nikon D3100نقل قول:
or
nikon P530
nikon D3100نقل قول:
or
nikon P530
لینکت خرابه دوست عزیز .نقل قول:
ببین دوست عزیز کلا تو دوربینهای کامپکت نمیشه زیاد مانور داد. تفاوت چندانی با هم ندارن.اکثر توشرایط نوری مناسب کیفیت عکسهاشون خوب فقط تو بعضی شرایط که از هم پیشی میگیرن. مثلا یکی زوم بیشتری داره .یکی زیبایی داره .یکی بواسطه حسگر تو شرایط نوری کم بهتر عکس میگیره بعضی ها هم لنز واید تری نسبت به بقیه دارن ومتقابلاوسعت دیدبهتری.
حال میمونه که شما کدوم یکی از مزیتها بیشتر برات اهمیت داره وباتوجه به اون خرید کنید.حتی به جرات میتونم بگم اکثر دوربینها از هر برندی که باشن تو سری دوربینهای کامپکت زیاد تفاوت نمیکنن شاید بتوان گفت دوربین گلکسی اس4سامسونگ هم از لحاظ عکس برداری هم فیلمبرداری از تمام گوشی های کامپکت با کیفیت تره ولی قابلیت زوم دیگه توی گوشی نمیشه گذاشت تنها ضعفش اینه دیگه وای بحال s5یا آیفون 6که بتازگی رو نمایی شد.
در کل اینو واسه تموم دوستانی که دنبال دوربین کامپکت هستن گفتم نه فقط شخص شما.
به نظر منم اگه با بزرگی دوربین مشکل نداری کنون sx170مناسب وگرنه اگه ایکسوز500یا510یا240 بگیری خوب.
امکانش هست از مارکت های مختلف دیگه هم اسمی ببریدنقل قول:
مگه اینا چه مشکلی دارند خیلی عالی اند.نقل قول:
باشهcanon. Sx50
Canano eos1100D
من کی گفتم اینا مشکل دارن :n02:نقل قول:
شاید تو بازار از این مدل گیرم نیومد حداقل مدل و طرح های دیگه رو بررسی کنم تا به دوربین مورد نظرم برسم
اگرکیفیت عکس برای شما مهمه دوربنهای سوپر زوم رو مثل کانن SX50 و نیکون P530 کنار بذارید . بهتره دوربینی با چیپ تصویر بزرگتر و دیافراگم بازتر بخرید که تاثیر زیادی رو کیفیت عکس شما می ذاره . کانن S110 -نیکون P330 - فوجی فیلم XF1 و پنتاکس MX1 جزو این دوربینها هستن از سری کامپکتهای پیشرفته هم کانن G15 و فوجی X10 می تونن گزینه های خوبی باشن . پنتاکس گزینه ی جالبیه هم نمایشگر چرخان داره. برد فلش 12 متر و دیافراگم 1.8 تا 2.5 در ضمن چیپ تصویر دوربینهایی که اسم بردم حداقل 1.5 برابر چیپ تصویر سوپر زومهای توصیه شده است و چون این سوپر زومها رزلوشن بالاتری هم دارن یعنی پیکسل دانسیته بیشتر پس انتظاری زیادی ازشون نداشته باشیدنقل قول:
عملکرد دو دوربین در ایزو 1600 عکس سمت راست SX50 کانن و چپ MX1 پنتاکس با توجه به اینکه پنتاکس بازترین دیافراگم 1.8 داره و کانن 3.4 پس در شرایط مساوی نوری چون لنز پنتاکس حداقل چهار بار سریعتره پس می شه عکس ایزو 400 پنتاکس رو با 1600 این دوربین کانن مقایسه کرد اینجاست که اهمیت دیافراگم باز خودشو رو نشون می ده. جالب تر اینکه چون چیپ تصویر پنتاکس بزرگتر هست پس عملکرد حتی بهتری هم خواهد داشت DPreview یه مقاله در این مورد داشت که لینکش رو در ادامه گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمائینقل قول:
اما همانطور که در چند پست قبل اشاره کردم این دوربین رو برای کار در مهدکودک احتیاج دارم
قراره عکس و فیلم هایی که گرفته میشه روی سی دی زده بشه و تحویل خانواده ها بشه یقینا سالها بعد این عکس ها دیده خواهد شد - من میخواهم تصاویر که تهیه میشه با بالاترین کیفیت باشه درسته که فعلا هزینه کمی دارم اما خب فعلا چاره ای نیست
باز هم اگر موردی هست بفرمائید
-----
چیپ تصویر که فرمودید چی هست ؟
چیپ تصویر همون کاری رو می کنه که فیلم در دوربینهای فیلمی. اگه به خاطر بیارید تو سری دوربینهای فیلمی هم دوربینهای حرفه ای تر از فیلمهایی که سایز بزرگتری داشتن و قطع متوسط گفته می شدن بهره می گرفتننقل قول:
اگر می خوایید تو مهد کودک استفاده کنید پس قطعا سوپر زوم به درد شما نمی خوره این دوربینها برای عکاسی از پرنده ها و حیات وحش مناسب ترن. شما می خوایید از بچه ها عکس بگیرید که رفتاری غیر قابل پیش بینی دارن. شما نمی تونید به اونها بگید که آروم باشن و بی حرکت در ضمن شاید مجبور بشید زمان بیشتری در شرایط نوری داخل خونه کار کنید. شما دوربینی می خوایید که لنز و فوکوس سریع و عملکرد مناسب در شرایط نور داخل خونه داشته باشه
اگر پول کافی برای خرید دوربین اس ال آر یا حرفه ای دارید که قبلا اشاره شدن در ضمن اینکه 1100D و D3100 در این رنج قیمت هستن در گام اول می تونید با لنز عرضه شده ی روی دوربین کنار بیایید و بعدا به لنز مناسب و فلش اکسترنال هم نیاز خواهید داشت. مسئله فیلم برداری موضوع دیگه ای هست که در موردش صحبت می کنیم.
اما اگر پول کافی ندارید مجبورید برید سراغ سری کامپکتهایی که اشاره کردم فوجی X10 کیفیت فیلم برداری خوبی نداره پس شاید بهتر باشه بره کنار. از کامپکتهای حرفه ای فقط G15 می مونه. فوجی XF1 با توجه به رقبا کمی گرونه . اما گزینه ها ی بعدی P330 نیکون و کانن S110 ضعفی که دارن اینه که در حالت زوم دیافراگمشون سوییچ می کنه روی 5.9 و 5.6 یعنی خیلی کند عمل می کنن و شما باید از فلش مستقیم استفاده کنید که اونم عکسها رو چاق یا تپل می کنه .
پنتاکس MX1 توی این رده خیلی خوب عمل می کنه وقتی در نهایت زوم هستید دیافراگم روی 2.5 هست و این به بهبود کیفیت عکسها در شرایط نور کم کمک می کنه. کیفیت فیلم برداری نسبتا خو بی داره و برد 12 متری فلش هم موقع عکس دست جمعی کمک بزرگی هست هر چند برد 7 یا 8 متری دوربین های ذکر شده قبلی هم کفایت می کنن. با تمام نکات مثبت هر دوربینی نقطه ضعفی هم داره عکس خروجی از فلش این دوربین کمی تصحیحات تراز سفیدی لازم داره که با نرم افزار های پیش و پا افتاده هم انجام پذیره و وقتی رو مد raw عکس می گیرید کنده . منظورم اینه که عکس پردازه نشده توسط خو د دوربین که بعدا بخوایید با فوتوشاپ پردازش کنید.
P330 فیلم برداری فول 60 فریم در ثانیه داره که از این جهت از بقیه بهتره ولی کمی کندی فوکوس در نور کم و در عکاسی Raw رو هم داره.
در مورد کیفیت فیلم برداری دو تا DSLR که صحبت شد در مقایسه با کامپکتها هم می تونید نمونه فیلم های دوربینها رو از سایتهای مرتبط دانلود و مقایسه کنید
بچه ها من رفتم d700 کنون بگیرم فروشنده به من گفت چرا با قیمت کم تر d3200 نیکون نمی گیری؟
به نظرتون چه کنم؟
دوستان بین G1x و G16 و دوربین های اس ال آر و نیکون D3100 و D3200کدوم رو انتخاب کنم؟
راستی سایز برای اون طرف مهم نیست!
ممنون
تو این رنج 600d رو پیشنهاد می کنم و D3300 نیکون رو . 600d کیفیت فیلم برداری استثنایی عمل می کنه چیزی که حتی مدلهای بالاتری مثل 700d , 650d هم مثل این مدل نیستن تفاوتهایی چندانی در کیفیت عکس ندارن . کمی به امکانات اضافه شده.نقل قول:
در فیلم برداری 600d بهتر از d3300 هست و نمایشگر چراخانش کمک می کنه در شرایط نامناسب هم بتونید فیلم و عکس دلخواه رو بگیرید. d3300 رزلو شن بالاتری داره 33 در صد و کیفیت عکسش کمی بهتر هست.
بین مدلهایی که گفتید یه تقسیم بندی باید انجام بدیمنقل قول:
اگر دوربینی می خواد که همه چیزو در یک جا داشته باشه در شرایط خاص عکس نمی گیره سوژش متحرک نیست مثلا از اسب سواری یا فوتبال یا مراسم و جشنها یی که رقص و حرکتهای سریع وجود داره اول G1x و بعد G16
اگر کیفیت عکس براش مهمه و دنبال دوربینی هست که جایی کم نیاره اول D3300 بعد 3200 و بعد 3100 از کانن هم می تونه 600d رو در نظر بگیره ولی یه نکته هست که این دوربینها ممکنه به لنز و تجهیزات دیگه هم نیاز مند بشن
اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه که canon ها از لحاظ قدرت پردازشی قوی تر هستند. راستی nikonها لنز 18-55 دارند. در مقایسه با لنز های غیر قابل جدا شدن g1x بهتر نیستند؟نقل قول:
من نگفتم کانن ها از قدرت پردازشی بالا تری برخودارن شاید بهتر بگیم تبلیغ بیشتری رو پردازنده هاش می کنه .شرکتها به خاطر رقابت نزدیکی که دارن از نظر تکنولوژی تولید خیلی بهم نزدیک شدن و اصلا دیگه نمی شه نظری روی برند خاصی داد. تا 4 و 5 سال پیش فاصله زیادی بین شرکتهایی مثل پاناسونیک و سونی و سامسونگ با شرکتهای با سابقه ای مثل کانن و پنتاکس و نیکون و المپوس و... بود. ولی می بینید که چه خوب تونستن با همکاری باشرکتهای دیگه جا برای خودشون باز کنن. همکاری با لنزساز ها و دوربین ساز های معروفی مثل لایکا و زایس و اشنایدر کمک بزرگی به اونها کرده سونی که رسما بخش دوربین سازی کونیکا مینولتا رو خرید .بنا بر این اگر کسی روی برندی نظر قطعی و کلی می ده یا از روی تعصبه یا نا آگاهی از شرایط جدید. شرکت سونی خیلی وقته تولید کننده اصلی چیپ های تصویر برای نیکون هست. شما باید ببنید در رنج قیمت مورد نظر شما کدوم شرکت محصول بهتری تولید کرده.نقل قول:
برگردیم به بحث قبلی یه سری دوربین اس ال آر بهتون پیشنهاد دادم نیکونها به اضافه ی canon 600d با قابلیت تعویض لنز. G1X یه دوربین کامپکت هست که از چیپ بزرگی بهره می بره مشابه اس ال آرهایی که گفتیم. مسئله اینه که اگر لنزی مشابه اون چیزی که روی این دوربین هست یعنی 28-112 با f 2.8-5.8 بخوایید برای این دوربینها تهیه کنید احتمالا باید معادل قیمت خود دوربین هزینه کنید. ولی این دوربین قابلیت تعویض لنز و الحاق تجهیزات حرفه ای تر نداره و سرعت فوکوس دوربینهای حرفه ای تر رو هم نداره در هر صورت کامپکت هست.
دوستان بهترین کامپکت تا 500 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ زوم مهم نیست فقط کیفیت عکس و فیلم
نقل قول:
Canon Ixus 255 HS-Elph 330 HS البته باید بودجه ی خودتون رو کمی افزایش بدید ولی انتخاب بهتری نسبت به بقیه دوربینهادر این رنج قیمت هست دو مدل قبلی هم اگر پیدا کنید بد نیست یعنی 230 و 240
تو دوربینهای کامپکت بهتر دوربینی رو انتخاب کنید که رزلوشن بالای 12 نداشته باشه این یه نکته ی کلیدیه هر چی رزلوشن بالاتر می ره کیفیت عکس به ویژه در شرایط نور کم کاهش پیدا می کنه اگر دقت کنید مثلا G16 با 1400 قیمت فقط 12 مگاپیکسله تازه چیپ تصویرشم 1.5 برابر همین 255 هست. یه چند تا استثنا هم هست مثلا canon ixus 510 که به واقع یه دوربین 16 مگاپیلسلی هست و با رزلوشن 10 عکس می گیره کیفیت عکس چندان خوبی هم نداره.
آقا من ایکسوز240 دارم کیفیت عکسهاش هم عالی 16پیکسله ولی من همیشه رو12پیکسل عکس میگیرم .ارزش داره بدم 255 بگیرم.
چون اولا دوربین صفحه لمسی زیاد خوبی نیست ضمن اینکه لمسشم مثل گوشی های اولی ضربه ای باشه .دوم اینکه 16پیکسل شنیدم
تو دوربینهای کامپکت پیکسل پایین تر بهتره.
دوربین شما نسبت به 16 مگاپیسلیها کیفیت خوبی داره ولی اگر فکر می کنید رو 12 ببرید کیفیت عکسش بهتر می شه این طور نیست. شما با این کار فقط ریسایزش می کنید همون کاری که تو PC هم می تونید انجام بدید در این صورت چون سایز کاهش پیدا می کنه ضعفها و ایراد ها کمتر خودشو نشون می ده. تنها دوربینهای فوجی که از تکنولوژی EXR بهره می برند این قابلیت رو دارن که با نصف شدن رزلوشن اسمی کیفیت عکس رو نسبت به قبلش واقعا افزایش بدن و مثلا مثل یه دوربین 5 یا 6 مگاپیکسلی عکس بگیرن.نقل قول:
کسی که بخواد نظر بده باید با دو تا دوربین کار کرده باشه در ضمن من نمی دونم که 240 رو چند برمیدارن و مثلا شما چقدر باید به پولتون اضافه کنید تا 255 رو بخرید. ولی فکر نمی کنم کار درستی باشه. اختلاف این دو دوربین خیلی زیاد نیست و فکر نکنم شما تفاوت زیادی رو در کیفیت عکس داشته باشید ولی در کارکرد با اون شاید احساس تفاوت کنید.
از نظر قیمت من مشکلی ندارن من 240خودمو راحت 450میتونم بدم.درثانی 255هم 10برابر زوم داره هم فکر کنم جدید تره هم اینکه صفحه لمس نیست بقیه آیتم ها که فکر کنم یکی باشه .ولی من فکر کنم دوربین 12مگاپیکسلی باحسگر 2/3-1بهتر از 16مگا پیکسلی با همون اندازه حسگر باشه.البته فکرکنم F240بهتراز 255باشهنقل قول:
خوب اگر قرار باشه 70 یا 80 تومن سر بدید می ارزه با توجه به اینکه می تونید از کیف و مموریه که برای 240 خریدید هم استفاده کنید. در مورد کیفیت عکس فرمایش شما درسته اگر 40 تا 50 صفحه قبل رو مطالعه کنید من مقایسه کیفیت عکس هر دوتا شون رو گذاشتم تو سایتها هم می تونید مقایشون کنید 255 بهتره ولی بستگی به پولی داره که پرداخت می کنید. F240 کدومه؟نقل قول:
شما وقتی می خوایید یه دوربینی رو بررسی کنید اولین پارامتری که بهش توجه می کنید چیه؟ زوم - مگاپیکسل - ...؟
من لنز و f number رو مخصوصا در دوربینهای کامپکت بعد برد فلش و عمر باتری و مگاپیکسل بعد زوم حتی می تونم بگم قیافش برام از زوم مهمتره. مگاپیکسلم واسه اینکه زیاد نباشه.
دوربین مثل هر وسیله و گجتی یه سری مشخصات داره که بر اساس این مشخصات می شه در موردش پیش داوری کرد و بعد با استفاده از رویوها و تجارب افراد صاحب نظر و مطمئن تصمیم قطعی رو گرفت.
یه بخشی همون اعداد و ارقامیه که خود شرکتها سازنده عرضه می کنن ومشخصه بخش عمده ی دیگه کیفیت ساخت لنز چیپ تصویر و عملکرد پروسسور و کلی دوربینه که بهترین راه برای اطمینان, برسی ماحصل و نتیجه ی کار یا همون عکس و فیلم هست.
9 سال پیش پاناسونیک در کورس رقابتی که قرار داشت اولین دوربین شبه اس ال آرش رو عرضه کرد اگه اشتباه نکنم FZ30 بود 8 مگاپیکسل با یه لنز 12x لایکا. مشخصاتش رو ی کاغذ حرف نداشت اونم در زمانی عرضه شده بود که اختلاف قیمت بین دوربینهای با قابلیت تعویض لنز و دوربینهای کامپکت دیگه خیلی بالا بود و سری اس ال آر لایک یا شبه اس ال آر به واقع از لحاظ عملکرد کیفیت عکس و قیمت این گپ رو پر می کرد. وقتی در عمل دوربین سنجیده شد خیلیها از نویز زیاد عکسها شاکی بودن و آرزو می کردن ای کاش پاناسونیک مثلا از چیپ تصویر 7 مگاپیکسلی سونی W5 روی این دوربین استفاده می کرد. که در اون زمان و در رده کامپکته دوربین خوبی بود.
اخیرا canon دوربین سری m رو عرضه کرد که اولین مدلش فوکوس کندی داره با وجود اینکه مشخصات خیلی خوب و دوست داشتی داره حتی کیفیت عکسشم دست کمی از اس ال آرهاش نداره.
هر دوربینی که می خوایید انتخاب کنید در ابتدا مشخصاتی که خیلی تاثیر گذا رو کیفیت عکس هست رو در نظر بگیرید و به تدریج برید سراغ نکاتی که بیشتر برای سرگر می مناسب هستن اما اگر اولیت دیگه دارید و دوربین رو برای مصارف خاص دیگه ای می خوایید اون موقع دیگه الویت شما کیفیت عکس نیست بکله چیزی مثل سرعت عکاسی یا زوم هر چیز دیگه می تونه باشه.
محدوده دیافرگم 240از2.8شروع میشه تا5.8ولی 255 از3شروع میشه تا 6.9دیافراگم بسته 255بهتراز 240ولی دیاف باز 240بهت از 255.نقل قول:
زومم تو عکاسی معمولی وخانوادگی 5برابر کفایت میکنه ولی واگر هم یکم بیشتر هم باشه کلاس دوربین بالاتر میره .
من نمیدونم قیمت دقیق240توبازار الان چنده ولی فکر کنم 255الان480باشه اگه این قیمت باشه من 240خودم میتونم 480بفروشم مشتریشو دارم ضمن اینکه یکسال دستمه وخیلی تمیز نگهش داشتم.
اگه شما شناخت داری روی این دومدل لنز کدوم بهتره240یا255یا اصلا یکیه ؟
لنزشون یکی نیست. لنز 255 وقتی شما روی 10x زوم می کنی میره رو 6.9 و احتمالا در فاصله کانونی که معادل 5x باشه باید نزدیک همون 5.8 باشه. از این نظر اختلاف زیادی ندارن .در مورد عملکرد لنزشون هم خودتون عکسهای دوربینها رو در فاصله کانونی های مختلف دانلود و در حالت فول بررسی کنید اگر عکس در همه جا گوشه سمت چپ بالا و پایین و گوشه سمت راست بالا و پایین به اندازه کافی شارپ بود (عموما دوربینها در مرکز عملکرد خوبی دارن) یعنی لنز عملکرد خوبی داره. البته تو این رنج قیمت هم انتظار زیادی نداشته باشید که همه جا خوب عمل کنن.نقل قول:
سلام به همه
برای خرید دوربین دیجیتال، مدل Canon EOS M رو در نظر گرفتم ولی قبل از خرید می خواستم با دوستان صاحب نظر مشورت کنم و ببینم که آیا مدل دیگری از دوربینهای بدون آینه وجود داره که ارزش تجدید نظر در انتخابم را داشته باشه؟
ضمناً باید بگم که مهمترین دلیلم برای انتخاب این مدل، سایز مناسب، سنسور معادل SLR، قیمت مناسب حدود 1،350،000 تومان و همراه داشتن دو لنز و فلش توی جعبه است.
ممنون میشم برای مناسبترین انتخاب ممکن من را راهنمایی کنید.
در این مورد قبلا صحبت شده از صفحه 74 به بعد رو رد بخش دوربینهای حرفه ای DSLR مطالعه کنیدنقل قول:
سلام باتری دوربین های کامپکت معمولا برای چنددقیقه فیلم برداری جواب میده ؟
هر باتری متفاوته.نقل قول:
سلام
اساتید لطفا بگید از بین اینا کدوم مناسب و بهتره
Sony Cybershot WX80
Sony Cybershot WX60
Canon Powershot SX510 HS
تو این رنج قیمت هم اگر گزینه دیگه ای هست بفرمائید
مرسی
الو ؟نقل قول:
اینجا چرا خوابیده په ؟
بین گزینه هایی که اسم بردید canon sx510 کیفیت عکس بهتری داره ولی WX80 می تونه 60 فریم در ثانیه فیلم برداری کنه و ممکنه از این نظر گزینه ی بهتری باشه. ولی اگر عکس ارجحیت داره SX510 . اگر کیفیت عکس بهتر از sx510 با جثه کامپکت می خوایید از سری SX270 , 280 هم می تونید انتخاب کنید فقط یه سری از مدلهای 280 به خاطر فریم ویرشون مشکل فیلم برداری داشتن که با آپدیت اون مشکل رفع می شد. اگرم باز کیفیت عکس بهتر می خوایید S110 کانن با قیمت حدود 790 . شما اگر مطلب رو کمی واضح تر مطرح کنید ممنون می شم. فکر نمی کنم کسی قیمت روز تمام دوربینها رو از بر باشه منم مجبور شدم قیمت اینها رو تو سایتها چک کنم تا بفهمم تو چه رنج قیمتی دنبال دوربین می گردید :)نقل قول:
راستی شما بالاخره چه دوربینی انتخاب کردید من متاسفانه پیغام شما رو دو سه روز بعدش دیدم.نقل قول:
ممنون از وقتی که گذاشتید:n01:نقل قول:
ذهنیت من اینه که تو اینجور تاپیکای تخصصی جواب دهنده ها متخصص و این کاره هستند :n02:
توضیح واضح هم اینکه انتظارم از دوربین در حد استفاده خانگیه
استفاده خانگی هم شامل فیلم و عکس و انواع ژانر و . . .میشه دیگه . همه کاره خلاصه :n02:
خوب به طور کلی تو سری دوربینهای کامپکت دور رزلوشن بالا رو خط بکشید. اگردقت کنید دوربینهای کامپکت حرفه ای تر با وجود اینکه از چیپ تصویر بزرگتری هم بهره می برن و قیمت بالاتری دارن رزلوشنی در حد 10 تا 12 دارن مثل سری S و G کانن یا X10 و 20 فوجی یا P330 , 340 از نیکون MX از پنتاکس و.... برای استفاده خانگی هم به زوم بالا تر و نجومی نیاز ندارید پس از اونم صرف نظر کنید .نقل قول:
اگر می تونید بودجه تون رو افزایش بدید کانن S110 - نیکون p330 و پنتاکس MX1 گزینه های خوبی هستن دیاف باز این دوربینها کمک بزرگیه موقع عکاسی در نور کم و داخل اتاق. در غیر این صورت canon sx270 - canon sx280 canon ixus 255 is فراموش نکنید که sx280 ممکنه آپدیت فریم ویر رو بخواد. اگر مدل دیگه هم مد نظر داشید بگید.
در ضمن فریب رزلوشن اسمی ixus 510 یا IXY1 رو هم نخورید این دوربین به واقع 16 مگاپیکسلی هست نه 10 و عکساش هم همون مشکلات دوربینهای کامپکت رزلوشن بالا که نویز مصنوعی شدن عکس و کنتراست پایین و ... هست رو داره.
نهنقل قول:
زیاد به مگاپیکسل و زوم و این چیزاش توجه نمیکنم و میدونم که مگاپیکشل بالاتر لزوما به معنی عکسهای بهتر نیست!
بیشتر فیدبکهای کاربرهاشونو دنبال میکنم
و همچنین قیمت مد نظرم
100 تومن واسه لوازم جانبیش باید در نظر بگیرم . واسه همین مجبورم همون تا رنج قیمت 650-80 اینا دنبال دوربین بگردم :)
این چطوره ؟
Nikon COOLPIX L830
اون مدلایی که گفتید حدود قیمتاشون چنده ؟ S110 و p330 و MX1
دوربینهای فوجی در چه حدیه ؟
از نظر کیفیت سنسور و . . .
میگن به پای برندهایی مثل کانن نمیرسه
درسته ؟
دوربین Nikon L830 یه سری مشخصات داره که جلب توجه می کنه مثل برد فلش 9 متر نمایشگر چرخان و عمر باتری بالا اما خروجی دوربین چیز خاصی نداره و از نظر کیفیت عکس در رده متوسط قرار می گیره این دور بین 500 گرم وزن داره که نسبتا دوربین سنگینی حساب میشه . اینکه منبع انرژیش 4 باتری AA هست از یه نظر مزیته چون هر جایی برید می تونید باتری براش پیدا کنید ولی وزن دوربین و حمل ونقلش رو سخت می کنید . از نظر رده هم جزو دوربینهای سوپر زوم و شبه اس لا آر هم می شه حسابش کرد. جمع بندی یه دوربین حجیم با کیفیت عکس یه کامپکت معمولی ودر ضمن 16 مگاپیکسلیه.
دوربینهایی که گفتم بین 750 تا 920 قیمت دارن.
نه به این شکل نیست که فوجی به پای کانن نرسه. یعنی به واقع این طور نیست که یه برند برتری مطلقی نسبت به برند دیگه ای داشته باشه. الان تو رده دوربینهای mirror less فوجی دوربینهای خیلی خوبی تو بازار داره و یکی از حسنهای این دوربینها عمکلرد شون تو ایزوهای بالاست که از نظر سطح نویز خیلی عالین . در سطح فول فریم دوربین نداره ولی در سایز AP-SC حرف واسه گفتن زیاد داره. بیشتر تمرکز فوجی روی عکاسی هست و دوربینهای خوبشم مثل X-T1 کیفیت فیلم خوبی نداره.
در رده کامپکتها هم دوربینها خوبی داره ولی قیمت دوربینهای خوبش کمی بالاست . برای مثال با پولی که برای X20 می دیدید از اس ال آرها و دوربینهای حرفه ای انتخابهای زیادی دارید و نزدیک ترین رقیبش رو اگر G16 از کانن حساب کنید 400 تومن ارزون تره. XF1 هم که مشخصات S110 رو داره نزدیک به 250 گرونتره. در ضمن کار کردن با این دوربینها به ویژه اونهایی که از تکنولوژی EXR بهره می بردن یه کمی پیچیده است و مثل مدلهای مشابه از برندهایی مثل کانن یا پانا سونیک و ... کاربر پسند نیستن.
دوستان دوربین Panasonic FZ1000 وارد ایران شده؟
سلام.نقل قول:
خیر وارد نشده من این دوربین رو خارج از ایران تهیه کردم و در ایران برای یکی از آشنایان قصد تهیه داشتیم که متاسفانه پیدا نشد (حدودا یک ماه پیش)
سلام. دوست عزیزم با چه قیمتی تهیه کردین؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز
امیدوارم شما بتونید من رو راهنمایی کنید
من نیاز به یک دوربین کامپکت دارم و چیزهایی که برام مهمه این موارد هستند:
-کیفیت مناسب عکس در فضای داخل اتاق و نور کم
-باتری مناسب
-فیلمبرداری بی دردسر (بعضی از دوربینها محدودیت زمان فیلمبرداری دارند و یا داغ میکنند و یا فرمت فیلمبرداریشون طوریه که نیاز به تبدیل دارند و ممکنه حتی با 4-5 دقیقه فیلمبرداری حجم خیلی زیادی رو اشغال کنند مثلا S110 که با فرمت H.264 ذخیره میکنه ظاهرا خیلی سریع کارت حافظه رو پر میکنه)
چون برای کاربری خانگی میخوام ، زوم بالا مد نظرم نیست
اولش میخواستم یه دوربین ساده و ارزان مثل Canon Ixus 132 IS رو انتخاب کنم اما مشخصاتش من رو نگران نویز تو محیط کم نور کرد، دست آخر به S110 رسیدم که دیدم این دوربین هم متاسفانه ظرفیت باتری پایینی داره و فیلمبرداریشم با اینکه با کیفیته اما خیلی فایل حجیمی میده و بعد از فیلمبرداری نیاز به تبدیل با کامپیوتر داره.
خلاصه اگر گزینه ای تو رنج700-800 سراغ دارید برام معرفی کنید (اگر ارزون تر هم باشه که چه بهتر)
پیشاپیش ازتون ممنونم...