دوستان کسی اخرین ورژن اینترنت سیکیوریتی کاسپر رو به صورت پرتابل سراغ داره؟ پرتابل نود رو پیدا کردم اما چون با کاسپر کار میکنم وبهش اشنا تر هستم میخوام کاسپر باشه
برا فلش مموری میخوام
با تشکر
Printable View
دوستان کسی اخرین ورژن اینترنت سیکیوریتی کاسپر رو به صورت پرتابل سراغ داره؟ پرتابل نود رو پیدا کردم اما چون با کاسپر کار میکنم وبهش اشنا تر هستم میخوام کاسپر باشه
برا فلش مموری میخوام
با تشکر
مرسي....
عالي بود آقا مجيد
از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امینتی دیگری هم استفاده میکنید ؟نقل قول:
با کدام مرورگر مشکل دارید ؟ آیا با مرورگر های دیگر هم چنین مشکلی دارید؟
بلهنقل قول:
نسخه های پرتابل ، نسخه های شرکتی نیستند ، پس احتمال آلوده بودن این فایلها هستشنقل قول:
با اینحال دو نسخه از این گونه محصولات ( در ضمن بر روی XP کار میکنند )
Kaspersky Anti-Virus 2009 Portable
http://rapidshare.com/files/169464818/_www.Tuoitrenangdong.net___________________Kaspers ky_Anti-Virus_2009_Portable.rar.html
Kaspersky Internet Security7.1.0.0.125 Portable
http://rapidshare.com/files/70845752/PKIS.rar
Password: drali500
Kaspersky AntiVirus v7.0.0.120 Portable
http://rapidshare.com/files/142460706/Kaspersky.Antivirus.7.0.0.120.Portable.rar
سلام دوستان من فکر می کردم مشکل ریست شدن سیستمم مربوط به رم هست ولی با خارج شدن از کسپر دیگه ریست ندارم.کسی می دونه چرا با فعال بودن کسپر یکباره سیستم ریست میشه؟ و دوتا مشکل دیگه هم با کسپر دارم: یکی اینکه سیستمها با فعال بودن کسپراز شبکه خارج می شن. یکی دیگه اینکه اصلا آپدیت کامل نمیشه. چرا؟
یک سوال دیگه داشتم این هم این بود که من از اینترنت زیاد استفاده میکنم و می خواستم بدونم که مزیایی خرید از این شرکت هایی که کاسپرسکی تو ایران پشیبانی می کنن چی هست وبهترین ورزن ونسخه برای سیستمم چی هست؟
دوستان من KS AntiVirus 2009 رو نصب کردم.ولی خواستم KS internet Security رو نصب کنم که بعد از بررسی پیغام داد که این برنامه نصب است و نمیشه نصب کرد در حالی که فقط آنتی ویروس رو نصب کردم.
اشکال چیه قبلا N32 داشتم که پاک کردم.
مورد دیگه اینکه برنامه KS Key Finder 1.4.4 هم موقعی که اجرا میکنم ارور میده؟
سیستم عامل ویندوز XP سرور پک 3 .
یک مورد دیگه که ویروس Autorun.inf رو نمیشناسه و پاک نمیکنه؟
احتمال تداخل كاسپر با محصول ديگري وجود داره.مثلا اگر آنتي ويروس كاسپر در كنار فايروال زون آلارم نصب بشه منجر به ريست شدن ناگهاني سيستم ميشه.البته اين فقط يك مورد بود.شما از كدام محصول كاسپر و كدام نسخه آن استفاده ميكنيد؟از چه زماني اين مشكل ايجاد شده؟آيا بعد از اينكه برنامه خاصي روي سيستم خود نصب كرديد اين مشكل رخ داده يا به چه صورت بوده؟نقل قول:
در مورد شبكه و خارج شدن سيستمها با فعال شدن كاسپر شما بفرماييد شبكه شما از چند Client تشكيل شده و اين كلاينتها از چه ويندوزي استفاده ميكنند و روي اين كلاينتها چه محصولي و چه ورژني نصب ميباشه؟
مزاياي خريد قانوني عمدتا امكان بهره مندي از خدمات پشتيباني و پس از فروش اين محصولات ميباشه.توصيه ميكنم از آخرين نسخه محصول اينترنت سكيوريتي 2009 كاسپر با نسخه 8.0.506 استفاده نماييد.نقل قول:
دوست عزيز اينترنت سكيوريتي كاسپر شامل همان آنتي ويروس كاسپر است به اضافه يكسري امكانات امنيتي بيشتر مانند فايروال و آنتي اسپم و آنتي فيشينگ و...بنابراين نصب 2 نسخه آنتي ويروس يك كمپاني در يك سيستم امكان پذير نيست.شما يا بايد آنتي ويروس را نصب كنيد يا اينترنت سكيوريتي كاسپر را.نقل قول:
در مورد برنامه Kaspersky Key Finder بايد مشخص نماييد كه پيغام Error چي ميباشه.براي اجراي اين برنامه بايد حتما Net Framework 3.5. كه از سايت مايكروسافت نيز قابل دانلود ميباشد روي سيستم شما نصب باشه و سعي كنيد از آخرين نسخه اين برنامه به دليل امكان تغيير سرورهاي قرار گرفتن كليدهاي كاسپر توسط طراح اين برنامه استفاده نماييد.
كاسپر آپديت شده قادر به پاكسازي ويروس فوق ميباشه.
ممنوننقل قول:
ولی لینک اولی یکمش فکر کنم ----- شده اگه ممکنه درستش کنید
وایا ورژن پرتابل 2009 برای Kaspersky Internet Security سراغ ندارید؟(اینی که 2009 هست انتی ویروس هست ولی من دنبال 2009 Kaspersky Internet Security میگردم)
دوستان کار این دو تا برنامه چی هست؟
Kaspersky Key Finder
kaspersky-virus-removal-tool
واینکه اخرین ورژنشون چند هست اگه لینک دانلودذهم بزارید ممنون میشم