دوستان کسی نمیدونه از کجا میشه فهمید اکانتی که ساختم آنلاینه یا آفلاین ؟
Printable View
دوستان کسی نمیدونه از کجا میشه فهمید اکانتی که ساختم آنلاینه یا آفلاین ؟
از اونجا که اگه انلاین بسازی ازت پروداکت کی می خواد که شما نداری.نقل قول:
دوست عزیز!!نقل قول:
اگر از این راه نتونستی بری باید فایل زیپ xlive wrapper را دانلود کنی(میتونی از گوگل استفاده کنی) سپس محتویات آن شامل: copy xlive resources.exe,xlive.dll رو توی دایرکتوری بازی کپی کنی سپس بازی رو اجرا کنی. اگه باز مشکل داشتی باید فایل xlive resources.exe را اجرا کنی و سپس بازی رو اجرا کنی.
در صورت هرگونه اشکال میتونی از readme داخل فایل زیپی که دانلود کردی استفاده کنی.:5::5::5:
اگه باز هم مشکل داشتی به من بگو!!!!!!:11:
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.نقل قول:
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.:40:
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!:question::question::question:
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.نقل قول:
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.:40:
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!:question::question::question:
SAM>MAX
اتفاقاً من XP - SP2 دارم! بازی اجرا شد. حالا فقط چندتا سئوال دارم که توی پست زیر پرسیده بودم:نقل قول:
نقل قول:
با سلام من بازی کامل نصب کردم ولی وقتی داخل social club میشم و پلی رو میزنم داخل بازی نمیره و میگه : تو لوگینگ نشدی بعد میگه appication faild to lunch بعد داخل بازی نمیره . راستی کرکمم رازوره من باید چیکار کنم خداحافظ:11:
اگه پچ ها رو میخواید به سایت راکاستار مراجعه کنید گذاشته تا 1.0.4.0 (البته من اطلاعاتم قدیمیه این بازی رو 1 سال پیش کردم نمیدونم پچ جدید تر اومده یا نه)
تو ویندوز سون نمیشه بازی رو نصب کرد؟
سلام دوستان من کد تقلب یا ترینر این بازی رو می خوام . اگه میشه سیو کامل بازی رو هم بزارید و بگید کجا کپی کنم .
در ضمن من سیستمم 4گیگ رم و گرافیک 9500 دارم روی سون بازی بهتر اجرا میشه یا XP