دوست عزیز من هم همونطور که توضیح دادم مودم ای دی اس ال رو روی pppoe تنظیم کردم ولی از امروز 21 بهمن کامپیوترها نمی تونن همزمان به اینترنت وصل بشن و بقیه موقع اتصال خطای 619 میدننقل قول:
Printable View
دوست عزیز من هم همونطور که توضیح دادم مودم ای دی اس ال رو روی pppoe تنظیم کردم ولی از امروز 21 بهمن کامپیوترها نمی تونن همزمان به اینترنت وصل بشن و بقیه موقع اتصال خطای 619 میدننقل قول:
خبر اینکه :31: احساس میکنم یکم سرعتا (البته یکمی) داره تخمی میشه! فکر کنم چون نزدیکه عیدو تعطیلیو ...نقل قول:
البته نه برای دان همونجوریه اما سرعت بروزینگ یکم داره میاد پایینتر !!!
( این به اینجا ربطی نداره اما این Crysis 2 چی بازی مرگیه!! باید سرتو بزنی دیوار! البته سیستمم بال بال میزنه وقتی بازی میکنم!:31: )
وظعیت فعلی پینگ از گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید 512 داشته باشی omidb ! خوب اگه دقت کنی پینگا که یکیه! این که هیچ اما مهم تایمشه که دقیقا ماله تو 2برابر یکی منه (ماله من 256) ! این نشون میده چقدر خشک و دقیق مخابرات سرعت میده !!! ! !
256 مخابرات . . .
دوستان دیگه هم از ISP های دیگه اگه لطف کنن، تست پینگ بزارن ممنون میشم ...
خیلی اینجوری بهتر میشه بین ISP ها اتخاب کنی !
موفق باشین!
دوستان من ADSL مخابراتمو دقیقا از 89/11/23 برام فعال کردن و من 1 ماهه گرفتم که تست کنم ببینم همینو ادامه بدم یا نه ...
حالا در کل برای اینکه 2باره بخوام شارژ کنم باید چیکار کنم ؟ اینترنتی میشه یا نه؟ من پرسیدم گفتن برای مسی ها نمیشه باید حضوری بیان!؟؟ این که خیلی داغئنه ؟
در ضمن دقیقا 1ماه تا کی میشه از تاریخ 89/11/23 ؟ ؟ ؟ یعنی تا کی هنز وصله ؟
ممنون:40:
نقل قول:
درسته من 512 دارم
عزیزم وقتی مودمت رو روی pppoe تنظیم کنی ، مودم خودش وصل میشه به شبکه اینترنت و همه کامپیوترهای متصل بهش اینترنت دارن و شما لازم نیست تو سیستم هاتون کانکشن بسازید که اون کانکشن ها خطایی 619 بدن !نقل قول:
شما یکم مشکوک میزنی ها!!!
256 مخابرات ارومیه.
از قرار معلوم اینجا برای همه اینطوریه نه فقط برای من. اکانت 128 مخابرات ارومیه دانلودش به 35 میرسه.
برو بچ مخابراتی، راهنمایی میکنین ...نقل قول:
تو کنترل پنلت زده که تا کی فعاله. برو از اونجا چک کن.
تمدید آنلاین برای ما فعاله ولی مشهد رو نمیدونم.
از تو کنترل پنلت همه چی رو میتونی بفهمی