:31:نقل قول:
به هر حال شما باید اجازه ثبت نام رو از نظام وظیفه بگیرید،یه بند دارند 100 تا تبصره:13:
:31:نقل قول:
به هر حال شما باید اجازه ثبت نام رو از نظام وظیفه بگیرید،یه بند دارند 100 تا تبصره:13:
دوستان لطفا بخونید و کمکم کنید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6464275&postcount=5458
شما باید بری نظام وظیفه و در واقع دنبال برگه اعزام به خدمتت باشی چون شما متولد 70 هستید در صورت نداشتن برگه اعزام به خدمت ثبت نام نمی کنند شما رو !هرچه سریع تر برو نظام وظیفه که اگه غیبت خورده باشید خیلی بد می شه...نقل قول:
بچه ها من کلن سوالم اینه که با اینکه متولد اردیبهشت 71 ام.2 بار کنکور دادم.و امسال دانشجو میشم از مهر ماه
میتونم سال دیگه کنکور بدم؟
حالا با انصراف کاری ندارم
خیر،همین 2بار حق کنکور داشتید !:20:نقل قول:
ای بابا... به نظرتون یه روزه کارم راه میفته؟ فردا باید پست هم برم فکر کنم:13:...نظام وظیفه تا خونه ما 10 کیلومتری فاصه داره....:18:... اگه ثبت نشده باشه و غیبت خورده باشه واسم از طرف پلیس =10 :13: باید برم سربازی؟؟ثبتنامم نمکنن؟؟!؟ مملکته داریم؟!نقل قول:
والا اگه تهران هستید نظام وظیفه میدان سپاه که خیلی شلوغه!ولی یه روزه می شه پیگیری کرد!بله ،اگه ثبت نشده باشه غیبت خوردید و متاسفانه نمی تونید ثبت نام کنید...نقل قول:
ببخشيد يعني نميشه از دانشگاه انصراف داد و در دانشگاه جديد ثبت نام كرد؟من خودم افرادي رو ميشناسم كه اين كار رو انجام دادن.البته قانون قبلي كه اين اجازه رو ميداد!نقل قول:
کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
نه بوشهرم...نقل قول:
- دانشجويان داريا معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:
الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.
ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.
پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.
ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.
ببین مگه این متناسب با شرایط من نیست برای سال دیگه؟