ما gaia هستیم دارک .
بابا چیه لول رو میخوای ... برو با پارتی موب بکش لول بگیر دیگه کار داره که آموزش میخوای ؟!
Printable View
ما gaia هستیم دارک .
بابا چیه لول رو میخوای ... برو با پارتی موب بکش لول بگیر دیگه کار داره که آموزش میخوای ؟!
قضیه این web mall چیه کجا چکش می کنن ؟؟ بعد چه جوری میشه چیزی send کرد
من دارک هستم warriior هستم اسم هیروم GodOfWarII هست add freind کنید
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
بعد dungeon ها و incatnce ها کمترینش برای lvl 10-15 یا 15-20 هست و کجاست ؟؟
ما هم داشتیم در مورد بهترین حالت exp بحش می کردیم .نقل قول:
گفت می شه استفاده کرد با هم ولی exp بیشتری نمی گیری
opOp hammer شانس هر link رو +20% می کنه . مگه اینکه شانس به 50% برسه که دیگه Op هم اثر بیشتری نداره .نقل قول:
به لپیس لول 6 هم 20 % شانس موفقیت می ده ؟
این همون بحث اقتصاد تو این بازیه . که یذره هم پیچیده و دلیلی زیاد داره . تعداد متقاضیان op با stone 30D قابل مقایسه نیست .نقل قول:
بعد یه چیزایی هست خیلی عجیبه ... مثلا op الان قیمتش 1 بیل هست با 880 ap می شه خرید بعد قیمت استون یه ماهه 500 میل هست که با قیمت 1599 ap می شه خرید . کی ممکنه ap مصرف کنه برای دست اوردن گلد بعد استون یه ماهه بخره ؟؟؟
بعد Stone 30D داخل بعضی از package های کلی هست که ملت می خرن و این رو لازم ندارن و میفروشن . تعداد promo های Op خیلی کم هست تازه تو هر promo تعداد مخدود میفروشن . مثلا promo آخر که یادم میاد که 2 تا بخر یکی free ببر فکر نکنم به 1 ساعت کشبد و به محدودیتش رسید و ولی promo ُexp stone محدودیت تعداد نداره و مثلا 12 ساعت کامل run هست .
ما تو gaia یا etain بازی می کنیم .تا لول 30 هم که مشکل خاصی نیست . مدام باید Mob بکشی ! با پارتی کارت راحت تره . بهترین حالت هم perfect party یا همون party هفت نفره هست که سریع ترین سرعت رو داره .نقل قول:
سلام به همگی شما تو کدو سرورید ؟؟ راستی میشه یه آموزش برام تا لول 30 pm کنید ممنونم
lapis و enchant ابزار upgrade لباس ها تو این بازی هستن .نقل قول:
من الان مثلا لول 12 چرا encatch نمی کنه راستی یه توضیح دربارهی encanth و lips بدید ممنون میشم
enchant کردن نیاز به ap item داره که همون lapisia هست . و ap=aria point که با پول واقعی میشه خرید .
1 هند که تعطیل هست . برای guardian هست نه وار .نقل قول:
warrior 2 تا 1 هند بگیره بهتره یا یه 2 هند بگیره ؟
یه Dual-hand دارم یه Two-Handed که dual سریعتره و برای pvp و یک به یک بهتره و 2-hand برای grind کردن چون اسکیل های بیشتری رو میشه استفاده کرد .
واقعا ملت رو سر کار گذاشتن :دی 10 دلار می دی برای 20 % شانس .... کلا این بازی جزو کتگوریه قمار باید قرار بگیرهنقل قول:
Op hammer شانس هر link رو +20% می کنه .
البته اینکه تقاضا برای op بیشتر از سایر آیتم ها هست پس به این دلیل گرون تره نمی شه گفت (اتفاقا اونایی که op استفاده می کنن توی این بازی در اقلیت هستن) ولی می شه گفت چون قدرت خرید متقاضیاش بالاتر در نتیجه فروشنده ها بیشتر می تونن مانور بدن ... حالت کالا ی انحصاری رو دارهنقل قول:
تعداد متقاضیان op با stone 30D قابل مقایسه نیست .
op پرومو نداره ولی یه 25 % زیر قیمت تقریبا دایمی داره .package ها رو نگاه کردم حق با شما بود ولی بازم قیمت خیلی از آیتم ها منطقی نیست من به نظرم می رسه این همه آیتم ap که توی ah هست رو ممکنه ملت نخریده باشه بلکه خود GM ها می ذارن توی بازی ...
البته این بحثها به خاطر اینکه نمی دونیم بازار آزاده یا واقعا gm دخالت زیادی دارن بی فایده ست چون نمی شه اونوقت مدل های تورمی رو مثلا مطالعه بریم بکنیم بعد بعد ازشون توی بیزینسمون استفاده کنیم :دی
ولی چیزی که این وسط مهمه هر اتفاقی هم که بیافته >>> تورم یا تغییرات در اپیزود جدید .... شما ها هیچ ضرری نمی کنید چون شما سرمایه اصلی این بازی و ارزشمند ترین چیز رو دارین um لول 60 . ولی اونی که پول داشته باشه ممکنه از دست بده gear خوب ممکنه مثل اپیزود 4 که gear ها بهتر اومد ارزشش رو از دست بده و ...
باید Aria Point بخری تا بتونی از این قسمت استفاده کنی .نقل قول:
قضیه این web mall چیه کجا چکش می کنن ؟؟ بعد چه جوری میشه چیزی send کرد
تا هر دو تا همزمان توی یک map و منطقه on نباشین نمیشه تو Budd list کسی رو add کرد .نقل قول:
من دارک هستم warriior هستم اسم هیروم GodOfWarII هست add freind کنید
AR شمال وسط مپ 1 از لول 10 تا 22 exp خوبی میده ولی خوب solo با nm از لول 18 به بعد می تونی بری .نقل قول:
بعد dungeon ها و incatnce ها کمترینش برای lvl 10-15 یا 15-20 هست و کجاست ؟؟
نهههه . دلیل اصلیش اتفقا نیاز وحشتناک است . وگرنه 60 um ها خیلی چیزای دیگه مثل EE , pid ,...می خوان که قیمتهاشون خیلی بالا نمیره .نقل قول:
اینکه تقاضا برای op بیشتر از سایر آیتم ها هست پس به این دلیل گرون تره نمی شه گفت (اتفاقا اونایی که op استفاده می کنن توی این بازی در اقلیت هستن)
من الان نه 1-15 نه 1-60 نمی تونم Gear بسازم چون برای هر تلاش برای 1 بیلیون گلد فقط واسه Op بدم . و نمی تونم . و کم کم دارم بازی رو بخاطر همین بیخیال میشم .
اینو خیلی از با تجربه ها می کن منم بهش رسیدم .
لول 60 um بدون Gear خوب = Nothing
--
من الان Goddess ها رو دارم ولی نمی تونم ردیفشون کنم . فقط rec rune شده 100 میل . واسه reroll کردن goddess و رسیدن به +1000 HP ممکنه تا 50 تا rec rune لازم باشه یعنی 5 بیل . من فقط goddess Legging رو با 31 rec rune تونستم به +1000 HP برسونم بقیه هنوز داغون . برای هر لینک 6 هم ممکنه 5 بیل لازم بشه .
برای لینک Sonic رو walker هر try +3bil . متوسط 5 try می خواد یعنی 15 بیل ! دیگه خودتون تا آخرش برین .
امشب این bless ترکونده بود.جریان چیه؟هی فول بلس میشد.مثل اینکه event pvp بود.انصافا etain رو داریم میترکونیم.امشب تو dd2 هم لایتی پیدا نمیشد.3 ساعت اونجا گریند کردیم.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
به نظر من اینجا می ارزه آدم کمی پول خرج کنه و یه gear خفن درست کنه.چون چیزیه که تا آخر میمونه و لذت اصلی بازی از این به بعده که بهترین لباس رو داشته باشی و به راحتی بری پی وی پی.البته اگه امکان خرید ap یا گلد رو از سایتی داشته باشیم.نقل قول:
من الان Goddess ها رو دارم ولی نمی تونم ردیفشون کنم . فقط rec rune شده 100 میل . واسه reroll کردن goddess و رسیدن به +1000 HP ممکنه تا 50 تا rec rune لازم باشه یعنی 5 بیل . من فقط goddess Legging رو با 31 rec rune تونستم به +1000 HP برسونم بقیه هنوز داغون . برای هر لینک 6 هم ممکنه 5 بیل لازم بشه .
برای لینک Sonic رو walker هر try +3bil . متوسط 5 try می خواد یعنی 15 بیل ! دیگه خودتون تا آخرش برین .
wow پست های زیر رو ببینید .
داشتم واسه 1-15 orc/pag سرچ می کردم دیدم .
طرف واسه Heroic Muffler حدود 700 دلار می خواد .
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=782527
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=786617
دومیه چیزای خفنی داشت.
کاظم time Oi رو دوباره بزار . یادم رفته! حداقل ائن دو روز که 7:30 غروب هست از دست نره .