ممنوننقل قول:
خدا به داد راک استار برسه
بیچاره
چقدر فحش خورد از کاربراش...
بچه ها کسی خبر داره که بعد از شماره 4 ، شماره جدیدی هم منتشر میکنه یا نه ؟ اصلا میخواد این بازی رو ادامه بده یا نه ؟
Printable View
ممنوننقل قول:
خدا به داد راک استار برسه
بیچاره
چقدر فحش خورد از کاربراش...
بچه ها کسی خبر داره که بعد از شماره 4 ، شماره جدیدی هم منتشر میکنه یا نه ؟ اصلا میخواد این بازی رو ادامه بده یا نه ؟
اينم جديترين درايور ATI كه ميتونيد نسخه نهايي رو دانلود كنيد.:20:
لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Control Center:لينك دانلود ATI Catalyst 8.12 Display Driver:کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
سلام . یه سواله کوچیک :
از کجا میتونم بفهمم که frame net ورژنش چنده ؟
همینطور برای پاک کردنه کامله کارت صدای باید چیکار کنم ؟از طریقه خود ویندوز کامل پاک نمیشه ...
ای بابا!عزیز من فکر کنم شما پست من رو اشتباهی خوندی یا اصلا نخوندی!!یه بار دیگه پست من با دقت بخون!نقل قول:
این هم جواب این شرکت اشغال در مورد پرفورمانس و گرافیک بازی:
Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.
ترجمه:
بیشتر یوزرها از سخت افزار پی سی فعلی همانطور در دسامبر 2008 استفاده می کنن که پیشنهاد شده از کیفیت مدیوم استفاده کنن.کیفیت high برای pc های اینده(!) که مشخصات قدرمتدندتری(یا همون قدرت بیشتری) دارن قرار داده شده!
ببخشید که نتونستم خوب ترجمه کنم ولی فکر کنم منظور رو فهمیده باشین!فکر کنم این شرکت بازی های bioshock ,crysis,gow و..... این ها رو ندیده داره این حرف رو میزنه!اگر ببینن فکر کنم سکته کنن کارکنانش!فکر کنم اینها با ماشین زمان به سال 2020 رفتن و بازی رو اونجا بر اساس سیستمهای اونجا پورت کردن و تست کردن!عجب(!)
سلام دوستان ... من از پنج شنبه بازی رو سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده ... آیا میشه من این بازی رو از همین سایت سفارش بدم و اون اگه اومد برگشت بدم ؟ خیلی ممنون میشم کمک کنید ...
کسی از آس م ا ن شاپ خریده ؟
همه برنامه ها تو خود DVD بازی هست؟ مثل :Net Frame Work و x live و....
سلام دوستان
من چند روز پيش تو اين انجمن مطرح كردم كه gta من درست اجرا نميكنه و با سايه ها مشكل داره
شما دوستان هم گفتيد كه بايد صبر كنم تا patch بياد
منم امروز اومدم بپرسم patch اومده يا نه
.
خدايي انجمنو زيرو رو كردم پيدا نكردم
الان اگه پچ نيومده باشه نميتونم بازي كنم؟
آخه رو هوا راه ميره:دي
من ورژن x360 روی مانیتور اجرا می کنم سایه هاش همینطوره.
دوستان بابا اگه راهي بلديد كه بشه اين مشكل سياه بودن صفحه و رو هوا راه رفتن رو حل كنيد يه راه به من نشون بديد
ممنون
دوستان كسي بازيرو با pc تموم نكرده هنوز؟؟؟مي خوام بدونم بازي سره چند درصد تموم ميشه چون براي x360 سره 60% بازي
تموم ميشد و قراره يه ادامه براي بازي 2 3 ماه ديگه بياد