شاید bts منطقتون دچار مشکل شده. ولی اگر میگی با ریست فکتوری مودم دیگه وصل نمیشه به نظرم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزاری بهتر کمکت کنن!نقل قول:
Printable View
شاید bts منطقتون دچار مشکل شده. ولی اگر میگی با ریست فکتوری مودم دیگه وصل نمیشه به نظرم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزاری بهتر کمکت کنن!نقل قول:
دوست عزیز مشکل شما با یه بار ریست سخت افزاری حل میشه پشت مودم یه سوراخ ریزی هست که کنارش نوشته ریست یه سوزن به مدت 40 ثانیه اونجا فشار بدهید مودم ریست میشه و مشکلش برطرف میشهنقل قول:
حل شد دوستان، چه راه هایی سختی ارائه دادید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یوزر ایدی و پسوورد رو ویرایش کردم درست شد. خدا شکر، نیم ساعتی مجبور شدم با دایال اپ باشم، یاد گذشته بخیر، عجب صبری داشتیم...
ممنون از راهنمایی ها.
اتفاقا خواستم همین راه رو بهت بگم که دیگه خودت فهمیدی!نقل قول:
خیلی عجیبه! من همیشه در حال جابجایی هستم و هیچ وقت مشکلی هم نداشتم!نقل قول:
ولی من از مبین نت استفاده می کنم خدماتشون خوب بوده تا حالا هر موقع مشکلی داشتم ایمیل زدم سریع جواب دادن و پگیری کردن حتی یه بار زنگ زدن تلفنی مشکلم رو پیگیری کردن مطمئنم ایرانسل از این کارا نمی کنه چون از خدمات سیم کارتش پیداست.آره وضع اینترنت که خرابه ولی من از مبین نت راضی بودم بین بقیه سرویس دهنده ها
پارسال که اینطور بود امیر جاننقل قول:
منم برام عجیب بود!
این مبین نت برای پوشش سراسری و قابلیت جابه جاییشه که این همه ادعا داره. اگه قرار باشه برای هر جابه جاشدنی به اون پشتیبانی مزخرف زنگ زد که دیگه واویلا!نقل قول:
تو این دو سال که مبین نت دارم همیشه هر جا رفتم مودمو با خودم بردم، آخرین بارشم عید امسال بود. هیچ وقت مشکلی نبوده:n05:نقل قول:
نقل قول:باور کنید اردیبهشت یا خرداد پارسال رفیقم رفته بود مشهد این وضع براش پیش اومده بود!:n02:نقل قول:
بعد که اومد قم من پیشش بودم
برای اینکه بتونه از اینترنت استفاده کنه استفاده کنه باید زنگ میزد!
اخرش 40 دقیقه منتظر موندیم تا با یکی از برادران پشتیبانی صحبت کنیم تا اینترنتو فعال کنن که انقدر شلوغ بود موفق نشدیم!!
دلیلش طبق گفته مبین نت که به رفیقم گفته بودن این بود که اگر کسی مودمو کسی سرقت کرد تا در شهر دیگه استفاده کنه نتونه تا وقتی که زنگ بزنه!
حالا اینکه میگید الان نیست شاید بردوشته باشن....
عجب حرفی زده! مودم دزدی که به درد نمیخوره. مالک اصلی میتونه اعلام کنه مک آدرسشو بلوکه کنن!نقل قول:
سلام
انگار ترفند قدیمی بالا بردن سرعت دوباره کار می کنه دیشب تونستم حدود 3 گیگ دانلود کنم.
فایل های هم زمان؟؟نقل قول:
نه پیلترشکن. از بعد از عید سرعت با و بدون اون یکی بود اما دیشب وقتی راهش انداختم سرعت رو برد رو 150.نقل قول:
88 روز از طرح نوروزیم مونده ولی 200 مگ از حجمش بیشتر نمونده. کلا گزاشتمش واسه دانلود شبانه و تو روز با gprs میام.
تعجب می کنه 24 ساعت کامل با GPRS تو نت چرخیدم و همون کارایی رو کردم که قبلا انجام میدادم ولی فقط 70 مگ مصرف شده. اگه با مبین نت بود الان باید بالای 500 مگ از حسابم می رفت!!!!
راستی قیمت طرح نوروزی دقیقا چند بود؟ اگه لینکش رو هم دارید بزاربد.
چه نوع هیتلرشکنی؟نقل قول:
آرش جان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی به هر صورت باید زنگ بزنی. از طریق لینک اقدام کنی، فقط اعتبارت زیاد میشه و تا زنگ نزنی طرح تمدید نمیشه. پس چه بهتر که از اول زنگ بزنی. قیمتشم 84800 تومنه.نقل قول:
فکر نکنم فرقی بکنه ولی من از سوکس و فری.گ.یت استفاده می کنمنقل قول:
منم تست کردم جواب داد! خیلی توپه
از کجا میتونم اطلاعاتی که موقع ثبت سرویس دادمو ببینم؟توو صفحه ی ecare.mobinnet.ir که فقط اطلاعات مربوط به ترافیک و هستش.
از وقتی صفحه قدیمی care بسته شده منم نمیتونم اطلاعاتمو ببینم:n14:
تو Care جدید فکر کنم برداشتنش ...:n13:نقل قول:
تو صفحه جدید فقط می تونید اسم و فامیل مالک رو ببینید. از طرفی هم مبین نت موقع تمدید و یا تغییر حساب، حسابی سوال پیچتون می کنه تا مطمئن بشه شما مالک اصلی مودم هستید یا نه و گرنه به مشکل می خوریدنقل قول:
سلام
دوستان لطفا هر کدوم ازین 3 طرحی که پائین گذاشتم رو نگاه کنید و اگر قبلا گرفتید بگید سرعت دانلود چقدر بوده (متوسط سرعت )
البته مشخص هست که سومی سرعت بهتری نسبت به دوتای دیگه داره ولی ممکن هست همون سرعت پائین برای کاری که من میخوام جوابگو باشه! لطفا متوسط سرعت رو بگین ....از همتون ممنونم
CR41 128Kbps یک به ده ندارد 368.000
CB41 256Kbps یک به ده ندارد 414.000
CB1101 512Kbps یک به چهار 8 الی 20 400.000
اصلاً سراغ 1 به 10 نرو ...نقل قول:
Dial-UP
512 الان فکر کنم 60 - 70 باشه ولی قبلن تا 90 می داد .
من اکانت سوکس که ندارم ولی آخرین باری (حدود 2 ماه پیش) هم که از فری.گیت استفاده کردم، سرعتش پایین بود.نقل قول:
گفتم که از بعد از تغییر قیمت طرح ها و مخصوصا بعداز عید دیگه جواب نمیداد تا همین یکی دوشب اخیر.شاید اتفاقی بودهنقل قول:
من دیشب دانلود داشتم.بدون قیلترشکن سرعتم روی 70-80 بود وقتی قیلترشکن زدم سرعتم یه پنج دقیقه ای به 200 رسید دوباره رسید به 70-80 سرور خارجی هم بود.نقل قول:
سرعتم در شب بزور به 80 میرسه حتی از سرورهای داخلی.در روز هم کیفیت سابق رو نداره(طرح نوروزی) مودم رو از پشت ریست کنم ممکنه درست بشه؟با ریست مودم چه تنظیماتی رو باید دوباره وارد کنم؟
دوستان کسی هست تورنت استفاده کنه؟ من از Vuze استفاده میکنم با خیلی از فایلها ولو اینکه تورنتش هم خوب باشه به نظر میاد سرعت پائين هست. شما از پورت خاصی استفاده میکنین؟ پورت پیشفرضش رو که تست کردم بسته بود...
من با bittorent توی ساعت رایگان تا 400 کیلو هم گرفتم. (چند شب پیش) با حدود 12 سید و 5 لیچنقل قول:
همین من سرویس ۱ مگ دارم البته IDM هم فعاله و شاید تا ۳۰۰ هم بره (متوسط ۲۰۰) که البته بستگی به سرورش داره. اما من با Vuze توی تورنت بالاتر از ۳۰ کیلوبایت نگرفتم به پورتها هم دست نزدم ولی توی اینترنت یه چیزائی راجع به پورتها گفته بودند که نتونستم امتحان کنم به نظر میاد مبیننت همهی پورتهای غیر رسمی رو بسته حداقل با تست خود نرمافزار نتونستم پورت بازی رو تو رنج بالای ۲۰۰۰۰ پیدا کنم..
اینجا باز قطعه کسی مشکلی نداره؟
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
شاخصهای عددی خوبه. ولی پینگ بالا ست و بدتر اینکه Packet loss خیلی داره.
میشه گفت قطعه.
بی تی اس تغییر دادم درست شد ولی نوسانش زیاده
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
از وقتی اومدم شهرستان، سرعت شبانه که پیش کش، دائم no int accses میشه...
سروکله زدن با پشتیبانی ارزششو داره؟ هر بار میام شهرمون همین داستان هست.
اگه آنتن تون پره باهاشون حرف بزنید .نقل قول:
اگه نه که می گن جای مودم رو عوض کن !
بچه ها این یه مگ ماهانه حجمی فرقی با یک مگ نوروزی داره ؟ (از لحاظ کیفیت میگم ) و معمولا دانلودش تا چند میره ؟
یک مگ نوروزی برای 6 ماه هست .نقل قول:
البته کیفیتش ثابت نیست . سرعت دانلودش 300 تا 100 نوسان داره .
1 مگ ماهانه سرعتش 120 .
امروز میل اومده:
"مشترک گرامی، به دلیل توسعه و ارتقای شبکه، در حال حاضر دسترسی به شبکه وایمکس مبین نت در شهر اهواز با اختلال مواجه است. با تلاش همکاران، در روزهای آینده شبکه به حالت عادی باز خواهد گشت. از شکیبایی شما سپاس گزاریم.
شرکت ارتباطات مبین نت"
گرچه خودمون چند روزه داریم میبینیم و میدونیم و بهتر بود اقلا یه هفته زودتر خبر میدادین !!. اما همینم یه پیشرفته و جای سپاس داره . نشون میده پستهای این تاپیک خونده میشن پس لطفا به سایر خواسته های بحق و قانونی مشترکین هم توجه کنین.
یه توصیه دوستانه به مسوولین مبین نت و...
باور داشته باشید که هیچ جای دنیا این مشترک/مشتری/شهروند قانع/بیصدا/وفادار/تبلیغگر رو نداریم!!
.در "نارضایتی+سکوت" اولیم .اما شما اونطرف قضیه رو ببینید : در "رضایت نسبی+تبلیغ مجانی و جو دادن " هم اولیم .اصلا چنان تعصب به خرج میدیم و تبلیغ میکنیم که انگار مال بابامونه!! پس بیایید رو "رضایته" حساب بازکنید نه "روصدا در نیومدنه" !! باور کنین دعاش بیشتره سودشم بیشتره !!
منم همین مشکل رو دارم اکثرا ظهر ساعت 12 اینجوری میشه در صورتی که انتن پر هست اما نت نداریم!!:n13:نقل قول:
راهنمایی کنید مرا...نقل قول: