ببخشید یه سوال :
تو مشخصات vivaz نوشته سیستم عامل Symbian
و همین طور نوشته Java هم داره MIDP 2.1
می خواستم بپرسم این جاوا به چه دردی می خوره؟ یعنی میشه برنامه های جاوا هم رو این گوشی نصب کرد؟ یا منظور از جاوا چیز دیگه ای هست
Printable View
ببخشید یه سوال :
تو مشخصات vivaz نوشته سیستم عامل Symbian
و همین طور نوشته Java هم داره MIDP 2.1
می خواستم بپرسم این جاوا به چه دردی می خوره؟ یعنی میشه برنامه های جاوا هم رو این گوشی نصب کرد؟ یا منظور از جاوا چیز دیگه ای هست
آره دیگه، هم برنامهها و بازیهای جاوا روش نصب میشه، هم سیمبین S60v5
آقا ممنون بابت جوابهایی که میدی ، راستش تازه به جمع گوشی های سیستم عامل دار اضافه شدم اطلاعاتم فعلا پایینه شرمنده سوالا یه کم پیش پا افتاده هستننقل قول:
سلام به همگی
بروبچز چن تا سوال کوشول موشولو
یک اینکه نمایندگی رسمی سونی اریکسون در ایران کدومه دقیقا ؟
نیکاتل ؟
پارس نیکاتل ؟
هماتل ؟
پارس کارتل ؟
بعد جالب اینکه همشون میگن صحت گارنتی رو به شماره ی 10009999 اس بزنید !!!!
حالا من اگه تو شهرستانم. اگه برم نمایندگیش دیگه مطمئن باشم گوشی باتری تعوضی یا داغون بم نمیندازه ؟
بعد هنگام خرید همین ویواز به چیا دقت کنم دقیقا ؟ تو نمایندگی میخرم سرش باید پلمپ باشه ؟ چطور بفهمم اصله یا اینا .
الان یه اس ام اس بزنید رو یاد گرفتم. باز چیا هستش که باید بدونم ؟
من جدیدا می خوام ویواز بخرم
می خواستم مطمئن شم امکاناتش نسبت به قبل تغییر نکرده و هر چی تو این تاپیک زده شده رو داره یا نه؟
آخه بعضی وقتا به مرور امکانات تغییر میکنه
ممنون
نه، امکانات نرمافزاریش فرقی نکرده، ولی امکانات سختافزاری (متعقات درون جعبه) چرا : دینقل قول:
تا یه سال پیش خیلی چیزا تو جعبهاش بود، اما الان فقط شارژر و USB و یه هندزفری درپیت هست ...
و لاغیر : دی
ببخشید من می خوام یه برنامه (نقشه تهران) رو ، روی گوشی نصب کنم ، از یکی از سایتها دانلودش کردم
حالا یه فایل RaR هستش ، اینو چطوری باید بریزم تو گوشی و از کدوم قسمت باید نصبش کنم؟
ممنون
از اون دو گیگ میکرو اس دی ای که توشه حدود یه گیگ اش اشغال شده واسه چیز میزایی که از اول توش بود و منم یه مقدار گشت و گذار کردم توش و خیلی چیزا ور نفهمیدم چین که پاک کنم یا نه
امکانات زیادی داره ولی بیشترشون بدون اینترنت به درد نمی خورن
مثلا همین مسیر یاب اش
به طور کلی احساس می کنم فضا برای عکس و فلم کم میارم چون هر عکسش 1 مگابایت می شه تقریبا و با یه گیگ فضای خالی نهایت 15 مین می شه فیلم گرفت
ویواز برای اونایی که برای فیلم برداریش می خوان گوشی خوبیه
ولی توی این دو روز با عکس برداریش هنوز کنار نیومدم!
عکسبرداری هم اگه نور محیطت خوب باشه، کیفیت خیلی خوبی داره ...نقل قول:
از اون دو گیگ میکرو اس دی ای که توشه حدود یه گیگ اش اشغال شده واسه چیز میزایی که از اول توش بود و منم یه مقدار گشت و گذار کردم توش و خیلی چیزا ور نفهمیدم چین که پاک کنم یا نه
امکانات زیادی داره ولی بیشترشون بدون اینترنت به درد نمی خورن
مثلا همین مسیر یاب اش
به طور کلی احساس می کنم فضا برای عکس و فلم کم میارم چون هر عکسش 1 مگابایت می شه تقریبا و با یه گیگ فضای خالی نهایت 15 مین می شه فیلم گرفت
ویواز برای اونایی که برای فیلم برداریش می خوان گوشی خوبیه
ولی توی این دو روز با عکس برداریش هنوز کنار نیومدم!
من خودم عکسهایی گرفتم که با دوربین دیجیتال امکان گرفتنش نبوده !
در مورد رم هم، سعی کن رم 8 بگیری براش ... خیلی به دردت میخوره، چون فیلمهایی که میگیری به شدت حجمشون بالاست به خاطر کیفیت HD ... یه فیلم ده دقیقهای شاید حدود 200 مگ حجم بگیره ازت ...
بازیهای خوبش هم بالای 80 مگ حجم دارن ...
بابا من موندم شما از موبایل چی می خواهی خدایی همین که نویز نداره خوبه و لرزه گیر داره بابا دوربین دیجیتال نیست که... واسه من که 5 نیازامو برطرف کرده ولی فیلم برداریش ترکونده 3 دقیقه شد 230 مگ ، نه تو روز و نه شب هیچ مشکلی نداره فقط ال ای دی پرو بد طراحی کرده موقعی که روشن میکنم رو لنز نور میوفته که یکم حال گیری هست ولی میشه حل ش کرد شما این رو هم حساب کنید این دوربین رو گوشی هست که تو این قیمت هیچ گوشی امکانات این گوشی رو نداره چه بره به دوربین ش رو من از همه گوشیم بدم بیاد از دوربینش واقعا خوشم میاد مخصوصا با اون پانورا ماش و فیلم برداریش رو vga
آقا یه SMS رو چه طوری روی سیم سیو کنم.... این سیمبینم واسه خودش داستانیه ها....