من دیروز زنگ زدم طرف گفت داریم سرویس حجمی و اعتباری راه می ندازیم تا ارائه بدیم برای همین خرابه، همکاران دارن کار می کنن درست می شهنقل قول:
اگه این مخابرات خراب شده خداییش من نمی دونم از کجا سرویس بگیرم
Printable View
من دیروز زنگ زدم طرف گفت داریم سرویس حجمی و اعتباری راه می ندازیم تا ارائه بدیم برای همین خرابه، همکاران دارن کار می کنن درست می شهنقل قول:
اگه این مخابرات خراب شده خداییش من نمی دونم از کجا سرویس بگیرم
ما گفتیم مخابرات باعث میشه شرکت های خصوصی قیمت هاشون رو بیارن پایین برعکس شد!!!:sq_6:
هرجای دیگه دنیا بود شرکت ها برای رقابت قیمتاشون رو می آوردن پایین ولی اینجا دقیقا برعکسه!:sq_11: اینجا برای قیمت بالاتر و کیفیت پایین تر باهم مسابقه گذاشتن.:sq_19:
الان که مخابرات قیمت هاشو برده چراغ سبزه برای شرکت ها تا اونا هم قیمت هاشون رو ببرن بالا! :sq_5:حالا ببینید من کی گفتم!
الان مگه سویس های نامحدود مخابرات گرون شدن؟
مثل اینکه الان سرعت بهتر شده ....
ولی باز خیلی نوسان داره...
درست شد انگار 256 دانلود 32 مثل قبل شد
آقا من ۱۲۸ داشتم چند روز پیش رفتم هر چی گفتم ۵۱۲ میخوام ندادن گفتن ۲۵۶ میدیم بهت چند ماه دیگه محدودیت بر داشته میشه همه میتونن سرعت بالا درخواست بدن الان راهی نیست ۵۱۲ بگیریم خیلیا بدون کارت دانشجویی ۵۱۲ گرفتن مرکز مخابرات سلمان فارسی سعادت آباد
همه چی آرومه ما فعلا خوشحالیم(256-32)
دوستان کسی توضیحی درباره این موضوع نداره؟ لعنت به این پشتیبانی
نقل قول:
ارائه اینترنت پرسرعت یک مگابیت به مراکز علمی و پژوهشی
شرکت مخابرات استان تهران به متقاضیان علمی و پژوهشی اینترنت پرسرعت با پهنای باند یک مگابیت ارائه می کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، تمامی مراکز علمی و پژوهشی و یا متقاضیانی که در این راستا مشغول فعالیت هستند می توانند علاوه بر مراجعه به مراکز مخابراتی مربوطه با شماره 2020 تماس گرفته و اینترنت پرسرعت با سرعت 1024 بیت درخواست کنند.
شایان ذکر است 2020 مرکز خرید و پشتیبانی اینترنت پرسرعت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به متقاضیان اینترنت پرسرعت می باشد.
خوب طبق معمول جواب نیست خودم باید پرچم تاپیک رو بالا نگه دارم.نقل قول:
منطقه خودمون که انقدر تماس میگیرن کلا باید بی خیالش شی . با موبایل زنگ زدم مرکز گفتش که بستگی به مرکز مخابراتتون داره ما تو منطقه 1 و 2 (کلا 4 تا منقطه مخابراتی داریم) مرکزهایی داریم که تا 2 مگ هم به آدم های عادی میدن!! پرسید مرکز شما چطوریه؟ گفتم به مای بدبخت دانشجو بالاتر از 256 هم نمیدن. گفتش این جوریه دیگه متفاوته .
آخه این چه شانیسه ما داریم؟ چرا مرکز ما باید شلوغ ترین و کم سرعت ترین مرکز باشه؟ چرا نباید یه رویه یکسان تو کل مناطق یه شهر برقرار باشه؟!
نقل قول:
داداش دمت گرم حرف دل مارو زدی
با سلامنقل قول:
و با سپاس از توجه جنابعالی . این رو عرض کنم که طی این سالها من از اینترنت خصوصی شرکتهای یاد شده استفاده کردم مشکل داشتند و لی لااقل یکی بود حتی بد و خوب جوابی به ما بده (حس مسئولیت ) هر چند کم رنگ ولی انصافا من بی طرفانه عرض میکنم مخابرات با توجه به اینکه مسئولیت این فعالیت مستقیما بنام مجموعه خاصی یا اسم خاصی نیست و کمر بند مخبرات رو به دور خودش داره لذا احساس مسئولیت و وظیفه پذیری هم بسیار ضعیف است
خدائیش من هم دلم میخواد کیفیت بالا بره . جالبه بدونید که بواسطه پهنای باند مناسب فیبر نوری بهترین محیط برای اراده خدمات اینترنت است ولی بستر مناسب رو بدلیل تجهیزات ضعیف اراده نمیدهند لپ کلام بواسه شغلم امکان دسترسی به منابع معتبر رو دارم با مدیران مالی یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت که صحبت میکردم .میگفتند که بدلیل اینکه کنترل پهنای باند از دست خارج میشه روی فیبر اینترنت نمیدهند اما مخابرات این امکانت و تجهیزات خاص رو در اختیار داره و خودش تصمیم داره از این امکان بهره ببره . ضمنا همانطور که خودتون مستحضرهستید شرکتهای اینترنتی فضای کمی رو به سختی از مخابرات اجاره میکنند و تجهزات خود رو در آن مستقر میکنند در حالی که ماخبرات خود بهترین برندهای تجهیزات مخابراتی رو در اختیار داره خوب نتیجتا باید اینترنت با کیفیتی داشته باشه .
اون موردی که فرمودید رو کاملا در جریان هستم ضمنا 3پا به هیچ عنوان سهامدار اسمی شرکت های ISP نیست و در هیچ روزنامه رسمی و اساسنامه ای هم اسم آنها رو نمیبینید بلکه این اشخاص حقیقی هستند که این مسئولیت رو در شرکتهای مزبور یدک میکشند دوست من . لذا شما این رو مسلم بدون که تا عواملی در شرکتهای مورد نظر مستقر نباشند آب از آب تکون نمیخوره .شاید باورت نشه اما در همه زمینه از برق و آب و گاز و نیرو و پزشکی داروئی و ........... که خودم شخصا باهاشون به شکلی در ارتباط هستم تا در وزارتخانه های مربوطه سهامدارو عضوی نداشته باشند میزان موفقیت در کارشون به زیر 50% میرسه .لذا این انگل ها رو میپذیرن تا بتوانند خودش ادامه حیات بدهند ....