سلام مهران جان یه پرینتر لیزری سیاه سفید و یا اگه بشه رنگی هم چاپ کنه میخوام تا بودجه 100 تومن....یه چیزی بگو که اذیتم نکنه و با کیفیت باشه اگه بشه وایرلس هم ازش استفاده کرد عالی میشه هنوز پرینتر رنگیمو دارم که جوهر افشان بود و خراب شد....
Printable View
سلام مهران جان یه پرینتر لیزری سیاه سفید و یا اگه بشه رنگی هم چاپ کنه میخوام تا بودجه 100 تومن....یه چیزی بگو که اذیتم نکنه و با کیفیت باشه اگه بشه وایرلس هم ازش استفاده کرد عالی میشه هنوز پرینتر رنگیمو دارم که جوهر افشان بود و خراب شد....
مهران خان به من canon LBP 6000 رو معرفی کرد که دیجیکالا 117 می ده و تو دیجی آنلاین تا 109 تومن هم می تونی گیر بیارینقل قول:
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی مهران خان این کنون lbp6000 هم برای شارژش باید چی÷ش رو عوض کرد؟
برای وایرلس باید hp laserjet p1102w دقت کنید w بخرید.نقل قول:
135 تومن تومن قیمتشه و مواد مصرفی ارزان.
مشابه canon 6000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من مهران خان نه همان مهران.نقل قول:
2 تا 3 بار شارژ میکنید و بعد درامش عوض میشه 8 تومنه. لوله سبز رنگ.
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
در ضمن اگر دستگاه بالاتری میخواهید که با این تفاوتش زیاد باشه باید 250 خرج کنید.
پس به این نتیجه میرسیم که هرچه قدر پول بدی............
ممنون آقا مهراننقل قول:
اما من متوجه نشدم
من با تعویض درام مشکلی ندارم
فقط سوالم اینه که برای ریشارژ کارتریج 6000 هم نیاز به تعویض آی سی شمارنده(counter) داریم یا نه
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
راستی من نکته خان و جان رو متوجه نشدم!!
نه دوست من این مدلها نیاز نیست.
[دیگه هیچ پرینتر وایرلسی نیست ؟نقل قول:
QUOTE=mehran gorji;6201128]برای وایرلس باید hp laserjet p1102w دقت کنید w بخرید.
135 تومن تومن قیمتشه و مواد مصرفی ارزان.
مشابه canon 6000
کیفیتش خوبه ؟ در مقایسه با کنن چطور ؟ من شنیدم این مدل بعد از چند بار شارژ بی کیفیت میشه و کمرنگ میزنه ؟!!!
بله همان طور که در پست بالا گفتم بعد از 2 تا 3 بار شارژ درامشان عوض میشود و مثل روز اول پرینت میگیرد.
مواد مصرفی canon و hp یکی است
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
سلام
پرینتر من کاتریج هاش روی ریلشون درست حرکت نمیکنند !
مشکل از کجاست
سلام
کسی میدونه کارتریج های اچ پی و کانن کدوماشون رو میشه جای هم استفاده کرد ؟