سرباز پلیس دیپلماتیک میشی و جلو سفارت خونه ها پاس میدی 4ساعت پست 8ساعت استراحتنقل قول:
Printable View
سرباز پلیس دیپلماتیک میشی و جلو سفارت خونه ها پاس میدی 4ساعت پست 8ساعت استراحتنقل قول:
منطقه دوم نداجا هست میخوای عملیاتی نباشه ؟ :n02: البته اینو اضافه کنم بعد انتقال به جاسک شاید اونقدرها مورد اهمیت نباشه ولی خب باز منطقه 2 محسوب میشهنقل قول:
در مورد لباس
مدرک تحصیلی شما چی هست ؟؟؟ ناوی هستید یا وظیفه ؟؟
سرباز صفر یا همون ناوی استتار و پوتین میپوشه ولی لیسانس وظیفه لباس کادر رو میپوشه ( خاکی برای فصل گرم و سیاه برای فصل سرد )
** البته یه استثنا هست و اونم اینکه اگه تیپ بیفتید دیگه فرقی نداره مدرکتون چی هست و همه باید لباس استتار بپوشن
قطعا محل سکونت داره
نسبت به بندرعباس نمیدونم چطوره ولی خب بندر منطق 1 هست و خیلی خیلی بزرگتر و شلوغتر ( شاید این یه مزیت باشه )
الان از یکی پرسیدم میگه بوشهر بهتره ( نظر ها متفاوته ولی زیاد فرقی نیست )
مدرک تحصیلیم فوق لیسانس هست. بوشهر هم تیپ و منطقه داره؟ من نمیدونم کدومشم! روز ترخیص گفتن امریه هاتون رو شنبه زنگ بزنید بپرسید، من زنگ زدم، کسی که برداشت، گفت بوشهر، دیگه نگفت تیپ یا منطقهنقل قول:
تاریخ معرفی رو زده 10 اردیبهشت ..نقل قول:
چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
میخوام بدونم باید حتماً 7 صبح اونجا باشم؟
آیا شما اطلاع دارید مسیرش از تهران چجوریه؟
درجه گروهبان 1 فرقی داره اونجا با سرباز معمولی یا خیر!
و اینکه باید درجهها رو بچسبونم به لباسم و با لباس نظامی برم پادگان ؟
یعنی جی زنگ بزنید ؟؟؟ برگ امریه ندادن ؟؟ مگه میشه ؟؟ :n29:نقل قول:
اگه فوق هستید که خدمت راحت تر میگذره به اضافه اینکه درجه ناوبان دومی هستید ( ستوان دو )
اگه نگفتن کجا هستید احتمالا منطقه افتادید
ولی ریسک نکنید و موقعی رفتید پادگان مستقیم برید نیروی انسانی منطقه ( چون اگه اشتباه برید تیپ شاید همونجا شما رو جذب کنن - قانون جنگل صدق میکنه بعضی موارد اونجا :n02: )
سلام به همگی
کسی اطلاعی از پادگان شهید غلامرضا مخبری - تیپ 216 زنجان خبر داره ؟
چه جوریه کالا ؟ مرخصی ها؟ داستان هاش چیه؟
با سلام دوستان با تغییر تاریخ اعزام امکان تغییر محل خدمت هست ؟
مثلا تاریخ اعزام من 2/1 بود که کدم ارتش خوره بود توستم تمدید کنم به 4/1 حالا میتونم پذیرش سپاه رو بگیرم ؟ کدم عوض میشه ؟
دوستان کسی در مورد رسته مخابرات و جنگال اطلاعی داره که شرایط خدمتش در پادگان به چه صورته ؟
سلام دوستان
من مدرکم دوم دبیرستانه
سومو نخوندم و چسبیدم به برنامه نویسی
حالا میخوام برم سربازی، گفتن برای زیر دیپلما جهنمه و بدبختیم :n03:
میخواستم ببینم چجوریاست، برم یا صب کنم 8 سال بعد جریمه بدم معاف شم
و این که بعد آموزشی کد بخورم برام خوبه یا نه
بعدشم اینکه این اعزام به مناطق بومی چجوریه من متولد اهواز و ساکن تهرانم
پیشاپیش بابت جوابا ممنون
سلامنقل قول:
اصلا اینجوری که فکر می کنید نیست. درسته سربازی با درجه تحصیلی بالاتر خیلی به مراتب راحت تره اما این همه آدم با سیکل و دیپلم به سربازی میرن. نمیکشنتون که.
به هر حال سخت گیری هایی دارن که همش تو خالیه و بی گاری هست. شما باید تحمل کنید و بدونید هیچ کاری نمیکنن شمارو. باید تحمل کنید و بگذرونید دوره هاتون رو.
شاید بترسونن و مسایلی ازین دست.
پیشنهادم اینه که اگر بسیج فعال دارید برید پذیرش سپاه بگیرید که راحت تر بگذرونید دوره رو . احتمال داره با ابن مدرک نیروی انتظامی بیفتید. باید زرنگ باشید و بتونید تا میتونید بدون جنگ و جدل و بحثی خدمت رو تحمل و تمام کنید.
تهران هم پره از پادگان . اگر یه آشنای کوچیک پیدا کنید خیلی راحت میتونید در همین تهران آموزشی و خدمت رو بگذرونید که به مراتب راحت تره براتون. بگردید دنبال یه آشنا سخت نیست.
در ضمن دوره کد یعنی اون ارگان به شما نیاز نداره و مبرتتون یه دوره 2-3 ماه براتون میزاره که آموزش مثلا سلاح خاصی ببینیید و بعد میارتتون در یگان مورد نظر تا استفاده بکنه از مهارتتون. اتفاق بدی نیست دوره کد اما خب نبینید ممکنه یکم بهتر باشه و بعد آموزشی دیگه مستقیم بیاید داخل یگان و ازینور به اونور نرید.
دنبال آشنا بگردید