دانشگاه علمی و کاربردی معتبره اما در عمل خواهان زیادی نداره .نقل قول:
اولیت استخدام ها اکثرا به این صورت است : 1- دولتی 2- پیام نور 3- آزاد 4- علمی و کاربردی 5- غیر انتفاعی
Printable View
دانشگاه علمی و کاربردی معتبره اما در عمل خواهان زیادی نداره .نقل قول:
اولیت استخدام ها اکثرا به این صورت است : 1- دولتی 2- پیام نور 3- آزاد 4- علمی و کاربردی 5- غیر انتفاعی
من الان کاردانی میخوام بخونم و قصد دارم تا کارشناسی ادامه بدم ، بعضیا میگن کاردانی رو علمی کاربردی بخون و کارشناسی رو آزاد بخون بعضیا هم بر عکس اینو میگن !
ما ام لنگ در هوا موندیم :n29:
دوستانون دقیقا درست میگند . مدرک کارشناسی رو از ازاد بگیرید . علمی کاربردی فقط برای کاردانی خوبه و نه بیشتر ...نقل قول:
چه رشته ای میخواهید برای کاردانی بخونید؟نقل قول:
ببینی بعضی از رشته های خاص هستن مثل لژستیک بنادر و .. که خاص هستن و فقط علمی کاربردی اون هارو ارائه میده
ولی برای بقیه رشته هایی که عام هستن مثل نرم افزار و معماری و ... اگر اون هارو در علمی کاربردی بخونید برای کاردانی توی کارشناسی به مشکلی نمیخورید برعکسشم همینطور.
اغلب کاردانی رو علمی کاربردی میخونن کارشناسی رو ازاد و غیر انتفاهی
شماهم بهتره این کارو کنید
اون موقع بخوام با مدرک کاردانی علمی کاربردی استخدام بشم بهم گیر میدن درسته؟!نقل قول:
گیر نمیدن ولی استخدام سخت میشید .نقل قول:
من فکر کردم الان در حال مطالعه کاردانی هستید . اگر هنوز کاردانی نخوندید ازاد بهترین گزینه هست . بدون کنکور هم که شده جدیدا . شهریه فرق زیادی نمیکنه اما بسیار بهتر از علمی و کاربردیست !!!
رشته اصلیم الکتروتکنیک هست ، والا از شما پنهون نباشه من به طراحی وب و برنامه نویسی هم علاقه دارم و علمی کاربردی چون میشه توش انتخاب رشته کرد بخاطر این وسوسم کرده اما میخوام همون برق رو بخونم در کنارش طراحی وب هم از بیرون یاد بگیرمنقل قول:
نه الان واسه کنکور هم نوشتم ولی بعید میدونم رتبه بیارم ، آزاد خیلی هزینش سنگینه ، کاش یکی به من توضیح بده دلیل اینکه آزاد انقدر هزینش بالاست چیه؟!نقل قول:
اینو بگم . فرق هزینه آزاد با علمی کاربردی حدودا 200 تومن هست . و این ارزش دارد . وقتی وارد دانشگاه علمی وکاربردی بشید ارزو میکنید ای که چند برابر شهریه بیشتر میدادید و دانشگاه ازاد میرفتید .نقل قول:
نقل قول:
اگر شما ناراضی بودید دلیل بر این نیست که تمام واحد ها بد باشن!
دانشگاه ازاد هم همچین اش دهن سوزی نیست و نسبت به شهریه ای که میگیره امکاناتی نداره.
پس بهتره طرف حق باشیم و کسی رو تحریک نکنیم