اقدام به سرمایهگذاری جهت اخذ وام برای حل مشکلات زندگی کردم که با این معضل روبهرو شدم.
بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.
این کارمند افزود: صاحب این صندوق از کشور خارج نشده است و حتی برای حل مشکل 4 میلیارد تومان به صندوق تزریق کرده، اما همه سپردهگذاران خواهان مسدود شدن حسابهایشان هستند.
این گزارش حاکی است سپردهگذاران از چند ماه گذشته تاکنون بارها اعتراضاتی در خصوص عدم دریافت سپردههایشان داشتهاند که همچنان مشکل آنها لاینحل مانده است.