آره منم قبول دارم.بازی با دسته یه چیز دیگس.من دسته رو به کیبورد و موس ترجیح میدم...نقل قول:
آره منم قبول دارم.بازی با دسته یه چیز دیگس.من دسته رو به کیبورد و موس ترجیح میدم...نقل قول:
عرضه ي Patch براي Gears Of War 2
رئيس كمپاني Epic جناب آقاي Mark Rein اعلام كردPatchعنوان Gears Of War 2 در ماه ژانويه(همين ماه) عرضه خواهد شد.او تاريخ عرضه ي دقيق اين پچ را اعلام نكرد ولي گفت اين پچ در طول ماه ژانويه عرضه خواهد شد.وي اذعان داشت كه اين پچ بسياري از باگ هاي موجود در بازي را برطرف مي كند , مشكلات قسمت آنلاين برطرف ميكند و مقداري اچيومنت به بازي اضافه خواهد شد. البته اين مقدار كوچكي از مزاياي اين Patch مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟
چه خوب میشه کجا میتونم تهیه کنم این وسیله هارو؟
در ضمن اگه موس و کیبورد وصل بشه اونوقت طرز کار کلید ها بهم نمیخوره؟ چطور باید تنظیم بشه؟
منم موافقم !!! اصلا دسته يه چيزه ديگس اونم دسته ي XboX360نقل قول:
در مورد اون patch هم بايد بگم كه خدا كنه free باشه و MSP نخواد...
گرچه از نظر من لذت بازی ها رو با استفاده از mouse و keyboard به حد فجیعی خراب میکنی و از دست میدینقل قول:
اما این وسیله ها رو فکر نکنم اینجا داشته باشن یا اگه تک و توک باشه خیلی گرون میدن
میتونی به کسانی که از دبی میارن بگی برات بیارن
خود این 2 وسیله تو بازی هایی که اونها رو support میکنن در قسمت button configuration تنظیماتی برای key mapping اضافه می کنن
موفق باشید
سلام عرض می کنم خدمت آقا پدرام عزیز.می بینم که آواتارتون رو عوض کردید:31:نقل قول:
در ضمن علاوه بر اینکه درباره ی از دست رفتن لذت بازی با کیبورد و موس با شما موافقم برای شما آرزوی موفقیت می کنم.:10:
قوربونه شما دوست عزيز!!!:11:نقل قول:
Only MiCroSoft XboX360:5::5:
منم آواتارمو عوض كردم...:31:
مرسی ولی دیگه واقا نمیشه بازی استراتژیک رو با دسته بازی کرد میشه؟
مثل pc حال میده فکر نکنم البته چون تجربه دسته ندارم نمیدونم
قبول دارین دسته ی x360 خیلی خوش ساخته؟جون میده برای بازی های اول شخص
شما اگه trailer از بازيه Halo WarS ديده باشي متوجه ميشي كه بازيه استراتژيك هم به راحتي ميشه بازي كرد...نقل قول:
كاملا توي اون trailer مشخص هستش كه چقدر كنترل روون و راحت هستش...