دوستان این باشگاه پارس انلاین چیه ک توش امتیاز جمع میکنن؟
امتیازاش ب چه دردی میخورن
کسی استفاده کرده؟
Printable View
دوستان این باشگاه پارس انلاین چیه ک توش امتیاز جمع میکنن؟
امتیازاش ب چه دردی میخورن
کسی استفاده کرده؟
با عضویت در باشگاه مینوتی به ازای هر خرید یا تمدید امتیاز بگیری گاهی مسابقه میذارین که جواباشون اینجا میذارن میتونی با جواب دادنشون امتیاز بگیری جدیدا قرعه کشی میکنن و اکثرا جای حجم اضافه امتیاز بهت میدن
امتیازاتت به حد نصاب برسه میتونی حجم بخری
همین عید فطر بهمه کد هدیه میدادنتون کدو باید میزدی بهت امتیاز معادل یک گیگ رو میداد
سر همین قضیه ویک باگی که ایجاد شده بود مورد داشتیم تا200گیگ حجم کشیده بودن ازش
دوستان من میتونم با کابل کشی از سر خط تا مودم سرعتم رو بیشتر کنم؟ الان رو 4 مگ بسته شده خطم . مرکز مخابراتی دانشگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر کار کردم نشد عضو باشگاه بشمنقل قول:
بله،چطوری میشه عضو شد؟نقل قول:
لینک صفحه عضویت رو لطفا قرار بدین
بعد هر بار تلاشنقل قول:
نقل قول:
بروز خطا در سیستم لطفا مجددا تلاش نمایید
مرورگر رو عوض کردی بازم همینجوریه . برای من باز میشه. :n13:
بله هیچ فرقی نمیکنه شما با چی به مودم وصل بشیدنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم همون مرکز هستم متاسفانه این مرکز بدترین روش رانژ خط رو استفاده میکنه و با وجود این که کلا ۱ کیلومتر فاصله دارم با مرکز خطم بیشتر از ۹ مگ نمیکشه به خاطر نویز شدید ( تازه از دم در خونه سیم مستقیم کشیدم پشت مودم که اصلا به خاطر سیم کشی نویزی ایجاد نشه )
دوستان اگه کسی راهی میدونه که بشه اعتراض کرد به نحوه رانژ خط که به صورت موازی رانژ کنن نه سنتی ، ممنون میشم توضیح بده
شما هم خطتت با این وضعیتی که داره نویزش بالاست و حداکثر ۵ و خورده ای میکشه ، پس الکی خودتو اذیت نکن زنگ بزنی با این وضعیت رو ۹ مگ نمیبندن برات ،
پیشنهاد من اینه که شما هم مثل من سیم جدا از اونجایی که سیم مخابرات اومده داخل خونه بکشی تا پشت مودم و بهش هیچ تلفنی هم وصل نکنی ، اگه تلفن های منزل هم باید وصل بشه به همون خط ، بهتره بین سیمی که وارد منزلتون میشه ( سیم کشی تلفن منزلتون منظورمه ) و سیم مخابرات که اومده یه دونه از این تبدیلی های سوکتی بگیری که سیم مخابرات بره داخلش و تبدیل به مادگی سوکتی بشه بعد از اون یه میکروفیلتر بزنی داخل اون سوکت و سیم سیمکشی تلفن منزل رو بزنی به اون میکروفلتر ، اینجوری دیگه نویزی از سمت سیمکشی خونه روی خط نمیوفته !
Sent from my iPhone using Tapatalk
با IE درست شدنقل قول:
با تشکر:n16: