سعید ما زبونه اینو متوجه نمیشیم چی ؟:دی
Printable View
سعید ما زبونه اینو متوجه نمیشیم چی ؟:دی
سعید میخوام 50 تا اسکیل بدم به vingor بدم؟؟
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
14ک پولش میشه تقریبا
یکی به نام Sir Repesti در ورلد 10 شمشیر golden ست رو داره الانم داره سلاح گرمشو میگیره :-O
سلام دوستان!
من اون تیکه آهن کثیف رو فقط 10000 تا خریدم! (ورد 14) ارزون خریدم ها! الان فقط من مشکل دارم که باید 100 تا اسکیل رو رو جا بجا کنم تا شارلاتان باز بشه برم کوئست رو ادامه بدم! :41:
ببینم الان شمشیر را گرفتی به چه دردت می خوره که به خاطر اون 50 تا بدی به ویگور ؟نقل قول:
ست های طلایی را نمی شه فروخت :31: پس به فکرت نباشه که با کشسی که سلاح سردی هست تعویض کنی
هیچ کدوم از چیزای GOLDEN SET را نمی شه در مارکت فروخت
من اسکیل آزاد کردم که درست کنیم برای همه کار ها باز کنم و اون سلاح گرم گلدن ست
کاربری به نام JoeDalton یک عدد شمشیر هورنالدو گذاشته برای فروش با قیمت پایه 40k
سعید معلوم نشد اون دوتا گردنبند به چه درد می خورن؟:13:
کدوم گردن بند ها ؟؟ :دی
مارکت پر شدهه از شمشیر هورنالدو :دی همه گذاشتن برای فروش :دی یکی قیمت پایه 7ک برای مناقصه
یکی قیمت پایه 40 ک یکی قیمت کلی 150ک :دی
فعلا چیزی بهشون گذاشته نشدهنقل قول:
به احتمال زیاد در آپدیت بعدی , کویستی چیزی بهش اضافه می کنند چون zet گفت که بعضی از ایتم ها مانند اون گردنبند ها باید به دردی بخوره .../
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
کدوم ورلد ؟ فکر کنم بهترین قیمت من فروختمنقل قول:
من خودم مخصوصا اون موقع گذاشتم برا فروش چون دمیج شمسیر طلایی را دیدم و فهمیدم که دیگه هرناندو بی مصرف می شه و از اونجایی که اون موقع هیچ کش نمی دونست راز شمشیر طلایی را گذاشتم برا مارکت و به قیمت خوبی فروختم
ولی الان چرا برند به اون قیمت ها شمشیر هرناندو را بگیرند می تونند با 100000 دلار اسکیل برگردونند و شمشیر طلایی را بگیرند :21:
ورلد 10
کدوم گردنبدن ها؟؟؟؟؟؟؟
راستی 22 ساعت دارم Straightening the river کار میکنم فقط یک خر و یک کلاه تـخمی داد :((
TALISMAN و ....
آها راستی سعید بیا یاهو
اینم چیزایی که 2 تکه از ست طلایی می ده
232-348 Damage
+2 Charisma
+2 strength
+2 Mobility
+2 Dexerity
Fortbattle Bonus
+3 Defense
+3 Attack
Fortbattle Sector Bonus
+2 Defense
+2 Attack
+15 Damage
Set Bonus (2 pieces)
+25 Labour Points
+10 Health Points
+20% Speed
نمیدونم چرا من از فرت چیزی گیرم نمی یاد ولی بقیه که حتی از من ضعیف تر جنگیدن چیزی بهشون می ده...:19: باید کار خاصی انجام بدم که منم چیزی بگیرم؟:20:
اگه منظورت از چیز ایتم اینا هست که همیشه در هر فورتی که ایتم نمی ده ! باید یک عده با پول بمیرند تا پولاشون تبدیل بشه به آیتم و به بازمانده ها داده بشه ( اونم شانسی هست )
خوب من همیشه زنده موندم ولی فقط تجربه گرفتم.. ولی بقیه هم تجربه می گیرن و هم ایتم..
اگه cash battle باشه فقط امکان پیدا کردن ایتم اینا هست که اونم شاسش کمه که تو بگیری یا یکی دیگه
من تا الان 17 تا cash battle شرکت کردم که تا حالا 2 تا چیز پیدا کردم
key 3
اون سلاحه ...
خوب شرمنده ولی منظورت از کش باتل چیه؟ من هر فورتی شرکت می کنم از کجا باید بفهمم که کش باتله...:31:
cash battle : یعنی جنگ پولی
به طور میانگین باید برای هر باقی مانده کمش 5300 $ در نظر گرفت مثلا اگه 15 نفر شرکت کننده باشه و 10 نفر بمیره باید اون 10 نفر 26500=5x5300 در کل پول در فورت از دست بدند تا حداقل یک نفر از اون 5 نفر بتونه یکی از اون سلاح ها و یا key 3 را پیدا کنند !
معمولا هر ورلد شهری عهده دار این cash battle ها هست و تو باید پیداشون کنی و به گروهشون ثبت نام کنی
ها... از اون لحاظ ... مرسی
یکی اینو برام معنی کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ping زیاد باشه بهتره یا کم؟؟
کم باشه بهترهنقل قول:
سرعت دانلود را می بینی :31: با idm که می شه با چند تا سرور دانلود کرد می تونم تا 2 اینا برم :21:
کم باشه بهتره..سرعت دانلود من 5 برابر تو و سرعت اپلود تو 5 برابر منه... از کدوم شرکت گرفتی؟
راستی سعید یک خراب کاری کردم در حد تیم ملی نو نهالان : ))
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
34 ساعت این Straightening the river لعنتی رو انجام دادم هیچی نداد
کله...؟:31:نقل قول:
مال من اینه نخواستم رو کنم :31::18::31:
مال تو دستکاری شده هست از اونجایی که عکس از سرور خودش نیست ولی اگه نگاه کنی عکس من از سرور خودش هست و نمی شه دستکاری کرد :31:نقل قول:
این چی... این که اصلیه..:21::31::21:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
یا این ..
خوب اینا هم که شرکت های ایرانی نیستند :31:
تاپیک شده , تاپیک اینترنت و شبکه !
خخوش به حالتون با این سرعتا! بالای 1 مگا هست!
راستی کوئیست هالووین کی شروع میشه؟
اگه اشتباه نباشه از 1 اکتبر شروع می شه و تا 7 اکتبر هم می شه رفتنقل قول:
فعلا نیاد خوبه که گیر دادم تا این ست طلایی را کلا بگیرم
برای سلاح فورتش 1 روز دیگه وقت نیاز دارم :31:
نوامبر یا اکتبر؟ الان 15 اکتبره که.... راستی ست طلایی وقتیه ؟نقل قول:
شرمنده نوامبر :20:
ست طلایی وقتی نیست
اشکم داره در میاد thanks god از اینا داره
thanks god ? کی هست؟
رنک یک ورلد 10
راستی سعید اون یارو golden بازی رو ولکرد
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
رنک یک ورلد 10
راستی سعید اون یارو golden بازی رو ولکرد
همین الان با 36270 $ میتونم استخراج نفت رو باز کنم :دی