بینهایت ممنون از نظرت.نقل قول:
از طریق کنترل پنل ISP مگه میشه دید چه برنامه ای استفاده کرده؟! چون فقط میزان دریافت و ارسال و زمان مصرف رو میزنه
حالا اگر راهی داره که بشه چک کرد ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
Printable View
بینهایت ممنون از نظرت.نقل قول:
از طریق کنترل پنل ISP مگه میشه دید چه برنامه ای استفاده کرده؟! چون فقط میزان دریافت و ارسال و زمان مصرف رو میزنه
حالا اگر راهی داره که بشه چک کرد ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی
سلام دوستان
من Kaspersky Pure رو به طور کامل از رو سیستم حذف کردم...
الان میخوام KIS15 بریزم رو سیستم ...
آیا واسش تریال ریست هست که کار بکنه ؟!! یا اینکه اونم مثل Kaspersky Pure تریال ریست هاش بی فایده هستن؟
ممنونم
والا من یه تریال ریست دارم واسه Pure که با فایده بوده:n02:نقل قول:
یکی دیگه هم دارم تا 2014 مشکلی نداشته. 2015 هم فکر کنم جواب بده( امتحان نکردم )
جواب میده دکتر جوننقل قول:
اینقدر روی امنیت حساسی باو..:n09:
سلام کدوم یکی رم کمتری مصرف میکنه؟
Kis یا Pure ؟
بنظر من و طبق استفاده هایی که قبلا داشتم فرقی نداشتننقل قول:
ولی KIS بهتره از همه لحاظ
تریال ریست برای KIS 2015 هست چون من دارم استفاده میکنم :)نقل قول:
یه سرچ بزنی تو گوگل راحت پیدا میشه
سلام دوستان عزیز
من امروز بعد از سالها ورژن kis 15.0.1.415 رو نصب کردم
میخواستم بپرسم بهترینم تنظیمات برای ورژن 2015 چی هست نسخه تریال همه امکانات رو داره ؟
و چندتا مشکل همین اول کار دارم
یکی اینکه وقتی اسکن کردم توی قسمت scan مثلا چند فایل رو حذف کرده و فقط delete و restore داره و وقتی ریستور میکنم دوباره سریع پاک میکنه و اون قسمت گزینه ای برای اضافه کردن به استثناعات نداره و مجبورم برم از داخل تنظیمات استثنا کنم
نمیدونم وقتی قراره دوباره سریع پاک کنه اون گزینه restore برای چی هست
2- وقتی فایلها رو حذف میکنه میگه باید ری استارت کنم که قبلا توی آنتی ویروسها ندیده بودم
3- اینکه من توی 90 روز رایگان ثبت نام کردم و کلید برام اومد ولی بعد از واردکردن میگه activition code is invalid for this region که با ------ هم وارد کردم باز همون شد و مجبور شدم تریال رو انتخاب کنم
4- با سایت یاهو و گوگل و جیمیل و... مشکل داره توی فایرفاگکس 33 و فایرفاکس میگه untrusted که وقتی کسپر رو غیرفعال میکنم درست میشه ولی توی کروم مشکلی نیست
5-و سه افزونه فایرفاکس safe money , vitual keyboard , dangerouswebsite blocker برای چی هستند البته میدونم چی هستن ولی منظورم اینه که مگه اینا توی خود نرم افزار نیست که به صورت افزونه اضافه شدن؟
و برای حالت سندباکس و یا حالت مجازی برای کارهای بانکی و کیبورد مجازی از خود نرم افزار میشه استفاده کرد؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام به دوستان ؛ لطفا راهنمایی بفرمایید اگر بخواهم کاسپراسکی اینترسکیورتی 2013 رو بخرم یا سریال کی آن ؛ آیا در ایران نمایندگی رسمی داره یا حداقل کار ما رو راه بیاندازد برای یکسال یا چند ماه ؛ لطفا جایی رو معرفی کنید که خودتان استفاده کرده یا مطمئن باشید.
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نسخه 2013 دیگه خیلی قدیمی شده ! و هیچ شرکتی لایسنس دو نسخه قبل رو نمی فروشه ! شما میتونید لایسنس نسخه 2015 رو از نمایندگی تهیه کنید : -----------.com
البته سایت های دیگه هم صددرصد هستن که لایسنس بفروشن ولی خوب دیگه تشخیص اینکه کدوم معتبر هستن و میشه بهشون اعتماد کرد دیگه به عهده خودتونه !