شرایط فروش رو بگو با هم به یه توافق برسیم
یوزر پسورد اکانت و آدرس ایمیل به همراه پسورد ایمیل بکاپ
Printable View
شرایط فروش رو بگو با هم به یه توافق برسیم
یوزر پسورد اکانت و آدرس ایمیل به همراه پسورد ایمیل بکاپ
سرور EU Nordic & East و EU Westنقل قول:
بیا Euw
استاد هم قرار اونجا بیان بعدا =))
در مورد ایرانی هم معمولا ایرانی هایی که تو این سایت هستند که کسی رو ادد نمی کنند چون فکر می کنند طرف نوبه و اگر باهاش بازی کنن میبازن. بعد ادم روش نمیشه با یارو بگه. بگی هم 2تا فوش بهت میده. از جمله خودم =))
پس کاری به ایرانیش نداشته باش. بیا ایو وست بازی کن هاش بهترند پینگ هم خوبه. مثلا برای من زیر 200 هستش دیشب 98 هم شد
بازی رو هم یک چیز تجربه ای هستش. می تونی برنامه lol summoner info رو هم دانلود کنی و هر سروری که خواستی رو اسپک کنی و از بازی کردنشون یاد بگیری
چمپ ( هیروها ) تو این بازی هر 3شنبه 10 تا مجانیه. به اینکه پول خود بازی رو باید جمع کنی بخری ( هر بازی 50 100 تا میده. چمپ ها از 450 تا شروع میشه تا 6300 این حدودا )
بعد یک سری چیز به اسم رونه هستش که فعلا نخر. وقتی لول 20 به بعد شدی تایر 3 رو میخری. خودم بهت میگم چی بخری نخری. اگر دوست داشتی پیغام بده بعدا
بعد فعلا چمپ هم نخر با همین مجانی ها بازی کن. بعد اگر دیدی یک چمپی خلی باهاش حال می کنی اصلا باهاش راحتی و خوب بازی می کنی میخریش
بعدا لول 30 که شدی ؟ می تونی رنک بازی کنی
10تا بازی بازی می کنی مثلا 6 تا میبری میفتی سیلور 3
از برنز شروع میشه سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر
یک نصیحت دوستانه تو این بازی
این بازی یک سری اسکین برای چمپ ها هستش که باید با پول واقعی ار پی بخری بعد می تونی برای هیرویی که دوست داری لباس بخری که تو بازی یک شکل دیگه باشه
یکجورایی از من میشونی پولت رو بابت اسکین نده
و یک نکته دیگه. اصلا اصلا تو بازی به کسی نگو چرا رفتی مردی. یا بد هستی یا ... چون ریپورتت میدن و بعدا قصه بن شدن و ... داری
ولی اگر اونا فوش دادن یا بهت گیر دادن حتما ریپورتشون بده
verbal abuse offesive language afk از این چیزا
بعد یک نصیحت دیگه
تو این بازی تا اونجا که می تونی از اونجای ریوت بخور
اگر خوردی؟ بازی کن خوب بهت میفته میری گلد بعد شاخ میشی
اگر هم از ریوت شاکی باشی که بازی کن بعد به من داده یا ریوت فلان شده؟ اونم بازی کن بد بهت میده بعد تو سیلور برنز میمونی. بعد یک سری هم فکر می کنند بازیت خوب نیست که نتونستی بری بالا
حالا یکمی بازی رو راه افتادی بهت میگم چه چمپ هایی رو یاد بگیری که باهاشون بتونی بازی رو جمع کنی و بری بالا. ( البته اگر بازی کن خوب و زبون فهم تو تیمت بیفته )
- - - Updated - - -
بیا Euw
استاد هم قرار اونجا بیان بعدا =))
در مورد ایرانی هم معمولا ایرانی هایی که تو این سایت هستند که کسی رو ادد نمی کنند چون فکر می کنند طرف نوبه و اگر باهاش بازی کنن میبازن. بعد ادم روش نمیشه با یارو بگه. بگی هم 2تا فوش بهت میده. از جمله خودم =))
پس کاری به ایرانیش نداشته باش. بیا ایو وست بازی کن هاش بهترند پینگ هم خوبه. مثلا برای من زیر 200 هستش دیشب 98 هم شد
بازی رو هم یک چیز تجربه ای هستش. می تونی برنامه lol summoner info رو هم دانلود کنی و هر سروری که خواستی رو اسپک کنی و از بازی کردنشون یاد بگیری
چمپ ( هیروها ) تو این بازی هر 3شنبه 10 تا مجانیه. به اینکه پول خود بازی رو باید جمع کنی بخری ( هر بازی 50 100 تا میده. چمپ ها از 450 تا شروع میشه تا 6300 این حدودا )
بعد یک سری چیز به اسم رونه هستش که فعلا نخر. وقتی لول 20 به بعد شدی تایر 3 رو میخری. خودم بهت میگم چی بخری نخری. اگر دوست داشتی پیغام بده بعدا
بعد فعلا چمپ هم نخر با همین مجانی ها بازی کن. بعد اگر دیدی یک چمپی خلی باهاش حال می کنی اصلا باهاش راحتی و خوب بازی می کنی میخریش
بعدا لول 30 که شدی ؟ می تونی رنک بازی کنی
10تا بازی بازی می کنی مثلا 6 تا میبری میفتی سیلور 3
از برنز شروع میشه سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر
یک نصیحت دوستانه تو این بازی
این بازی یک سری اسکین برای چمپ ها هستش که باید با پول واقعی ار پی بخری بعد می تونی برای هیرویی که دوست داری لباس بخری که تو بازی یک شکل دیگه باشه
یکجورایی از من میشونی پولت رو بابت اسکین نده
و یک نکته دیگه. اصلا اصلا تو بازی به کسی نگو چرا رفتی مردی. یا بد هستی یا ... چون ریپورتت میدن و بعدا قصه بن شدن و ... داری
ولی اگر اونا فوش دادن یا بهت گیر دادن حتما ریپورتشون بده
verbal abuse offesive language afk از این چیزا
بعد یک نصیحت دیگه
تو این بازی تا اونجا که می تونی از اونجای ریوت بخور
اگر خوردی؟ بازی کن خوب بهت میفته میری گلد بعد شاخ میشی
اگر هم از ریوت شاکی باشی که بازی کن بعد به من داده یا ریوت فلان شده؟ اونم بازی کن بد بهت میده بعد تو سیلور برنز میمونی. بعد یک سری هم فکر می کنند بازیت خوب نیست که نتونستی بری بالا
حالا یکمی بازی رو راه افتادی بهت میگم چه چمپ هایی رو یاد بگیری که باهاشون بتونی بازی رو جمع کنی و بری بالا. ( البته اگر بازی کن خوب و زبون فهم تو تیمت بیفته )
سه تا سروری که از نظر من قابل بازی هستن (چه از لحاظ پینگ و بازیکن های خوب و ... )نقل قول:
EUNE : سرور شرق و شمال اروپا . پینگت با اینجا احتمالا بهتره از بقیه . اما دیوانه میشی از بس که توش نوب و روس داره .
NA : سرور امریکای شمالی که به نظر بهترین سرور از این سه تاست . اما پینگت بیشتر از بقیه است .
EUW : اینجا نرماله . یعنی هم پینگت مطلوبه هم بازیکنها قابل تحملترن .
واسه شروع هم همینطوری بازی کن و میتونی از این سایتها هم استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من نمیدونم این چه بحثیه سر سرور راه انداختین؟
در هر صورت آپدیت دو سرور اصلی که ما ایرانیا میتونیم بازی کنیم یعنی EU Nordic & East و EU West یکیه!
فقط کافیه تو لانچر بازی بالا سمت راست سرور رو تغییر بدی همین!
ساختن اکانت هم که 2 دقیقه زمان نمیبره. به نظر حالا که میخوای بازیو از صفر شروع کنی تو هر دو سرور یه اکانت بساز بازی کن. از هرکدوم که بیشتر خوشت اومد و با سرور و پینگش کمتر مشکل داشتی همونو ادامه بده یا اصلا جفتشو لول 30 کن مثل من.
البته به نظر شخص خودم سرور EU West باحال تره چون پلیراش جوک ها و شوخی های من تو بازیو میفهمن!:n02: و اکثرا جواب هم میدن ،حتی بعضی از بازیها بیشتر در حال صحبت کردن بودیم تا بازی، بر خلاف EU Nordic که ممکنه تا آخر بازی حتی یه all chat نداشته باشیم!
در ضمن برخلاف غر زدن های همیشگی بعضیا (که اسم نمیبرم!) به نظرم تو وست نه اینکه نوب کمتر باشه ولی تو بازی به حرفت بیشتر گوش میدن و بازی ها رو راحتتر میبری من خودم با اینکه قصد نداشتم اکانت وست رو ببرم بالا ولی به قدری بازیا برام آسون بود که اکانتم خیلی راحت gold iv شد.
در هر صورت اسم هر سه اکانت من تو امضام هست هر سروری که اکانت ساختی اددم کن تا راهنماییت کنم.هیچ وقت هم از کمک به دیگران خسته نمیشم حتی اگه طرف مقابل خودش نخواد!!!(ka*ron_d*vil):n02:
--------------------------------------------------------------
آقا خواهش میکنم یکی که میدونه جواب بده.. آیا اصلا میشه از گلد به سیلور دیموت شد یا نه؟ من به دلایلی میخوام اکانت KillerBee8TaiM سیلور کنم ولی نمیشه...!!!:n23:
فروش اکانت plat در سرور west با 9 پیج runs و تقریبا فول چمپ
این هم اسکین های اکانت
قیمت توافقی
World Championship 2015
با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز
مجموعه ای از بازیهای انتخابی در روز چهارم قهرمانان جهان در تاریخ 94.7.12 با 2 کیفیت 720pHD , 360p در خدمتتون هستیم
بازی اول در روز چهارم بین LGD Gaming و Team SoloMid هست.
TSM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LGD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720pHD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360p
KT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] OG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720pHD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360p
برای دانلود بقیه بازی های این دوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
خودت چه قیمتی مد نظرت هست ؟ حدودا ؟
به نظر من سرور euw واسه اونایی که زبان انگلیسیشون خوبه بهتره وگر نه جفت سرور ها بازیشون مثل همه !
سلام دوستان
دیروز عصر دانلود کامل شد و اکانتما در سرور eu w ساختم بازی خوبی هست و به جرات میتونم بگم که کنترل چمپ ها خیلی بهتر از dota2 هست و بر خلاف نظر قبلیم حالا که lol را تجربه کردم این بازی را بیشتر پسندیدم !!
فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان جواب بدن
1-اسکیل هایی که میگرم برای همه چمپ ها فعال میشه یا فقط برای بعضیاشون؟ مثلا اگه یه اسکیل 100 مانا اضافه کنه به تمام چمپ هایی که مانا دارند 100 مانا اضافه میشه؟
2-اینجور که فهمیدم هر یه لول که به اکانتد اضافه بهشه یه اسکیل بهت میده ایا میشه با influence points اسکیل اضافی خرید؟
3-من الان که دوباره ان شدم بازی کنم چمپ هایی که دیشب داشتم تغییر کردن و چمپ های قبلیم قفل شدن چرا این اتفاق افتاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اسم اکانتم هم Flying77 هست لطفا ادم کنید.
1.فکر کنم منظورت از اسکیل همون mastery ها باشه . هر چند تا که بخوای میتونی mastery page درست کنی ولی خیلی تعداد زیاد لازم نیست . حتی میتونی واسه هر چمپت جدا درست کنی .نقل قول:
موقعی که میری تو قسمت champin select که اماده بشی برای بازی و با تیمت چمپهاتون رو انتخاب میکنین میتونی اونجا mastery و rune page ای که دلت میخواد رو انتخاب کنی تا تو بازی برات تاثیر داشته باشه .
مثلا یه mastery page درست کردی به اسم Tank و یه Rune page داری به اسم AD . دوتاش رو که انتخاب کنی تاثیرش رو تو بازی میزاره . rune ها در واقع مثل ایتمهای ریزی هستن که تاثیرها کوچیکی میزارن تو بازی .
2.خیر . mastery point ها رو هر لول بهت یکی میده و قابل خریداری نیست . در مجموع از اخر 30 تا مستری پوینت داری . بهتره یک شاخه مستری رو تا مستری اخرش رو باز کنی که 21 مستری پوینت میخواد و 9 تای دیگه رو توی یک شاخه دیگه بریزی . البته بستگی به سبک بازیت و نوع چمپت داره .
3. اونا هیروهای خودت نیستن . هر هفته بازی 10 تا هیروی مجانی قرار میده واسه همه که استفاده کنن . هر سه شنبه باز عوض میشه این هیروها . یه کم که لولت بالا رفت و IP گرفتی باید واسه خودت هیرو بخری .
ببینید من الان این اسکیل ها را گرفتم حالا الان این اسکیلا برای همه چمپ هام فعال شدن؟ یا باید کاری کنم تا فعال بشن؟نقل قول:
نگاه کن اون بالا نوشته Mastery page 1 (که میتونی اسمشو عوض کنی) . حالا اون دکمه + رو که بزنی یه page دیگه باز میشه و میتونی اونجا یه مستریهای دیگه رو انتخاب کنی . همینطور مثلا میری تا mastery page 2 و 3 و 4 و ...نقل قول:
مثلا توی یکیش attack speed و attack damage و ... رو بالا میبری و دومی این دفعه mana و ability power و ... رو بالا میبری . موقعی میخوای چمپت رو انتخاب کنی بری تو بازی میتونی انتخاب کنی که کدوم mastery page رو برداری . مثلا اگه هیروت attack damage ای بود اون mastery page اولی رو برمیداری.
واسه هر هیرویی هر مستری پیج و هر رون پیج که بخوای میتونی برداری .
خیلی ممنون داداشنقل قول:
به نظرت برای شروع چه چمپ هایی را اول بگیرم که سریع برم بالا ؟
و وقتی که بازی تموم میشه خود چمپی هم که باهاش بازی کردی یه لولی میگیره این به چه درد میخوره؟
1-هر چمپی که عشقت کشید بازی کن.هر کسی با یه مدل چمپ بهتر بازی میکنه tank ad ap adc supp...
2-به اون میگن champion mastery همونطور که از اسمش معلومه در واقع نشان دهنده مهارتت در بازی با اون چمپ خاصه.بعد اینکه تونستی champion mastery یه چمپ خاص رو تا لول4 یا 5 برسونی تو بازی با زدن کلیدهای ترکیبی کنترل+6 یه آیکون بالا سرت ظاهر میشه که اینطوری میتونی مهارتت تو اون چمپ رو به رخ دیگران بکشونی.البته زمان لودینگ بازی هم بالا سمت چمپ برای کسایی که champion masteryشون لول 4 یا 5 هست یه چیزی شبیه مدال میاد.
نکته!:n02:: در حال حاظر برای کسایی که آیکون یکی از تیم های شرکت کننده در مسابقات آخر فصل lol رو خریدن با زدن کلید کنترل 6
به جای چمپیون مستری آیکون تیم مورد علاقشون نمایش داده میشه.(این موضوع فقط محدود به زمان مسابقات میشه و تو پتچ بعدی برداشته میشه.)
کاش این چمپ مستری ها به یه درد بهتری بخورن . مثلا واسه هر هیرو یه اسکین مجانی بدن یا یه افکتی تو بازی داشته باشه .
شماها انصافن 50 تومن 50 تومن پول اسکین میدید؟؟؟:n28:
دوست عزیز کلا ای پی تو خرج نکن فقط یک هیرو بگیر بقیه رو بزار برا لول بیستو پنج باهاش تایر سیه رون پیج رو بگیر (پیشنهاد هیروم akali هست باهاش همه رو می زنی مخصوصا این چمپ نوبا فقط یک ایتم اولش باید بگیری که الان اسمش یادم نیست که بگیری اکالی کویین کل بازی می شه پسیو وکیوش رو حتما بخون همچین میزنه که این چمپ نوبا پشت کامپیوتر قفل می کنن اما اگر طرف دیاموند باشه و داره اکانت دوم بالا میاره که خب اون وقت کارت ساخته هست ) اگر به بازیت خیلی اعتماد داری جکسو بگیر می تونم بگم قوی ترین هیرویه بازیه همه چیز هست تانک ad ap استان گروهی پرش تاورم مثل چی پایین میاره پسیوشم سرعت اتک دسته تازه خارج از پسیوشم اگر بین دو تا اتک دستش دبیلو بزنی با پسیوش دیگه نور الا نور می شه. به هر حال من چند تا چمپ خوب گفتم تا لول بیستو پنج فقط باهاش بازی کنینقل قول:
دوستان حدود سه ماهه بازی نکردم اینا ریورک که نشدن؟
دوستان شما میگید که ادم اگه تنهایی بازی کنه بهتره ولی به نظر من اگه ادم با دوستایی که سطح بازیشونا میشناسه بازی کنه خیلی بهتر حداقل اینکه afk نمیشن من دیروز 7 تا بازی کردم از این 7 تا بازی 3تا بازی توش afk بودن که این باعث میشه که ادم اصلا از بازی لذت نبره..
از راهنمایی هاتون هم ممنون تقریبا تمام بازی را یاد گرفتم ممنون
به نظر من میلاد جان این که از 7تار بازی 3تاش افک بیفته اسمش شانس نیستنقل قول:
دوستان شما میگید که ادم اگه تنهایی بازی کنه بهتره ولی به نظر من اگه ادم با دوستایی که سطح بازیشونا میشناسه بازی کنه خیلی بهتر حداقل اینکه afk نمیشن من دیروز 7 تا بازی کردم از این 7 تا بازی 3تا بازی توش afk بودن که این باعث میشه که ادم اصلا از بازی لذت نبره..
از راهنمایی هاتون هم ممنون تقریبا تمام بازی را یاد گرفتم ممنون
اسمش اسکیل و تیم ورکه
100% باید فقط فقط دوئه بازی کنی ( البته رنکد منظورمه. به قول خودت خیالت راحته یک افک ترول احمق کمتر میشه ) :n10:
من خودم ب شخصه با چند نفر بازی کنم ک میشناسمشون حتا اگه ببازیم بیشتر حال میکنم تا اینکه ی فلیمر و نوب و اینجور چیزا بیوفته بهتنقل قول:
ادم بازی میکنه ک حال کنه ن اینکه اعصابش بهم بریزه
برای شروع هم ب نظرم yi بردار کار باهاش راحت راحته ولی خوب خودم ازین چمپ خوشم نمیاد
دوسان کسانی که در سرور eu w اکانت دارند بگن که همدیگرا ادد کنیم با هم بازی کنیم اینجوری بهتر نیست؟!! اکانت من در سرور eu w :نقل قول:
Flying77
نمیدونم چی شده که yi این چند وفته محبوب شده . فکر کنم به خاطر devourer جدیده هست که برش میدارن . اسکین جدید هم که دادن واسش بعد از عمری . کلا شده یکی از جانگلرهای محبوب . البته بیشتر توی رنکهای پایین برش میدارن .نقل قول:
من eu ne هستمنقل قول:
- - - Updated - - -
گفتم برای اینکه کار باهاش راحته نه اینکه چمپ خوبیهنقل قول:
خوب
وقتی ریوت قرار هر بازی به ادم 2تا فیدر بده
و میم شماره میاد اینجا گه بخوره در مورد اسکیل و تیم ورک حرف بزنه. حالا خوبه من باهاش بازی کردم تا گلد 4 رفتش و یک بازی هم اونجا برد
خوشمزش این بود که این فروگ میزد ما دراگ میکشتیم. یعنی اینقدر بازی کن خوب به ما میفتاد که اصلا نیاز نبود ما کار خاصی تو بازی بکنیم
بازی کن خوب که تو تیم هستش نیاز نیست 100 بار اسپام کنی
b b b b b وقتی 2 3 تا از هم تیمیهات از نصف کمتر هلس دارند و دشمن همه فول
یا بهش بگی اس اس وسط. حالا تاپ هلسش کمه برنمیگرده تا با وسط گنک بشه بمیره ( مصلا من جنگل هستم باید من بگم وسط اس اس )
من ترجیح میدم برای فان بازی کنم تا ریوت مچ میکنیگش درست بشه
فقط دوست دارم میم شماره میاد نظر بده در مورد من تا ببندمش به فوش
بیا جان من نظر بده تا درستت کنم بچه خوش شانس
دیگه من که باهات بازی کردم بازیت رو دیدم.
:n34:
راجع به سرور . من الان خیلی وقته از eune اومدم west . یعنی از وقتی اومدم west یه بار کلمه ks نشنیدم از دهن ملت (حالا یه بار چرا ولی اینطوری نیست که مرسوم باشه) .نقل قول:
دیروز چون تو وست بن شده بودم رفتم یه اکانت ساختم تو eune همون بازی اول تنها حرفی که از دهن این ملت نوب در می اومد ks بود . این به اون میگفت . اون به این میگفت و ... . بازی دوم همینطوری . بازی سوم همینطوری .
حالا خوبه بازی های اول با cpu ـه . چه برسه به pvp . دیگه ناامید شدم و گفتم غلط بکنم دیگه برگردم این سرور . گفتم حاضرم واسه همون اکانت west ام قبل بازی 20 دقیقه انتظارش رو بکشم ولی اینجا بازی نکنم .
الان داشتم با رایون بازی میکردم ( رایونم معمولیه مالی نیست )
بعد جلوم جینار بود که مثل سگ کانتر می کنه.
خلاصه از نظر کیل مرگ 2 2 بودم ( البته روی دستگاه کارم بودم که اف پی اس 60 به زوره )
ولی از نظر تاور مال من اولیش فکر کنم تایم 30 خورد
ماله اون رو 1 2 رو خیلی زود زدم
بازی رو باختیم چون میدونید که اسکیل و تیم ورک .... از این شرا که میم شماره میگه
ولی خدایشش بعد از چندین وقت کلی حال کردم
داشتم با این جینار مسخره بازی میکردم ( صحبت ) کلی بازیه بهم حال داد. یعنی میبردم اینقدر بهم حال نمیداد که این بازی بهم حال داد
فقط یک توصیه به دوستان می کنم
اگر مثل اقای میم شماره اسکیل و تیم ورک دارید ( گه زیادیه با نون اضافه. شانس دارید بازی کن خوب بهتون میفته ) که خوب هیچی سفت بازی کنید و برید بالا
به اینکه اگر میبینید ریوت فقط تو تیم شما همیشه افک ترول فیدر هست و سالی یکبار تو دشمن از این چیزا میبینید . الکی به خودتون استرس اعصبانیت و .... وارد نکنید
چمپی که باهاش حال می کنید و فانه حتی بلد نیسیتد رو بردارید فقط بخندید بازی کنید کیف کنید بابا
بیخودی سفت بازی می کنید. جوش هم می کنید. کلی تو خونه هم اعصبانی هستید . احساس بدی هم دارید. ولش کن بابا حوصله داری. بعضی ها خوشانسند برای اینکه خودشون رو حرفه ای نشون بدن حرف از اسکیل و تیم ورک میزنن. بابا دیگه ما که باهات بودیم. یک کلمه نه تو بازی حرف دراگ داره میاد میزنه. نه لیدری می کنه نه چیزی. فقط شانس دارند بازی کن خوب بهشون میده ریوت. نه بهشون افک میده. نه فیدر میده. میرن بالا بعد میان شاخ میشن. خوب منم از اوننجای ریوت بخورم بهم بازی کن خوب میده
گوره پدرش. ولی خداییش بازیه حال داد :) رفتم تو کار رایون خیلی حال میده :n18:
من فقط قبل ازاینکه لول 30 بشم KS KS راه مینداختن ولی الان خیلییییی کم میشنوم لول های زیر سی همیشه همینه من یکی دوتا اکانت ساختم و دیدمنقل قول:
من تو تیم دشمن AFK زیاد میبینم عایا بنده از اونجای RIOT خورده ام؟:n02:نقل قول:
باحال ترین چمپ انصافن RUMBLE ه هم قویه و هم اخر خنده
اقا یعنی هیچکس سرور eu w نیست من باهاش بازی کنم؟
سلام دوستان
ی سوال :
من میخوام وارد اکانت شم میزنه کانکشن مشکل داره
برای Eu West هستش
اونطوری ک دیدم تو تاپیک دارم میبینم بچه ها دارن بازی میکنن
چرا باسه من مشکل میگیره؟؟؟
رفتم تو وبسایتش زده کانکشن EU West مشکل داره منم بیخیال شدم .ولی شما چطوری دارین بازی میکنین؟
من همین الان دارم بازی میکنم!!!نقل قول:
شما خودت چی فکر می کنی ؟نقل قول:
من تو تیم دشمن AFK زیاد میبینم عایا بنده از اونجای RIOT خورده ام؟:n02:
باحال ترین چمپ انصافن RUMBLE ه هم قویه و هم اخر خنده
ایا این شانس است ؟ یا اسکیل و تیم ورک شما جادو می کنید و دشمن افک می شود؟
یا اینکه به خاطر اینکه شما تو بازی میای افک میشن؟
از اونجای ریوت خوردن چیست؟
یعنی شما با ریوت خیلی حال می کنی. اگر من مثلا میگم ریوت خره. شما تو دلت میگی خودت خری
ریوت بیچاره. اومده بازی به این قشنگی ساخته داریم کیف می کنیم. برای حمایت باید از ریوت اسکین خرید
یا اینکه شما هیچ حس منفی ای نسبت به ریوت نداری و اینکه ادم خوشانسی هستی؟
نه؟ نه ؟ تو برام توجیج کن چه جوری تو دشمن افک زیاده ؟ بگو ؟ خواهش می کنم استاد جدید به منم بگید .
دوستا برای اینکه شکل چمپ ها را عوض کنم هیچ راهی جز پول خرج کردن نیست؟
نه من پرسیدم ک عایا خورده ام؟ من راهنمایی میخواستم ک الان فهمیدم :n02:نقل قول:
اسکین راز موفقیت ه اسکین بخر بازی ببر:n31:
من ی اسکین مفتی گرفتم ولی خوب راهش اینه ک پول خرج کنی(riot بیچاره باید نون دراره :n31:)نقل قول:
اون اسکین مفتی ه هم قضیش این بود ک ی اکانت ساختم لول ده کردم اسکین debonair vi تخفیف خورد منم ب خودم گیفت کردم:n09:ولی خوب خیلی دنگ و فنگ داره
به به میبینم که کامران کوچولو دوباره پر کار شدن :n02:
من قبلا هر چی راه حل میدونستم بهت گفتم حالا تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال!
من 1000بار گفتم که این بازی نیازی به شانس بالا، جذب قوی!، از اونجای ریوت خوردن:n02: و گوش دادن به مجموعه سخنرانی های اقای دکتر فرهنگ، دیدن مستند راز!، 4 اثر از نمیدونم چی چی!:n13::n02: و... نداره.
تو این بازی فقط و فقط 3 چیز مهمه:
1-Skill
2-TeamWork
3-اطلاعات کافی از لیگ سیستم و سیستم متچ میکینگ رایوت (Riot)
من بارها گفتم که فقط یکی از راه های دور زدن سیستم متچ میکینگ اینه که با یه بازیکن خوب رنک بری.اینطوری حداقل به جای 4تا نوب 3تا تو تیمت هستن.واقعا دارم از گفتن این حرفای تکراری خسته میشم حالا نمیدونم این بچه چقدر انرژی داره هی میاد اینجا غرهای تکراری میزنه.
شما یه نگاه به عکس زیر بندازین:
همین چند وقت پیش بنده با همین آقای غر غرو 7تا بازی رنکد رفتیم که 5تاشو بردیم.خب به نظرتون مدرک از این بالاتر هم هست؟
تا الان این عکسو نگذاشته بودم چون خودش گفته بود نمیخواد کسی فک کنه داره بوست میشه ولی چون قرار نیست دیگه با ایشون بازی کنم این عکسو آپ کردم.
جالب اینجاس تو اکثر بازیها ایشون کل کل با یکی از بازیکنای تیم رو شروع کرده و تا آخر بازی با هم درگیر بودن (طوری که من اصلا تعجب میکردم این بنده خدا چطور فرصت میکنه در کنار این همه چت کردن بازی کنه!البته به نظرم این خودش یه استعداده واقعا:n02:).من اصلا کاری ندارم که حق با ایشون بوده یا بازیکن دیگه ولی اینکه بخوای اینطوزی تا آخر بازی حواس خودتو اون طرفو بقیه بازیکنای تیمو پرت کنی آخر بازی خودش معلومه!
حتی تو یه بازی برای ساکت کردن ایشون و اون طرف دیگه گفتم اینکارو تمام کنید یا اینکه جفتتونو ریپورت میکنم.
دیگه فک کنم خودتون فهمیده باشین چرا جناب ترول اینقدر پشت هم میبازن....
فقط در پایان میخوام بگم:
محتوای مخفی: ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این برنامه رو دانلود کن میتونی هر اسکینی بخوای برداری ولی فقط خودت میتونی ببینی
من موندم چرا تورو بن نمیکنن نکنه از اونجای p30world میخوری کلک؟:n02: