وحید جان !
اینجا یه سایت عمومیه خانم رفت و آمد داره !
مراعات کن !
Printable View
وحید جان !
اینجا یه سایت عمومیه خانم رفت و آمد داره !
مراعات کن !
همین الان یه سوتی دادم
امضای Ni_nigc رو فکر کردم یه مورچه بالداری چیزی رو مونتورمه! با کتاب محکم کوبیدم روی مونیتور
ای ول ! :31:نقل قول:
دمت گرم :27:
یه چیزی می شی ! :10:
همین دیروز یکی از دوستام پشت مونیتورم همین عکس رو دیدنقل قول:
بعدش با دست کوفت رو مونیتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پيشا رفتتيم بيرون بابا ماشين داد دست من منهم كه ادعا دارم رانندم رفتم دنده چهار با سرعت داشتم ميرفتم ميخاستم برم 5 چشتون روز بد نبينه رفتم سه كلاچ و كه ول كردم ديدو جلوي ماشين اومد پايين داد بابام رفت بالا منم سه شو گرفتم گفتم چته معكوس دادم بعد صداي cd رو زياد كردم :8: و بهراهم اين جوري ادامه دادم :31:
نقل قول:
آره. خیلی زوره!!!:18::18::18::19::19::19:
به نظر من که سوتی از ح30 بود!نقل قول:
توضیح: چون نوشته 3 نفر اما 2 نفر بودن.
999999 تا حسابش کنین!
چقدر خشونت!!!!:18:نقل قول:
من اولین بار با انگشت به فشار گنده روش دادم!!! اما هرکاری کردم نشد!!!:18:
یه سوتی همین امروز دادم:
داشتم از کلاس زبان با خواهرم میومدم. تو راه دیدم یکی میگه: ببخشید! سلام!!! منم دیدم صداش خیلی آشناس در حال اینکه برگردم نگاش کنم گفتم سلام علیک!!! (از دهنم پرید!) بعد دیدم یارو پسره داره با موبالش حرف میزنه و اینطوری شد به من: :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامرد!!:19:
نمیدونم چرا اینقدر صداش آشنا بود!!!:18:
تو باشگاه بدنسازی یه نفر اومد زیر بقل و پشت بازو (همین میله که مثل بارفیکس باید بکشی) را بزنه. منتها هم لاغر بود و هم تازه وارد!! قبلش هم یکی از هیکل درشتهای باشگاه داشت میزد برای همین سوپاپ را گذاشته بود رو وزنه آخر! این بنده خدا هرچی این میله را زور می زد به جای اینکه میله بیاد پایین خودش میرفت بالا ما هم داشتیم میپکیدیم از خنده | یه بار هم وقتی داشتیم لباس میپوشیدیم یه تکنو شروع به پخش میشد اولش تکنو زد ولی وسط تکنو هی صدای سرفه میومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!! ما (من و پسر داییم ، بهنام) وقتی میخواستیم بریم برای مسخره بازی سرفه میکردیم و میرفتیم. خدا وکیلی اگه یکی مومد دم باشگاه میگفت اینا به جای ورزش همشون دارند سرفه میکنند. خلاصه آبرومون رفت | صاحب باشگاه برای تنوع به یکی از بچه ها گفته بود یه سری آهنگ خوب براش بیاره تا بذاره تو باشگاه. این طرف هم رفته بود یه سری آهنگ عاشقانه با ملودی ملایم براش اورده بود!!!!!!
سلام
بعد از یه سرچ کوچولو تاپیکی در مورد ضد حال پیدا نکردیم. پس تصمیم گرفتیم که این ضد حالی رو که خوردیم همینجا پخش کنیم.::.
آقا اینروزا که همه اوضاع برق رو میدونن و نیازی به تعریف نیست. پس میرم سر اصل مطلب ( مبارک باشه انشاا.. :دی )
ساعت 12 شب بود که تازه نشسته بودیم پشت پی سی که بریم تو حس وبگردی و آپ کردن که برق رفت!(اینطوری شدم :18:)
آقا نزدیک ساعت 1:30 برق اومد دلمون خوش شد (اینطوری شدم :20:) نشستیم پشت پی سی.مرحله ی اول: کامپیوتر روشن شد...مرحله ی دوم: اینترنت کانکت شد...مرحله ی آخر: مرورگر را باز نمودیم...
10 دقیقه گذشت و رفتیم تو حس مس نت ییهویی 2باره برق رفت ( اینطوری شدم :19:) 10 دقیقه بعد 2باره اومد گفتم : (( آخیــــــــــــــــــــــ ــــــش راحــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــدم بــــــــــــــــــــــــ ــرق اومــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد ))
نشستیم و روشن و ...
2 مین نشد بازم رفت اعصابمون به *** رفت:19::41:
مانیتور ما لمسی بود و حسگر داشت و حتما باید برق باشه تا خاموش بشه ما هم خوابمون نمیبرد و به بهونه ی این نشستیم شب زنده داری :دی
هی حالا بیاد نیومد حالا بیاد نیومد هی حالا نیاد و نیومد:19::41: آقا دیگه نا امید شدیم رفتیم همه چی رو از برق در اوردیم. خواستیم که بخوابیم یهو یادم اومد که چراغ هم روشنه ( کلیدش رو خاموش نکردم ) بازم بلند شدیم و رفتیم اونم اکی کردیم.
خدا نصیب یه بنده ی خدا هم نکنه ( نگفتم تاپیک سیاسی نشه :دی ) تا خواستیم کپه ی مرگمون رو بزارم برق اومد. دیگه گفتم اومد که اومد ( +18 حرف نمیزنم ) گرفتیم خوابیدیم.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2:
ولی خدایــــــــــــِــــــــ ــــــش بد جور ضد حال خوردیم
اینجا منبع ضدحاله!!!نقل قول:
بعد از یه سرچ کوچولو تاپیکی در مورد ضد حال پیدا نکردیم. پس تصمیم گرفتیم که این ضد حالی رو که خوردیم همینجا پخش کنیم.::.
به نظر من که سوتی با ضدحال کیف میده نه خالی!!!! :دی