سلام دوستان عزیزم دوران آموزشی ما در پادگان شهید مدرس کرج به اتمام رسید امروز ساعت یازده مرخص شدیم
اردو هم یک شب بیشتر نبود
تا چشم هم زدیم گذشت
واقعا آموزشی دوران پر خاطره و شیرینی بود
ایشالا دوستانی هم تازه میخوان اعزام بشن دوران خوبی داشته باشن
Printable View
سلام دوستان عزیزم دوران آموزشی ما در پادگان شهید مدرس کرج به اتمام رسید امروز ساعت یازده مرخص شدیم
اردو هم یک شب بیشتر نبود
تا چشم هم زدیم گذشت
واقعا آموزشی دوران پر خاطره و شیرینی بود
ایشالا دوستانی هم تازه میخوان اعزام بشن دوران خوبی داشته باشن
توکل کن به خدانقل قول:
ولی احتمال خیلی زیاد یه جای نزدیک به شهرت می افتی ، چون 1 امتیاز پدر نظامی رو داری ، که ازت مدارکشو میگیرن و ثبت میکنن و تو تقسیمت مواثره ، شرایط زیادی هست ، رفتی تو پادگان براتون میخونن ، هر کدومو داشتی سریع اقدام کن که تو تقسیم مواثره
البته شما که فوق لیسانسی هم باز احتمال این که شهر خودت ( اگه نیروی زمینی نداشته باشه یه شهر نزدیک) میوفتی . البته این یه قانون نا نوشتس که عموما صادقه ، احتمال تهران هم خیلی زیاده
کلا خوش به حالت ، آموزشیت که عالیه (البته ارتشه فکر نکن میری اونجا لی لی به لا لات میذارن ) ولی در کل خوبه
موفق باشی
من فقط میدونم پذیرش گرفتن برای مدرکای بالای لیسانس سخته چون سهمیه کمی دارننقل قول:
من حساب کردم میتونم از ادغام رزمندگی و جانبازی
بین 12-15 ماه کسری بگیرم .
حالا میشه اینا رو با کسری بسیج ادغام کرد ؟؟
یعنی 6 ماه هم بسیج
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آرهنقل قول:
چرا نمیشه؟ میشه
مشکل اینجاست که از اون 12-15 ماه حداکثر فقط 9 ماهش قبول میشه واسه بسیج هم حداکثر 6 ماهنقل قول:
مطمعنی ؟؟نقل قول:
من از یه سرداری پرسیدم برام حساب کرد گفت 15 ماه شاید بتونی بگیری.
و این که خدمت بلاخره چند ماه هست 21 یا 24 ؟؟ برا مناطق بد اب و هوا اگه بومی اونجا باشی چطور ؟؟
اگه اینتکر باشه کلا 15 ماه میتونم بگیرم !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آخه خدا اینجا چه جایی بود ما رو فرستادی؟
اقعانیا و پاکستانیا و عربستانیا خدمت اجباری ندارن اون وقت ما ایرانی ها...اخ
2 سال بیگاری و احتمالا زجر کشیدن،بدون اینکه بشه حداقل خریدش
:n14:
دوست عزیز اول این که درمورد جانبازی چیزی نگفته شدهنقل قول:
فقط ایثارگری که گویا ماهی 9 روز هست
خدمت هم 21 ماه است
TAPATALK
سلام سه تا سوال داشتم ممنون میشم یکی بگه خیلی برام سواله ! 1 - پدر من جانباز 15 در صد بسیج جبهه و 6 ماه ایثارگری هست ایا میتونم معاف شم ویا کسری میخورم اگر میخورم چه قدر ؟ و اینکه معاف از رزم هم هستم 2 - الان من پاییز امسال باید برم خدمت یک سوال داشتم اگر من نرم مثلا یک سال از مهلت اعزامم بگذره وغیبت بخورم . و بعد از یک دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از کشور پذیرش داشته باشم با گذاشتن ضمانت 15 ملیون تومان میتونم از کشور خارج شم برای مصاحبه یا ادامه تحصیل ؟ اگر برم و دیگه برنگردم دیگه نمیتونم بیام ایران ... ؟ 3 - اگر برم سربازی ایا راهی هست من بتونم روز برگ و بومی بیفتم چون من کلی کلاس متفرقه دارم که اگر روز برگ و بومی نشم همشون زمین میمونن و من زحمت های گذشتم به باد میره ای خدااااااااا .... ممنون :n28:
دوستان عزیز من دفترچه سربازی رو باید از پلیس +10 بگیرم یا از اداره پست
در ضمن من میخوام معافیت کفالت بگیریم دفترچه خاصی که نباید بگیریم
نقل قول:
از پلیس +۱۰
نه توی همون دفترچه فرمهای لازم برای معافیت هم هست:n01:
سلام دوستان پادگان جواد الائمه تهران به طور کلی واسه آموزشی قابل تحمل هست یا خیلی سخت گیری میکنن؟؟ مدرک لیسانس از اهواز کسری خدمت دارم ولی فعلا خبری واسه اجرا نیومده گرچه ابلاغیه رو دادن ولی اجرا نشده ...تک پسری یا کاری میشه کرد یگان رو اهواز باشم ممنون کسی از دوستان راهنمایی کنه
درود دوستان
یک نفر اگه 4 سال غیبت داشته باشه چقدر بهش اضافه میخوره ؟ بعد پولی هم باید پرداخت کنه ؟ کلا روند محاسبش چطوره ؟ بعد کسی که غیبت داره واسه معافی میتونه اقدام کنه ؟
ممنون
نقل قول:
6 ماه بعلاوه معرفی به دادسرا
بله ممکنه مقداری هم جریمه بشید
معافیت هم فقط پزشکی ..
TAPATALK
????????????????????نقل قول:
سلام
دوستان اگه کسی زن داشته باشه سربازیش به چه شکلیه؟
میدن به شهر محل سکونت؟
مرخصی بهش میدن یا سربازیشو کم میکنن؟
نقل قول:
1.معافیت که خیر کسری هم باید دید بخشنامه جدید تکلیفش چی میشه اما درمورد جانبازی چیزی گفته نشده مثل این که فقط جبهه رو شامل میشه
2.شما اگر غیبت کردید نمیتونید با سپردن وثیقه از کشور خارج بشید
اگر باسپردن وثیقه از کشور خارج بشید و بر نگردید وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد و به محض برگشتن دستگیر و پس از پرداخت جریمه جهت خدمت به مراکز اموزشی معرفی میشید
3. این که روز برگ باشید یا خیر کاملا بستگی به یگان خدمتی داره و به صرف خدمت در شهر خودتون هم تضمینی جهت روزبرگ بودن وجود ندارد
داشتن همسر باعث میشه در نزدیکترین محل ممکن به سکونت خدمت کنیدنقل قول:
در قوانین جدید مدت مرخصی سربازان متاهل مقداری بیشتر شده اما در مدت زمان خدمت تفاوتی وجود ندارد
ما رو ممنوع الخروج کردن از پنجشنبه تا امروز...
دو روز بیشتر نبودا...
ولی واقعا انگار ساعت لج کرده بود اصلا نمیگذشت کارمون هم دور هم بودن و تعریف کردن بود ...
از کسر خدمت خبر ندارید؟
جایی ابلاغ نشده ؟
ممنون.
بخش نامه جدید استحقاق اومده ! هر 30 روز 1 روز ! بعلاوه یه چی دیگه هم بود که برای مسافت بود که یادم نمیادنقل قول:
دوستان جواب مارو ندادید؟نقل قول:
نه بابا خبری نیس تازه مرخصی ها رو هم کم کردن
قبلا به ازاء هر ماه 2.5 روز می دادند الان کردنش یک روز:n03:
دوست گرامی ... اینا امروز مصاحبه میکنن و فردا زیرش میزنن میگن شرایط تغییر کرد اونوقت شما داری دم از شایعه میزنی ؟نقل قول:
مرخصی ها هم از برج 7 سال 91 شد ماهی 1 روز نه جدیدا ! آخرین مرخصی که 2.5 روزه رفتم بنده برج ده بود ... که بعد خلاصه پرونده گرفتم دیدم مرخصیم منفی شده بعد از چند ماه! .... با بدبختی درستش کردم .نقل قول:
سلام.
ادرس سایت نظام وظیفه تغییر کرد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس جدید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز من تک پسر هستم و پدرم 58 سال داره
میخوام کفالت از کار افتادگی پدرم رو بگیرم
فقط پدر من بازنشسته ایران خودرو هست یعنی حقوق بگیر دولت
بعضی ها میگن چون پدرت حقوق بگیر دولت هست نمیتونی معاف بشی از این حرفا
حالا ایا در کفالت پدر یا همون از کار افتادگی ربطی به بازنشسته بودن یا حقوق بگیر بودن دولت داره؟!!
تنها در صورتی میتونید کفالت پدرتون رو بگیرید که 3 نفر از دکترای کمیسیون ناجا از کار افتادگی پدرتون رو تایید کنند... ( فقط یکمی سخت گیر تر از دکترای کمیسیون پزشکی رفتار میکنن همین :دی)نقل قول:
ربطی به وضعیت مالی و حقوق و ... نداره .
من هم از مازندران. لیسانس . 02 نیروی زمینی ارتش.نقل قول:
کسی میدونه چه جور جاییه؟
سلام
دوستان من الان 5 روز مرخصی استیعلاجی از بیمارستان چمران داشتم...
حالا میخوام 2 روز دیگه برم از بیمارستان شهر خودمون بگیرم بعد ببرم بیمارستان چمران تایید کنم...به نظر شما تایید میکنن؟
معمولا وقتی استعلاجی از پزشک متخصص یا بستری از بیمارستان ببرید قبول می کنن.نقل قول:
سلام به دوستان گرامی خوفید؟
من به امید خدا 1 تیر اعزامم به مرکز آموزشی شهید گنجویی نزاجا..
میدونید کجاست؟
من فوق دیپلم صنایع فلزی دارم....دوره کد میخورم یا نه؟اصن با فوق دیپلم ها چطور رفتار میکنن؟خوب یا بد؟
در ضمن من 90/04/18 کسری خدمت گرفتم واسه جبهه پدرم....چند وقته پیش تو سایت نظام وظیفه و چند سایت دیگه خوندم اونایی که تا اخر سال 90 گرفتن و ثبت کردن دوباره میتونن استفاده کنن...
شایعه هستش یا واقعا کم میکنن؟
اگر کم میکنن میتونمم در حین خدمتم اقدام کنم کم بشه یا قبل اعزامم باید اقدام کنم؟
نقل قول:
ظاهرا امروز نظام وظیفه از این موضوع با خبر بود ... اما هنوز یگان های نظامی بی خبرن!
خوب چیکار میتونم بکنم؟در حین خدمت میتونم اون کسری رو حساب کنم یا میپره کلا؟نقل قول:
سلام
یه سوال
من همین خرداد امتحانای ترم اخرم تموم شد مقطع هم کاردانی برای گرفتن دفترچه، دانشگاه باید بهم گواهی چیزی بده یا نه؟
در صورتی که لینک رو میخوندین کاملا متوجه میشدین ....نقل قول:
1392/3/14 سه شنبه آخرين شرايط كسرخدمت فرزندان ايثارگران گروه ناجــــــا- كليه مشمولان غير غايب متولد سال 72 و ماقبل كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده باشند مي تواننداز كسرخدمت ايثارگري استفاده نمايند. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا،سرهنگ "حجت اله واعظي نژاد" معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان اظهارداشت: برابر آخرين مصوبه اي كه روز جاري از طريق ستاد كل نيروهاي مسلح رسيده است، كليه مشمولان متولد 72 و ماقبل كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده و فاقد غيبت باشند چنانچه درسال 91 به خدمت اعزام شده و يا به دلايل قانوني تا كنون به خدمت اعزام نشده اند در شمول كسرخدمت ايثارگري قرار دارند.
وي مواردي از دلايل قانوني اعزام نشدن به خدمت در سال 90 را اينگونه برشمرد : افراديكه هنوز مهلت معرفي آنان براي تعيين تكليف وضعيت خدمتي سپري نشده يا اعزامشان با مجوز وظيفه عمومي به تعويق افتاده و يا اينكه با اخذ معافيت تحصيلي و يا با داشتن شرايط قانوني مشغول به تحصيل شده باشند و يا درخواست ديگر آنان مانند معافيت كفالت و پزشكي در دست رسيدگي باشد. واعظي نژاد افزود: مشمولان غايبي كه در مهلت اعتبار مقررات بخشش غيبت يعني تا تاريخ 3/3/91 خود را معرفي و به خدمت اعزام شده اند در حكم مشمول غير غايب بوده و از تسهيلات كسرخدمت ايثارگري بهره مند خواهند شد. وي تصريح كرد: با اجراي اين مصوبه،ديگر ، شرط ثبت كسرخدمت تا پايان سال 90 ملاك نبوده و شرط اصلي اين است كه افراد تا پايان سال 90 در سن مشموليت قرار داشته و وارد غيبت نشده و درشمول بهره مندي از كسرخدمت قرار گرفته باشند. معاون مشمولان وامور معافيت هاي اين سازمان تاكيد نمود: با توجه به اينكه ،تنها افرادي در شمول تسهيلات كسرخدمت قرار مي گيرند كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده باشند بنابراين فقط مشمولان متولد 72 و ماقبل مي توانند از اين امتياز استفاده نمايند و شامل مشمولان متولد 73 و به بعد نخواهد شد. وي در خصوص مشمولان داراي گواهي كسرخدمت به تاريخ 88و89 گفت :اين دسته از افراد، چنانچه كسرخدمت خود را تا تاريخ 24/8/90 از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) ثبت نموده و يا اينكه تاييديه كسرخدمت آنان در سامانه وظيفه عمومي به ثبت رسيده باشد و به دلايل قانوني مانند معافيت تحصيلي اعزام آنان به تاخير افتاده باشد ، چنانچه در پايان تحصيل ، بدون غيبت به خدمت اعزام شوند ، از مقررات سال 89 براي كسرخدمت برخوردار خواهند شد. وي در ادامه افزود: اين دسته از افراد چنانچه كسرخدمت خود را تا تاريخ مذكور به ثبت نرسانده باشند، همانند ساير مشمولان از مقررات كسرخدمت سال 90 برخوردار شده كه در اين صورت بايد نسبت به اصلاح گواهي كسرخدمت ، برابر آخرين مقررات اقدام نمايند. واعظي نژاد اظهار داشت : سربازان حين خدمت چنانچه تاكنون گواهي كسرخدمت خود را برابر مقررات سال 90دريافت نكرده اند مي توانند گواهي مربوطه را به يگان خدمتي ارائه نمايند و از كسرخدمت بهره مند شوند ، همچنين مشمولان داراي برگ آماده به خدمت نيز مي بايست پس از اعزام به خدمت گواهي كسرخدمت را به يگان خدمتي ارائه نمايند . اين مقام مسئول در ادامه بيان داشت : افرادي كه با داشتن معافيت تحصيلي در حال تحصيل بوده و درحال حاضر در شرايط اعزام به خدمت قرار ندارند نيازي به دريافت گواهي كسرخدمت و ثبت آن ندارند ليكن هر زماني كه موعد اعزام آنان فرا رسيد مي توانند به هنگام ثبت در خواست اعزام، مدارك كسرخدمت را نيز به دفاتر پليس +10 ارائه نمايند.
بچه ها من امروز میدون سپاه بودم . ابلاغیه برای ثبت کسری 31 تیر میاد و اینکه در این تاریخ هم خدمت میشه 24 ماه !!!
عزیزم دستت درد نکنه اینو همون موقع که تازه اومده بود خونده بودم حتی یه خبر هم 28 اردیبهشت با همین موضع بود اونم خوندم فرداش رفتم لویزان ولی گفتن شایعه ای بیش نیست...اون خبر رئیس سازمان نظام وظیفه گفته بود....با اون وضعیت میخوام ببینم اینم مثل اونه یا واقعا کسر میکنن؟نقل قول:
به درک که تحریم شدیم. به درک 24 ماه سربازی میریم جر میخوریم:n02:نقل قول:
جواب این پست هم بدید ممنون میشم دوستان خوبم:n12::n12::n12::n24:نقل قول:
سلام
منم یک تیر باید برم 06
از بین وسایل زیر کدومش را باید ببرم
دمپایی ، اسکاچ ، مایع ظرفشویی ، چراغ قوه ، دربازکن