خوب این عکسیه که یکی از کاربران اون سایت گذاشته از Tv خودش و اون بازی خاصنقل قول:
برای نمونه گذاشتم
خودت باید تست کنی سلیقه ای بگذاری
خوب این عکسیه که یکی از کاربران اون سایت گذاشته از Tv خودش و اون بازی خاصنقل قول:
برای نمونه گذاشتم
خودت باید تست کنی سلیقه ای بگذاری
سلام.
یکی از دوستان ایکس باکس آرکید داره و چون بازیهاش رو نمیخوند و ارور میداد (میگفت که باید به سایت بری یا clean cd کنی و ...) ، دستگاه رو باز کرد و پیچ تنظیم لنز دی وی دی رو بیش از حد مثل اینکه باهاش ور رفت و شکوند ، حالا از چند نفر که پرسیدیم میگن باید یا لنز رو عوض کنی یا درایو رو. حالا به نظرتون چه درایوی بگیریم که خوب کار کنه ؟ چون بعد از دو ماه این اتفاق افتاده که واقعا نفهمیدیم چرا اینجوری شد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان غیر از Lite-on چیزی تو بازار نیستنقل قول:
درایو خوبی هم هست
چرا اونجا برعکسه همه چی ؟ اینجا آرکید شده 100 یورو !نقل قول:
به به سلام هم نام!!! چطوری؟
نبودی؟ امتحانا؟؟؟
آره والا من میخوام بگم واسم از کانادا یه الیت بیارن!!
اینجا که دروغ نگم 100 تومن گرون شده!!
ببینم قیمت روز رو از کجا میتونم در بیارم . میخوام ببینم الان الیت اونجا چنده؟ کدوم سایت راست میگه؟
نه بابا چه امتحانی ! کار و بدبختی :31:نقل قول:
چند وقت پیش زاتورن حراج کرده بود 99 یورو ، الان آرکید با یه بازی اضافه و این جور چیز ها 119 تا .
به خاطر ورود این جدیده خیلی ارزون شده .
قیمت روز رو هم میتونی از Froogle.com در بیاری .
البته توی سایت Saturn.de و Mediamarkt.de و Gamestop.com هم میتونی .
تمام این سایتهایی که گفتم خودشون فروشنده هستند ، پس راست میگن :10:
یه سوال مبتدیانه
من امروز 360 گرفتم چه جوری 2 دسته بازی کنیم هر کاری میکنم نمیشه
همونجوری که دسته ی اول رو شناسوندی این هم بشناسون. البته دست اول روشن باشهنقل قول:
یه سوال مبتدیانه
من امروز 360 گرفتم چه جوری 2 دسته بازی کنیم هر کاری میکنم نمیشه
تو بازی چه جوریه
باید دو تا پروفایل داشته باشی و اولی رو با دسته 1 و دومی رو با دسته 2 ساین این شی.
در ضمن بازی هم باید قابلیت ساپورت رو داشته باشه.
ولی فیفا و اینا ساده هست.
اون دفعه اول من برای GeOW 2 و L4D2 خیلی زجر کشیدم تا شد.
دو تا پروفایل درست کنم حله تو بازی تنظیمات ندارهنقل قول:
برای کانادا فروشگاه futureshop هست.سایتش هم futureshop.ca هستش.نقل قول:
بازی های انحصاری X360 چیا هستن؟
خب بازی هایی که فقط مخصوص X360 هستند ... شما میتونید با یه سرچ پیداشون کنید ...مثلا یکی از معروفاش فرزا هست !نقل قول:
بازی های انحصاری X360 چیا هستن؟
alan wakeنقل قول:
gears of war
halo
forza
...
در لینک زیر نام تمامی بازی های این کنسول و عناوین انحصاریش + عناوینی که فقط برای کنسول ا منتشر شده موجوده :نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
Fable یادت رفت :31:نقل قول:
من فقط برای این بازی میخوام xbox بگیرم
اره راس میگی:46:نقل قول:
سلام
بچه ها من فرصت نکردم تاپیک را کامل بخونم.چند تا سوال داشتم:
آخرین قیمت ایکس باکس چنده؟الان چه مدلهایش موجوده؟کدوم بهتره؟
یه سوال دیگه :بازی مثل فیفا 2010 روی ایکس باکس چقدر با پی سی فرق میکنه؟مثل همه؟کسی تست کرده؟
آرکید 290 و الایت 390 و لیمیتد 450نقل قول:
همشون یکین ولی لیمیتد کامل تره.(از لحاظ لوازم جانبی همراه)
تقریبا یکین ولی با 360 دوصد برابر حالش بیشتره.
منظورم این بود که من که پی سی دارم با امکانات تقریبا خوب ایکس باکس 360 از نظر کسایی که هم با پی سی کار کرده اند و هم با ایکس باکس چه تفاوتی از نظر اجرای بازی روی پی سی با ایکس باکس هست؟به نظرتون ارزش داره تا این کنسول را تهیه کنم یا بازیها ازنظر کیفیت و اجرا در حد همون پی سی هست.بازی فیفا2010 را براتون مثال زدم چون واقعا روی پی سی این بازی افتضاح بود.حالا میخوام بدونم مثلا بازی فیفا 2010 که برای کنسول ایکس باکس تهیه شده به همون افتضاحی پی سی هست ؟نقل قول:
سلام به همگی.
من خیلی وقت نیست که عضو شدم و ببخشید اگر سوالم تکراریه.
من xbox رو با یه کابل مبدل hdmi به dvi به مانیتور وصل کردم.
ولی حالا صدا ندارم برا صداش چیکار باید بکنم؟
راهی هست که یشه اسپیکر کامپیوترو بهش وصل کرد؟
:20:
از نظر گرافیک که بازیها در این کنسول با نهایت کیفیت اجرا میشن و چیزی از PC کم ندارن و تنها تفاوتی که ممکنه داشته باشن همون رزولوشن و فرم ریت هست و در کامپیوتر (البته یک سیست قدرتمند و نه یک سیستم متوسط) بیشتر هست.نقل قول:
در مورد FIFA هم باید بگم که در کنسول ها این بازی Next Generation هست و به هیچ وجه با FIFA که در PC شاهدشیم قابل قیاس نیست و از زمین تا اسمون با هم فرق دارن! و کلا از همه لحاظ این بازی در کنسول ها یک سر و گردن بهتر و زیباتر از PC هست.
بچه هایی که فیفا 10 رو روی کنسولشون بازی میکنند میتونید چند تاعکس از اجرای بازی تو چند صحنه مختلف بگیرید؟نقل قول:
نقل قول:
اصلا این چیزا چیه بهشون فکر میکنی؟:41:
ایکس باکس مخصوص بازی طراحی شده و با پی سی کلا فرق داره .:8:
فوتبال تو xbox اصلا قابل مقایسه با pc نیست چه از نظر گرافیک و چه از نظر کنترل. حتما xbox بگیر:27:
سلام بچه ها
من یه چندتا بازی مثل Red dead redemption و Sniper: Ghost Warior رو روی کنسول 360 خودم بازی کردم دیدم که کیفت سایه ها خیلی افتضاحه!
یعنی سایه ها شطرنجی هستن و صاف نیست
میخواستم ببینم واقعا تموم بازیها توی کنسول سایه های به این بدی دارن؟
-گاهی اوقات هم وقتی دوربین رو میچرخونم تصویر میلرزه...مثل افت فریمی که توی کامپیوتر هست
نظر شما چیه در این زمینه؟
فکر میکنممشکل شما از نمایشگرتونه چون منم اینا رو بازی میکنم مشکل شمارو ندارمنقل قول:
سلام
لطفا کمکم کنید من هرچی audio cd میزنم ریپ نمیکنه تو هارد و فقط 1 یا 2 تا اهنگو ریپ میکنه:41: تا حالا با 3 تا برنامه رایت کردم بازم جواب نمیده
لطفا بگید شما چجوری audio cd میزنید تنظیمات خاصی برا رایت داره؟
من شرق تهران هستم میخواستم بدونم تو شرق تهران فروشگاه خوب برای فروش بازیهای 360 کسی میشناسه
یا تو پشت شهرداری کدوم فروشگاه بازیهای با کیفیت بالا میفروشه که واسه لایو مشکلی نباشه
بله ارزش داره جدی میگم.بگیر پشیمون نمیشی.:27:نقل قول:
بستگی به خودت داره!نقل قول:
منظورم این بود که من که پی سی دارم با امکانات تقریبا خوب ایکس باکس 360 از نظر کسایی که هم با پی سی کار کرده اند و هم با ایکس باکس چه تفاوتی از نظر اجرای بازی روی پی سی با ایکس باکس هست؟به نظرتون ارزش داره تا این کنسول را تهیه کنم یا بازیها ازنظر کیفیت و اجرا در حد همون پی سی هست.بازی فیفا2010 را براتون مثال زدم چون واقعا روی پی سی این بازی افتضاح بود.حالا میخوام بدونم مثلا بازی فیفا 2010 که برای کنسول ایکس باکس تهیه شده به همون افتضاحی پی سی هست ؟
به نظر من هیچی pc نمیشه!فوقش یه دسته خوب بگیر.
اقلا چیزیش نمیسوزه!24 ساعته بزار بازی!
اگه هر چیزش بسوزه لااقل گارانتی داره!
من xbox گرفتم.نو نوعی مشکل داره.بیخودی تصویرش میره.
شما رو چه حسابی میگی پشیمون نمیشه!؟نقل قول:
بله ارزش داره جدی میگم.بگیر پشیمون نمیشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به حرفه شما ها گوش کردم .حالا پشیمونم.شما حالا مثلا چکار میتونی برام بکنی؟
اقلا فکر نکن چیزی که برای خودت خوبه برای بقیه هم خوبه!
xbox شانسیه برادر من!
شما فکر میکنین هر چی رو که استفاده ازش رو بلد نیستی و خوشت نمی یاد باید دیگران هم دوست نداشته باشن یه مثلی هست میگه قدر زر زرگر بداند اینم همین موضوع لطفا دیگران رو با سلیقه های شخصی جالب خودت گمراه نکن به هرکی بگی pc بهتره برات میخنده پس مواظب باش من خودم نزدیک ۱۰ سال بود با pc بازی میکردم الان فکر میکنم می بینم ۵ سال پیش چرا ایکس باکس نخریده بودم جزو موفق ترین خریدهام بوده حالا کینکت هم بیاد کامل میشهنقل قول:
دادا من جفتشو دارم ... دو سال پیش ایکس باکس خریدم از اون موقع دیگه هیچ بازی رو pc بازی نکردم .نقل قول:
برو بگیر خوشت نیومد با من :دی
الانم بیخیال کی چی میگه بگیر لایـو بازی کن حالشو ببر باووو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچسب به بازی هایه انحصاریش حال کن . دس دس نکن .:10:
من تازه 360 گرفتم واقعا راضی هستم من هر 2 سال یک بار مجبور بودم کارت گرافیک -رم -سی پی یو عوض کنم حالا دیگه خیالم راحته بازی هاشم که دیگه حرف نداره الن -فوروزا red dead.. گرز...الکی خرج پی سی نکن پول دور ریختنه بیای 500 پول کارت گرافیک بدی که کدوم بازی انحصاری بازی کنی
جسارت نشه به پی سی دارا
----------------------------------------------------
من یه مشکل دارم بازی فورزا رو چه جوری دو دسته بازی کنم (دو نفری)
هرکس بازی رو روی یه وسیله ای تجربه کرده و دوست داره. من خودم با پی سی بازی کردم و وقتی 360 گرفتم خود به خود دیگه سمت پی سی نمیرم.
فقط واسه ی نت و کار میرم
این خیلی خوبه واسه من که دوست دارم بجای شلوغ کردن دور و برم از بهترین امکانات استفاده کنم!
یه 360 خریدم نصف کیس! گذاشتم یه گوشه لذت دنیا رو که میبرم هیچ.......صدای فن زمخت کیس توی اتفاقم نمیپیچه هیچ ؛ فضای اتفاقم رو الکی پر که نمیکنه هیچ ، احساس میکنم دارم اینطروی هم ارزش کنسول ها رو بالا میبرم هم ارزش پی سی و تخصصش رو!
منم مثل خیلی ها روی پی سی بازی کردم ولی خیلی دلم میخواست این دو مورد بازی و کار رو از هم جدا کنم!
که کردم!!
:31:
یکینقل قول:
دوتانقل قول:
سه تانقل قول:
چهار تانقل قول:
و خیلی های دیگه
نقل قول:و فقط شما ناراضی.بدون دلیل از روی تعصب.نقل قول:
آمار و ارقام هم هست.درصد خرابی برد جاسپر نزدیک به صفر هست.
قرار نیست چیزی بسوزه که شما جوشش رو میزنید...
قضاوت با بقیه.
سلام :31:
از کجا بفهمیم تلویزیون ورودی کامپوننت داره؟
بله ممنون از جواب های بیشمارتون:angry: :grrr:نقل قول:
رومشخصات tv نوشته دیگهنقل قول:
یا پشتش باید این فرمی باشه تقریبا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک همچین ورودی 5 تایی با این رنگ ها باید باشه
عزیز چرا جوش میارینقل قول:
اخه سوالت چیزی هست که هر کسی به 360 سر و کار داره شاید 1 درصد هم بهش بر نخوره
اخه استفاده نداره audio cd تو این دوره اونم
مشکل شما هم میتونه از cd هات باشه یا حتی اهنگ هات
من که اوایل هر چی audio cd داشتم همش رو راحت rip میکرد
رو یک دستگاه دیگه تست کن ببین اونجا هم همینه