2 بامداد تا 8 صبح یا احتمالا 12 ظهرنقل قول:
Printable View
2 بامداد تا 8 صبح یا احتمالا 12 ظهرنقل قول:
ساعات افت مصرف از ساعت 12 شب تا 12 ظهر و 2 شب تا 2 ظهر هست و 2 شب تا 8 صبحنقل قول:
4g
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Click here to view the original image of 710x390px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل ایرانسل: اینترنت همراه فعلا گران نمیشود
مدیر عامل ایرانسل با تاکید بر اینکه سرعت اینترنت امری نسبی است که در قیمت آن هم تاثیرگذار است، تاکید کرد: اپراتور دوم فعلا برنامه ای برای افزایش تعرفه اینترنت ندارد.
علیرضا قلمبر دزفولی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا شرکت ایرانسل تصمیم به کاهش تعرفههای اینترنت خود نگرفته، اظهار کرد: در حال حاضر تعرفه هر گیگ اینترنت ایرانسل رقمی بین 1750 تا 4000 تومان است که در نهایت این رقم حدود یک دلار میشود و این در شرایطی است که در کشوری مثل امارات هر گیگ اینترنت موبایل حدود 200 درهم قیمت دارد.
وی در عین حال اظهار کرد: البته بحث سرعت هم در قیمت اینترنت اثر دارد و در کشوری مانند آلمان یک حجم اینترنت براساس سرعتهای مختلف قیمتهای متنوعی دارد، اما در ایرانسل هیچگاه بابت سرعت، مبلغ اضافهای از مشترکان دریافت نمیشود و برهمین اساس رقمی که برای اینترنت نسل چهار در نظر گرفته شده با وجود آنکه سرعت این نسل 10 برابر نسل سه است از نظر قیمت برابری میکند.
مدیر عامل ایرانسل با تاکید بر اینکه در حال حاضر قیمت اینترنت همراه اپراتور دوم یکی از ارزان ترینهای دنیا به شمار میرود، اظهار کرد: اکنون هر گیگ اینترنت ما در بستههایی با حجم سنگین حدود 1750 تومان است که این رقم در بستههایی با حجم متفاوت به حدود 4000 تومان میرسد که این میزان جزو قیمتهای خوب دنیا بهشمار میرود.
اما دزفولی در پاسخ به این سوال که با این حال به نظر میرسد کیفیت اینترنت ایران نسبت به سایر کشورها در شرایط چندان مناسبی قرار ندارد، گفت: بخش قابل توجهی از مصرفکنندگان حرفهای ما از نسلهای سه و چهار ارتباطی استفاده میکنند که سرعت نسل سه بهطور متوسط در تمام کشور بالای یک مگابیت برثانیه است و نسل چهار نیز حدود 10 مگابیت بر ثانیه سرعت دارد و مردم هم از این شرایط راضی هستند.
وی ادامه داد: حال اگر قرار باشد این تعرفهها کاهش پیدا کند قطعا عناصر مختلفی تاثیرگذار خواهد بود و به عنوان مثال مواردی مانند پهنای باند، قیمت انتقال، تعرفههای گمرکی و مواردی از این دست نیز باید کاهش پیدا کند، چرا که نمیتوان برای کاهش قیمت اینترنت تنها به ارائهکننده نهایی خدمات بسنده کرد.
مدیر عامل ایرانسل همچنین متذکر شد: طی سالهای گذشته ما برای راهاندازی و توسعه نسلهای سه و چهار بالغ بر یک میلیارد دلار سرمایهگذاری کردهایم و برای بازگشت این سرمایه سالها زمان نیاز است. بنابراین برای ما و برخی اپراتورها اکنون قیمت تمام شده اینترنت به مراتب بیشتر از قیمتی است که نسبت به واگذاری آن اقدام میکنیم، اما با این وجود اصلا ایرانسل سیاست افزایش تعرفه را در حال حاضر مدنظر ندارد و اگر هم در موردی نیاز به تغییری برای قیمتها باشد، بحث ما مربوط به کاهش و افزایش نخواهد بود اما ممکن است براساس نیاز تغییراتی در حجم بستهها ایجاد شود.
وی در بخش دیگری از صبحتهای خود با اشاره به تنوعی که در بستههای تشویقی و تخفیفی ایرانسل وجود دارد، اظهار کرد: البته باید توجه داشت که همواره فاصله زیادی میان تعرفه اینترنت آزاد و بستهها وجود دارد و برهمین اساس ما بهطور دائم مشترکان را به سمت طرحهای تشویقی دعوت میکنیم. از سوی دیگر امکانی در نظر گرفتهایم که به محض تمام شدن حجم بسته موضوع به کاربر اطلاع داده شود تا حتی یک گیگ استفاده آزاد به کاربران تحمیل نشود.
او متذکر شد: طبیعی است که در ظاهر ممکن است این روش درآمدهای اپراتور را کاهش دهد، اما ما در وهلهی اول به دنبال رضایت مشتری هستیم و نه افزایش درآمد.
دزفولی همچنین عنوان کرد: اکنون در کشوری مانند امارات بستههای یک گیگ به قیمت 99 درهم فروخته میشود که این قیمت در قیاس با ایران تقریبا 50 برابر بیشتر است.
مدیر عامل اپراتور دوم کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به این سوال که با وجود تمام این تفاسیر به نظر میرسد آنچه در ایران به عنوان 3G واگذار میشود، نسبت به استانداردهای دنیا فاصله قابل توجهی دارد، توضیح داد: در بارسلونا تستی از سرعت اینترنت نسل چهار اپراتور معروف آنجا را گرفته و این اعداد را به معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات نشان دادیم و سرعت خود در تهران را یادآور شدیم.
او در پاسخ به مطلبی که به هر حال تعداد مشترکان 4G به مراتب کمتر از کشورهای دیگر است، اظهار کرد: شاید در 4G تعداد مشترکان ما کمتر باشد، اما در 3G این طور نیست و به طور همزمان چندین میلیون مشترک از اینترنت ایرانسل استفاده میکنند اما به هر حال سرعت امری نسبی است.
وی در پایان گفت: باید قبول کنیم که طی این سالها سرعت اینترنت با روی کار آمدن 3G، 10 برابر و با 4G، 100 برابر شده البته در این میان در زمینه سرعت هم مانند قیمت عوامل مشخصی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به پهنای باند، فرکانس، تعداد سایتها، زیرساختها و شبکه فیبر اشاره کرد که در این میان ما به سرعت در حال سرمایهگذاری در این بخش هستیم.
مدیر عامل ایرانسل رسما و علنا دروغ میگه.
یک گیگ اینترنت 200 درهم!
بعد همه از کاهش صحبت میکنن این آقا میگه افزایش نمیدیم!
ایرانسل صرفا داره نون زیاد بودن سیمکارت هاشو میخوره و بس.
چیزی که مشخصه با این حرفها ایرانسل قصدی برای تغییر سیاست هاش نداره.
تعجبه ایرانسل همچین پیامی داده . کاشکی همیشگی بشه و بین همه اپراتورهای اینترنتی هم همین صورت باشه که اگر مشکلی بود بفهمیمم دارن چیکار میکنننقل قول:
معمولا برا من از این پیام ها میاد :n02:نقل قول:
البته خیلی نه
ولی قبلا هم یه بار داده بودن موقع نصب اولیه نسل 3 روی دکل ها
الان هم مورد داره !! چیزی نمیشه فعال کرد :n02:
دستور دقیقش اینهنقل قول:
دقیق حجم و ساعت و تاریخ رو میگهکد:ستاره 555 ستاره 1 ستاره 4 ستاره 2 مربع
دوستان با صرفه ترین طرحش کدومه ؟ طرح خاصی برای سیم کارت های پیام رسانش نداره ؟
- - - Updated - - -
دوستان با صرفه ترین طرحش کدومه ؟ طرح خاصی برای سیم کارت های پیام رسانش نداره ؟
خب حالا به نظرتون فردا چه اتفاقی میفته؟بعد این بروز رسانی نسل سوم بیشتر میشه؟نقل قول:
ّستگی به خود شما دارهنقل قول:
ولی سرویس 6 ماهه 30 گیگ هم خوبه
این به روز رسانی ها که کشوری نیستننقل قول:
منطقه ای ان !! منم تبریزم !! :n02: کل کشور رو که یه جا دستکاری نمیکنن :n02:
فکر نکنم پوشش بیشتر بشه !! احتمالا یه سری تغیرات نرم افزاریه تا سخت افزاری :n02:
نقل قول:
برای منم اومده... معلوم نیست مخوان چکار کنن...! انتن دهی نسل 3 هم خیلی بد شده
مال من میدنه 25229نقل قول:
حالا این یعنی چی؟
چیز دیگه ای نشون نمیده
بسته اصلیم هم میدنه ۵۲۳۷ مگ مانده
بهترین راه کنترل حجم بسته ها از طریق اکانتینگ اینترنتیهنقل قول:
Sent from my Explorer A310e
برا ما که نت هیچ تغییری نکرده
لینک صفحه این بسته رو دارینقل قول:
:n23:نمیدونم برای شما چرا اینطوریه ولی برای من این متن رو میارهنقل قول:
شما همون ستاره 555 مربع رو بگیر مراحلشو به ترتیب جلو برو شاید بیارهکد:بسته اینترنت 12 شب تا 12 صبح 750 مگ ، تا 1394.08.16
اعتباری مگه اکانتینگ اینترنت داره!؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
زدم اما چیزی نیومد همونه فقط که همون عدد رو نشون میدهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
و همینطور استفاده از اپلیکیشن "ایرانسل من" که واقعا کار راه اندازه.نقل قول:
بله، به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ثبت نام رو بزنید، بعد شماره ایرانسل رو وارد کنید و بقیه مراحل ....نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم اپ "ایرانسل من" رو هم تست کنید، اینم لینک صفحش:
کد:http://irancell.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=0ae0e819-e457-4dda-bb61-152efdcaa55c
اگه دوستان پیگیر تاپیک خاطرشون باشه بنده چند وقت پیش اینجا نوشتم که رفتم سیم کارت ایرانسل خریدم فقط برای اینترنتش اما وقتی اومدم منزل دیدم در منزلم و تا دو تا کوچه اونورتر ۳جی دریافت نمیشه ! به بازرسی وزارت هم شکایت کردم و ...
اما چند روز پیش بطور اتفاقی یکی از آشنایان که سیم کارت 4G ایرانسل و گوشی ۴جی ساپورت داشت ، متوجه شد در منزل من 4G عین مرد دریافت میشه ! بنده هم رفتم و یک عدد سیم کارت 4G گرفتم. بماند که چه فیلمی سر ما در اوردند و با بهانه های مختلف بعد از دو روز فعالش کردند و بنده هم چند بار زنگ زدم و باز هم به بازرسی وزارت شکایت کردم و ...
بگذریم .. خیلی جالب و البته غیرمنتظره بود که در منزلم تری جی دریافت نمیشد و کاملا نا امید شده بودم ، اما الان دارم سرویس کاملا بهتر 4G میگیرم . خود ایرانسلی ها هم نمیدونستن در این حوالی 4G شون قابل دریافته !!!
شبها هم مثل اینکه شیرش رو باز میکنند و سرعتشون سرریز میکنه و میشه این :
اما در طول روز امتحان کردم زیر دو مگ بود و شیرش رو بسته بودند .
خلاصه اگه گوشی LTE ساپورت دارید و منطقه تون تری جی ساپورت نیست ، شما هم یک تستی بزنید شاید فرجی شد!
نکته اینکه تبلت بنده (galaxy tab s t705) با قلق و زدن یک کد مخصوص و ورود به منوی مخصوص و طی مراحلی ، LTE ش راه افتاد و در حالت عادی فقط قابلیت دریافت ۲جی و ۳جی براش تعریف شده . (با تشکر از سایتی که کدش رو گذاشته بود!)
به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G دارهنقل قول:
- - - Updated - - -
به خاطر اینه که فرکانس lte پوشش دهی بیشتری از 3G دارهنقل قول:
علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشتهنقل قول:
- - - Updated - - -
علت اصلی اینه که سیاست ایرانسل اینه که بعضی از دکلها را 4 جی و بعضی رو فقط تری جی می کنه و سایت نزدیک شما فقط 4 جی شده بوده و اون بنده خدا خبر نداشتهنقل قول:
سلام
این ک میگن اپراتورها تعهدی بابت پوشش 3G و 4G توی منزل ندارن حقیقته؟؟
چون من چند روز پیش شکایتی ارسال کردن از خود 195 تماس گرفتن این گفتن
من خبر ندارم. اما فکر نمیکنم منطقی هم باشه که شرکت بیاد تعهد بده که توی خونه به شما پوشش 3G و 4G بده. ما خونمون جاییه که دور و ورش به فاصله کمی آنتنهای همراه اول و رایتل و ایرانسله. اما به دلایل نامعلوم خونه ما و محدوده اطرافمون در حد 50 متر، 1 سالی میشه که آنتندهی نابوده. جالبه که اگه یه کوچه اون ورتر برم، 3G همراه اول خیلی خوبه اما تو خونه نه. به نظر میآد خونهمون افتاده تو نقطه کور.نقل قول:
تازه تا جایی که من دیدم سیاست این شرکتها اینه که تو مسیرها و خیابونهای اصلی دسترسی رو ایجاد کنن. به محلهها و خیابونهای فرعی چندان کاری ندارن.
سلام دوستان
من امروز طرح دو مگ ، 9 گیگ در سه ماه گرفتم و فعال شد از وایتکس ایرانسل . حالا می خواستم ببینم شبانه رایگان داره ؟ اگر داره از چه ساعاتی هست ؟
خیلی ممنون.
سلام
من نت گوشیم رو وصل میکنم به لبتاب و استفاده میکنم سرعت هم مناسبه.
رو خود گوشیم هم کلی نرم افزار هست که از نت استفاده میکنه مثل تلگرام و...
ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم با گوشیم وارد هیچ سایتی بشم چندین مرورگر رو تست کردم.
همشون ارور میدن که انگار اینترنت وصل نیست و...
مرورگر دیفالتش هم کار نمیکنه.
به نظرتون مشکل چیه؟
رو گوشی منم این طور بود. وقتی اینترنت گوشیو شیر میکردم راحت میشد استفاده کرد ولی تو خود گوشی نمیشد از نت استفاده کرد!نقل قول:
شما برو قسمت Access Point Name و پروفایلی که ازش استفاده میکنی و مقادیر فیلدهای P-roxy , Port رو پاک کن درست میشه. برای من هم همراه اول و هم ایرانسل ok شد
بله درسته.منطقه ما در بدترین شرایط 1 آنتن نسل 4 داره.من دکل رو دیدم خیلی دوره از منطقه ما بازم آنتن داره یدونه اونم چند روز پیش تست زدم 8 مگابیت داد سریع رفت.پینگشم پایین بودنقل قول:
شاید اون دکل نسل 2 باشه ولی از جای دیگه با لینک نسل 4 بگیره اینم میشه هست
دوستان
برای سیمکارتهای دائمی آیسیم ایرانسل غیر از بستههای پایه، پیشرفته و حرفهای، طرح یا بسته اینترنتی دیگهای وجود داره که ارزونتر دربیاد؟
الان تو منطقه كوي فراز دكل همراه اول 20 متر فاصله داره باهامون ميزنه h+ ولي سرعتش آنچنان نيست بعد ايرانسل خوب آنتن نداره ميره و مياد ولي آنتنش هست ميزنه 4G ولي سرعتش خوبه. يه جا ديگه ايرانسا همون 4G هست ولي سرعت نداره كلا مسخره بازيه حتي تشخيصشم الكيه. حالا تمام بانك هام رو ايرانسله بخوام از همراه اول استفاده كنم بايد برم همه عوض كنم يا ايرانسل ببرم تو شبكه همراه اول. اين تدابير پذيري كي عملي ميشه ميشه ازش استفاده كرد؟؟؟ از طرفي رايتل خيلي سرعتش خوبه ولي تعرفه گرونه يه 1 ماهه 400 مگ ميده 10 ولي ايرانسل 2.5 گيگ ميده 10 و همراه اول 2 گيگ رو.
بعد از یه مدت اومدم 4G تست کنم !! اولش حجم بستم خیلی کم بود !! یه تست زدم سرعت تا 25 مگ رف بالا ولی بسته تموم شد !! دوباره یکی خریدم این شد سرعت !!
معلوم سیگنالت خوبه که اینقدر آپلود دادهنقل قول:
- - - Updated - - -
معلوم سیگنالت خوبه که اینقدر آپلود دادهنقل قول:
دکل کوچمونه !! همه چی روش هست :n02: آنتن وایمکس با مودم USB تو دخمه 98 درصد :n02: بقیه هم که عالی :n02:نقل قول:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
راستش من تا حالا فقط یه خط موبایل دائمی همراه اول داشتم و خیلی دنبال اینترنت موبایل و بسته و طرح و تعرفه نبودم. اما به دلایلی مجبورم که به عنوان پشتیبان برای اینترنت خونه، اینترنت موبایل هم داشته باشم. واسه همین رفتم یه سیمکارت دائمی ایرانسل خریدم که بتونم از اینترنتش استفاده کنم. اما هزینههاش زیاده. کیلوبایتی 0.01 ریال میشه گیگی تقریبن 10 هزارتومن. خیلی زیاده.
بهتر بود سیمکارت اعتباری میگرفتی چون تنوع بسته هاش زیادتره. مثلا بسته ی یکساله ۱۲ گیگ بقیمت چهل و پنج هزارتومن داره. اما دایمی، بسته ی یکساله فقط ۱۰۰گیگ ۱۷۵هزارتومن داره.نقل قول:
جایی هست (مثلاً سایت سازمان تنظیم مقررات و غیره) که توش تمام فرکانس های رسمی کارکرد شبکه های اپراتورهای سلولی ایران رو نوشته باشه (بخصوص LTE/4G) ؟
الان ایرانسل و رایتل (و شاید همراه اول؟) شبکه ی LTE شون روی چه فرکانس هایی دقیقاً فعاله؟ حداقل در شهر تهران.
3G هاشون همچنین.