یه سوال :
اگر من به یه دهکده حمله کنم (فقط با شمشیر زن) که دیوار داشته باشه ولی سربازانم از اونا قوی تر باشند و همشون رو بکشند آیا این شمشیر زن ها میتونند از دهکده غارت کنند یا نه ؟
Printable View
یه سوال :
اگر من به یه دهکده حمله کنم (فقط با شمشیر زن) که دیوار داشته باشه ولی سربازانم از اونا قوی تر باشند و همشون رو بکشند آیا این شمشیر زن ها میتونند از دهکده غارت کنند یا نه ؟
ببین کلا اینه :
1 - غارت میکنی حالا چه یه شمشیر زنت برگرده چه یه نیوک برگرده
2 - غارت نمیکنی .
تو حالت اول خیلی چیزا باعث میشه که بتونی غارت کنی تعداد سربازات روحیه ( البته معمولا تا 60.000 امتیاز روحیه مهم نیست ) شانس .
تعداد سربازات اگه بیشتر هم باشه باز به دیوار طرف بستگی داره ولی تا موقعی که به 5000 امتیاز نرسیدی خیلی مهم نیست دیوار طرف .
فوقش هم که دیوار داره و تعداد نیروهاش با نیروهات برابر باشه معمولا اون تموم نیروهات رو میکشه
جوابت میشه آره ولی غارتشون زیاد نیست
حالا یه سوال دیگه اگه با منجنیق های دستی یا سنگ انداز حمله کنم چی ؟ آیا میتونم به طور کامل شهر رو غارت کنم ؟
cat کاتاپولت معمولا برای زدن رالی پوینت هستش .
ولی برای دیوار فقط از RAM استفاده میشه کلا شهری که دیوارش 20 هست با اونیکه دیوارش 1 هست زمین تا آسمون فرق داره شهر هم معمولا اولای بازی دو سه بار غارت میکردم تا کل منابعش رو به دست میاوردم
میشه در مورد فارم شدن روستا و کیلر کردن اون هم توضیح بدین. در ضمن قوانین سیتر شدن هم میشه بگین.
آیا cat فقط برای خراب کردن ساختمونهای دشمن به کار میره یا با نیروهای دشمن جنگ هم می کنه؟
ببین فارم شدن یعنی اینکه غارت میکنن ولی فارم کردن یعنی غارت کردن .
کلیر کردن به معنی پاکسازی روستا هستش حالا اگه با 100 تبری پاکسازی کنی کلیر کردی چه با 10 تا نیوک کلیر کنی باز هم پاکسازی کردی.
قوانین سیتر شدن رو هم برم توی قسمت help از اونجا هم قسمت rules بخون
آیا cat فقط برای خراب کردن ساختمونهای دشمن به کار میره یا با نیروهای دشمن جنگ هم می کنه؟
جالبه پس اگه دیدم کسی بهم اتک داده نگران نمیشم.نقل قول:
راستی میتونی برام ساپورت بفرستی؟
هر کس دیگه هم میتونه بفرسته.
شما ها 10 15تا روستا دارین.
یه حالی به ما بدین.
هم برای ساختمون هم برای دیوار ولی با نیرو های سوار نظام و پیاده نظام کاری نداره
سلام.
آقا این وضعیت خودتونو چه جوری این پایین گذاشتین؟
برو twstats.com از اونجا اسم خودت رو بگرد پیدا کن موقعی که رفتی توی یکی از ورلد هایی که توش هستی اونجا یه قسمت پایین صفحه داره که زده show sign اینو بزن بعد برو پایین پایین صفحه اونجا دو تا آدرس میاد اونی که IMG داره رو توی امضات کپی کن
تو چرا تو ترایب نیستی؟نقل قول:
اینجوری 3 سوته نوبل میشی که!
من الان نیرو اصلا ندارم.خودم 3 تا شهر کاملا بی دفاع دارم الان
اقا تو 14 ترايب ايراني هست هست ما رو هم دعوت كنيد
نقل قول:اینو هر کسی میتونه جواب بده..:31:نقل قول:
نوشته شده توسط alizshahدر پیغام خصوصی
یک نفر توضیح بده .
oاگه کاری نداشته باشه یعنی نیرو های سواره و پیاده ما هم بهش کاری ندارن ؟نقل قول:
اینجوری که دخل دهکده رو موقعه حمله میاره ؟
چه جوری باید این دو تا رو نابود کنیم ؟
نگران نباش.نقل قول:
اینجوری بهتره اونایی که به من کمک میکنن همه ایرانی هستن.
فقط کافیه یه میل بزنم.
اینجوری همه فکر میکنن من تنهام اتک میکنن با روحیه پایین و من همه رو میکشم.
الان تو روستا 5500نیزه 6500 شمشیر 1500اچ سی هست.
همه مال بقیه.
یکی از ساپورترام بن شده.
كسي جواب نداد تو 14 ترايب ايراني هست يا نه؟
نه خیر مدافعان اونارو میزنن.نقل قول:
من خودم ترایب ایرانی ساختم.نقل قول:
ولی زیاد ایرانی ندیدم.
مجبور شدم برم ترایب دیگه که بعدا که قوی شدم و ایرانی دیدم ذوباره ترایب رو بسازم.
اگه کا 45 هستین به من میل بزنین اینوایت بدم.
متاسفانه k55 هستمنقل قول:
سلامنقل قول:
من هم K54 هستم پس به هم نزديكيم.
آره شماها به هم نزدیکیم ولی با من دو روز فاصله دارین.نقل قول:
:20:حدودا چند ساعت با هم فاصله داريم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سرباز بزن بره ببین چه قدر راهه.نقل قول:
من تازه شروع كردم فقط بايد منابع اپگريد كنم سرباز ندارم ناتالي تو داري بفرست.....نقل قول:
يعني: اگر ميخواي كسي رو دعوت كني به من بگو و من اين كارو مي كنم ما همين الانشم يگ عالمه آدم داريم كه يك عالمه آدم ديگر رو invite ميكنن و من مجبورم invite كردنشونو قطع كنم و شايد فقط به دو نفر ديگه اين قابليتو بدم.نقل قول:
منم هستم . من وسط نقشه هستم. پس هم به k54 , k44,k45,k55 نزدیک هستم.یعنی مختصاتم حدود :
500و500 هست.ولی کانتینت اصلیم k55 هست.
خوبه. کم کم دارن ایرانیها معلوم میشن.نقل قول:
دقيق بگو خبنقل قول:
راستي چرا تو اين همه ورلد بازي ميكني حداقل 2تا ورلد...بعدا كم مياري ها وقتي كه كارت سخت شه وقت رسيدگي به همشون رو نداري
آقای کریمی ببین
این طوریه
ram و cat فقط با ساختمون و دیوار کار دارن ولی برعکسش یعنی این که sp و sw با اونا کاری نداشته باشن صادق نیست بلکه کار دارن با اونا و در مقابل اونا هم دفاع میکنن
مختصاتت كجاست؟نقل قول:
من Start over كردم جام بد بود كنار 3نفر از يه ترايب افتاده بودم بهشون گفتم دعوتم كنن نكردن!(در اينده همون بلايي كه تو12 سرم اومد سرم ميومد
(410|326) K43
الان مختصاتت چیه؟نقل قول:
بالا گفتم مختصاتم رو تو 14
بردیا اون آموزش را چی کار کردی
الان اگه اونو داشتیم این همه ملت اینجا بی کار نبودن تا یکی جوابشونو بده
ببین تو بعضی جاهاش اگه بخوای میتونم کمکت کنم
فقط زود تمومش کن چون پشت سرهم داره افراد جدید اضافه میشه و بنده خداها هم تقصیر ندارن از اون آموزش صفا چیز زیادی نمیشه فهمید
okنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايول الان دعوا ميشه(شوخي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
elendil وصفاو .... شما می خواستین توی قاره 80 دهکده ای رو نوبل کنین به من هم فقط یه مختصات بدید تامن هم
بنوبلم
در ضم من تو این مختصات شهر دارم میتونین بیاین اینجا
(897|419) K48
اره دیگه الان هر چی دارین از اموزش صفاستنقل قول:
بنده خداها هم تقصیر ندارن از اون آموزش صفا چیز زیادی نمیشه فهمید