براش نوشتم 3-4 شهریم که با هم بازی می کنیم حواستو جمع من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
براش نوشتم 3-4 شهریم که با هم بازی می کنیم حواستو جمع من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقصیر خودتونه که رفتین از اول گیر به این هتلیا دادین :) من که پاسارگاد نیستم وگرنه ادبشون می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه لولم بالا بود خودمم میکشتمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونا هم قاتل فرستادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه تا حالا با هتلیا کاری نداشتم ، اونا هم تا حالا با من کاری نداشتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این مشخصه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه من زیر حمایت ------- هستم :27:
جرات ندارن با من کاری داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی بیاد Town Founder شهر Persian Gulf بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزانه 10 تا 20 ایمیل حاوی یاد کردن خواهر و مادر --- میاد که اسم شهرو عوض کنه
راهی هستش که بشه کاری کرد اون کلاه از روی اسم من برداشته بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی یکی دیگه بره ولی مدیر من باشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسا خودم حدس بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهزیستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمیته امداد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازمان حمایت از اسیب دیدگان مغزی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مامان بابا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم شهرو بزارنقل قول:
روزانه 10 تا 20 ایمیل حاوی یاد کردن خواهر و مادر --- میاد که اسم شهرو عوض کنه
Our Iranian Gulf
اینطوری تعدا به 3-7 کاهش پیدا میکنه :27: