هدفون قبلی که داشتم creative aurvana live ! بود که واقعاً ازش راضی بودم حیف دچار مشکل شد
دوستان اگر لطف کنند یک هدفون بین رنج 200 تا 300 تومان معرفی کنن استفاده ام بیشتر دیدن فیلم کیفیت بالا است
Printable View
هدفون قبلی که داشتم creative aurvana live ! بود که واقعاً ازش راضی بودم حیف دچار مشکل شد
دوستان اگر لطف کنند یک هدفون بین رنج 200 تا 300 تومان معرفی کنن استفاده ام بیشتر دیدن فیلم کیفیت بالا است
jvc rx300 البته خودم تست نكردم ولي كلا سري آر ايكس كيفيت صداي خوبي دارن.نقل قول:
دوستان عزيز هدفون پايونير se-m390 چطور هدفونيه؟قيمت 75 تومن من فقط تو ريويوها ديدم كه باس خيلي خوبي داره و حتي با هدفون شوور 840 مقايسش كرده بودن البته سبك هم من بيشتر وكال و كلاسيك .
بابا چی بگیرم ؟نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده ؟
سلام به شمانقل قول:
دوست عزیز بهتر بود که نوع هدفون از نظر فیزیک مثلآ تو گوشی یا معمولی و یا . . . را میگفتید
شما هم موفق باشید
بهترین پیشنهاد موجود و جایگزین برای هدفون قبلی شما و کمی خطرناک یکی از این دو محصول:نقل قول:
IE7 و اگه بتونید بودجه رو افزایش بدید IE8 هر چند که برای کاربرد شما همون IE7 بسیار زیاد هم هست
البته خطرناک که گفته شده به خاطر غیر اصل بودن و نمونه های High Copy (تقلبی برابر اصل از نظر ظاهر) بود.
در آخر هر چند این هدفونها گزینه های بسیار خوبی در استایل خودشون هستند اما ارزش خرید نسبت به هزینه چندان خوبی ندارند و اگر شما بتونید از هدفون های فول سایز استفاده کنید به نظرم برد با شماست
شما هم موفق باشید.
من یه هد فون یا ایرفون خوب زیر 20 تومن میخواستم که صدا بیرون اذیتم نکنه و میخوام به تیلت بزنم و بیشتر برای دیدن فیلم میگم
مرسی
نقل قول:
من از نوع عکس آواتار خودتون میخوام بگیرم.
سلام
مدل HU-111 a4tech خوبه؟
jتورو خدا یکی جواب منو بدهنقل قول:
از این 2 تا کدوماش بهترن؟
creative EP630
sony MDR-ED12LP
من یه هد فون یا ایرفون خوب زیر 20 تومن میخواستم که صدا بیرون اذیتم نکنه و میخوام به تیلت بزنم و بیشتر برای دیدن فیلم میگم
بچه ها این کریتیو خیلی بمه ؟
مرسی
خیلی سخت بشه مدل ارزون قیمت فول سایز معرفی کرد البته اگه حتی وجود داشته باشه قیمتش بالای 100 تومنه ولی برای شروع شما یک نگاهی به AKG K77 بکنید هر چند قیمتش حدود 70 تومنه و با بودجه شما خیلی اختلاف داره و یا اینکه از مدلهای تو گوشی یکی انتخاب کنید که بیشتر با بودجه شما هماهنگ هست.نقل قول:
شما هم موفق باشید.
آقا رضا و حسين جون بنظرتون بين اين پايونير و m30 كدوم بهترن؟ تو فروم هاي خارجي خيلي از se-m390 تعريف شنيدم دودل شدم وگرنه خودم اصلا به اين برند توجهي نداشتم .نقل قول: