خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !نقل قول:
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
Printable View
خب اینا حجم مصرفی خودشون رو گفتن ! تو خونه ها که فقط نفر نیست !نقل قول:
همون اینستاگرام رو هم در نظر بگیریم ماهی 10 گیگ خودش به ازای هر نفر میخوره - 4 نفر هم باشن میشه 40 گیگ فقط اینستاگرام ! حالا بقیه چیزا و دانلود ها بماند
همین طوره !نقل قول:
اما به دلیل سیاست های ضد مردمی که این سیستم در سالیان دراز اعمال کرده مردم کلا از اینترنت اونجوری که دوست دارن و ازش لذت میبرن استفاده نمی کنن به عبارت دیگه سیاست های اعمال شده مردم رو بسیار محدود کرده و باعث شده نتونن با آرامش خاطر و اونجوری که ازش لذت میبرن از نت استفاده کنن!!!
وگرنه بهت اطمینان میدم یه آدم کم مصرف امروزی اگر نت محدود نبود و قیمت پایینی داشت مصرف عادیش بین 50 تا 100 بود !!تازه کاربر عادی !! نه یه کسی مثل !! که دانلود و گیمینگ برام خیلی مهمه و حجم زیادی ترافیک نیاز داره .
رفقا ب 2-3تا فشفشه 1گیگ ی روزه احتیاج دارم اگه کسی داره بهم بده
ظاهرا نتیجه حذف واسطه ها چیزی جر فاجعه نبوده ...مسیر افتاده رو امارات و بعد امریکا تا سرورهای گوگول ....
اینم مثل قضیه ی نامحدوده.به جای حذف واسطه ها بیشتر شدننقل قول:
دیشب تو 195 یه شکایت در مورد شاتل لند ثبت کردم امروز زنگ زدن گفتن با توجه به مستندات که جمع آوری شده به زودی باید درست شه ! نصف کم نمی کنه در حال حاضر!
من دارم میخوای؟نقل قول:
نقل قول:
اره عزیز ممنونم می شم 3تا می خوام و قیمتو پ.خ کن
ار سال کردم عزیزنقل قول:
قیمتی نداره فقط برام دعا کن حلالت باشه
دوستی برای همین روزهاست
شرمنده کردی عزیز واقعا ازت ممنونم و لطفا اجازه بده ی مبلغ کوچیکی رو برات ارسال کنم و اینطوری وجدانم ناراحتهنقل قول:
آرزو می کنم مشکلت هرچی هست حل بشه و برات آرزوی بهترینا رو دارم:n16:
دشمنتون شرمنده باشه،اصلا قابلی هم نداره ،راحت استفاده کنیدنقل قول:
خیلی ممنونم،لطف بزرگی میکنید دوست عزیز:n12:
خواهش می کنم بزرگوارید و امیدوارم ی روزی محبتتونو جبران کنم:n40:نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز:n40:نقل قول:
انتقال خط و اشتراک چقدر طول مى کشه و زمان مى بره!؟
پینگ انقدرا هم بد نیست :
اتفاقا از وقتی مسیر امارات شده من هم پینگ هم سرعت و هم پایداریم خیلی بهتر از قبل شده.کد:PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=39 time=153 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=39 time=148 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=39 time=148 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=39 time=148 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=39 time=149 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=39 time=149 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=39 time=149 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=39 time=149 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=39 time=149 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=10 ttl=39 time=149 ms
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=53 time=107 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=53 time=102 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=53 time=101 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=53 time=102 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=53 time=101 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=53 time=101 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=53 time=101 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=53 time=101 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=9 ttl=53 time=104 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=10 ttl=53 time=100 ms
مال من دقیقا همین الان به طرز مرگلباری کند شده سرعت چه های وب چه سرور اینترانت به نت اسیاتک!!!! خیلی خیلی کنده ساعت 18:48!!!!!
امروز بشدت سرعت لود ويديو تلگرام و اينستا براى من بالاست!!!!!!
متاسفانه پینگ به طرز افتضاحی رفته بالا و غیر قابل تحمل شده.نزدیگ های ساعت دو برای من درو بر 400 بود .اصلا هم ثبات نداره.خدا لعنت کنه که نمی ذارن یه گیم هم بازی کنن جونا!
دوستان تا چندروز دیگه روی خطم های وب رانژه میشه . میخوام بدونم نظر کلیتون دربارش چیه ?(به جز گیمینگ):n01:.اگرکسی مشهد استفاده میکنه هم بگه
ممنون می شم کسی جواب بده می خوام امشب زنگ بزنه قطع کنن که کارا زودتر پیش برهنقل قول:
برای من که یه بار انجام دادم از یه شرکت دیگه 3 روز شد.گفتن حداقلش اینه کمتر نمی شه.الان شاید فرق بکنهنقل قول:
۱ روزنقل قول:
الان بزنگی خط قدیمی میره تو تخلیه ۳ روز بعد تخلیه کامل میشه
خط جدیده میره تو رانزه
رانزه شد بگو با خط جدیده اکانتتو فعال کنه
مرسی الان زنگ زدم درخواست تخلیه دادم اگه تااخر هفته اونورم رانژه بشه عالیهنقل قول:
همین الان از خواب بیدار شدم و سیستم رو روشن کردم با این صحنه مواجه شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خط خونمون تقریبا 1 روز رانژه شدنقل قول:
خط خواهرمم هم رو های وب 1 روزه رانژه شد مرکزا فرق دارن
خط جدید اگه وصل بود صفحه های وب میمود بالا زنگ بزن برات همون لحظه فعالش میکنن
تو اون خونه قبلی هم تا بیان اساس کشی کنن خط تخلیه شه و ی نفر دیگه از خط استفاده کنه تخلیه شده
من چند مدته های وب دارم کلا از سرعتش راضی نیستم در روز خیلی کم و زیاد میشه این تست سرعت داخلی و خارجی :
سلام
دوست من یک مقداری تو حساب "های وبش" پول بستانکاره، نیاز نداره و میخواد برای من بفرسته، راهی داره؟
بله از قسمت کدهای تخفیف و بعد از سربرگ ساخت کد تخفیف و انتقال به حساب دوستان میشه البته بنده بشخصه تا حالا انجام ندادم اما به احتمال زیاد باید از همین قسمت اقدام بشه یا اینکه با اون مبلغ فشفشه یا سرویسی بسته ای هر کدوم که بیشتر مورد نیازتون هست رو بخره و کدش رو واستون ارسال کنه منتهی باید اگه میخواد سرویس بخره باید سرویسش فعال باشه که این جدیده رو اعمال نکنه اگر فشفشه میخواد بخره باید موقع خرید یک فشفه بصورت فعال داشته باشه چه دوست خوبی تا باشه از این دوست ها :n06::n11:نقل قول:
دوست من یک مقداری تو حساب "های وبش" پول بستانکاره، نیاز نداره و میخواد برای من بفرسته، راهی داره؟
کسی به من جواب نداد!نقل قول:
امروز واسه یکی از بازی هام ( بتل 1 ) 6 گیگ آپدیت اومد بعد رفتم تو انجمن مربوط به بازی دیدم همه اونا در عرض 2 دقیقه آپدیت کردن بعد من دارم با 200 کیلوبرثانیه آپدیت می کنم !!!!
هرکی میگه ایران جهان سومه صددرصد بلد نیست تا 3 بیشتر بشماره.
دوست عزیز نمیشه قطعی گقت تا خودت نگرفتی ولی برای دانلود خوبه و فشفشه داره ولی ساعت رایگان نداره دیگهنقل قول:
مثلا شما ویدئو آنلاین HD راحت می بینین؟ بدون لگ؟نقل قول:
شبها سرعتتون خوبه؟
تک کانکشن - پینگ چطورن؟
مرسی
انتظار های فضایی داری :n02:نقل قول:
ایشون سوال کرده بودن بدون پینگ های وب چه طور خوب چی بهش بگم.الان همه سرویس ها شبیه به هم شدن.سرعت هم همون 16 مگ هست که برای دانلود جدیدن بین 1.8 تا 1.3 نوسان داره.تک کانکشن هم داغونه
درخواست انتقال خط و اشتراک دادم ب خط جديد خونمون برگشت خورده!!!!
اون مستاجر فلان فلان شده خطشو جمع نکرده، حالا بايد چيکار کنم!؟
تک کانکشن داغونهنقل قول:
پینگ اکثر اوقات داغون
زمان اوج ترافیک ویدیو hd نمیشه دید
اینستاگرام هم در حد 128 میشه
اما زمان خلوت بودن من شده 4k هم ببینم
قصد دخالت ندارم ولی شما صبح تا شب جلوی این چیزهایی حتما دانش اموز یا دانشجویی و شاغل هم نیستینقل قول:
برو بیرون آواز پرندگان رو بشنین با گربه ها بازی کن سگها رو ببین و....
باید ببنید رو چ شرکتی هست درخواست بدید خودتون خط رو جمع کنننقل قول:
اگه نمیدونید رو چ شرکتی خصوصی هست خودش تخلیه میشه وقتی سرویس دیگه نداشته باشه که خیلی زمان میبره با شماره خط رو های وب اسیاتک شاتل اینا تست بگیر ببین خط رانژه کدوم pap هست اگ نبود رو شرکت های خصوصی رو مخابرات هست
اگه رو مخابرات بود صاحب خونرو باید مدارکشو ببرید مرکز مخابراتی تخلیه کنید خط رو
داداش شما کجا زندگی میکنی که پرنده و گربه و سگ و ... همزمان همه اینارو میبنییي؟؟نقل قول:
حالا پرنده هست ولی سگ دیگه الان نمیتونی ببینی تو شهر هرچی سگه گربه ولگرده میکشن
خود من شب میزنم بیرون تو پارکا صدا سرفه و خنده میشونم میبینم که ملتا نعشه دو هزارن حیون دیگه کجاس وقتی کلی حیون تو همه جا زندگی میکنن
شما احتمالا خودت تو شهر زندگی نمیکنی یا جایی که زندگی میکنی هم جای درستیه ولی تو همین جاهای که ما زندگی میکنیم خونه موندن و پای نت بودن
از هزار تا چیز بهتره ! دیگ منو تو ندونیم هممون میدونیم زندگی تو شرایط زمانی الان تو این کشور خیلی زرنگی و گرگ بازی میخواد
چه دردسرى شد پس! لعنت به اون نفر قبلى که جم نکرد و رفت ! اگه حضورى برم مرکز مخابرات بهتر نيس؟ فقط اميدوارم رو مخابرات نباشه چون صاحبخونه اينجا نيست و تازه ادماى بشدت گ ش ا دى هستن که پيگيرى نمى کنن و مامور پول گرفتنن!نقل قول:
خلاصه مرسى داداش که هميشه پاسخگويى:n40:
امروز ازطريق مخابرات پيگيرى کردمو فهميدم مستاجرقبلى اشتراک شاتل رو داره و زنگ زدم شاتل 18 روزه اشتراکش غيرفعال و درخواست جم اورى نداده، حالا گفتن بهشون زنگ مى زنيم و تا سه روز آينده خبرشو بهتون مى دبم منم گفتم واسه ى تماس ب اون طرف س روز زمان مى بره و اين حرفا! گفتن بايد مراحل اداري طى بشه!!!!
خلاصه فعلا معلوم نيس کى نت دار مى شيم:n27: