برای لینوکس ویروسی وجود نداره که آنتی ویروس لازم باشه البته بدافزارهای دیگه هستن مثل روت کیت ها اما برای PCها نرم افزار امنیتی لازم نیستنقل قول:
Printable View
برای لینوکس ویروسی وجود نداره که آنتی ویروس لازم باشه البته بدافزارهای دیگه هستن مثل روت کیت ها اما برای PCها نرم افزار امنیتی لازم نیستنقل قول:
سلام
تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم nightmare بابت راهنمایی های عالی ایشون در مورد لینوکس و راهنمایی های دیگر
عزیز اگر ممکمنهبرای من در مورد این virtual box بگید که چه جوری روی این ابونتو نصب کنم ؟
داخل ترمینالنقل قول:
کد:sudo apt-get install virtualbox-ose
ایا در لینوکس میشه ip کامپیوتر را تغیر داد چطوری ؟
همچنین برای نصب فایر فاکس 4در ابونتو باید چیکار کرد
سلام اولیو نمیدونمنقل قول:
دومی
یا میتونی بری تو سیناپتیک فایر فاکسو سرچ کنی و نصب کنیکد:
sudo apt-get install firefoxl
شما باید برین تو بخش نتورک، بعد برین تو بخش مورد نظر( وایرلس، باسیم، adsl ) و رو کانکشن مورد نظر دوبار کلیک کنید و برین تو یکی از تب ها، مدل ip رو از رو dhcp بزارید manual بعد میتونید ip رو تنظیم کنید.نقل قول:
اگه مفهوم نبود بگین دوباره دقیق بگم چون الان تو اوبونتو نیستم.
به نظر من بهتره این برنامه رو از سایتنقل قول:
virtualbox.org
دانلود کنید که ساپورت usb هم داشته باشه.... اونی که تو مخازن هست نداره...
نقل قول:کد:man ipconfig
دوباره سلام
من kubuntu رو از روی ویندوز نصب کردم , یه ریبوت کرد وقتی می خواست بره تو kubuntu گفت که می خواد نصب رو ادامه بده . یه چند نقطه پر و خالی شد بعد همینجوری گیر کرد (ولی موس تکون می خوره) مشکلش چیه ؟باید خیلی بیشتر صبر کنم ؟
ممنون
میدونید چیه دوستم فایرفاکس 4را از سایتش دانلود کرده ودر یه سی دی برام رایت کرده اورده حالا نمی دونم چطوری اون را نصب کنم تاورژن فایر فاکس 4باشهنقل قول:
ممنون شما لطف دارید. :10:نقل قول:
فکر میکنم منظور شما نصب VirtualBox در ویندوز هست تا بتونید داخلش لینوکس رو نصب کنید و تمرین کنید.
سایت VirtualBox که ایران رو تحریم کرده. اما میتونید از سایتهای دیگه آخرین نسخهاش رو بگیرید. (78 مگابایت) :
آموزش این برنامه هم توسط آقای امیر مسعود ایرانی تهیه شده که میتونید از سایتشون دانلود کنید:کد:http://goo.gl/wNr6c
کد:http://goo.gl/jgdVK
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
بله میشه. هم از طریق دستورات ترمینال و هم محیط گرافیکی.نقل قول:
برای تغییر IP در محیط گرافیکی از منوی System داخل منوی Administration بشید و Network Tools رو انتخاب کنید.
در برنامهای که باز میشه در قسمت Network Device کارت شبکهتون رو انتخاب کنید و دکمهی Configure رو جلوش بزنید تا Network Manager اجرا بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ابتدا :
داخل Network manager در قسمت Wired (اگر کارت شبکهتون کابلی هست) کارت شبکهتون رو انتخاب کنید و Edit رو بزنید. اگر هیچی اینجا نبود که Edit رو بزنید، روی Add کلیلک کنید تا تنظیمات کارت شبکهتون رو اضافه کنید و انجام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کافیه در قسمت IPv4 Settings تنظمیاتی رو که دوست دارید اعمال کنید. (ابتدا باید Method رو روی Manual بزارید).
تغییر IP از ترمینال هم توسط دستور ifconfig انجام میشه. ابتدا به کمک دستور ifconfig -a لیست کارت شبکههاتون رو میبینید. فرض کنیم کارت شبکه اصلی شما که کابل شبکه به اون وصله eth0 باشه.
دستور زیر IP اون رو به صورت موقت و تا قبل از ریستارت به 192.168.1.10 تغییر میده.
برای تغییر IP به صورت دائم از طریق ترمینال باید تنظیمات کارت شبکه و DNS ها رو ویرایش کنید.کد:sudo ifconfig eth0 192.168.1.10 netmask 255.255.255.0 up
اگر الان DHCP فعال هست، باید خط زیر رو پیدا کنید و اون رو تغییر بدید:کد:sudo gedit /etc/network/interfaces
بهکد:iface eth0 inet dhcp
(آیپی های مورد نظر خودتون رو وارد کنید)کد:iface eth0 inet static
address 192.168.1.10
netmask 255.255.255.0
network 192.168.1.0
broadcast 192.168.1.255
gateway 192.168.1.254
فایل رو ذخیره کنید و تنظیمات شبکه رو ریستارت کنید:
و DNS ها :کد:sudo /etc/init.d/networking restart
که جلوی nameserver ها ، آدرس آیپی DNS های مورد نظر خودتون رو میزنید. مثلاً 4.2.2.1 و فایل رو ذخیره میکنید.کد:sudo gedit /etc/resolv.conf
فکر میکنم راه گرافیکی راحت تر و سریع تر باشه. :20:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
نقل قول:
سلام. داخل لینوکس ipconfig نداریم و این دستور برای ویندوز هست. در لینوکس باید ifconfig تایپ کنن.:10: