بچه ها ممنون بابت تمام خبرها و عکسهایی که گذاشتید.
بازی سختی با صبا داریم صبا بازی رفت ما را تحقیر کرد!
باید انتقام سختی ازشون بگیریم
بچه ها ممنون بابت تمام خبرها و عکسهایی که گذاشتید.
بازی سختی با صبا داریم صبا بازی رفت ما را تحقیر کرد!
باید انتقام سختی ازشون بگیریم
تقويم مسابقات ليگ برتر
هفته بيست و سوم
پنج شنبه۳/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
مس كرمان - پرسپوليس، باهنركرمان
سايپا - داماش گيلان ، انقلاب كرج
ملوان - سپاهان اصفهان، تختى انزلى
جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، ساعت:۱۴:30
پيكان قزوين - راه آهن، رجايى قزوين
ذوب آهن - ابومسلم مشهد، فولاد شهر
مقاومت سپاسى - استقلال اهواز، حافظيه
فولاد خوزستان - برق شيراز، تختى اهواز
پيام خراسان - پاس همدان، ثامن الائمه
استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
هفته بيست و چهارم
جمعه ۱۱/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
ملوان انزلى - پيكان، تختى انزلى
ابومسلم - فولاد خوزستان، ثامن الائمه مشهد
راه آهن - داماش گيلان، اكباتان تهران
پاس همدان - مس كرمان، قدس همدان
شنبه ۱۲/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
صباى قم - مقاومت سپاسى، يادگار امام قم
برق شيراز - سايپا، حافظيه شيراز
سپاهان اصفهان - ذوب آهن، فولاد شهر
استقلال اهواز - استقلال تهران، تختى اهواز، ساعت ۱۳:30
پرسپوليس - پيام مشهد، آزادى تهران، ساعت : 15:45
هفته بيست و پنجم
چهارشنبه ۱۶/۱۱/۸۷
داماش گيلان - پرسپوليس، عضدى رشت، ساعت ۱۳:30
ذوب آهن - پاس همدان، فولاد شهر، ساعت ۵۴:41
مقاومت سپاسى - ابومسلم، حافظيه شيراز
پيكان قزوين - استقلال اهواز، رجايى قزوين
سايپا - ملوان انزلى، انقلاب كرج
فولاد خوزستان - فولاد، تختى اهواز
مس كرمان - برق شيراز، باهنركرمان
پيام خراسان - صباى قم، ثامن الائمه مشهد
راه آهن - استقلال، آزادى، ساعت:۱۵:45
:19:
چرا بايد خودم را ۳ كارته مى كردم؟
نورى: محروميت من به محروميت آرش «در»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدى عربشاهى
صبا- استقلال بى ترديد يكى از بهترين و ديدنى ترين بازى هاى ليگ مى شود حضور فيروز كريمى روى نيمكت صبا و مقابل تيم امير قلعه نويى تنش هاى اين بازى را دوچندان مى كند. اگر دو ملى پوش صبا و استقلال در اين بازى محروم نمى شدند جذابيت اين نبرد بيشتر هم مى شد. كارت زردى كه بعد از ۱۵ هفته محمد نورى مقابل ذوب آهن و به شكلى بچگانه دريافت كرد تعداد كارت هاى زرد او را به عدد ۳ رساند تا مقابل استقلال فقط از روى سكو بتواند اين بازى را تماشا كند. اين كارت زرد با واكنش شديد فيروز كريمى و طعنه و كنايه هاى بعضى از مطبوعات همراه شد.
بازى مقابل استقلال را خيلى راحت از دست دادى.
كارت الكى گرفتم. پانزده هفته بود كه دو كارته بودم. اصلا فكر نمى كردم كارت سوم را قبل از بازى به اين حساسى بگيرم.
شنيدم فيروز بعد از بازى مقابل ذوب حسابى توى رختكن سر و صدا راه انداخته و از دستت شاكى بوده.
آقا فيروز عصبانى بود اما نه آنقدر كه پياز داغش را زياد كرده اند. وقتى ديد خودم بيشتر ناراحتم ديگر چيزى نگفت.
چرا بايد اين كارت را قبل از بازى با استقلال بگيرى
باور كنيد تعادل نداشتم. روى توپ ارسالى بلند شدم و مى خواستم ضربه را با پا بزنم اما عباس قاسمى خروج كرد و باعث شد توپ با دست من برخورد كند. داور هم بلافاصله دست به جيب شد و به من كارت نشان داد.
چون توپ را با دست زدى يكسرى از مطبوعات كار تو را عمدى مى دانند.
چرا بايد اين كار را بكنم مگر مى شود يك بازيكن دربازى هاى مقابل استقلال و پرسپوليس چنين كارى بكند. ما در سال تنها ۴ بازى فرصت داريم تا مقابل دوربين هاى تلويزيونى بازى كنيم. چرا بايد اين فرصت را از دست بدهيم
بازى مقابل ذوب چطور بود
صبا خيلى خوب بازى كرد. اگر گلى كه داور به اشتباه آفسايد گرفت و آن صحنه پنالتى دقيقه ۹۰ را كه نگرفت به حساب مى آورد برنده بازى مى شديم.
بعد از يك بازى سخت مقابل ذوب آهن حالا بايد با استقلال پرانگيزه روبه رو شويد.
بازى سختى مى شود. البته بازى زيبايى خواهد شد. استقلال با انگيزه زياد مى آيد صبا را شكست دهد اما صبا تيم دست و پا بسته اى نيست.
انگيزه استقلال روى كاغذ برگ برنده اين تيم است.
صبا هم همان انگيزه را دارد. تيم ما بازيكنان خوبى دارد كه هميشه نشان داده اند در بازى هاى سخت مرد ميدان هستند. اين بازى هم فرصت خوبى است كه بازيكنان صبا توانايى هاى خود را نشان دهند.
محروميت تو چقدر به صبا در اين بازى ضربه مى زند
شنيدم آرش برهانى هم محروم است. محروميت من به محروميت آرش در. صبا هم جاى من بازيكنان خوبى دارد. مطمئن هستم نتيجه خوبى مى گيريم.
نتيجه بازى را چطور پيش بينى مى كنى
در ورزشگاه آزادى هميشه بازى كردن كار سختى است اما تيم صبا سابقه برد استقلال را دارد و اين بار هم سعى مى كند اين نتيجه را تكرار كند. اين بازى براى ما امتياز دارد.
حضور صبا در جام قهرمانان را چطور ارزيابى مى كنى
گروه صبا گروه خيلى سختى است. يعنى در بين تيم هاى ايرانى حاضر در اين جام، صبا با سخت ترين قرعه روبه رو شده اما ما براى رسيدن به جام قهرمانى آسيا برنامه ريزى داريم و موفق مى شويم.
Mahdi Arabshahi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعيت ات در تيم ملى بعد از زدن دو گل چه شكلى پيدا مى كند
در تيم ملى اردوهاى خوبى را پشت سر گذاشتيم و همين مساله باعث شده تا همه در آمادگى كامل باشند. من تمام تلاش ام را مى كنم كه بتوانم جايگاه ثابتى در تيم ملى داشته باشم.
جوانگرايى دايى چقدر مى تواند در انگيزه بازيكنانى مثل تو موثر باشد
نسل ما مديون اين تفكر دايى است. اگر كس ديگرى سرمربى تيم ملى بود به بازيكنانى مثل من، خلعتبرى، رضايى، مازيار و خيلى هاى ديگر فرصت خودنمايى نمى داد. اين كار دايى علاوه بر اينكه در بين بازيكنان تيم ملى انگيزه ايجاد كرده، ليگ را به تحرك واداشته. بازيكنان جوان ليگ مى دانند كه اگر خوب باشند در تيم ملى جايگاه دارند.
مسابقات ليگ قهرمانان آسيا
گروه اول
سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
الهلال - صبا قم (فهد رياض)
سه شنبه ۲۷/۱۲/۸۷
صباى قم - الاهلى (يادگار امام قم)
سه شنبه ۱۸/۱/۸۸
صبا قم - پاختاكور (يادگار امام قم)
چهارشنبه ۲/۲/۸۸
پاختاكور - صباى قم (پاختاكور تاشكند)
چهارشنبه ۱۶/۲/۸۸
صباى قم - الهلال ( يادگار امام قم)
چهارشنبه ۳۰/۲/۸۸
الاهلى - صباى قم (الرشيد دوبى)
گروه دوم
سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
پرسپوليس - دمپو هند يا الشارجه امارات (آزادى تهران)
سه شنبه ۲۷/۱۲/۸۷
الشباب - پرسپوليس (الفهد رياض)
چهارشنبه ۱۹/۱/۸۸
پرسپوليس - الغرافه (آزادى تهران)
سه شنبه ۱/۲/۸۸
الغرافه - پرسپوليس (در الغرافه دوحه)
چهارشنبه ۱۶/۲/۸۸
دمپو هند يا الشارجه امارات - پرسپوليس
چهارشنبه ۳۰/۲/۸۸
پرسپوليس - الشباب (آزادى تهران)
گروه سوم
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۸۷
الاتحاد - استقلال (پرنس عبدالله جده)
چهارشنبه ۲۸ اسفند ۸۷
استقلال - الجزيره (آزادى تهران)
سه شنبه ۱۸ فروردين ۸۸
ام صلال - استقلال (ام صلال دوحه)
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۸۸
استقلال - ام صلال (آزادى تهران)
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۸۸
استقلال - الاتحاد (آزادى تهران)
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۸۸
الجزيره - استقلال (محمدبن زايد ابوظبى)
گروه چهارم
چهاشنبه ۲۱ اسفند ۸۷
فولاد سپاهان - الشباب (نقش جهان اصفهان)
چهارشنبه ۲۸ اسفند ۸۷
الاتفاق - فولاد سپاهان (پرنس محمد دمام)
چهارشنبه ۱۹ فروردين ۸۸
بنيادكار - فولاد سپاهان (جار تاشكند)
سه شنبه اول ارديبهشت ۸۸
فولاد سپاهان - بنياد كار (نقش جهان اصفهان)
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت
الشباب - فولاد سپاهان (آل مكتوم دوبى)
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۸۸
فولاد سپاهان - اتفاق (نقش جهان اصفهان)
جدول گلزنان ليگ برتر
۱۵ گل: آرش برهانى (استقلال)
۱۲ گل: ايگور كاسترو (ذوب آهن)
۱۱ گل: فريدون فضلى (صبا) و عمادرضا (سپاهان)
۱۰ گل: اشپيتيم آرفى (پيام) و عيسى ترائوره (سايپا)
۹ گل: عليرضا واحدى نيكبخت (پرسپوليس)، فريد عابدى (برق)، آدريانو آلوز (داماش)، سياوش اكبرپور (استقلال) و ابراهيم توره (پرسپوليس)
۸ گل: جلال رافخايى (ملوان)، سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)، محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، امين متوسل زاده (مقاومت سپاسى) و ميثم بائو (ابومسلم)
۷ گل: كريم باقرى (پرسپوليس)، ايمان حيدرى (پيكان)، مجتبى زارع (راه آهن) و افشين چاووشى (داماش)
۶ گل: محمدرضا طهماسبى (پيكان)، سجاد فيض اللهى (فولاد)، روح الله بيگدلى (مس)، فراز فاطمى (مس) و حميدرضا رجبى (استقلال اهواز)
۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، رضا خالقى فر (مقاومت سپاسى)، مهدى شيرى (برق)، ناصر شكرون (استقلال اهواز)، داود حقى (راه آهن)، حسين كاظمى و پيروز قربانى (استقلال تهران)
پرسپوليس در زمين استقلال
اسباب كشى به دستگردى
ايران ورزشى - چند وقتى است كه پرسپوليسى ها براى برگزارى تمريناتشان به دنبال مكانى تازه مى گردند و همين روزها با ورزشگاه راه آهن اكباتان خداحافظى مى كنند. در همين رابطه مذاكراتى هم با مسؤولان ورزشگاه دستگردى صورت گرفته و دوطرف براى شروع همكارى به توافقاتى رسيده اند به طورى كه اگر مذاكرات با همين روند مثبت ادامه يابد حتى احتمالش هست كه يكى دو جلسه پايانى تمرينات پرسپوليس قبل از بازى با مس در ورزشگاه دستگردى برگزار شود. اگر هم چنين اتفاقى نيفتد پرسپوليسى ها اين چند روز را هم در زمين شماره ۲ اكباتان تمرين مى كنند و بعد از بازى با مس به دستگردى نقل مكان خواهند كرد. اين در حالى است كه در حال حاضر استقلالى ها در زمين اكباتان تمرين مى كنند. اما باتوجه به اينكه تمرينات آبى ها بعدازظهرها برگزار مى شود پرسپوليسى ها هم مشكلى براى برگزارى تمرينات خود در اين ورزشگاه ندارند.
روانخواه يك ماه ديگر بازى مى كند
مدتى است اميد روانخواه كه ابتداى فصل رباط صليبى پاره كرد سر تمرين استقلال حاضر مى شود و به شكل انفرادى اما زير نظر نوروزى فيزيوتراپ استقلال تمرين مى كند. اين طور كه پزشك استقلال مى گويد روانخواه تا يك ماه ديگر براى حضور در بازى ها آماده مى شود و براى بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا كه اواخر اسفند ماه برگزار مى شود حاضر است.
چهره ى ويژه
فيروز كريمى
با همه احترامى كه براى سبك فوتبال صبا قايل هستيم اما بايد فيروز كريمى را به واسطه رفتارهاى دور از ادبش مورد نكوهش قرار بدهيم؛ با فيروز كريمى بحث فنى نداريم. فقط مى خواهيم از او بپرسيم به سخره گرفتن باشگاه استقلال چه معنى و مفهومى مى تواند داشته باشد آيا او با اين كار به دنبال كوچك جلوه دادن باشگاهى است
افشين پيروانى: به اسكوربورد نگاه مى كرد و منتظر پايان دقايقى بود كه تيمش با يك بازيكن كمتر زير فشار حملات فولاد قرار داشت؛ وقتى سوت پايان بازى به صدا درآمد افشين پيروانى نفسى به راحتى كشيد و با چشم هايى معنى دار به جايگاه VIP نگاه مى كرد. او قطع به يقين در اين تفكر فرو رفته بود كه آيا عباس انصارى فرد پس از پيروزى مقابل فولاد از دريچه اعتماد به او خواهد نگريست يا اينكه برترى مقابل فولاد هم باعث نخواهد شد تا مديريت آشكار و پنهان پرسپوليس از گزينه هاى مورد نظر صرف نظر كنند. افشين، اين بهترين مربى هفته، روزهاى ابهام آميزى را در انتظار خواهد داشت ...
امير قلعه نويى: برايش سناريو نوشته اند تا او را مثل زمانى كه سرمربى تيم ملى بود از رسيدن به موفقيت دور كنند! شايعه مذاكره استقلال- امير قلعه نويى! با مهدى كريميان راهى بود براى كوچك جلوه دادن و لوث كردن برترى استقلال مقابل برق شيراز اما امير بى توجه به همه شايعات اين شايعه تخريبى را با جوسازى هاى پيش و پس از بازى با مس كرمان مقايسه كرد و به سادگى از كنار آن گذشت. بى ترديد پس از اين بازى هم از اين دست شايعات خواهيم شنيد؛ جوسازى هايى كه همگى براى خدشه دار كردن چهره قلعه نويى بيان خواهد شد.
محرم نويدكيا: مصدوميت هاى پى در پى، خانه نشينى هاى ويران كننده و گذر از روزهاى تاريكى كه هر بازيكنى را به ناچار از صحنه دور مى كند باعث نشده تا محرم نويدكيا از دوران اوج خود فاصله بگيرد. محرم با اراده اى آهنين در هفته بيست و دوم ليگ برتر يكى از بهترين ها بود. او ۲ گل زد و در برترى سپاهان مقابل سايپا، تيمى كه اين روزها در اوج قرار دارد، نقش بسزايى ايفا كرد. نويدكيا با اين روند رو به رشد تهديدى جدى براى هافبك هاى تيم ملى محسوب خواهد شد. آيا او بار ديگر به تيم ملى بازخواهد گشت
حسين كاظمى: ديگر ترديدى نداريم كه حسين كاظمى از دوران افت و نزولش فاصله گرفته است. گل هاى ارزشمند كاظمى مقابل برق شيراز بار ديگر چهره تازه او را به رخ كشيد. كاظمى كه پيش از اين يكى از بى اثرترين بازيكنان استقلال لقب مى گرفت و بدترين بازى اش را مقابل سپاهان در اصفهان انجام داد حالا به همان تخريبچى هميشگى بدل شده است. كاظمى را مى توان برترين بازيكن هفته لقب داد و او را به واسطه بازى هاى خوبش در دو هفته اخير تحسين كرد. آيا كاظمى هم ميان مدعوين تيم ملى جايى خواهد داشت
يك شوت پاى چپ درست و حسابى براى استقلال كنار گذاشته ام
شيث رضايى: بايد به پيروانى هم مثل بقيه فرصت داد
هيچ كس نمى دانست پسر شيطان و پر سر و صداى سرخ ها شايد روزى مجبور باشد پس از سال ها حضور در جمع پرسپوليسى ها از تيم جدا شود و به قول معروف از خانه اش دور شود اما دست تقدير باعث شد حالا او از بيرون دنبال كننده نتايج، وقايع و اتفاقاتى باشد كه در پرسپوليس رخ مى دهد. البته با توجه به حضور تيمش در ليگ قهرمانان آسيا، اين شانس را دارد كه دورى از پرسپوليس باعث نشود از حضور در آسيا محروم شود. قسمت اين بود كه شيث رضايى با پرسپوليس قهرمان شود و حتى در جشن قهرمانى سرخپوشان غايب باشد اما با پيراهن تيم حضور در سطح اول فوتبال باشگاهى در آسيا را تجربه كند. سال گذشته كمتر روزى پيش مى آمد كه خبر، مصاحبه و عكس شيث روى جلد روزنامه ها خودنمايى نكند اما امسال...! خودش مى گويد: پارسال بوديم، امسال خواستيم نباشيم. وقتى او را به ياد گذشته مى اندازيم خنده تلخى مى كند و با لحن خاصى مى گويد: مگر مى شود از ۳۴ بازى ۲۷ ديدار براى تيمى بازى كرده باشى و تيمت قهرمان شود اما نه مدالى بگيرى و نه براى جشن قهرمانى از تو دعوت كنند! انشاءالله فكرهاى زيادى براى سال بعد دارم... متن كامل مصاحبه با شيث را در ادامه بخوانيد:
• اول از شرايط فعلى صبا برايمان صحبت مى كنى؟
- خدا را شكر همه چيز روال عادى خود را طى مى كند و آرامش خاصى بر تيم ما حكمفرماست. بازى هاى خوبمان با نتايج قابل قبولى كه كسب كرده ايم باعث شده با ۳ شكست، ۸ پيروزى و ۱۱ تساوى جزو بالانشينان جدول رده بندى باشيم و با ۲۲ گل خورده بهترين خط دفاعى ليگ را به خود اختصاص دهيم. فاصله امتيازى ما با تيم سوم و چهارم فقط يك امتياز است. البته ۳ بازى سخت با بالانشينان داريم كه اگر حداكثر امتيازات را از اين بازى هايمان بگيريم، شانسمان براى قهرمانى بيشتر از قبل مى شود.
• يكى از آن بازى هاى سخت و ويژه رويارويى با استقلال است، تيمى كه با پيراهن پرسپوليس تجربيات تلخ و شيرينى را مقابل آن به دست آورده اى؟
- من تا الان با پيراهنى غير از پيراهن پرسپوليس در آزادى مقابل استقلال بازى نكرده ام. مى دانم كه روز بازى در استاديوم من فقط قرمزم و نمى دانم شرايط چطور خواهد بود اما از هر نظر آماده ام براى صبا مثمرثمر واقع شوم و درست مثل بازى رفت كه در قم مقابل استقلال داشتيم با پيروزى زمين را ترك كنيم.
• با اين حساب پيش بينى مى كنى در ميان پرچم هاى آبى جو خاصى بر تو حكمفرما شود؟
- نمى دانم شايد! من كار خودم را مى كنم و به آبى بودن سكوها كارى ندارم. البته اگر شرايط طورى شود كه توهينى در كار باشد، من هم يك شوت پاى چپ درست و حسابى براى استقلالى ها كنار گذاشته ام و پاسخگوى آنها خواهم بود!
• و اين يعنى كرى خوانى براى استقلال و گلزنى مقابل آنها. درست مثل دربى پرسپوليس و استقلال!
- ( با خنده) من تا حالا ۷ ، ۸ بار بيشتر در دربى مقابل استقلال بازى كرده ام و هميشه بهترين عملكردم را جلوى اين تيم داشته ام. هم سابقه گلزنى دارم و هم پاس گل داده ام و اين مسأله را از لطف خدا مى دانم. اميدوارم با حمايت هواداران پرسپوليس بتوانم نماينده خوبى از پرسپوليس مقابل استقلال باشم. البته اين بار با پيراهن صبا!
• از اوضاع و احوال پرسپوليس و اتفاقاتى كه در اين چند ماه در تيم افتاده خبر دارى؟
- من حتى وقتى همزمان با پرسپوليس براى صبا بازى مى كنم از نتيجه لحظه به لحظه بازى هاى اين تيم با خبرم. هواداران صبا كه علاقه مرا به پرسپوليس مى دانند در طول بازى هم مرا از نتايج با خبر مى كنند. در مورد تغيير و تحولات هم كم و بيش در جريان هستم. به هر حال عقيده ام اين است كه حتى اگر در پرسپوليس باشم و در اين تيم بازى كنم هم نبايد در مورد مسائل مديريتى نظر بدهم و حرف خاصى بزنم. يك بازيكن فقط و فقط بايد در چهارچوب مستطيل سبز نظر بدهد چون اين مسأله در حيطه وظايفش گنجانده شده است. من هم فقط تنها موضوعى را كه در اين مورد مى توانم به آن اشاره كنم اين است كه براى هر كسى كه در جهت خدمت به پرسپوليس فعاليت مى كند آرزوى موفقيت كنم، همين!
• نظرت درباره حرف و حديث هايى كه اين روزها در مورد تغيير سرمربى و حضور يك مربى خارجى در پرسپوليس مطرح است چيست؟
- نمى دانم دقيقاً سياست اعضاى هيأت مديره و مدير عامل پرسپوليس در اين رابطه چيست اما در حين كار يك مربى، وسط كشيدن چنين بحث هايى نمى تواند مفيد باشد چون در اين صورت تمركز مربى به هم مى خورد، ضمن اينكه اگر قرار باشد تغييرات گسترده باشد و كل كادر تغيير كند، تا سرمربى خارجى جديد بخواهد از تيم شناخت پيدا كند و نقاط ضعف و قوت تيم را بشناسد، فرصت هاى زيادى از دست مى رود. به اعتقاد من بايد به افشين پيروانى فرصت داد، درست مثل مربيان قبلى كه به اندازه كافى فرصت داشتند.
• با اين اوصاف از شانس موفقيت پرسپوليس در ليگ برايمان بگو. پرسپوليس امسال فراز و نشيب زيادى داشت.
- پرسپوليس حتى اگر در طول يك فصل ۲۰ باخت هم بياورد اسمش براى ترساندن حريفان كافى است. حالا كه فقط تا صدر ۶ ، ۷ امتياز فاصله دارد و اين فاصله با همت بچه ها و توانى كه در بين بازيكنان و كادر فنى پرسپوليس وجود دارد قابل جبران است. موفقيت پرسپوليس در ليگ ضامن حضور پرقدرت اين تيم در آسياست.
• پرسپوليس همراه صبا همزمان در آسيا حضور دارند. در مورد اين مسأله صحبتى ندارى؟
- برخلاف بعضى ها كه معتقدند پرسپوليس در گروه ساده اى قرار گرفته معتقدم تمام تيم هايى كه جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را گرفته اند قدرتمند هستند و هيچ حريف ساده اى در اين رقابت ها حضور ندارد. شرايط براى صبا هم سخت است اما اميدوارم هم پرسپوليس و هم صبا بتوانند در كنار ۲ نماينده ديگر ايران حضور شايسته اى در آسيا داشته باشند. در مورد صبا هم بايد بگويم شرايط ما هم مثل پرسپوليس است و بهترين كادر و بهترين بازيكنان و شرايط را براى حضورى پرقدرت در آسيا داريم. انشاء الله قهرمانى پرسپوليس و صبا را در آسيا با هم جشن خواهيم گرفت.
شايعه در راهروهاى فدراسيون
ملى پوشان سرخابى ۳ روز قبل از دربى آزاد مى شوند
استقلال و پرسپوليس بايد روز بيست و پنجم بهمن مقابل يكديگر صف آرايى كنند. يعنى دقيقاً ۲ روز بعد از جدال فوق العاده حساس ايران و كره جنوبى در مرحله مقدماتى جام جهانى. به اين ترتيب بديهى است كه ملى پوشان ۲ تيم حق حضور در تمرينات باشگاهى را نداشته و از يك هفته قبل بايد خودشان را به على دايى معرفى كنند در غير اين صورت از جمع مدعوين خط خواهند خورد. در همين ارتباط صبح ديروز مطلع شديم به احتمال زياد طى توافق شفاهى با على دايى مسئولان استقلال و پرسپوليس، بازيكنان ملى پوش اين تيم كه در انديشه هاى تاكتيكى دايى براى بازى با كره جايى ندارند و بايد بازى را از روى سكو تماشا كنند؛ ظهر روز سه شنبه ۲۲ بهمن قبل از تمرين تيم ملى خط مى خورند و به اردوى باشگاهى خودشان بازمى گردند تا مربيان سرخابى بتوانند قبل از دربى حداقل ۳ جلسه با اين نفرات تمرين كرده و آنها را مهياى حضور در اين ميدان حساس نمايند.
دوستان امشب 90 رو میزاره دیگه؟
میشه گل های استقلال رو مقابل برق بزارین...
با تكميل مدارك
فهرست بازيكنان استقلال به فدراسيون تحويل داده شد
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال امروز فهرست خود براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به فدراسيون فوتبال تحويل داد.
محمد نوري فر، مدير روابط عمومي استقلال در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: با تكميل مدارك بازيكنان استقلال فهرست را براي فدراسيون فوتبال ارسال كرديم . فدراسيون نيز فردا با پست DHL اين فهرست را براي AFC ارسال مي كند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي شود نام اميد روانخواه به دليل مصدوميت در اين فهرست نيست؛ عنوان كرد: اين خبر صحت ندارد و نام اميد روانخواه در فهرست قرار دارد.
تمامي تيم ها پس از ارسال فهرست خود تا اوايل فوريه(اواسط بهمن) اين فرصت را دارند در صورت نياز بازيكن به فهرست خود اضافه كنند.
انتهاي پيام/ا
در گفت و گو با فارس
زارع: بايد به استقلال مي باختيم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال برق شيراز گفت: در مقايسه با استقلال كه اين همه هزينه كرده ما بايد مي باختيم.
ستار زارع در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره باخت مقابل استقلال و شرايطي كه براي اين تيم پيش آمده اظهار داشت: مقابل اين تيم به اشتباهات فردي باختيم. از طرفي استقلال حتما مقابل ما بهتر بوده كه بازي را برده است. شرايط اين تيم با ما قابل مقايسه نيست. اگر به هزينه هايي كه دو تيم انجام داده اند دقت كنيد مي بيند كه ما نبايد هم مي برديم و نهايت با تساوي بايد زمين را ترك مي كرديم.
اين بازيكن ادامه داد: با كمبود مهره روبرو هستيم. اگر بودجه داشتيم مي توانستيم بازيكنان با تجربه اي را به خدمت بگيريم اما در حال حاضر با جواناني كار مي كنيم كه خيلي از آنها تجربه ليگ برتر را ندارند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چطور در اوايل فصل با همين بازيكنان توانسته بودند در صدر جدول قرار گيرند عنوان كرد: آن اوايل تيم ها هنوز به هماهنگي نرسيده بودند و نقاط ضعف ها پوشش داده نشده بود. تيم ما به لحاظ فني مشكل ندارد و مسئولان باشگاه هم نگذاشته اند مشكلات مالي به تيم وارد شود.
زارع در مورد نبود شيري و يزداني در تيم و تاثير آن روي بازيكني مثل او گفت: به هر حال نبود بازيكن با تجربه در تيم ما مشهود است و روي من هم فشار مي آيد اما بازيكنان جواني كه جايگزين هستند خوبند و مي توانند در آينده بهتر هم شوند.
زارع با بيان اينكه تيم برق نياز به پيروزي دارد تا از اين شرايط خارج شود ادامه داد: مشكل ما در گلزني است و گرنه فوتبال خوبي را انجام مي دهيم. هواداران ما هم صبور هستند و اعتراضي هم به اين شرايط ندارند و آن تعدادي هم كه در بازي با استقلال اعتراض مي كردند هواداران تيم پرسپوليس بودند.
انتهاي پيام/ا
ادعای دستیار قلعه نویی در کمیته انضباطی: می خواستم به لیدرها پاداش بدهم!
امید طیری دستیار امیرقلعه نویی که به دلیل پرداخت پول به برخی لیدرهای باشگاه استقلال به کمیته انضباطی این باشگاه احضار شده بود، مدعی شد که قصد کمک کردن به لیدرها را داشته است.
مسئولان کمیته انضباطی باشگاه استقلال امید طیری یکی از دستیاران امیرقلعه نویی را به دلیل پرداختن پول به تعدادی از لیدرهای این تیم احضار کردند.
از باشگاه استقلال خبر رسید که طیری در جلسه کمیته انضباطی مدعی شده قصد کمک کردن به لیدرها و دادن پاداش قهرمانی سال گذشته به آنها را داشته است.
لازم به ذکر است که طیری پس از درگیری رسانه ای با "شاهرخ بیانی" پیشکسوت این باشگاه در جریان یکی از تمرینات استقلال تشویق شد و در مقابل بیانی مورد توهین قرار گرفت.
ورمزیار: کریمی مقابل استقلال روی سکوها
فیروز کریمی سرمربی صبای قم پس از جدایی از استقلال اعلام کرد در هر تیمی باشد مقابل استقلال روی نیمکت نمی نشیند.
البته در دیدار رفت دو تیم فیروز کریمی از کنار زمین بازی را دنبال کرد و گفت:در آزادی مقابل استقلال روی نیمت نخواهد نشست. حالا زمانی وفا کردن به قول است. البته وی هنوز اظهارنظری درباره دیدار مقابل استقلال نکرد ولی ملاحصی اعلام کرد دلیلی ندارد مربی که از تیمش جدا شده در مقابل تیم سابقش روی نیمکت ننشیند. اما صادق ورمزیار دستیار کریمی از قول سرمربی این تیم اعلام کرد:کریمی به قولش وفا می کند و در آزادی از روی سکوها بازی را دنبال خواهد کرد.
گل های بازی :
برق 1 - 4 استقلال
26′ [0-1] Hossein Kazemi
44′ [1-1] Sattar Zare (P.K.)کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal01.wmv
47′ [1-2] Fabio Januarioکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal11.wmv
53′ [1-3] Hossein Kazemiکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal12.wmv
57′ [1-4] Siavash Akbarpourکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal13.wmv
کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal14.wmv
مرفاوی: بازیکنان استقلال برای قهرمانی باید بیشتر تلاش کنند.
مربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: برای حفظ صدرنشینی و قهرمانی در لیگ برتر بازیکنان استقلال باید بیشتر تلاش کنند.
صمد مرفاوی اظهار داشت: هر چند که تیم ما در بازی های اخیر خود روند خوب و روبه رشدی را پی گرفته و با تلاش و هماهنگی بازیکنان حالبا به صدر جدول رسده است ولی هنوز نمی توان نسبت به قهرمانی با قاطعیت صحبت کرد.
وی با اشاره به دلایل موفقیت هایشان گفت: تیم های بزرگ مانند استقلال و پرسپولیس همیشه مشکلات خاص خود را دارند اما تیم ما با همدلی و اتحاد توانسته بر تمامی مشکلات فائق شود و نتایج خوبی بگیرد.
مربی تیم استقلال تصرح کرد: در بازی با برق با وجودی که می دانستیم بازی سختی پیش رو داریم با یک تغییر تاکتیک به موقع در نیمه دوم در فاصله ۱۰ دقیقه پیروزی خود را مسجل کردیم.
وی اضافه کرد: با ارائه یک بازی سرعتی و استفاده از فضاهای خالی حریف به امتیاز حساس در شیراز رسیدیم و برای حفظ این نتیجه ارزشمند یک بازی منطقی روبه عقب را در دستور کار تیم قرار دادیم.
مرفاوی ادامه داد: بازی با برق هم مانند سایر دیدار های دیگر برای ما تمام شده و حالا به فکر بازی با صبا باتری هستیم تا بتوانیم با شناختی که از این تیم به بازیکنان می دهیم در آزادی امتیاز بگیریم.
وی تاکید کرد: باید بگویم که هنوز تیم ما در صدر جدول هیچ حاشیه امنیتی ندارد و به همین خاطر باید صبا را ببریم تا اینکه موقعیتمان در صدر جدول به خطر نیفتد.
مربی تیم استقلال تهران در خصوص صبا باطری خاطرنشان ساخت: تیم پرمهره و خوبی است که چندین بازیکن ملی پوش در ترکیب خود دارد و می تواند با شناخت کریمی و ورمرزیار از بازیکنان استقلال برای ما دردسر ساز شود.
مرفاوی در خصوص غیبت برهانی به دلیل ۳ اخطاره بودن ، گفت: روی آرش در هر بازی حساب خاصی برای گلزنی بازی کرده ایم ولیکن مطمئنم که سطح تمام بازیکنان نیمکت نشین و اصلی ما یکی است و هر بازیکنی که بجای وی در ترکیب قرار بگیرد می تواند جواب اعتماد قلعه نویی را بدهد.
وی با اشاره به حضورشان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: بازی های آسیایی به نسبت از لیگ سخت است و شرایط خاص خود را دارد باید با آنالیز حریفان خود با شناخت به مصاف انها برویم تا بتوانیم در آسیا هم مانند لیک پر قدرت ظاهر شویم.
مرفاوی اظهار داشت: در این فصل با فراهم شدن تمامی عوامل برای موفقیت استقلال می توانیم هم در لیگ برتر و هم در آسیا به عنوان یک مدعی جدی قهرمانی باشیم .
اکبرپور: برهانی را در رسیدن به آقای گلی یاری می کنم.
استقلال در بازی شنبه خود مقابل برق ۴ گل به ثمر رساند تا با ۵۰ گل زده بهترین خط حمله لیگ لقب بگیرد. سیاوش اکبرپور مهاجم آبی پوشان از وضع موجود اظهار رضایت کرد و امیدوار است تیمش در آینده هم نتایج خوبی بگیرد. اکبرپور معتقد است نسبت به گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته و در دیدارهای آتی بهتر هم خواهد شد.
• از بازی با برق و پیروزی پرگل استقلال صحبت کنید.
- برق تیم بسیارخوبی بود. آنها خوب بازی کردند اما ما بهتر بودیم و ۳ امتیاز را گرفتیم. امیدوارم از لحاظ روحی همین روند را ادامه دهیم و صدرنشینی را حفظ نماییم.
• فکر می کردی ۴ گل به برق بزنید؟
- وقتی که بازی در نیمه اول با نتیجه تساوی تمام شد به رختکن رفتیم. در بازگشت به زمین در نیمه دوم به صمد زارع که دوست خوبم است گفتم ۳ بر یک بازی را واگذار می کنید و حالا یک گل هم بیشتر زدیم. ما در اوایل نیمه اول خوب بازی کردیم اما بعد از زدن گل کمی افت داشتیم و گل تساوی را دریافت کردیم. با شروع نیمه دوم بازی را در دست گرفتیم و گل های بعدی را به ثمر رساندیم.
• بعد از هفته ها به تنهایی در صدر جدول قرار گرفتید. در این مورد چه نظری دارید؟
-عقیده من بر این است تیمی که می خواهد قهرمان شود باید همه تیم ها را شکست دهد. به نظر من ذوب آهن نمی تواند مقابل استقلال حرفی بزند چرا که آنها تجربه لازم برای قهرمانی را ندارند.
• پس چه تیم هایی شانس قهرمانی دارند؟
- درحال حاضر استقلال با توجه به این که بازیکنان خوب و یکدستی را در اختیار دارد شانس اول قهرمانی است، مهم تر از این تجربه استقلال در لیگ است. با این حال سپاهان و پرسپولیس هم دارای شانس قهرمانی هستند.
سپاهان در هر ۲ بازی رفت و برگشت ما را آزار داد. به نظر من ذوب آهن تجربه ندارد و نبود چند بازیکن همواره در نتایج این تیم تاثیرگذار است اما در استقلال، سپاهان و پرسپولیس این موضوع صدق نمی کند. به عنوان مثال ما هفته هاست مجتبی جباری تاثیرگذار را در اختیار نداریم اما ضربه ای از این بابت نخوردیم.
• استقلال در حال حاضر با ۵۰ گل زده یک خط حمله رویایی را دارد،عوامل موثر در این موضوع چیست؟
- در تیم ما همه تلاش می کنند و ۵۰ گل زده نیز نتیجه این تلاش است. در هر تیمی هافبک های خوب، مهاجمان را راه می اندازند و خط هافبک قدرتمند استقلال باعث شده مهاجمان نیز خوب کار کنند. خوبی تیم ما در این است که همه گل می زنند و گل زدن تنها توسط یک نفر انجام نمی گیرد.
• قبول دارید نسبت به چندسال قبل که با رضا عنایتی بازی می کردید، افت داشتید؟
- خیر، نسبت به آن موقع بهتر هم کار کرده ام!
• این ادعا را چگونه اثبات می کنید؟
- سالی که قهرمان لیگ شدیم من ۱۱ گل زدم، ۱۰ پاس گل دادم و ۲ پنالتی برای استقلال گرفتم در حالی که در این فصل تا اینجای رقابت ها ۹ گل به ثمر رسانده ام، ۷ پاس گل داده ام و یک پنالتی گرفته ام. مطمئن هستم این آمارها را افزایش و رکورد قبلی ام را ارتقاء خواهم داد. این دلایل برای اثبات عملکرد خوبم کافی است.
• با توجه به ۲ سال حضور در کنار رضا عنایتی، با او راحت تر بودی یا اکنون با برهانی؟
- برایم فرقی نمی کند در کنار چه کسی قرار بگیرم. سیستم بازی عنایتی با سیستم بازی آرش تفاوت زیادی دارد. رضا یک تمام کننده و سرزن است در حالی که آرش مهاجمی سرعتی است. به نظر من هر بازیکنی باید خود را با شرایط و بازیکن کناری اش وفق دهد.
• برهانی آقای گل لیگ است. چرا زوج او، سیاوش اکبرپور، کمتر از او گل زده است؟
- من در وهله اول دوست دارم تیمم موفق شود و بعد از آن به دنبال گلزنی هستم. با این شرایط برایم تفاوتی ندارد چه کسی گل بزند و مهم موفقیت تیم است.
• وقتی برهانی گل می زند ناراحت نمی شوید؟
- چرا باید ناراحت شوم آرش دوست صمیمی من است و از گلزنی های مکرر او خوشحال می شوم. امیدوارم گلزنی های وی ادامه داشته باشد و من نیز او را در رسیدن به آقای گلی یاری خواهم کرد.
• شنیده ایم رضا عنایتی قرار است به استقلال برگردد؟
- بله، امیدوارم این اتفاق رخ دهد. بیش از هرکس من از بازگشت وی خوشحال می شوم چرا که بهترین خاطرات ورزشی ام در کنار رضا بود و با بازگشت وی این خاطرات برایم تداعی می شود. امیدوارم با کمک او استقلال موفق شود تا از زحمات خود راضی و خشنود شویم.
• فکر نمی کنید با شروع رقابت های لیگ قهرمانان آسیا از قدرت استقلال در لیگ کاسته شود؟
- به هیچ وجه، ما ۱۱ بازیکن آماده در داخل زمین و ۱۱ بازیکن آماده در خارج از زمین داریم و از این بابت با مشکل مواجه نخواهیم شد. هدف ما قهرمانی در ۳ جام است و اگر مشکلی پیش نیاید به هدف خود می رسیم.
بچها امشب 90 رو میزاره دیگه؟
در آستانه دیدار برابر پرسپولیس / مظلومی: آنها مهدی رحمتی را میخواهند، ما نمیدهیم
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: بازی مقابل پرسپولیس درکرمان، انگیزهی زیادی به بازیکنان مس داده است و ما با برنامهریزی خاصی روی نقاط ضعف این تیم که اصلا هم کم نیست، کار کردهایم.
پرویز مظلومی در آستانهی دیدار پنجشنبه تیمش برابر تیم فوتبال پرسپولیس پیرامون آخرین شرایط فنی تیم مس گفت: به هر حال بازی در مقابل دو تیم پرسپولیس و استقلال شرایط متفاوتی نسبت به دیگر تیمهای لیگ دارد و رویارویی با آنها باعث میشود تا بازیکنان ما با انگیزهتر نسبت به گذشته و آمادگی صد درصد به میدان روند. فکر میکنم برای این مسابقه هم ما از تجربیات و دستاوردهایی که در دیدار قبل برابر پرسپولیس داشتیم، میتوانیم نتیجهگیری خوبی داشته باشیم ضمن اینکه من پرسپولیس را چه در گذشته و چه در شرایط فعلی به خوبی میشناسم و با فوتبال آنها کاملا آشنا هستم.
وی افزود: پرسپولیس تیم بزرگی است که برای موفقیت به کرمان میآید اما، شک نکنید که ما هم با توجه به جایگاه فعلی تیم مس در لیگ به سه امتیاز این مسابقه نیاز جدی داریم هر چند که باید بازی سختی را برابر این تیم انجام دهیم. بازی در شهر کرمان و زمین تیم مس است و ما تاکنون نشان دادهایم به هیچ تیمی از جمله پرسپولیس در این ورزشگاه باج نخواهیم داد. کسب سه امتیاز این مسابقه میتواند تیم مس را تا ردهی سوم جدول بالا بیاورد و این جایگاهی است که ما از ابتدای فصل به دنبال آن بودیم.
مظلومی در ارزیابیاش از تیم پرسپولیس نیز تصریح کرد: این تیم هم کاملا شناخته شده است و تقریبا تمام فوتبالیستها و مربیان لیگ از تک تک بازیکنان و مربیان پرسپولیس آشنایی کامل را دارند و از چند روز مانده به دیدار برابر آنها روی نقاط قوت و ضعف این تیم کار میکنند. بدون شک ما هم برنامهریزیهای خاصی برای این بازی داریم و مجموع نقایص و مشکلات فنی پرسپولیس را که اصلا هم کم نیست، درآوردیم و روی آن کار میکنیم. خوشبختانه بازیکنانمان هم در یک شرایط عالی و با انگیزهی فراوان تمرین میکنند و تیمی بدون حاشیه ساختهاند.
وی ادامه داد: برای بازی پنجشنبه میرطرقی محروم است و کیانی نیز از بازیکنان مصدوم تیم مس به شمار میرود که هر دوی آنها بازی برابر پرسپولیس را از دست خواهند داد. اما، دیگر بازیکنان ما کاملا سا لم و آماده تمرین میکنند.
وی دربارهی صحبتهای مطرح شده پیرامون حضور رحمتی در پرسپولیس نیز گفت: همیشه گفتهام که تیم مس خود به این دروازهبان بزرگ نیاز جدی دارد. باشگاه پرسپولیس به طور رسمی درخواست کتبی را مبنی بر در اختیار گرفتن رحمتی برای باشگاه مس ارسال کرد اما، به دلیل اینکه ما هیچ تمایلی به خروج رحمتی از تیم نداریم و خودش نیز چنین نظری را دارد، در نتیجه حضور او در پرسپولیس کاملا منتفی است.
مظلومی دربارهی شناختش از شیوهی بازی پرسپولیس و کادرفنی این تیم گفت: این تیم در بازیهای گذشته به شدت روی سیستم چهار، دو، سه، یک ، ارایه بازی مستقیم و فرستادن پاسهای بلند پشت مدافعین تاکید بسیار دارد. این روش بازی همان روش سابق افشین قطبی بود. قطبی سال گذشته با این روش در نیم فصل اول رقابتهای لیگ موفقیتهایی را به دست آورد اما، به دلیل اینکه دستش در نیم فصل دوم برای همگان روشن شد، دیگر نتوانست با این روش موفق باشد و دیدید که در نیم فصل دوم ردهی نهم لیگ را از آن پرسپولیس کرد. اکنون هم معتقدم این تیم با چنین سیستمی بازی میکند و تنها جای چند بازیکن تغییر کرده و نفرات جدیدی به جمع آنها اضافه شدهاند که باعث کمی تغییر در فوتبال پرسپولیس شده است.
وی افزود: البته پیروانی و کادرفنی فعلی این تیم از مربیان جوان و آیندهدار فوتبال ما هستند که فکر میکنم باید تا پایان فصل به این مربی فرصت داد تا وضعیت خوبی در تیم پرسپولیس پیدا کند. من نمیدانم وقتی لوکا بوناچیچ از تیمهای اماراتی اخراج میشود، چرا در روزنامههای ورزشی ایران تیتر میشود. بوناچیچ مگر در چه سطحی کار میکند و چگونه مربی است که ما باید از اینجا آرزوی حضورش را در بزرگترین تیمهایمان داشته باشیم. معتقدم هر زمان که جوانهای این کشور پیشرفت کردهاند، سایهی گزینههای خارجی روی سر آنها نبوده است. بنابراین فوتبال هم چنین رویهای را میطلبد و هر زمان که سایهی مربیان خارجی روی مربیان ایرانی و جوانتر نباشد فوتبال ما و مربیان ما پیشرفت خواهند کرد. ملاحظه میکنید که در دو سال گذشته ما لیگ پویاتر و پیشرفتهتری داشتهایم و این هم به دلیل کمرنگ بودن حضور مربیان خارجی در فوتبال ما بوده است و اینکه تیم ملی که اکنون با ریسک بالایی جوان شده بدست یک مربی جوان و با انرژی ایرانی سپرده شده که مطمئنا موفقیتهایی را کسب خواهد کرد.
سرمربی تیم مس دربارهی استراتژی تیمش در ادامهی مسابقات لیگ برتر نیز گفت: ما در زمان شروع کار با تیم مس صحبتی از کسب عنوان قهرمانی نکردیم و اینکه خیلی تیمها میگویند تیم مس تمام با زیکنان خوب لیگ برتر را جذب کرده است، درست نیست. این تیم با تیم سال پیش به لحاظ تعدد بازیکنان در اختیار گرفته تفاوت چندانی ندارد و تنها بازیکنان جدید آن کمی معروفتر بودند. در ابتدای فصل هم گفتیم که سعی خواهیم کرد جزو پنج تیم اول لیگ باشیم و فکر میکنم این با حضور سه سالهای که تیم مس در لیگ برتر دارد، منافاتی ندارد. البته شرایط فعلی ما در جدول بسیار خوب است ضمن اینکه ما برای پیدا کردن تمرکز بیشتر روی مسابقات لیگ از رقابتهای جام حذفی نیز کنار رفتهایم. امتیازاتمان هم در لیگ بد نیست و میتوانیم به آینده امیدوارتر باشیم. البته کمی زود است که بخواهیم دربارهی قهرمانی تیم مس در لیگ امسال صحبت کنیم اما، دور از دسترس هم نیست و ما به طور جدی آن مساله را هم مدنظر خواهیم داشت.
مظلومی در پایان با انتقاد دوبا ره از حضور مربیان خارجی در لیگ ایران گفت: عدهای میگویند که قیمت مربیان ایرانی همرده با مربیان خارجی بسیار بالاتر است و ما نرخ دستمزد مربیانمان را در ایران بالا بردهایم در حالی که من چنین مسالهای را قبول ندارم و فکر نمیکنم مجموع دستمزدهای تمام مربیان ایرانی را روی هم بگذاری به عدد یک و نیم میلیارد تومان نیز برسد در حالی که شما تاکنون دیدهاید که یک یا دو مربی خارجی در لیگ ایران چنین دستمزدهایی را گرفتهاند و میگیرند. بنابراین چنین مسالهای را قبول ندارم و حضور مربیان خارجی در فوتبال ایران را به ضرر این فوتبال و عدم پیشرفت مربیان ایرانی میدانم چرا که آنها سایهی سنگینی بر سر مربیان جوان ما انداختند.
چرا میزبانیهای سپاهان مقابل سرخابیها حادثهآفرین است؟
معمولا بازیهای خانگی سپاهان مقابل استقلال و پرسپولیس با حوادث جنجالی و اتفاقاتی همراه بوده که به نوعی عادی شده است. درگیری بین هواداران دو تیم، پناه گرفتن هواداران تیم مهمان برای خارج شدن از تیررس تماشاگران تیم میزبان، استقرار تماشاگران تیم مهمان بر روی تپههای پشت دروازه و مکانهای نامناسب و... اما چرا همیشه در مسابقات خانگی سپاهان مقابل استقلال و پرسپولیس حوادثی از این دست اتفاق میافتد و هر بار شاهد تنشهایی در خارج از زمین فوتبال هستیم؟
ابرقویینژاد رئیس هیات فوتبال اصفهان زمانی که در برنامه نود با چنین پرسشی روبرو شد، دلایلی مثل اینکه چون تیمهای اصفهانی در حال حاضر قطبهای اصلی فوتبال ایران هستند یا اینکه چون تیمی همچون سپاهان امروز توانسته هواداران خاص خود را داشته باشد را در پاسخ به این پرسش مطرح کرد. او همچنین به وضعیت ورزشگاه فولاد شهر هم اشاره کرد و از آن هم به عنوان یکی از دلایل به وجود آمدن تنش ها نام برد و ادعا کرد در صورتی که ورزشگاه نقش جهان آماده شود، وضعیت در این زمینه بهتر خواهد شد اما، آیا واقعا دلیل اینکه همیشه مسابقات استقلال و پرسپولیس در زمانی که سپاهان میزبان آنهاست با تنشهای خارج از زمین فوتبال همراه میشود این مسائل است؟ آیا علت رخ دادن حوادث جنجالی در این بازیها واقعا همانهایی است که رئیس هیات فوتبال اصفهان آنها را برشمرد؟.
نگاهی به دورههای مختلف لیگ برتر و مسابقات بسیاری که در چارچوب این رقابتها انجام شده به خوبی نشان میدهد که هیچ کدام از این دلایل نمیتواند توجیهی منطقی برای حوادث جنجالی همیشگی میزبانیهای سپاهان باشد. به اظهارات "ابرقویینژاد" برگردیم، میتوان نمونههای بسیاری را مثال زد که درستی این گزارهها را از اساس نقض کند. برای مثال فصلی که فولاد خوزستان قهرمان لیگ برتر شد را در نظر بگیرید. در آن فصل فولاد بدون تردید قدرتمندترین تیم لیگ برتر بود که توانست با اقتدار به مقام قهرمانی برسد و موفق شد هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را هم در اهواز شکست دهد اما، در هیچ کدام از آن بازیها حتی درصدی از اتفاقات تلخی که در بازیهای سپاهان مقابل این دو تیم میافتد رخ نداد. از این مثالها بسیار میتوان زد.
بر اساس این گزارش؛ استقلال و پرسپولیس در سال های اخیر شکستهای زیادی را در شهرستانها تجربه کردهاند اما، در کدام شهر و در کدام بازی به مانند بازیهای مقابل سپاهان تا این اندازه حوادث جنجالی رخ داده است؟
استقلال در سومین دورهی لیگ برتر با باخت به استقلال اهواز در اهواز عملا قهرمانی را به پاس تقدیم کرد اما، آیا درصدی از اتفاقاتی مشابه رخ داد؟ ذوبآهن نیز بارها و بارها در اصفهان استقلال و پرسپولیس را شکست داده اما، کدام بازی با تنشهای گسترده خارج از زمین فوتبال همراه بوده است؟.
به اعتقاد برخی از صاحبنظران به نظر میرسد نوع چینش هواداران در روی سکوها عامل اصلی این اتفاقات در دیدارهای سپاهان باشد، موضوعی که تاکنون به آن کمتر توجه شده است. معمولا در دیدارهایی که سپاهان میزبان سرخابیهای پایتخت است، هوادارانی که در مکان های نامناسب و روی تپهها استادیوم فولادشهر اسکان یافتهاند به سمت سکو هایی که جزء نود درصد سپاهان است هدایت و در آنجا مستقر میشوند و البته در این حالت نیز بخشی از هواداران استقلال و پرسپولیس که پشت درهای ورزشگاه ماندهاند هم وارد ورزشگاه میشوند و در جای خالی به وجود آمده مینشینند. به اظهارات "ابرقویینژاد" رئیس هیات فوتبال اصفهان پس از بازی سپاهان و پرسپولیس در دوره قبل رقابتهای لیگ برتر که منجر به مجروح شدن سرباز احمدی شد دقت کنید."شاید دویست هزار نفر برای حمایت از این تیم - پرسپولیس - به ورزشگاه بیایند اما، طبق قانون تنها ده درصد به آنها اختصاص دارد. میتوانستند روی تپههای مجاور اسکان یابند. هیات فوتبال تپه های ضلع جنوبی را برای پرسپولیسیها در نظر گرفت".
در آن مسابقه دست اندرکاران برگزاری بازی نود درصد سکو های متعلق به سپاهان را واقعا خالی نگه داشتند اما، چون بخشهایی از ظرفیت هواداران سپاهان هنوز خالی بود، هواداران پرسپولیس از روی تپهها به روی سکوها منتقل شدند.
رئیس یگان ویژه حاضر در ورزشگاه نیز پس از آن مسابقه گفت:"وقتی سکوها خالی است، نمیتوانستیم تماشاگران پرسپولیس را در برف و یخ روی تپههای مجاور اسکان دهیم. حق آنهاست که وقتی بلیت در دست دارند و سکوها نیز خالی است، به جای نشستن روی تپه، روی سکوها مستقر شوند".
عین همین اتفاق در مسابقه اخیر استقلال و سپاهان هم افتاد. در آن مسابقه هم هواداران استقلال با وجود خالی بودن قسمت هایی از سکو های ورزشگاه روی تپه ها نشانده شده بودند اما، پس از آنکه مشخص شد هواداران منتسب به سپاهان نمی توانند سکو های خالی را پرکنند، مسئولان برگزاری بازی به هواداران استقلال اجازه دادند روی سکوها اسکان پیدا کنند و دقیقا همین فعل و انفعالات و انتقال هواداران و تغییر مکان استقرار آنها یکی از عمدهترین دلایل ایجاد جنجال و به وجود آمدن تنش روی سکوها شد، درحالی که اگر از همان ابتدا سکوهای ورزشگاه به شکل واقع بینانه بین تیمها تقسیم شود هرگز جرقه تنشها زده نخواهد شد. مانند دیدار اخیر استقلال و برقشیراز که به ادعای مدیرعامل برق شیراز پیش از شروع بازی مسولان هیات فوتبال استان به دلیل مسایل امنیتی و پیشگیری از هر اتفاق ناخوشایندی جایگاههای هواداران دو تیم را بدون سهمیهی۱۰ درصدی مهمان و متناسب با حضور هواداران دو تیم تقسیم کرده بودند.
یکی دیگر از نکاتی که رئیس هیات فوتبال اصفهان برای چرایی رخ دادن حوادث جنجالی در مسابقات سپاهان به آن اشاره کرد، وضعیت ورزشگاه فولاد شهر بود و اینکه اگر مسابقات سپاهان در این ورزشگاه برگزار نشود، این جنجال ها به پایان خواهد رسید. پرسش اینجاست که مگر دیگر ورزشگاه های کشور ما در سایر شهرستان ها وضعیتی بهتر از فولاد شهر دارند که در آنها این اتفاقات رخ نمیدهد یا حداقل کمتر رخ میدهد؟ مگر ورزشگاههای اهواز، کرمانشاه، همدان، آبادان، شیراز و... مطابق آخرین استانداردهای بینالمللی ساخته شدهاند که در مسابقات استقلال و پرسپولیس در آنها به مانند ورزشگاه فولاد شهر تنشهای دامنهدار روی سکوها رخ نمیدهد؟ مگر ذوبآهن در همان ورزشگاه فولاد شهر به مصاف استقلال و پرسپولیس نمیرود، چرا در آن مسابقات حوادث جنجالی به شکل گسترده بر روی سکو ها اتفاق نمی افتد؟.
مسابقهی فصل گذشته سپاهان و استقلال در ورزشگاه فولاد شهر که با جنجال های زیادی همراه بود را به یاد بیاورید. در رای صادره از سوی کمیته انضباطی در مورد اتفاقات آن بازی آمده بود:" تحریک تماشاگران منتسب به سپاهان بوسیله بلندگوهای دستی و اهانت تماشاگران فوق الذکر".
پس از بازی سپاهان و پرسپولیس نیز در یکی از بندهای رای صادره از سوی کمیته انضباطی درباره آن دیدار آمده بود:"نظر به اینکه قدر مسلم تحریک تماشاچیان به درگیری از سوی لیدرها و عوامل هدایت کننده تماشاگران منتسب به تیم سپاهان و اتخاذ تدابیر شایسته و مناسب درتوجیه و هدایت این اشخاص از سوی باشگاه و متاسفانه بعضا رفتارهای تحریک آمیز از سوی مسئولان باشگاه به استناد مدارک موجود برای کمیته محرز و مسلم بوده، لذا کمیته انضباطی در خصوص دخالت و نقش لیدرهای تیم سپاهان و سایر اشخاصی که به نحوی در تحریک تماشاگران موثر بودهاند پرونده را مفتوح به رسیدگی میداند".
همچنین در اطلاعیهی فرماندهی انتظامی اصفهان که به خاطر اتفاقات بازی سپاهان و پرسپولیس صادر شده بود، آمده است:" قبل از شروع مسابقه چند نفر از هواداران وابسته به تیم سپاهان که بعضا در باشگاه سپاهان مسوولیت دارند با شعارها و الفاظی نامربوط و غیر متعارف، باعث تحریک هواداران دو تیم و تماشاچیان شدند. این تحریکات باعث درگیری بین تماشاگران دو تیم و پرتاب مواد محترقه، سنگ و اشیاء در سکوهای استقرار تماشاچیان شد".
همچنین «نوذر رودنیل» نمایندهی سازمان لیگ در آن بازی هم در مصاحبه با رسانهها گفت:" گزارشات لازم در حیطه وظیفهام شامل هشت انفجار مهیب و اتفاقاتی عجیبی مانند آوردن گروه موزیک و بلندگو و فحاشی به بازیکنان پرسپولیس را روز گذشته به طور کامل در اختیار سازمان لیگ قرار دادهام ".
به نظر میرسد برای کالبدشکافی و ایجاد راهحل نهایی جهت پایان دادن به اتفاقات ورزشگاه فولادشهر در دیدارهایی که سپاهان میزبان است باید مجموعه عواملی که به نقل از مسوولان ذیربط بدان اشاره شد، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در جهت بر طرف کردن آنها تلاش شود. شک نکنید که عدم توجه به این نکات تنها یک نتیجه دارد، آن هم آغاز شمارش معکوس برای مواجه شدن با سرباز احمدی دوم! بر این اساس لازم است که با توجه به ادامه تحرکات هواداران در میزبانیهای سپاهان که میتواند سرآغاز اتفاق ناخوشایند دیگری برای فوتبال کشور باشد؛ مسولان فدراسیون فوتبال؛ باشگاه سپاهان، تربیتبدنی استان و هیات فوتبال این شهر به دنبال راهحل مناسبی برای پیشگیری احتمالی از این اتفاقات باشند.
اوهوم..نقل قول:
بچها امشب 90 رو میزاره دیگه؟
امشب نود میذاره :
نود، ساعت 22:50..کد:http://ch3.iribtv.ir/index.php?option=com_scheduler&Itemid=102
البته اینم بگم که بعضی وقتها یهو شبکه 3 قافلگیر میکنه و یه برنامه دیگه میذاره، ولی نود رو نمیتونه نذاره..
منم با هر چندتا خط که تونستم اس ام اس میدم..
جدول لیگ برتر تا پایان هفته ی بیست و دوم
جدول گلزنان ليگ برتر فوتبال
15 گل
آرش برهانى ( استقلال)
12 گل
ايگور كاسترو ( ذوب آهن)
11 گل
فريدون فضلى ( صباى قم ) و عماد محمد رضا (سپاهان)
10 گل
عيسى ترائوره(سايپا) و اشپيتين آرفى(پيام)
9 گل
عليرضا نيكبخت و ابراهيم توره ( پرسپوليس ) سياوش اكبرپور ( استقلال) آدريانو آلوز وافشين چاوشى ( داماش ) فريد عابدى ( برق)
8 گل
سيدمهدى سيدصالحى ( پيكان)، محمدرضا خلعتبرى و اسماعيل فرهادى ( ذوب آهن) ، جلال رافخايى ( ملوان)، امين متوسل زاده ( مقاومت)
هفته بیست و سوم :
جمعه 87/11/4 ، ساعت 14:30
استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
داورها : سيد احمد صالحي-حسن كامراني فر-داوود رفعتي-امير حسين فتاحي
محرومین :
آرش برهانی (استقلال) - نوری (صباباطری)
دو اخطاره های استقلال :
خسرو حيدرى، حسين كاظمى، فابيو جان واريو
گل های آخرین بازی استقلال :
برق 1 - 4 استقلال
26′ [0-1] Hossein Kazemi
44′ [1-1] Sattar Zare (P.K.)کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal01.wmv
47′ [1-2] Fabio Januarioکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal11.wmv
53′ [1-3] Hossein Kazemiکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal12.wmv
57′ [1-4] Siavash Akbarpourکد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal13.wmv
کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w22/barghesteghlal14.wmv
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش بینی :
آخرین بازی :
برق 1 - 4 استقلال
صبا باطری 0 - 0 ذوب آهن
شرکت کنندگان در پیش بینی :
جدول امتیازهای شرکت کنندگان تا پایان هفته ی بیست و دوم :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3404919&postcount=16701
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو همین تاپیک میتونین پیش بینیتون رو اعلام کنید. دقت داشته باشید که نتیجه باید کاملاً مشخص باشد و پستی که تو اون پیش بینی کردید، نباید ویرایش شده باشد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شرکت تو پیش بینی 4 روز دیگه فرصت دارید !
نکته : اطلاعات کامل نیست.. روز به روز کاملتر خواهد شد..
عماد ترکوندیا.خیلی عالیه....
با راي كميته انضباطي
استقلال بايد طلب 400 ميليوني كريمي را پرداخت كند
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه استقلال را محكوم به پرداخت مطالبات سرمربي سابق اين باشگاه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس ، كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در خصوص شكايت فيروز كريمي سرمربي سابق باشگاه استقلال تهران
مبني بر عدم وصول يك فقره چك اين باشگاه در وجه ايشان به مبلغ 000/000/400 ريال اعلام كرد باشگاه استقلال مكلف است مبلغ مندرج در چك حق الزحمه ايشان را پرداخت نكند. راي صادر در فرجه 4 روزه قابل تجديد نظر است.
انتهاي پيام/ا
سلامنقل قول:
شيث رضايى:يك شوت پاى چپ درست و حسابى براى استقلال كنار گذاشته ام
یعنی از ساعته 5/21 دقیقه که ------- این خبر گذاشته کسی نبود جواب شیث رو بده
استقلال 2-صبا1
توهم زده به سرش فکر میکنه استقلال همون استقلال اول فصله...نقل قول:
نمیدونه گلبارون میشن.... : دی
برا بازي بعد كيا رو نداريم.
برهانی رو نداریم.
جانواریو هم معلوم نیست یکی میگه 3 اخطاره شده یکی میگه 2 اخطاره.
ولی بیشتر 2 اخطاره هست....
اس اس 3-2 صبا
حیف شد برهانی را نداریم.
باید یک گل در بازی با برق میزد تا فاصلش را با بقیه مهاجمها بیشتر کنه.
شیث رضایی که جز ادم نیست.نقل قول:
زیاد جوک میگه.
داستان یك شماره نفرین شده
از مومنزاده تا برهانی و حالا كروزادو
هافبك پرویی استقلال با پیراهن تیم عكس میاندازد و حالا زمان آن رسیده كه همه شماره بازیكن جدید را ببینند؛«شماره 17» حالا رینالدو كروزادو وارث پیراهنی است كه خیلیها آن را نفرینشده میدانند و البته درست هم میگویند. در تاریخ لیگبرتر هیچ گاه شماره 17 استقلال یك ستاره و حتی یك بازیكن معمولی هم نبوده و آنقدر این نفرین صورت واقعی پیدا كرده بود كه فصل قبل و در اواسط آن به طور كل این شماره به بایگانی سپرده شد. چه كسانی شماره 17 استقلال را در لیگبرتر پوشیدند و چه كارنامهای رقم زدند؟
احمد مومنزاده؛ گلنزن حرفهای
در استقلال دوران وحشتناكی را سپری كرد و آنقدر گل نزد تا تبدیل شد به یك مثال بارز، حالا هر كس میخواهد یك گل نزن حرفهای را مثال بزند از مومنزاده نام میبرد. مردی كه یك فصل تمام فقط یك بار شادی پس از گل انجام داد و فصل بعد هم در تمام بازیهای جام حذفی و لیگ فقط شش بار موفق به گلزنی شد. با مومنزاده بود كه نفرین پیراهن شماره 17 سر زبانها افتاد. علی فتحاللهزاده با هزار وعده و وعید او را خرید، مهاجمی كه قرار بود آقای گل شود اما ...
فابریتسیو؛ تابوی فرنگی شكست
وقتی در همان بازی اولش با پیراهن استقلال توانست دروازه سپاهان فرهاد كاظمی، گربهسیاه همیشگی را باز كند همه امیدوار شدند كه آبیها پس از مدتها صاحب یك شماره 17 گلزن شدند اما شروع لیگ پایانی بود بر همه گمانهزنیها. فابریتسیو كه در ابتدای فصل بازیكن فیكس امیر قلعهنویی بود، رفته رفته به نیمكت ذخیرهها چسبید و فراموش شد. طعنه آمیز بود كه او فقط یك گل در لیگ برتر زد؛ یك ضربه مهار نشدنی به سقف دروازه ابراهیم میرزاپور.
میثم بائو؛ وارث بدشانس 17
این درست كه در استقلال مرفاوی تبدیل به گلزن برتر تیم شد اما از یاد نبریم كه یك فصل و نیم عذابآور را با شماره 17 استقلال سپری كرد. نیم فصل ابتدایی را به طور كامل به علت مصدومیت از دست داد و در فصل بعدی هم كه آبیها قهرمان شدند، نمیتوان نقش زیادی برای بائو متصور بود. او وارث پیراهنی بود كه خیلی از بازیكنان آماده را هم از بین برد، چه برسد به خود بائو كه حداقل یك فصل طول كشید تا بتواند در تمرینات شركت كند.
آرش برهانی؛ از شماره شوم تا شماره 9
خاطرات احمد مومنزاه را به بهترین شكل ممكن زنده كرد و كار تا آنجا پیش رفت كه برهانی با گل نزدنهایش مقصر اصلی اخراج ناصر حجازی و نتیجه نگرفتن فیروز كریمی لقب گرفت. برهانی با شماره 17 آنقدر توپهای مسلم گلزنی را از دست داد كه اصغر حاجیلو وارد عمل شد و پیراهن شماره 17 را از او گرفت تا برهانی با شماره شش ادامه دهد، اما نفرین شماره 17 كار خودش را كرده بود؛ حالا برهانی با پیراهنی كه عدد 9 پشت آن نوشته شده، به هیچ تیمی رحم نمیكند.
گیریم همه بدیها برای امیر و استقلال و همه خوبی ها برای شما
برای اثبات خود چه در چنته دارید/چوپان/باغ نارنج
سلام هر كسی و هر گروهی روی بد و خوبی دارد بسته به شخصیت و ادب و نژاد و ... . روی بد فوتبال اما انگار تن به تن روی معمول سیاست سائیده و گاهی هرچه در ذهن بعضی متبادر میشود از دهانشان تراوش میكند. بیخیال حرمت و حیثیت انسانها. لابد استدلال هم این است كه فقط نقل قول كردیم و شواهد اینگونه میگوید و... گیریم خیلی ها خیلی حرفها بزنند آیا نقل هر قولی مصداق دروغگویی و جهل نیست. و یا زشت تر هیزم كشی جهنمیان نمی كنند آن عده كه بین عدهای دیگر را مانند دل سیاهشان تاریك و تنگ میكنند؟ در مذمت مدیران استقلال و قلعه نوئی و تهمت رشا و ارتشایی كه مرسوم شده چه كسی سنگ وقاحت را اول پرتاب كرد؟ چه كسی قرار است بار این تهمت راتا به آخر و تا به جهنم به دوش كشد؟ زیستن در این جامعه ترسناك نیست؟ زیستن میان آدمهایی كه ضعف و ترس و ناكامی و بی لیاقتی و همه ناتوانی و بدبختی خود را زیر سایه تهمتهای پراكنده پنهان می كنند تا توانایی دیگران را نبینند آیا لرزه به دل شما نمی اندازد؟ لااقل شواهد خود را باز هم مرور كنند. مگر فولاد و سپاهان و پگاه و صبا و این همه تیم كه رو به روی امیر پیروز بودند بازیكن كلیدی نداشتند؟ اگر این رسم مردان امروز استقلال است چرا تیم شما می بازد؟ لابد شما هم همین گونه تتمیع شده بودید و شاید به فكر كوچ كردن به تیمی بزرگتر بوده اید؟ یا شاید كوری عدهای آنقدر گریبان وجدانشان را گرفته كه فراموش كردهاند و نمی بینند كه تیم امروز چه زیبا و روان بازی میكند؟ گل زنی آرش را چگونه توجیه میكنید؟ یا بازگشت پیروز و حضور پررنگش در تیم ملی را؟ گیریم همه بدیها برای امیر و استقلال و همه خوبی ها برای شما، برای اثبات خود چه در چنته دارید جز باران تهمت و شایعه و ناجوانمردی؟ ذلت آدمها چقدر بی منتهاست؟
به هادی التماس میكردم كه نرو جلو!
حسین، هافبك دفاعی ماست اما مدام در هجده قدم حریف است
استقلال و جشنواره گلزنیاش در لیگ آنقدر ذهن تماشاگر را مشغول میكند كه تقریبا همه خط دفاعی استقلال را فراموش كردند. آمار 24 گل خورده در فصلی كه دفاعهای لیگ عملكرد ضعیفی دارند باعث شده كه انتقادها علیه خط دفاع استقلال كمرنگ شود اما آنچه در اولین نگاه در بازیهای استقلال به چشم میخورد این است كه حریفان به راحتی خودشان را به محوطه جریمه حریف میرسانند.
شاید بازیكنان جوان برق اعتماد به نفس زدن ضربه نهایی را نداشته باشند اما قطعا حریفان استقلال در آسیا از این فرصتها استفاده بهتری میكنند و این مسئله باعث نگرانی بازیكنانی مثل قربانی و كوشكی شده است. این مسئله قطعا از دید امیر قلعهنویی پنهان نیست اما به راحتی میتوان علت را در تفكرات قلعهنویی پیدا كرد. اگر به تمرین استقلال سری بزنید، میبینید كه قلعهنویی چطور تیمش را به جلو هدایت میكند و وقتی بازیكنی مثل كوشكی در حملات حاضر نمیشود صدای قلعهنویی بلند میشود؛«بیژن برو جلو، با این كارها تیم را عقب میكشی!»
اگر به تیمهای سرعتی بخوریم
در دیدار با برق كوشكی به تنهایی جلوی دو موقعیت مسلم گل را گرفت. حالا او نسبت به هفتههای نخست و اشتباهاتی كه مقابل سایپا داشته، اعتماد به نفس بالایی پیدا كرده و میگوید:«وظیفه دفاع تیم همین است كه گل نخورد، چه مهاجمان گل بزنند، چه نزنند.» وقتی از مشكل خط دفاعی و راههای نفوذ حریفان صحبت میكند درد دل كوشكی هم باز میشود؛«تیم ما در كاشتهها و كرنرها آنقدر جلو میرود كه اگر تیمی مثل سپاهان چند مهره سرعتی داشته باشد، احتمال تكبهتك زیاد است. در استقلال همه بازیكنها مجری شدند. شما نگاه كنید حسین كاظمی بیشتر از فورواردهای ما در جریمه حریف است. اگر عنصر دفاعی بتواند كارش را انجام دهد، من دفاع شاید چند موقعیت را بگیریم اما در نهایت تیم گل میخورد.»
باید مدافع بیاوریم
بیژن كوشكی با لحنی آمیخته با طنز نگرانی خودش و قربانی را توضیح میدهد:«در بازی دیروز به هادی التماس كردم كه بماند و جلو نرود. البته اگر پژمان بود كه دیگر نمیشد او را نگه داشت. به هر حال ما باید فكری به حال خودمان كنیم. من یك بار در بازیهای آسیایی با پاس تجربه تلخی دارم. این همه منتظر این بازیها بودیم در عرض چند دقیقه تمام موفقیت ورزشیمان تباه شد و رفت. هر چند كه من فكر میكنم در جایگاهی نیستم كه بتوانم در مورد مسائل فنی حرف بزنم اما فكر میكنم با توجه به سنگینی دیدارهای آسیا و فشار بازیهای لیگ حضور یك مدافع در استقلال الزامی است. پیروز هم با من موافق است.»
استقلال و نمایش عجیب و غریبش در لیگ
نگاهی به هم میاندازند و نگاهی به داور كه سوت را كی میبرد نزدیك دهانش! برهانی انگار تازه یادش آمده چقدر توانایی ارائه نشده برای عرضه كردن دارد و اكبرپور با چهرهای كه به جنوبیها شبیه است تا فوت كردن داور توی سوت این پا آن پا میكند. سوت زده میشود و هر دو مثل گرگ بهسمت بازیكن صاحب توپ حریف یورش میبرند. استقلال امسال دقیقا با چنین واژهای توصیف میشود؛«گرگ»
چه انگیزهای آنها را اینقدر تشنه كرده كه برای رسیدن به پیروزی لهله میزنند. تساوی در خانه حریف هم قانعشان نمیكند. اگر شرایط فقط تا حدی هم بر وفق مراد باشد آنگاه یك گل نیز كافی بهنظر نمیرسد بیمحابا یورش میبرند و همین انگیزهای است برای نوشتن در مورد تیمی كه تقدیر از آن فقط دلایل فنی دارد،نه رویكرد احساسی و تعلق افراطی به رنگی خاص.
سال 1369، سالی طلایی برای استقلال بود. آنها در آسیا درخشیدند و قهرمان شدند منصورپورحیدری با همان كاریزمای شخصیتی آرام خود روی نیمكت مینشست و از بازی شاگردانش لذت میبرد. تیم آنقدر ستاره داشت كه نقش آنها در موفقیت با نقش پورحیدری« همشانه» باشد. شاهرخ بیانی، صمد مرفاوی، امیر قلعهنویی، مجید نامجومطلق، جواد زرینچه، جعفر مختاریفر، عبدالعلی چنگیز و... بازیكنان بزرگی بودند كه توانستند خاطرات خوبی در ذهن هوادارانشان ثبت كنند. زوج مخرب زرینچه و نامجو مطلق هنوز یك زوج رویایی محسوب میشد.
اما استقلال مدل 87 را نمیتوان با استقلال سال 69 مقایسه كرد.
تیمهای حاضر در رقابتهای لیگ در آن سالها قدرت امروز را نداشتند و تیم بر محور ستارهها میچرخید. بازیكنی مانند مرتضی یكه نیمكتنشین بود و هر زمان به بازی میآمد یكی،دو گل میزد.
اگر چه میتوان رگههایی از استقلال امروز را در سال 1385 دید ولی باز هم آن تیم ستاره محور بود. همهچیز به جباری، اكبرپور و درنهایت رضا عنایتی منتهی میشد، استقلال بدون عنایتی با مشكل مواجه میشد. امیر قلعهنویی داشت چمدان تجربههایش را آرامآرام پرمیكرد و اگرچه غرورش اجازه نمیداد نرسیدن به مرحله بلوغ را باور كند ولی با روحیهای تهاجمی همهچیز را بهنفع خود تغییر داد.
وابستگی شدید به رضا عنایتی این تصور را بهوجود آورده بود كه رفتن او مساوی است با نابود شدن استقلال.
وقتی در پروسه جنگهای داخلی باشگاه بار دیگر ناصر حجازی روی نیمكت نشست نتایج ثبت شده با او آن چیزی نبود كه تیفوسیهای استقلال دوست داشتند. قلعهنویی میخ خود را محكم كوبانده بود. دیگر كسی سراغ منصورپورحیدری بهعنوان آلترناتیو سنتی و همیشگی سرمربی استقلال را نمیگرفت. امیر قلعهنویی این پست را بهخود اختصاص داده بود و با بازگشتش همهچیز متحول شد.
استقلال، امسال بهترین خط حمله لیگ را دارد و تا شكستن ركورد 57 گل راه زیادی باقی نمانده است.
آنها در پنج بازی اخیر 13 گل زدهاند كه یك آمار فوقالعاده محسوب میشود. امیر قلعهنویی با تمام اشكالاتی كه میتوان به او وارد كرد دقیقا همان فردی است كه استقلال به آن نیاز داشت. استقلالی ها می دانند برای ادامه این روند روز های دشواری پیش رو است ولی ...!
اوایل بهمن، زمان بازدید نمایندگان
فوتبال- گروه ورزشی:
بیستم دیماه فرصت یكماهه كنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان به پایان رسید و قرار است آنها برای بازرسی از وضعیت ورزشگاه آزادی، یادگار امام (ره) و فولادشهر اوایل بهمنماه به ایران سفر كنند.
این در حالی است كه این سه ورزشگاه هنوز به استاندارد لازم نرسیده است. AFC حتی برای آگاهی تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان 22 فاكتور مهم را برای رسیدن به استانداردهای موجود، به باشگاهها ارسال كرده بود اما در این اوضاع، وضعیت استادیوم یادگار امام (ره) شرایط مناسبی ندارد و این احتمال هست كه مسابقههای صبای قم در ورزشگاه دستگردی یا تختی تهران برگزار شود. گفته میشود استادیوم تختی فاقد اتاق كنفرانس مناسب است. برای همین ورزشگاه دستگردی در اولویت است.
برنامه ریزی آسیایی
فصل پیش، در هنگامه برگزاری لیگ قهرمانان آسیا، محل مسابقههای سپاهان از اصفهان به تهران تغییر کرد. پیش تر، سپاهان گمان میکردباز هم میتواند در استادیوم نقش جهان به میدان برود. اما سختگیری کنفدراسیون فوتبال آسیا، این اجازه را به سپاهان نداد. اتفاقی که ساکت، مدیرعامل سپاهان را بر آن داشت که استادیوم فولادشهر را برای مسابقههای خانگی سپاهان در نظر بگیرد. فولادشهر به استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا نزدیکتر بود.
به همین دلیل، فولاد شهر به استادیوم خانگی سپاهان در مسابقههای بینالمللی تبدیل شد. رهنما، مدیر مجموعه ورزشی فولاد شهر خبر میدهد که در مدت یك ماهه ظرفیت اتاق كنفرانس به 100 نفر افزایش یافته است. در حالی که هنوز جایگاه خبرنگاران و VIP فولاد شهر سقف ندارد.مدیران ذوبآهن حالا برای رفع مشکل بزرگتری دست به کار شدهاند؛ اسکوربورد. فولاد شهر فاقد اسکوربورد است. اسکوربوردی که خریداری و نصب آن 350 میلیون تومان هزینه دارد. ذوبآهن با پرداخت 75 میلیون به عنوان پیش پرداخت زمینه را برای نصب اسکوربورد فراهم کرده است. البته فولادشهر مشکلات دیگری هم مثل نور ورزشگاه، mixe zone دارد. نور این استادیوم نیز 700 لوکس است و طبق قوانین AFC حداقل نور استادیوم باید 1200 لوکس باشد.
برای به استاندارد رسیدن فولاد شهر، مسئولان سپاهان تا حالا دخالتی نکردهاند و مسئولان ذوبآهن به تنهایی برای آماده کردن استادیوم فولادشهر دست به کار شدهاند. آنها البته در جریان لیگ قهرمانان به بخشی از هزینههای از دست رفته خود میرسند. گفته میشود ذوبآهن برای هر یک از بازیهایی که در فولادشهر برگزار میشود، 6 میلیون تومان دریافت میکند. همچنین هزینه هر تمرین پیش از مسابقه، 600 هزار تومان است. معمولا یک روز قبل از مسابقه هر دو تیم یک جلسه تمرین در زمین مسابقه دارند و البته سپاهانیها عادت دارند چند جلسه تمرین در فولادشهر انجام دهند.
مشكلات ورزشگاه صبا
مسیر فرودگاه امام خمینی(ره) تا ورزشگاه یادگار امام قم یک طرفه است. موضوعی که در سالهای اخیر حساس نبود. اما حالا برای مسئولان صبای قم مهم است که این مسیر دوطرفه باشد. البته بخشی از کارهای لازم برای تغییر این مسیر انجام شده است. با این وجود، مشکلات ورزشگاه یادگار امام(ره) بیشتر از دو ورزشگاه دیگر است. به غیر از زمین چمن استادیوم که شرایط مطلوبی دارد، در بقیه موارد حتی تیرهای دروازه هم استاندارد نبود طوری که پرچمهای کرنر هم باید تغییر کند.
آنها البته تمهیداتی انجام دادهاند برای مثال تیرهای دروازه که فلزی بود حالا فایبرگلاس است. جهانبینی، رئیس تربیتبدنی قم در این رابطه میگوید: «باید به ما کمک شود. چون ما برای اولینبار است که میخواهیم میزبان لیگ قهرمانان آسیا باشیم؛ یعنی تجربه لازم را نداریم.» هنگام برگزاری مسابقه رفت صباباتری – ابومسلم، شهبازی ناظر مسابقه بود. بعد از این مسابقه، ناظر بازی از ورزشگاه بازدید کرد و بزرگترین مشکل این استادیوم را نبود اسکوربورد دانست.
هنوز تدبیری برای حل موضوع اسکوربورد اتخاذ نشده، درست مثل معضل صندلیهای ورزشگاه. سکوهای این استادیوم بتونی است و از نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا، ایراد دارد. جهانبینی میگوید: «ورزشگاه قم 7، 8 تا اشکال دارد. به نظر من، قضاوت در مورد نرسیدن استادیوم به لیگ قهرمانان زود است.» طراحی mixe zone در ورزشگاه سومین مشکل بزرگ مسئولان صباباتری قم است.
ورزشگاه آزادی تعهدی به AFC ندارد
جام ملتهای آسیا در سال 2007، زمانی که تیم ملی در مالزی بازی می کرد، بعد از هر مسابقه دو بلیت در اختیار خبرنگاران قرار میگرفت. یکی برای حضور در کنفرانس مطبوعاتی و دیگری برای حضور در mixe zone. یعنی هر خبرنگار نمیتوانست هر دو گزینه را انتخاب کند. در آنجا بود که برخی از خبرنگاران برای اولین بار با mixe zone آشنا شدند. اما تفاوت mixe zone با کنفرانس مطبوعاتی چیست؟ کنفرانس مطبوعاتی معمولا در یک سالن برگزار میشود که اغلب مربیان دو تیم در آنجا حضور پیدا میکنند. ولی mixe zone به فاصله رختکن تا اتوبوس تیم میگویند.
به این ترتیب که در این فاصله سه جایگاه در نظر گرفته میشود؛ یکی برای رادیو، یکی برای گزارشگران تلویزیون و سومی برای خبرنگاران رسانه های نوشتاری. بعد از هر مسابقه هنگامی که اعضای یک تیم از این مسیر گذر میکنند، اگر تمایل به مصاحبه داشته باشند، در یکی از این سه جایگاه قرار میگیرند. اما استادیوم آزادی به عنوان با امکاناتترین ورزشگاه کشور فاقد طراحی mixe zone است.
در حالی که مدیر این مجموعه دغدغهای برای تعبیه چنین جایگاهی ندارد. ضیاء آذری میگوید: «ما تا به حال کاری برای این کار انجام ندادیم. البته ما 40 روز پیش به علیآبادی نامه زدیم تا این قضیه را پیگیری كنند. سازمان ورزش هم به فدراسیون نامه زد اما فدراسیون تا حالا اقدامی نكرده البته آنها میخواستند با یك شركت قرارداد ببندند تا در مورد ترمیم استادیوم آزادی اسپانسر شود، اما قراردادی بسته نشد. چون ما تعهدی نسبت به AFC نداریم و لزومی ندارد که اولتیماتوم کنفدراسیون فوتبال آسیا را در نظر بگیریم.
هر وقت که درخواستی به دست ما برسد، ما هم دست به کار میشویم.»باشگاه پرسپولیس برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا، کمیته بینالمللی تشکیل داده است.کریمپور، عضو روابط بینالملل فدراسیون در این کمیته نقش تعیینکنندهای دارد. همکاری او با پرسپولیس البته قرار بود پنهان بماند. اما به هر حال، باشگاه پرسپولیس آنها را برای این روزها در نظر گرفته است. درست برخلاف باشگاه استقلال که ظاهرا هنوز روی لیگ برتر متمرکز است این باشگاه تاکنون اقدامی انجام نداده.
طبق گفته مدیر روابطعمومی استقلال، قرار است به زودی جلسهای با موضوع لیگ قهرمانان آسیا برگزار کنند. او میگوید:« مطمئنا در این جلسه این موضوع را بررسی میکنیم. همانطور که پرسپولیس برای لیگ قهرمانان کمیتهای تشکیل داده، ما هم بیکار ننشستهایم و برای اینکه در آینده به مشکل برنخوریم، کارهایی خواهیم کرد.»
مشكلات ورزشگاه آزادی
به گفته مدیر روابط بین الملل فدراسیون فوتبال، استادیوم آزادی هم برای رسیدن به استانداردهای کنفدراسیون فوتبال آسیا باید تدابیری بیندیشد. با گذر از اینترنت وایرلس و mixe zone ، اسکوربورد یکی دیگر از مشکلات این استادیوم است. اسکوربود البته در ورزشگاه آزادی وجود دارد. اما این فصل، هنگامی که تبلیغات الکترونیکی برای اولین بار در استادیوم نصب شد، آن از کار افتاد. آذری البته در این رابطه توضیحی نمیدهد، چون همچنان معتقد است که تعهدی نسبت به مسئولان AFC ندارد. اما او در مصاحبههای قبلی خود گفته بود که اشکالات اسکوربورد در حال برطرف شدن است.با همه اینها، مشكل اصلی استادیوم آزادی نور كافی است. گفته میشود نور این ورزشگاه 800 لوكس است. در حالی كه حداقل نور استاندارد 1200 لوكس است. به هرحال تا بهمنماه باید منتظر ماند و دید كه واكنش كنفدراسیون فوتبال آسیا نسبت به وضعیت سه ورزشگاه آزادی، یادگار امام (ره) و فولادشهر چیست
طاووس استقلال با پاهای پوشش داده نشده
مجموع عملكرد استقلال در لیگ هشتم تا اینجای كار بسیار خوب و حتی در برخی موارد فراتر از حد انتظار بوده است. زدن 50 گل در 22 مسابقه آماری است كه تا به حال در تاریخ لیگ ایران مشاهده نشده است و چنانچه استقلال با روند فعلی به گلزنی خود ادامه دهد حتما یك ركورد عجیب و جاودانی در لیگ برتر را به ثبت خواهد رساند.
در مورد خط حمله یا به عبارت بهتر ماشین گلزنی استقلال باید به این نكته اشاره داشت كه این تیم بعد از پرسپولیس معروف دهه 60، اولین تیم است كه با همه شیوههای مرسوم و متداول قادر به گل زدن به حریفان است. اگر آن پرسپولیس با حضور عربشاهی، مایلیكهن، درخشان و پروین در خط میانی و فتحآبادی، محمدخانی و كارگر در خط حمله با تنوع حمالت خود همه حریفانش را زمینگیر میكرد، حالا استقلال بدون نیاز به تغییر نفرات و حتی در غیاب چند بازیكن كلیدی و مصدومش به راحتی هر چه تمامتر هم از كنارهها و هم از عمق به خوبی به دروازه حریفان میرسد، در ضد حمله هم تواناییهای آبیها غیرقابل انكار است، با اضافه شدن مدافعان سرزن در امر استفاده از ارسالهای ایستگاهی هم هیچ كمبودی ندارد ضمن اینكه در مجموعه استقلال به حد كافی عنصر شوتزن به چشم میخورد تا وقتی همه راههای ورودی به محوطه جریمه حریفان اعم از زمینی و هوایی بسته شد، توپخانه دوربرد این تیم از پشت محوطه جریمه سنگر تیم مقابل را هدف بگیرد.
در واقع تیمهایی كه بتوانند مقابل ماشین تهاجمی استقلال مقاومت كرده و از این تیم گل نخورند یا حداقل گل خورده را داشته باشند، مسلما تیمهایی با ساختار مناسب دفاعی هستند كه حتما باید مورد تقدیر و ستایش قرار بگیرند. هر چند چنین تیمهایی در لیگ برتر كمتر دیده میشوند و با توجه به تعدد افكار نه چندان كاربردی روی نیمكت تیمهای لیگ برتری به نظر نمیرسد در شرایط فعلی تیمی بتواند مانع از قهرمانی استقلال در لیگ هشتم شود ولی همین وضعیت و ماشین تهاجمی عالی استقلال دلیل نمیشود كه نسبت به دو اشكال عمده این تیم بیتفاوت بمانیم.
اشكال اول استقلال این است كه در امر حملات خود اصلا دارای تداوم نیست و این مورد تقریبا در تمام بازیهای این تیم دیده میشود كه حملات 80 درصدی و پرتعداد و نفر این تیم به یكباره بدون دلیل فروكش میكند، آن هم در حالی كه هنوز حاشیه اطمینان و برتری تثبیت شدهای برای این تیم حاصل نشده است. در همین بازی آخر مقابل برق هم این حالت بعد از گل دقیقه 28 حسین كاظمی بر استقلال حاكم شد و تا پایان نیمه اول بازیكنان این تیم آنقدر بیانگیزه و كم اشتها به توپ ضربه زدند كه برق با نفرات جوان خود حاكم توپ و میدان شد و سرانجام گل تساوی را به ثمر رساند.
اما اشكال دوم كه از شروع فصل رفع نشده و در تمام مسابقات هم به شكل پای زشت طاووس خود را نشان میدهد وضعیت دفاعی استقلال است. به رغم حضور عناصر سرشناس در خط دفاع استقلال هنوز سازمان دفاعی این تیم نتوانسته استحكام لازم را آنچنان كه شایسته یك تیم قهرمان است به نمایش بگذارد. البته كاملا قبول داریم كه تیمهای تهاجمی همیشه در خط دفاعی خود كم تعداد هستند و در ضد حملات دچار مشكل میشوند ولی مشكل اینجاست كه از 24 گل خورده استقلال، 17 گل در شرایط عادی تدافعی و با حملات حریفان وارد دروازه استقلال شده است و مسلما اگر درخشش طالبلو و مهار بیشتر از 40 موقعیت طلایی گلزنی حریفان نبود، آمار گلهای خورده و باختهای استقلال میتوانست دو برابر شود. به طور طبیعی هر تیم مدعی قهرمانی باید درون دروازه از یك سنگربان مطمئن بهره ببرد ولی حضور طالبلو و گلزنیهای زیاد استقلال در حقیقت پاك كردن صورت مساله است چون میانگین بیش از یك گل خورده در هر مسابقه اصلا زیبنده یك تیم قهرمان نیست. آیا استقلال با این دفاع مقابل حریفانی سرسختتر كه هر حمله این تیم را با حملهای دیگر جواب میدهند، میتواند مقاومت كند؟
وقتی دفاع استقلال طی نیم ساعت پایانی بازی با برق در حالی كه چهار – یك از میزبان پیش است و با نفرات پرتعداد در نیمه خودی حضور دارد، چهار موقعیت گلزنی درون محوطه جریمه خود تقدیم برق میكند، آیا هواداران این تیم حق ندارند بابت رویارویی با حریفان متمول و تا بن دندان مسلحی چون الجزیره و الاتحاد نگران باشند؟ وضعیت تهاجمی استقلال رویایی است ولی اوضاع دفاعش اصلا رو به راه به نظر نمیرسد و امیر قلعهنویی كه به حق با توان مربیگری خود تیم درهم ریخته فصل گذشته استقلال را به یك مدعی قهرمانی و تیمی مقتدر تبدیل كرد، باید در فرصت باقیمانده نسبت به حل این معضل اقدام كند وگرنه...
منبع:روزنامه گل