تماس بگیرید mode خط رو تغییر بدن! G.dmt چرا گذاشتن ؟! مگه دهه 90 میلادیه الان ؟! ADSL2+ باید باشه.نقل قول:
Printable View
تماس بگیرید mode خط رو تغییر بدن! G.dmt چرا گذاشتن ؟! مگه دهه 90 میلادیه الان ؟! ADSL2+ باید باشه.نقل قول:
دوستان الات وضیعت پارس انلاین نسبت به بقیه شرکت ها چه طوره به خصوص صبانت ، ارزش داره از صبانت که چند سال مشترک هستم بیام به پارس انلاین؟
به نظر من حداقل از صبانت که بهتره ...خود من با سرویس 512 محدود شبی 5 گیگ میگیرم میانگیننقل قول:
دوستان یه سوال:برای تماشای یه ویدءو 1080 و 720 به چه سرعتی نیاز است که بشه بدن هیچ مشکلی دید؟
نقل قول:نقل قول:
البته وضعیت رو باید از کسایی که توی مرکز مخابراتی خودتونن جویا بشی
مثلا مرکز آقا ابوالفضل خیلی پهنای باند داره و سرعتش همیشه خوبه
واسه من هم چند وقتیه خیلی خوب شده
ولی خیلی ها هم هستن توی مرکزشون پهنای باند کم هست و مشکل دارن
مهم سرعت تک کانکشن هست فکر میکنم سرعت تک کانکشن اگه بالای 300 باشه مشکلی نداشته باشینقل قول:
البته با توجه به بیت ریت ویدئو فرق میکنه
مثلا این واسه من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرويس ٢ مگ پارس تك كانكشن روز سرعت چنده تو تهران؟؟
من پونك مركز پيام نور هستم.
سلام.دوستان وضعیت شبانه پارس انلاین چه طوره؟اگر کسی تست کرده سرعتش رو بگه و این که پارس انلاین send رایگانه یا حساب میکنه؟ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سرعت تک کانکشن من تو بدترین حالته. تو بهترین حالت تا 460 کیلوبیت هم میره. خطم رو پروفایل گیم و 4 مگ بسته شده. من یوتیوب زیاد استفاده میکنم و تا 720p مشکل ندارم واسه دیدن.
آقا شبانه همون 2 تا 7 هستش ؟!
من احساس میکنم مصرفم خیلس بالاست ! تقریبا 20 روز 10 گیگ مصرف میشه ! این سیستم شبانه ی پارس حجم دزدی که نداره نه ؟!
مثلا اگر 2:15 بزارم دانلود تا 6:45 مطمئن تر میشه ؟! یا فرقی نداره ؟!