اقا حل شد
f2 رو زدم وارد ست آپ شدم و فرست بوتو گذاشتم رو دی وی دی از رو دی وی دی اومد بالا...
با اجازتون پارتیشن بندی داشتیم:31:
Printable View
اقا حل شد
f2 رو زدم وارد ست آپ شدم و فرست بوتو گذاشتم رو دی وی دی از رو دی وی دی اومد بالا...
با اجازتون پارتیشن بندی داشتیم:31:
سلام
وبکم لپ تاپ من سیاه نشون میده!!!! البته درست بود ولی یهو خراب شد!! الان هر کاری می کنم باز میشه ولی یک کادر سیاه رنگ فقط نشون میده! کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟؟
داداش تو بوت منو رو خواسته بودی میگفتی ستاپ همون اول بت میگفتم F2!!!!!نقل قول:
سلام.
تمام دکمهای کیبوردم شکست و خورد شد!! میخواستم بپرسم که کجا میتونم درست کنم؟ مدلش دل هست.
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
سلام.
تمام دکمهای کیبوردم شکست و خورد شد!! میخواستم بپرسم که کجا میتونم درست کنم؟ مدلش دل هست.
سلام
مدل لپتاپ hp dv6 2170ee هست چراغ کیبوردش رو چطور روشن کنم؟
اصلا روشن نمیشه:41:
سلام راستش یه سوال داشتم در مورد شارژ لپ تاپ
معمولا بعد از حدود 8 ساعت شارژ کردن چند ساعت کار میکنه؟ من یه لپ تاپ خریدم بعد از 8 ساعت شارژ یکی دو ساعت بیشتر کار نمیکنه این عادیه یا مشکلی داره؟
بستگی به مدل لپ تاپ و اینکه باتریش چند سل باشه داره و با لپ تاپت چه کاری انجام بدینقل قول:
1 ساعت که خیلی کمه ولی بیشتر مدل ها با شارژ کامل اگه باش کارایی مثل دیدن فیلم انجام بدی بیشتر از 2.5 ساعت دوام نمیاره بجز مدل های جدید مثل ASUS که بعضی مدل هاش تا 12 ساعت جواب میده
مدل لپ تاپت و تعداد سلولای باطریشو بزار
با سلام ،وقتی به اکسپی اوریجینال لپتاپم لاگین میکنم ایتم های استارت آاپ به کندی و ناقص لود میشوند(در گوشه پایین.سمت راست دسکتاپ) ،و باید حتما1بار لاگ آف کنم و مجددا لاگ این کنم تا همه چیز درست بشه ،،،،تا ریستارت بعدی که دوباره همون آشو همون کاسه .لطفا راهنمایی کنید با تشکر،،،در ضمن از امکان ویندوز ریستور هم نمیتوانام استفاده کنم چون خاموش بوده ،راه های دیگیه مثل آن اینستال کردن آنتی ویروس رو هم امتحان کردکم جواب نداده حدود ۱ ماه به این صورت در اومده. در msconfig در تب disable all.startup رو ردم و دوباره فعال کردم اما درست نشد .... لطفا راهنمایی کنید خیلی اعصاب خرد کن هست merci
سلام..من یه لپ تاپ ایسر مدل 5738G دارم...2 تا سوال دارم
1.نمیدونم چرا نمیشه روش xp نصب کرد.. مشکل من نشناختن هارد نیست...بعد از اینکه ویندز از اینستال میشه و خودش ریستارت میشه که بعد ادامه نصب تو خوده ویندوز باشه اونجا یکدفعه هنگ میکنه...صفحه آبی میاد و رستارت میشه...
روی خوده لپتاپ لینوکس نصب بود..پاک کرم 7 ریختم حالا 7 رو پاک کردم که xp بریزم که به این مشکل برخوردم...لطفاً راهنمایی کنید.
2. روی لپ تاپ یه دکمه هست که تو manual نوشته این دکمه energy saver هستش...ولی اصلاً این دکمه کار نمیکنه...چطوری باید فعالش کنم؟
مرسی
مدل دقیقش چیست؟نقل قول:
قیمت کیبرد معمولا در حدود 50 الی 60 تومان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]