-
نقل قول:
دوستان همه cutاز اندیشه و پارس وی به دامون ما رافتیم 128 نامحدود بگیریم هر کس می خواد بیاد .(28000تومان)
باور کن خیلی تو فکرش هستم اگه تو روز سرعتش 60 70 باشه تو شب 40 باشه راضیم آخه این چه وضعیه الان 4 شب میشه که اصلا شبا نمیتونم هیچی دانلود کنم همش 100 مگ تا 140 مگ زنگ زدم پشتیبانی میگه (من کاری نمیتونم بکنم میگم بررسی کنن) ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بازم دیشب سرعتم میومد رو صفر
-
دوستان سلام.درسته که یه ساعتهایی تو شب اگه دانلود کنی از حجم دانلودت کم نمیکنه؟من 8 گیگ تو 20 روز تموم کردم و اعتبارم تموم شد رفتم 2 گیگ اضافه گرفتم.حالا موندم دانلود بکنم نکنم!
-
نقل قول:
دوستان سلام.درسته که یه ساعتهایی تو شب اگه دانلود کنی از حجم دانلودت کم نمیکنه؟من 8 گیگ تو 20 روز تموم کردم و اعتبارم تموم شد رفتم 2 گیگ اضافه گرفتم.حالا موندم دانلود بکنم نکنم!
از ساعت یک شب به بعد رایگان است:8:
-
نقل قول:
اگه اندیشه هستی از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و از حجم دانلودت کم نمیشه
-
قیمت های جدید سرویس های پارس وی رسید!!!
-
در وصف اندیشه!!!
دوستان کسانی که میخواهند از جدید ترین hairstyle های مد روز اروپا و امریکا اگاه بشن و همچنین جدید ترین کارهای مانتو، تی شرت و پیرهن های fashion و همچنین جدید ترین لوازم آرایشی بصورت 100% benchmark شده و شهودی!!! یه سر به شرکت a.s.k واقع در سرای گلایل بزنند!!!
-
اندشیه در حال فروپاشی!!!
آقا این سرعت چیه آخه؟؟؟؟ 0 و 1 هارو رو کاغذ بنویسم سریعتر به مقصد میرسه به خدا...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگین که سرعتت خوبه و تازه باید بین 12 تا 16 باشه که میدونم الان رفیقم تو پارس وی داره با 128Kbps با سرعت 160KBps دانلود میکنه. پریشب سرعت بود 2 تا 4...!!! :18:
درستش میکنین یا بریم پارس وی؟؟؟؟
-
همه مشکلات اندیشه!!!
1. تبعیض قائل شدن برای مراکز مخابراتی متفاوت و routing های بسیار بد!!!
2. پشتیبانی فنی ضعیف! نشد ما یک بار زنگ بزنیم نگن "فردا صبح تماس بگیرین داخلی 163 آقای ماهانیان"! تازه سانترالشونم قاطی داره. میگیری 163 دوبار اپراتور از اول شروع میکنه!
3. بر خلاف اکثر شرکت ها سیستم صف انتظار ندارن که بهت بگه نفر چندمی. یعنی مثلا وقتی زنگ میزنی خطاشون شلوغه، نمیدونی باید 5 دقیقه بمونی یا نیم ساعت؟ پشت سر چند نفر هستی؟!! تازه بعد از کلی صبر کردن سانترالشون یهویی تمام تماس هارو قطع میکنه! تپ یه صدایی میاد و همه خط ها release میشه!
4. کندی سرعت اخیر و بنظر من عمدی بودنش! انگار ساعت 1 شب که میشه یکی میشینه رو سرور ها!!!
5. synch نبودن تایم سرور اکانتینگشون با سرور های GMT. با ساعت دیواری و بطور دستی تنظیم شدن! زنگ میزنی میگن تو باید تایمتو مچ کنی! کدوم نژادی این روش رو منطقی تر میدونه؟؟!! تازه اگر هم بشه، بدلیل دستی بودن عملیات، حداقل چند ثانیه tolerance خواهد داشت. این مشکل اکانتینگ عملا باعث میشه بدون اینکه بخوای، وقتی دقیقا از 1 تا 6 دانلود میکنی، ترافیکت کم شه. جالبه زمانشم منطقی نیست مثلا از این ور که 3 دقیقه جلوئه، از اون ورم باید همینطور باشه ولی عقبه!!! :18: چجوریه نمیدونم. من که از 1:05 تا 5:55 کار میکنم. ولی خلاصه در حالت full speed همون 10 دقیقه یعنی حدود 100MB.
6. گیریم اشتراکت تموم شد، خواستی گزارش مصرفتو ببینی... تو سایت accounting.askiran.com نمیتونی بری با اینکه سایت خودشونه...
آقایون کارکنان اندیشه لطفا توضیح بدین...
-
برای خرید حجم اضافه باید چیکار کنم ؟
عابر بانک هم ندارم ؟
-
حضوری برو .هر 2گیگ 5000تومان.