بچه ها کسی میدونه سرعت دانلود آرت 4 و آرت 5 چقدر هستش؟
من الان آرت 1 دارم سرعت دانلودم بین 80 تا 100 هستش و میخوام برای دوره بعدیم ارتقا بدم
Printable View
بچه ها کسی میدونه سرعت دانلود آرت 4 و آرت 5 چقدر هستش؟
من الان آرت 1 دارم سرعت دانلودم بین 80 تا 100 هستش و میخوام برای دوره بعدیم ارتقا بدم
ساعت 12-1 سرعت شاتل برای من کمه چرا؟ مثل ساعات رایگانه؟!!
سلام
کسانی که اکانت 512 دارند با چه سرعتی دانلود می کنند؟
ممنون
سلام دوستان
من الان شاتل سفارش دادم چجوریه طرزه کارشون? میان دمه خونه? از سایتش انلاین سفارش دادم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اره با شاتل فضایی میان مدارک و پول میگیرن.دی:نقل قول:
مدارک؟؟؟چی میخواد ?نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
شوخی میکنه بابا مدارک نمیخواد فقط پول باشه همه چه حله! :n08:نقل قول:
در روز بین 200 تا 260.. در شب متاسفاانه بین 50 70 بعضی وقتام خیلی کمتر...نقل قول:
سلام !!
یه هفته ای میشه سه ماهه اکو 3 گرفتم ، سرعت روزش عالیه ، چه فایده ؟؟؟ ترافیکو قورت نمیده قیبش میکنه تازه گیگی 5 تومنم میگیرن دانلود به اصطلاح رایگان شبانشونم 60 تا بالا نمیره که شنیدم محدودیت داره !!
مثلا 20 گیگ در ماه ، درسته ؟؟؟ اگه اینو اول میدونستم نمیگرفتم !!!
الان فسخ کنم چی میشه ؟؟ ینی اصلا پولیو پس میدن ؟ چقدشو ؟؟ :n13:
این خونه ای که الان هستم مستاجر قبلی مخابرات داشت خریت کردم تخلیش کردم شاتل آوردم ، چند وقت پیش دیدمش میگفت من 512 داشتم روزا با 350 تا 400 گاهی تا 700 هم سرعت داشتم :n04: شبا هم رایگان بدون محدودیت دانلود سرعتم متوسط 150 بود !!! این امکان پذیره ؟؟؟ تا اونجا که من میدونم سرعتای مخابرات واقعی هست ینی 512 تا 60 تا باید سرعتش باشه !!!
امکان داره فقط اون یه بار همچین چیزی شده باشه ؟؟ امکانش هست منم الان برم ثبت نام همین طوری بشه برام ؟؟؟
اینجوری بشه که چیزی بیشتر از عالی میشه :n02:
فقط یه سوال دیگه ، مخابرات 1 مگ به دانشجو میده ؟؟ زنگ زدم گفتن نمیدیم الکی گفتم چطور دوستامو همسایمون گرفتن ؟؟ گفت حتما اول 512 گرفتن بعد اینترنتی بکنینش 1 مگ !! امکانپذیره اینی که گفته ؟؟