خواهش میکنم.نقل قول:
لینک آموزش تصویری رو فرستادم براتون.
Printable View
خواهش میکنم.نقل قول:
لینک آموزش تصویری رو فرستادم براتون.
بینهایت ممنونم از شمانقل قول:
خیلی لطف کردی دوست گرامی
دوست عزیزنقل قول:
این فایل pdf رو مطالعه کردم منتها هیچ کمکی بهم نکرد!
اصلا توش توضیح نداده که این دو حالت وجود داره! البته من یادمه قبلا یه مودم adsl ب pc وصل داشتم و یه مودم وایرلس هم تو یه قسمت دیگه از خونه گذاشته بودم و ب راحتی استفاده میکردم.اون هم کانکشنی بود.میشه بفرمایید چرا الان نمیشه؟
شما همه مراحلی که گفته شده رو که انجام بدین مودم بصورت pppoe کانفیگ میشه.نقل قول:
فقط در این مرحله که در عکس نشون داده میشه گزینه pppoe رو تیک بزنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز از اولشم وقتی رفتم تو گزینه edit تو تنظیمات مودمم تو قسمت wan این گزینه روی ppp over بود
بزرگوار اگه در این حالت باشه که دیگه نیازی به کانکشن نیست که!نقل قول:
وقتی شما میگی که بوسیله کانکشن وصل میشی یعنی اینکه در حالت بریج قرار داره مودم!
والا بخدا حتی پایین کامکشنمم نوشته pppoe.
خیلی کلافم کرده.4-5 ساعته دارم روش کار میکنم ولی نمیشه که نمیشه.شمارم اذیت کردم ببخشید
Connection status: Authentication Failure WAN IP: DNS: 192.168.1.1 Connection type: PPPoE
دوست عزیز این توی تنطیمات مودممه
ی مورد دیگه من با گوشیم کانکت میشم و وقتی روی اسم وای فای خودمو نگه میدارم گزینه change password داره !!
خیلی ممنون از راهنماییتون ...شاید اخر هفته ی اینده برم بگیرم ...ممنون
سلام
مودممو میخوام عوض کنم نظرتون راجع به این مدل چیه؟TP-Link TD-W8960N
خیلی از مودم کار میکشم و بیستو چهار ساعته هم روشنه...
پیدا نکردم لطفا لینک بزارید
لطفا لینک بزاریدنقل قول:
یه خط تلفن داشتم که pcm بود.رفتم مخابرات و برای تبدیلش به خط فیزیکی و مسی درخواست دادم.
بعد از 3 روز تماس گرفتن که دیگه pcm نیست و میتونید adsl بگیرید.
رفتم برای adsl ثبت نام کردم و . . . دیروز تماس گرفتم خط رانژه شده یا خیر که گفتن بله رانژه شده.ولی مشکل اینجاست که چراغ مودم خاموشه!ولی پشتیبانی میگه رانژه شده.
الان مشکل از کجا میتونه باشه ؟
برای تغیر از pcm به مسی باید سیم ورودی به خونه رو هم عوض کنن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام یه مودم dlink2730u هست که چراغ اینترنتش روشن نمیشه گویا بعد از کانفیگ تنظیمات ذخیره نمیشه ممنون میشم کمک کنید ریست هم کردم ولی باز مشکل هست
2. مودم رو جای دیگه ایی بردم وکانفیگ کردم جواب داد الان بنظر مشکل کجاست رو سیستم قبلی
برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون بگو چراغ ندارم.چطوریاست؟نقل قول:
سلام مودم tplink 8151n دارم وقتی با وای فای چه با گوشی چه با لبتاب وصل میشم مودم چند دقیقه کار میکنه بهدشم قاطی میکنه ریست میشه وصل میشه کلا رو اعصابه مثل اینکه این مدل این مشکل داره ایا گارانتی جوابگو مشکل هست؟
شما مودم ببر نزدیک سیم تلفن مخابرات به مودم وصل کن ببین جواب میده اگه دیتا داشته باشه باید چراغ adsl روشن بماندنقل قول:
موفق باشی
چه شد داداش با اداپتور مودم دیگم تست زدم نشد البته ولتاژ هر دو یکی بود با ادابتور تی پی 8811نقل قول:
یعنی دقیقا چی کار کنم؟نقل قول:
ببرم سر خط چک کنم؟
سلام دوستان ! من یه مودم tp link td-w8951nd رو که برای یکی از دوستانه میخوام کانفیگ کنم ! هر کاری میکنم نمیشه !
این تنظیماتشه !
وقتی save رو میزنم تغییری نمیکنه !
adsl مخابرات تهران دارم
Vpi -Vci رو از طریق Virtual Circuit انتخاب کنین و بصورت دستی تغییرش ندین.نقل قول:
Encapsulation رو بذارین روی PPPoE LLC
یوزر نیم و پسورد مربوط به اتصال به اینترنت رو بدرستی در محل مربوطه وارد کنین.
سیو رو بزنین.
اگه نتونستین وصل بشین شاید مک آدرس مودمتون توسط شرکت اینترنتیتون قفل شده و شما غیر مودم خودتون نمیتونین به اینترنت وصل بشین.
آگه مودمو به جدیدترین فیرمور آپدیت کردی و درست نشد باید گارانتی جوابگو باشه !! جدیدا آمار خرابی این مودم و همینطور 8951nd زیاد شده ! البته شاید طبیعی باشه با توجه به فروش زیادشون !نقل قول:
برگه گارانتی نداشت فقط رو کارتنش 3 سال گارانتی همونه دیگه
برای 2500 نیستنقل قول:
بقیه مودم ها هست
بریج کردنش خیلی اسونه ولی وقتی pppoe میزارم چراغ اینترنت مودم قرمز میشه
اول مودم رو ریست کنین.نقل قول:
حالا وارد تنظیمات مودم بشین.
Quick Setup رو انتخاب کنین.
تو صفحه ای که میاد تیک DSL Auto-connect رو بردارین.
حالا در زیرش مقدار Vpi-Vci رو وارد کنین(اگه نمیدونین میتونین از آی اس پی تون بپرسین)-پورت هم0
تیکEQS رو در زیر بر دارین.
next رو بزنین و برین صفحه بعدی.
حالا از قسمت Connection Type این رو انتخاب کنین:PPPoE
encapsulation رو بذارین روی :LLC/Snap-Bridging
حالا برین صفحه بعد.
حالا یوز نیم و پسورد اتصالتون به اینترنت رو در محل های مربوطه وارد کنین،بعد اسم آی اس پی تون رو هم در قسمت سرویس نیم وارد کنین.
حالا برین صفحه بعد.
در این صفحه باید NAT و Firewall و Wan Service تیک داشته باشن.
حالا Next رو بزنین.
در این صفحه هم بایدEnable DHCP Server تیک داشته باشه.
حالا برین صفحه بعد و save/reboot رو انتخاب کنین.
کانفیک تموم شد.میتونین صفحه مربوط به تنظیمات رو ببندین.
سوال دارم میخوام ایم مدل رد کنم بفکر خرید یه مودم وای فای افتادم با 80 تومن چه مدلی میشه تهیه کرد؟
ممنون بهخاطر پاسخنقل قول:
هر کاری کردم چراغ اینترنت قرمز میشه
از حسابگر هم اینترنت گرفتم
رفقا دارم از دست نویز دیوونه میشم.سیم مستقیم کشیدم.از مخابرات پورتمو عوض کرد با دو تا مودم دی لینک و تی پی لینک هم امتحان کردم اما نویزم بالا 10 نمیره چه کار کنم؟
اگر تمام تلاشتو کردی دیگه نمیشه کاری کرد.نقل قول:
خط من یک ماه روی 6 db بود بعد از چند وقت خود به خود اومد روی 38 تا 40.
اینو میگم که بدونی فیبر نوری هم اگر باشی باید تجهیزات مخابراتی هم درست باشه.
مال مارو که مشهد هستم یک ماهی هست عوض کردن کمی بهتر شده.
البته دوست عزیز اگر دانلود شبانه داری با 10 تا لینک دانلود می تونی سرعت کاملتو بگیری.
موفق باشی
آره همونه ! حتما ببر ! باید جوابگو باشننقل قول:
مودم فرستاد تعران احتمالا برای تعویض حالا اگه یه مودم رنج 80 بگیرم چی پیشنهاد میدید
خطمون رو فیبر نوری نیست.خونه همسایمون روی 25 هست.هیچ راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
کمک لطفا .نقل قول:
گارانتیش چیه ؟؟؟؟نقل قول:
کدوم شهری؟؟
لطفا پاک شود.
بچه ها یه سوال اینترنتم از مخابراته اول مودم رو روی pppoe تنظیم کرده بودم حالا میخام ببرمش روی bridge ولی بعد از این که کانفیگ مودم رو عوض میکنم هنگام وصل شدن ارور 691(یوزر و پسورد) میده کسی میدونه مشکل چیه؟ اگه بخایم کانفیگ مودم رو عوض کنیم باید زنگ بزنیم 2020؟
قم دادم مغازه فرستاد بره تهران گارانتی به احتمال زیاد تعویضه پارسه گارنتیشهنقل قول:
8968 من به مشکل خورد باهزینه خودم رفت وبرگشت وتعویض شددقیقا یک ماه علاف شدم پدره منودراوردند اینا ولی بلاخره گرفتم باهمین گارانتی پارس ارتباط.:n24:نقل قول:
زنگ بزن 2020 بگو ارور چی میزنهنقل قول:
شاید ارور مک آدرس می زنه
نقل قول:
خُب شما مودم رو کلاً ریستارت کن و دوباره کانفیگ کن، قانوناً نباید مشکلی باشه:n13: